Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamovisti din Ardeal!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2
Radu10mai
nu stiu cum vezi tu ca Dinamo este cea mai iubita din Ardeal..da` ma rog...
Lupu
Guardia Zalau organizeaza deplasari la meciurile din UEFA si la derby'uri daca e cineva interesat sa vina Prv pe mess : lamerzmrhacker@yahoo.com (doar ce interesati pls) costul depinde de bilet si de cat de multi suntem ... de ex la meciul cu Lerverkusen am fost doar 5 am mers cu masina mica si am dat 900 de mi pt drum ... dar atmosfera de la meci nu se compara cu deplasarile care le faceam aici in ardeal Bistrita , Cluj , etc... Urmatorul meci la care vom face deplasarea este la cel cu Benfica , apoi la Timisoara daca sunteti interesati PRV Me. ORIUNDE PENTRU Dinamo !
Mister
QUOTE(Radu10mai @ 31 Dec 2006, 8:31) *
nu stiu cum vezi tu ca Dinamo este cea mai iubita din Ardeal..da` ma rog...

Cert este ca este mai iubita ca in alte parti.Cred ca intr-adevar sunt multi dinamovisti in Ardeal,pt ca si eu am vazut destui in zona aia cand am fost la munte.Deci eu zic sa nu-i subestimam:)
ultras48_cj
lupu:

"dar atmosfera de la meci nu se compara cu deplasarile care le faceam aici in ardeal Bistrita , Cluj , etc.."

:))))))..sa mori tu???hai ca asta a fost buna
Fane
la Dinamo-Benfica mergeti?
FCD_CJ
Cand echipa mea a dat de greu
Si dusmanul se arunca pe noi
Sa luptati cu credinta mereu
Fiindca sudul e aici pentru voi!!!!!!!

PELUZA SUD...MANDRII CA SUNTEM LIBERI!!!!
ultras48_cj
noi, cluju mergem
Bascanu
si eu merg!
Kity_reddog
Daca nu acum atunci cand?
Clar.Am sa fiu prezent.
coolio
Si Satu Mare va fi prezent la meci prin reprezentantii sai.
Sa vedem cati mergem.Oricum la meciul de la Bucuresti destinatia=Stadionul Dinamo.
Fane
de la cluj cu ce mergeti?
Radu10mai
eu, ma duc cu trenul (mai exact cu nashu`) !!
razvan_fcd
noi mergem cu microbuz(e) din cluj.depinde cati vom fi.ca sunt multi care au mersurile lor.ce vorbesti ma radu..vii cu noi ca doar prin turda trecem
Kity_reddog
Vine si Reghinul ca de obicei!Cu microbuzele inainte tata!
Bascanu
eu vin cu masina sau cu trenu....
Kity_reddog
Cine merge la Dinamo-Benfica din Ardeal?
Bascanu
eu merg.
Kity_reddog
Cu cine si cu ce?Ca noi spre exemplu suntem vreo 20 si o sa mergem cu un microbuz.Ca de obicei de altfel...
Bascanu
singur. cu masina sau cu trenu. ramane de vazut daca o sa am masina la dispozitie....
Kity_reddog
Pai prin Sibiu nu merge lumea?
Bascanu
nu stiu pe nimei care sa mearga.... da sigur o sa mai fie baieti din Sibiu pe stadion....
DiliBili
Bascane sa vezi ce papara maninci doglaugh.gif daca nu vii la meci... nu ca as vrea sa te vad pe tine...ci palinca pe care mi-ai promis-o icon_lol.gif
Bascanu
bag.gif deci am obligatii de respectat. ii musai sa ajung busted_blue.gif
red_dog_rahova
te pacaleste justi.....e doar tuica ...ochii lu' dobrin...icon_lol.gif
RED75
verystrange.gif La cati "icosari" mi-ai praduit azi, cred ca poti sa-mi dai si mie macar o tuica drink.gif
Bascanu
cand vin la meci iti aduc si tie un litru de rachiu. drink.gif daca ma mai "imprumuti" cu niste gogolani 010.gif
razvan_fcd
si cluju va fi prezent..cu microbuzu si trenu se merge
Fane
va luati bilet la tren? sau mergeti cu nashu` ?
Ashtray
QUOTE(Radu10mai @ 14 Jan 2007, 4:18) *
eu, ma duc cu trenul (mai exact cu nashu`) !!

mai radule, ai uitat de scorurile din ultimele 9 meciuri ale lui Dinamo care le-ai vazut pe viu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.