vali-titan
Nov 18 2006, 11:30 AM
Credeti ca e bine sa se preia materiale de pe DinamoMania??Yo spun ca DA!Sa vada si spurcatii cum facem mishto de ei si care le este "valoarea".....
...._______________________
Ma tem ca topicul a fost deschis putin cam in graba, fara a se cunoaste exact datele problemei, de aici si parerea ta ca e corect ceea ce s-a intamplat .
Dar pentru ca tot l-ai deschis, atunci sa ramana asta locul in care pe viitor sa semnalam asemenea situatii neplacute. ( ca sa nu le zic altfel).
DiliBili
Nov 18 2006, 11:49 AM
Pai cum sa fiu de acord!!!
Sa spunem ca tu inventezi o jucarie reprezentind o oaie care atunci cind ii invirti cheita spune: sunt spurcata si sclava lui jiji....vin eu si imi fac o afacere din asta, fara sa iti cer acordul, multiplicind in serie jucaria ta; eu ma fac miliardar dar tu nu zici nimic pentru ca oricum telul tau de a face misto de steaua a fost atins
ZOCCOLO DURO
Nov 18 2006, 11:59 AM
eu cred ca va agitati aiurea...si ce daca au preluat imaginile cu suporterii dinamovisti de pe site-ul vostru? in primul rand cu cat mai multe site-uri pentru suporterii dinamovisti cu atat mai mult tinerii dinamovisti vor fi mai educati mai usor si vor avea o mentalitate ultra cu adevarat. Nu cred ca este o problema faptul ca v-au luat niste videotifo de la voi sau niste fotografii cu suporeterii sau cu echipa. Voi ati platit ceva suporteriilor per care i-ati filmat? nu ! atunci si voi ati furat.
gavros
Nov 18 2006, 12:05 PM
sergiu2006
Nov 18 2006, 12:13 PM
QUOTE(ZOCCOLO DURO @ 18 Nov 2006, 11:59)

eu cred ca va agitati aiurea...si ce daca au preluat imaginile cu suporterii dinamovisti de pe site-ul vostru? in primul rand cu cat mai multe site-uri pentru suporterii dinamovisti cu atat mai mult tinerii dinamovisti vor fi mai educati mai usor si vor avea o mentalitate ultra cu adevarat. Nu cred ca este o problema faptul ca v-au luat niste videotifo de la voi sau niste fotografii cu suporeterii sau cu echipa. Voi ati platit ceva suporteriilor per care i-ati filmat? nu ! atunci si voi ati furat.
gresit omul a filmat sau a luat imagini dintr-un spatiu public , suporterii erau acolo si oricine are voie sa ia imagini , da iti facea poza la tine in casa ai voie sa-l dai in judecata.
mixajul facut de dinamovist este proprietate intelectuala (daca nu este mentionat altfel inseamna ca are copyright).
Problema este alta , fiecare dinamovist care a vazut clipul pe copy/paste.ro a generat bani pentru site-ul respectiv fiindca a vazut si reclamele de acolo.
Concluzia e ca copy/paste.ro au furat (fiindca nu au cerut voie si materialu nu avea mentiunea ca poate fi copiat)
content de pe dinamomania.ro si au facut bani cu el.
mihaiul90
Nov 18 2006, 09:35 PM
Nu mi se pare normal sa ia materiale video dupa DinamoMania fara sa ceara acordul. Oricum copy/paste.ro este un site de tot rahatul cu stiri de anul trecut. Eu unul de putinele ori cand am intrat acolo vad numai stiri de acum 7-8 luni, chiar mai mult... aiurea realizat site-ul, adica in maniera infecta gașca slugilor proaste...
rew
Nov 19 2006, 12:15 AM
QUOTE(ZOCCOLO DURO @ 18 Nov 2006, 11:59)

Voi ati platit ceva suporteriilor per care i-ati filmat? nu ! atunci si voi ati furat.
Tu vorbesti dupa chef? De unde iti veni aberatia asta?
1. Scrii fara sa ai habar de subiect si despre ce film e vorba. Nu are nici o legatura cu suporterii.
2. Noi nu cistigam nimic pt ca facem poze sau filme la galerie si la jucatori, dimpotriva. Dar gunoaiele de la gsp scot bani din asta, du-te la ei sa ceri drepturi de imagine daca ti-au pus mutra pe net sau in ziar (aka hirtia igienica).
Ce "educatie ultra" vezi tu la gsp? Asta chiar e tare.
Cica Diana Munteanu l-a asteptat pe Clau la aeroport. Ultra, nu?
antisteaua
Nov 19 2006, 12:20 AM
Daca gazeta oilor a furat de la Dinamomania sa se duca dracului, sa puna mana pe "almanahe", vorba lui nea marean vanghelie si sa munceasca ca sa aiba trafic si bani. voi tot intrati pe gașca slugilor proaste? de ce va incapatanati sa le faceti trafic?
COSMIN C
Nov 19 2006, 01:47 AM
Orice mesaj off topic va fi sters!

Dupa care urmeaza dojana aferenta.
coolio
Nov 19 2006, 10:45 AM
daca realizatorul materialului ar decide sa dea in judecata site-ul copy/paste.ro(evident pe moderatori) este posibil acest lucru???
Cred ca ar fi cea mai buna modalitate de a rezolva problema.
gașca slugilor proaste merita pedepsiti pentru ceea ce fac in fiecare zi.
djmihaitza
Nov 19 2006, 11:12 AM
Extras din Lege nr. 8/1996
din 14/03/1996
Versiune actualizata la data de 19/09/2005
privind dreptul de autor si drepturile conexe
Art. 1063. - (1) Producatorul unei inregistrari audiovizuale are dreptul patrimonial exclusiv de a autoriza sau de a interzice urmatoarele:
a) reproducerea prin orice mijloc şi sub orice formă, a propriilor înregistrări audiovizuale;
b) distribuirea originalului sau a copiilor propriilor inregistrari audiovizuale;
c) inchirierea propriilor inregistrari audiovizuale;
d) imprumutul propriilor inregistrari audiovizuale;
e) importul, in vederea comercializarii pe piata interna, a propriilor inregistrari audiovizuale;
f) radiodifuzarea si comunicarea publica a propriilor inregistrari audiovizuale;
g) punerea la dispozitia publicului a propriilor inregistrari audiovizuale, astfel incat sa poata fi accesate, in orice loc si in orice moment ales, in mod individual, de catre public;
h) retransmiterea prin cablu a propriilor inregistrari audiovizuale.
Nu este prima oara cand "carpeta" si "pro steaua" dau cu copy-paste de pe DinamoMania ori www.www.dol.ro.ro sau preiau materiale video, audio si foto fara a mentiona sursa
Consider ca trebuie facut ceva mai mult decat a ne sesiza asupra "delictului", asta deoarece ei isi maresc traficul pe spatele celor doua site-uri.
djmihaitza
May 30 2007, 03:34 PM
Revin cu o problema mai veche.
Nesimtirea unora este fara de margini.
Articolul lui Haita facut copy-paste in site-ul MYsport (clona gașca slugilor proasteului). Iata dovezile:
Articolul de pe prima pagina al lui Haita"stirea" la care se face trimitere pe prima pagina a gașca slugilor proasteului
mrbodo2002
May 30 2007, 03:41 PM
Ce bine ar fi sa depuna Haita o reclamatie pt ca i-au furat articolul.Ce nesimtire!
dudu1961
May 30 2007, 03:42 PM
Si daca a pus-o unul de-al nostru ?
mrbodo2002
May 30 2007, 03:43 PM
Vezi ca scrie cine l-a pus si nu pare a fi unul de al nostru...sau poate ma insel eu.
Utilizatorul care a pus articolul pe site e inregistrat cu nick-ul: dyna17_mo si are si o poza la profil.Mie unul nu imi pare cunoscuta respectiva.
biancap78
May 30 2007, 03:45 PM
Am mai vazut ceva asemanator pe wikipedia...la unu din gloriile Dinamoviste...era copy/paste a unui articol a lui Cai Lun parca....
djmihaitza
May 30 2007, 03:45 PM
Nu conteaza cine l-a pus dar putea avea bunul simt sa mentioneze sursa.
Iar faptul ca gașca slugilor proasteul face trimitere pe "homepage" la articol este lipsa de profesionalism.
COSMIN C
May 30 2007, 03:48 PM
Ha, daca nu ma uit pe acolo. Vad ca persoana n-a postat numai articolul lui Haita, e un obicei deja, sunt acolo si interviul cu Mendy, si articolul despre rezultatul votului la jucatorul meciului. E fan DinamoMania se pare. Si indragostit de copy/paste.
Din cate vad utilizatorii sunt atentionati ca e interzisa aceasta metoda si se sanctioneaza cu stergerea contului. Nu en ramane decat sa gasim vreun mail ceva sa anuntam. Si sa speram ca se si iau masuri. Desi am cam indoiesc.
Leaveyou
May 30 2007, 03:50 PM
Dyna17_mo o cheamă pe fată. Cred că își imaginează că ea a scris articolul ăla. Este înregistrată și la noi pe Dinamomania.net Ar trebui să o întrebăm de sănătate ....
Pardon ! S-o întrebați de sănătate.
stef 22
May 30 2007, 03:51 PM
Da nu numai articolul acesta e copiat acolo, de exemplu acum l-am gasit si pe cel al lui Cai Lun referitor la memorialul Piti Varga.
http://www.mysport.ro/evenimentul/199/memo..._jubiliara.html
mrbodo2002
May 30 2007, 03:52 PM
Bine i-ar prinde un mesaj privat de atentionare macar.Poate ii vine mintea la cap.
stef 22
May 30 2007, 03:52 PM
De fapt apar cam toate stirile din ultimul timp....
biancap78
May 30 2007, 03:53 PM
Da...Cosmine..ai putea sa-i dai um PM sa vezi ce se intampla...
gavros
May 30 2007, 07:35 PM
dupa ce ca a copiat articolul mai primeste si aprecieri la comentarii gen " Foarte bun articolul"
deea_red
May 30 2007, 07:55 PM
Doamne,nu pot sa cred cat tupeu si cata nesimtire pot avea unii!
RED75
May 30 2007, 07:56 PM
QUOTE(biancap78 @ 30 May 2007, 16:53)

Da...Cosmine..ai putea sa-i dai um PM sa vezi ce se intampla...
Asa Cosminicus, scoate PM-ul si da-i una dupa ceafa sa-i sara plombele plagiatorului
gavros
May 30 2007, 08:00 PM
daca aveti cont pe site-ul ala , sa il "felicitati" printr-un coment pt articol
red_dog_rahova
May 30 2007, 08:55 PM
cu una dupa ceafa.....
COSMIN C
May 30 2007, 11:47 PM
Dar o stie cineva? Nu e prea activa in forum, are cateva mesaje. Mai putine decat articole copiate acolo.
antisteaua
May 30 2007, 11:50 PM
Va zic eu, astia nu merita decat niste bragadire pe gat ca altfel nu pricep mesajul.
dudu1961
May 31 2007, 02:12 PM
BANATI ! SIMPLU .
djmihaitza
Aug 24 2007, 02:53 PM
Clona gașca slugilor proasteului recidiveazaArticolul "
Stiri de ultima ora despre Lazio"aparut aseara pe DinamoMania spart in 3 stiri azi, pe la pranz, pe Dinamuisti.ro dintre care 2 "coafate" si
una bucata stire "furata", mai ales traducerea !?!
COSMIN C
Aug 24 2007, 04:29 PM
Eu nu ma mir decat ca n-au fost pe faza imediat... Imbatranesc "baietii destepti" de la gsp...incep sa se miste din ce in ce mai greu.
Cai Lun
Aug 27 2007, 12:09 AM
Articolul din Gardianul > "Bucurestiul, invadat de extremisti din Italia, Bulgaria si Irlanda" este inspirat 100% din ce a aparut la noi pe site: "IN ATENTIA JANDARMERIEI: EXTREMISTII EUROPEI VIN LA DINAMO - LAZIO!" Au mai dat si ei un telefon la jandarmerie ca sa mai adauge ceva si gata stirea!
Pentru astia nu se mai gaseste un Ganea sa le bage mouseurile alea in fund! Unde or fi fost crescuti Doamne oamenii astia?! Nu m-ar lasa inima sa fac asa ceva. Nu pot, nu concep, nu m-ar duce mintea la asemenea furaciuni.. si ei.. cu cata nonsalanta!... N-au nici o demnitate, nici o urma de respect, de fair-play.. nimic! Mi-e scarba! Ah, Cerule! Nu-i mai strangi odata de pe fata pamantului!
COSMIN C
May 2 2008, 01:08 PM
dyna17_mo
May 4 2010, 06:05 PM
aolooo... abia acum am vazut cata agitatia a fost pe aici in urma articolului postat de mine...sincer, nici nu-mi mai amintesc cand am postat acel articol(acum foarte mult timp..cred), nici pe ce site dar la fel de sincer va spun ca nu stiam ca o sa deranjeze atat de multa lume . Da...l-am luat cu copy paste...eram si eu mai mica, ce sa fac.:P;))... Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.