Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cel mai bun fotbalist dinamovist al anului 2006
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Premiile DinamoMania > Urna voturilor pentru editia 2006
Pages: 1, 2, 3
COSMIN C
In aceasta sectiune puteti vota cel mai bun fotbalist dinamovist al anului 2006! Voturile sunt directe si secrete.
Voturile dvs. nu vor fi vizibile dupa ce ati trimis mesajul. Pana la inchiderea votarii, singurul mesaj pe care il veti vedea pe acest topic va fi acesta.

Este suficient sa votati o singura data, in caz ca nu sunteti sigur daca mesajul dvs. a fost inregistrat, puteti cere lamuriri moderatorilor.

Nominalizarile facute de DinamoMania la aceasta categorie:

Cosmin MOTI

Cristian PULHAC

Stefan RADU

Claudiu NICULESCU

Ionel GANEA

Un vot valabil = un mesaj care sa contina numele unuia din sportivii nominalizati mai sus.
Cai Lun
Cosmin Moti
DiliBili
Ionel Ganea
COSMIN C
Cosmin Moti
Tudor
Cosmin MOTI
red_dog 4 ever
Claudiu NICULESCU
rew
Cristi Pulhac
bigbobo
Stefan RADU
tiby_reddog
RADU STEFAN
stef 22
radu stefan
Hatzu
Stefan Radu
gavros
Cosmin MOTI
Florin
Stefan Radu
Max
Cosmin Moti..a fost cel mai constant jucator atat in returul sezonului trecut cat si in acest tur de campionat.
Bascanu
Cosmin Moti
J0nnie
Cosmin MOTI
Ashtray
Cosmin Moti... a fost cel mai constant asa ca il votez pe el
Chucky
Cosmin Moti HAITA_DINAMO.gif
red pride
Stefan Radu
denisa_dinamovista
Cel mai bun fotbalist al anului 2006 este CRISTIAN PULHAC .
adrivali
Claudiu Niculescu
dinocaine1956D
doglaugh.gif cel mai bun fotbalist dinamovist 2006 este R.STEFAN care a fost cel de care nu a trecut nici un centru inaintas din echipele adverse. snoopy.gif
anmini
Stefan RADU
gilutza_d
radu stefan ,desi este foarte tanar este un foarte bun jucator si de asemea foarte talentat HAITA_DINAMO.gif
alin-berceni squad
Cosmin Moti
RobertMS
Claudiu Niculescu, chair daca a mai facut el niste gesturi aiurea. Poate sa il convingem sa stea linistit in iarna asta.
dudu1961
Moti
radu
Cosmin Moti
cireasa85
COSMIN MOTI
redlady08
Cosmin Moti thumb.gif
catalinmv2002
CLAUDIU NICULESCU
Mihaela_4_D!namo
Cel mai bun jucator dupa parerea mea este GANEA, chiar daca a facut scandalul ala HAITA_DINAMO.gif
ado_thedog
eu votez pentru claudiu niculescu thumb.gif sincer,din partea mea poate sa iasa oricine,in afara de ganea nono.gif
Capirossi
Stefan Radu
bogdy_pc
Cristian PULHAC
DArkm3N
Stefan Radu
Antihrist
cam greu dar eu zic Stefan Radu
dinamodgirl
Claudiu Niculescu
drumm
Cosmin MOTI
reddogforever84
Cosmin Moti
marinush13
Cosmin MOTI
dark_shadow
claudiu niculescu este clar cel mai bun fotbalist dinamovist al anului 2006
The Game
Claudiu Niculescu! ! ! Clau-goool!
Shearer
Cosmin Moti
Snake1989
Claudiu NICULESCU
mihaiul90
Claudiu NICULESCU
red_dog_rahova
Opinia mea este Radu Stefan.....a crescut de la meci la meci fiind acum un stalp pentru apararea noastra
bianco_rossa
Cosmin Moti
rahoulle
radu stefan
Blu
Cosmin Moti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.