Cainele
Jul 18 2004, 05:48 PM
pentru cei care au echipe pe hattrick.org , putem sa aranjam meciuri amicale, cupe si de ce nu sa ne si cunoastem.
Bodo
Jul 20 2004, 02:29 PM
Salut !
Am echipa in div V si se numeste Real Madrid Jr. tu in ce div esti ?
Cainele
Jul 20 2004, 06:46 PM
echipa este : FC HAM HAM , div. VI
BebeMik
Jul 20 2004, 07:28 PM
M-am inregistrat si eu ... :P acum astept echipa. Daca primesc, v-as ruga sa imi spuneti si mie cate ceva despre ce si cum :P
qsl111
Jul 20 2004, 09:19 PM
idem bebemik...
Bodo
Jul 21 2004, 09:22 AM
Orice informatie pe care doriti sa o aflati despre hattrick, o puteti afla de la mine, ca doar suntem caini si trebuie sa ne ajutam intre noi....... :P
Vorbesc serios, daca vreti sa aflati ceva, tinand cont ca sunteti la inceput atunci va astept cu intrebari.
Albert
Jul 21 2004, 12:35 PM
Fisherman's friend , in seria VI, deocamdata:)
BebeMik
Jul 21 2004, 01:39 PM
Deocamdata astept sa primesc echipa.Se va numi Bebelushii :P :P Fii sigur ca voi apela la ajutorul tau :P
Cainele
Jul 22 2004, 09:55 PM
Bebemik oricum dureaza ~ 5-6 saptamani pana primesti echipa
BebeMik
Jul 23 2004, 11:00 AM
Stiu, cam atat am estimat si eu.Am vazut ca mai sunt destui care asteapta
Anonymous
Jul 23 2004, 04:22 PM
Mah, imi explica si mie cineva cu ce se mananca jocul asta?
Multzam anticipat!
Cainele
Jul 23 2004, 09:41 PM
este un joc virtual de fotbal...in care esti "manager" ( dar mai bun decat jiji Fecali in orice caz) si trebuie sa iti antrenezi jucatorii, faci transferuri, angajezi/concediezi antrenori princ., secunzi, doctori etc de asemenea poti juca amicale , poti face cupe sau sa participi in ele. Cupa Romaniei etc in Romania de ex sunt 6 divizii , din camp viitor vor fi 7 etc
un gen de cup manager...dar "altfel"
mult succes tuturor
Anonymous
Jul 23 2004, 11:14 PM
Mersi mult! Daca timpul imi va permite, o sa antrenez si eu o echipa!
Atunci sa vezi... :D
kacio
Jul 24 2004, 05:47 PM
si eu m-am inscris in hatrrick , dar nu prea am idee despre ce e vorba :D
Anonymous
Jul 24 2004, 08:40 PM
Persevereaza si vei afla!
flaviusO
Jul 27 2004, 12:08 AM
Si eu am echipa la hattrick doar in divizia a VI-a deocamdata; un sfat pt. cei noi: cumparati antrenor passable sau solid si antrenati specific tineri de 17-18 ani si nu cheltuiti toti banii
Cainele
Jul 28 2004, 05:41 PM
flaviusO ce echipa ai? 8)
Albert
Jul 30 2004, 11:22 AM
Cea mai mare greseala a incepatorilor: marirea stadionului:)Nu mariti stadionul,mai bine cumparati antrenor solid cu cel mai slab leadership...si ceva jucatori de 17,18 ani( portarii se antreneaza cel mai repde..si-ti trebuie doar 2)..
Succes toturor si sper sa va tineti de joc:)
Ady
Jul 30 2004, 12:07 PM
si mie trebuie sa-mi vina echipa
sper ca mai sunt 9 zile si nu mai mult
flaviusO
Jul 30 2004, 12:51 PM
FCDinamoBucuresti VI.973, tu???
interistu
Aug 1 2004, 09:49 AM
QUOTE(Cainele)
pentru cei care au echipe pe hattrick.org , putem sa aranjam meciuri amicale, cupe si de ce nu sa ne si cunoastem.

am echipa de doi ani in hattrick...saptamana viitoare am amikal aranjat,dar dupa poate facem un meci..
ar fi mai usor sa aranjam meciuri amikale asa..nu mai stau sa dau challenge la 20 de echipe..dar sa-si spuna cei interesati numele echipei si ID-ul...incep eu:
F.C.INTER BUCURESTI
I.D. 36800 :shock:
Cainele
Aug 2 2004, 10:08 AM
FC HAM HAM (181316) VI.305
qsl111
Aug 3 2004, 09:42 PM
castigi ceva la jocul asta...in afara de experienta?nu de alta dar exista championship manager sau d-astea...sau macar daca ai castigat titlul te duci in ceva gen C.L.?
interistu
Aug 5 2004, 08:03 AM
QUOTE(Cainele)
daca intri azi pe net accepta challenge-ul dat de mine...te astept pana maine...
forza dinamo!!!!!!!! :shock:
interistu
Aug 5 2004, 08:04 AM
cum fac sa-mi bag si eu o poza pe forum???
flaviusO
Aug 6 2004, 01:30 PM
Ba baieti de ce nu va faceti amicale internationale ca se castiga mult mai multa experienta???
ciprh
Aug 7 2004, 10:03 AM
sautare .... acum mi-am facut si eu cont aici....eu am ekipa sticlistiii din slob si bafta la toti ca tot incepe etapa :P.... acuma sunt intr-o cupa si de sezonu urmator poate facem si noi o cupa mai maricica....pa
maskin
Aug 7 2004, 11:14 PM
"F.C. Dinamo International" - here
flaviusO
Aug 8 2004, 08:20 PM
Din pacate mi-au dat GM-ii afara echipa degeaba, si nu mai am forta sa incep inca o data de la inceput. Bafta voua, dar eu vreau sa uit de jocul acesta pentru ca mi-au facut mai mult rau GM-ii, decat placerea pe care am simtit-o pe site.
ShadoW
Aug 8 2004, 09:45 PM
Trebuie sa te anunte prin mail cand primesti echipa ?
OMBLAD00N
Aug 8 2004, 11:03 PM
si eu am echipa in seria a 6-a xenopol si promovez anu asta
Cainele
Aug 9 2004, 06:04 PM
QUOTE(interistu)
QUOTE(Cainele)
daca intri azi pe net accepta challenge-ul dat de mine...te astept pana maine...
forza dinamo!!!!!!!! :shock:
Cu parere de rau te anunt ca sunt intr-o cupa pentru moment...nu o sa uit in viitorul apropiat ...mult succes
Dark_Fuhrer
Aug 10 2004, 08:17 AM
Dark Legion ... in V.55, dar pt miercurea asta am si eu aranjat amical....:-"
garibaldi
Aug 10 2004, 11:28 AM
baieti am si io ekipa in div. VI: Dinamo_Dristor. Sfaturi si consultari accept oricand.
jetall
Aug 11 2004, 01:05 AM
Pentru cei care abia se apuca: Fratilor, daca va prinde microbul cu hattrick-ul, ati pus-o! Am echipa de vreo 2 ani jumate si tot de atata timp joc hattrick cu pasiune. A inceput ca o joaca dar treptat s-a transformat in hobby. Pentru cei obisnuiti cu jocurile gen Championship Manager, Ultimate Soccer Manager sau alte asemenea (cum eram si eu la momentul la care m-am apucat de joc), o singura recomandare: RABDARE! In timp ce acolo poti juca un sezon intr-o singura dupa-amiaza, in hattrick un sezon dureaza 16 saptamani. Ai "doar" 2 meciuri pe saptamana, sambata de la 11 in campionat, miercurea, tot de la 11, Cupa sau amical. Boring, isn't it? Asa am zis si eu la inceput, pana mi-am dat seama ca foarte mult in acest joc e legat de tactica. Iar tactica presupune cunoasterea tacticii(lor) folosite de aversarul din meciul urmator. Si pentru asta iti trebuie ceva timp de studiu, cel putin la inceput, pana te obisnuiesti. E un joc online care aduna peste 400.000 de useri din toata lumea si care nu-ti solicita foarte mult calculatorul si, mai ales, nu-ti "mananca" timpul liber. Poti fi online mai putin de o ora saptamanal sau peste 40, cu aceleasi rezultate. Bucuria jocului vine, in principal, din faptul ca te confrunti cu alte echipe controlate de persoane reale, nu de AI-ul unui computer. Iar asta mi se pare genial!
Pentru cei care joaca deja: Am ceva experienta in hattrick, iar daca aveti nevoie de sfaturi, astept intrebarile voastre aici. Echipa mea este Purple Wings (34460), sunt de 3 sezoane in III.2 si momentan trec prin cea mai nefasta perioada din existenta echipei (cam ca Dinamo acu' 2 sezoane). Bafta si s-auzim de bine!
flaviusO
Aug 12 2004, 04:50 PM
No shit?
Auzi, Emy, poate mai vorbinm...
p.s: mi-au dat echipa inapoi cu o gaura in buget de 5 miliaone
jetall
Aug 12 2004, 11:22 PM
LOL! Mai traiesti mah? :)
flaviusO
Aug 14 2004, 11:46 PM
auzi mah, da' de ce nu-ti bagi fatza aia urata la profil haha :)
flaviusO
Aug 14 2004, 11:49 PM
p.s. : e buna si liga IV-a (oricum faci legea pe-acolo - doar lucrezi in domeniu)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ReDBullD0G
Sep 16 2004, 11:28 AM
Noroc lume...azi doar ce mi`am facut si eu cont aci....am si eu echipa in hattrick sunt in liga a sasea si...acum ma bat la promovare....:)...echipa mea se numeste Supremii
static
Sep 16 2004, 02:29 PM
C.S.M.I. in v.91
Am echipa de vreun an jumate si nu mai pot sa ma las... sa dea dreacu in cine a inventat hattrick-ul!
A, sper ca v-ati dat seama de la ce vine C.S.M.I...
BebeMik
Oct 2 2004, 01:44 PM
Am primit echipa :P :P
flaviusO
Oct 2 2004, 01:58 PM
Intrati toti in federatia Dinamo Red Dogs, ca sa le aratam la spurcati ca suntem cei mai TARI!!!
qsl111
Oct 2 2004, 03:08 PM
care e faza cu "suporter"?tre sa te faci ca sa poti sa intri in federatie nu?Azi am primit echipa,da habar nu am de unde sa ma apuc,vad ca nu am nici un meci in viitorul apropiat,nu stiu cum sa-mi pun jucatoriipe posturile care le vreau...sa vedem,poate iese ceva...daca i-e mila cuiva provocati-ma la un amical,poate prind si eu experienta :) .Sunt FC Celtic-Dinamo ,in VII.21...cam jos nu?
flaviusO
Oct 2 2004, 03:10 PM
intra pe yahoo messenger mesenger, eu am id-ul danciudog, si iti explic eu cum se mananca jocul asta... inca ceva important citeste regulamentul TOT
napo2004
Oct 3 2004, 05:31 AM
Am si io echipa la hattrick. Echipa se numeste Casse-Cou si este in V. Poate organizam o cupa micuta prin saptamana 7-8 cand majoritatea au iesit din Cupa. Mai am un prieten dinamovist care are echipa tot in V, asa ca se mai aduna doritori. Daca va decideti macar vreo 6 atuncea spuenti pe threadul asta, sau puteti sa ma emailuiti la szotast@yahoo.com. Bafta si normal FORZA DINAMO
qsl111
Oct 3 2004, 11:06 AM
eu sunt dornic sa castig experienta asa ca sunt perfect de acord :) .
aRmin
Oct 3 2004, 12:48 PM
Eu unu particip in cupa ... astept detalii ... SV QuecKsi|beR (181437) my team .
ReDBullD0G
Oct 3 2004, 01:43 PM
Si eu particip...mai spun o data...Supremii liga a sasea 675
napo2004
Oct 6 2004, 02:44 AM
Trebuie sa te loghezi pe hattrick si sa vezi daca a venit echipa. De obicei tine cam 3 saptamani. E important sa te uiti imediat pentru ca incepe sezonul in 2 sapt si probabil intri in VII asa ca ai sanse sa promovezi primul sezon. Oricum in timpul in care ai cerut echipa si cand ai primit-o ai timp sa citesti TOT regulamentul si mai ales ce e pe hattrick.ro si eventual sa vb cu unii care au echipa. Sunt multe lucruri de invatat (eu mai gasesc intrebari si acum, si am echipa de 8 luni - Casse-Cou), dar e o lume fascinanta din care unii din prietenii mei nici nu mai ies (pare mai buna decat lumea fotbabului real) :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.