Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Marius Alexe
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
COSMIN C
Alexe Marius (n.1990)-atacant-component al echipei nationale de juniori 1988
Alex_inter_sport
Il votez si yo pe alexe ca e cu mne in cls:D:D...
Max
Ciudat..cum dracu se face ca strainii au ochi pentru pustii nostri si ai nostri actionari cauta in alta parte ?
Aloooo, domnu' borcea , baiatu' asta intra la pachet cu crimbo?..Te pomenesti ca a vandut si echipa lu' Patriciu, ca-i prea mare suma de 150 de mil $ pentru niste butelii icon_lol.gif
red_dog_rahova
ar fi cel mai mare pacat sa le dam drumul la juniori atat timp cat inca n-au trecut pe la echipa mare...astfel dam cu piciorul la talentele noastre care sunt in ograda noastra si nu ne costa nici un ban... :wacko:
tudormutu
ar fi pacat sa vindem iar pe banda rulanta....
vrem sa devenim un club european...
eu zic ca suporterii au intrat in europa cu mult inaintea conducatorilor acu' sa arate si ei ca sunt conducatori de club si nu afaceristi!
dorutzu
BUN. DA ASA E. ATENTIE CA VINE EUROPA. DOAR NU S-O INTAMPLA IN FOTBAL CA SI CU MUNCITORII ROMANI. STIMATA CONDUCERE INAINTE DE A TRANSFERA JUCATORI DE LA ALTE ECHIPE UITATIVA SI IN CURTEA VOASTRA.
COSMIN C
Ianis Guda, antrenorul sau la nationala U 17:" Alexe este un jucator foarte bun care trebuie sa ajunga foarte sus. Dupa parerea mea este mai bun ca Theo Walcott. "

Se uita totusi cineva la pustii astia?
florin_80
Rednic spunea ca din ianuarie il va lua sa se pregateasca alaturi de echipa mare. Sper ca nu se va rezuma doar la atat, avand in vedere ca este cel mai bun junior la categoria sa de varsta. O sa vedeti.
Nu am citit regulamentul 2
Este un jucator de viitor,talentat,care va fi util echipei
the dog
Din pacate tinerelor talente ori nu li se acorda credit la prima echipa si sunt imprumutati la alte echipe unde nu progreseaza cum ar fi firesc, ori sunt vanduti prea repede in campionatele tari unde nu au psihicul necesar pentru a face fata.Sa speram ca Alexe care este o mare speranta a fotbalului romanesc va primi sansa de a juca la prima echipa asa cum o fac si Radu sau Ropotan. thumb.gif

HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Un articol asteptat!
RedDog_For_Life
Eu zic ca d-l Mircea Rednic ii va oferi destule sanse de afirmare lui Alexe dar inca e destul de tanar ar mai putea fi imprumutat ca sa aiba vreo 2 ani meciuri in picioare.
La echipa mare inca nu are loc asta e clar (ma refer la experienta de joc). Sa-l lasam sa creasca frumos ca nu ne fugareste nimeni. O sa vina si vremea lui, SUNT SIGUR
ebola
Chiar daca nu a iesit in evidenta in acest amical e bine totusi ca ajucat in compania unui adversar puternic . Sper sa evolueze si in oficiale caci are mare potential .
tyn
bv marius.....baiatu in scurt timp o sa joace si in meciurile oficiale ale echipei,dar cele cu adversari ceva mai slabuti,o sa ajunga mare fotbalist..... HAITA_DINAMO.gif ....
COSMIN C
La Multi Ani, Marius! Sa dea Dumnezeu azi sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta! HAITA_DINAMO.gif
gilutza_d
la multi ani marius! sa ai parte de ce-ti doresti mai ales alaturi de Dinamo
Cai Lun
Presa sepculeaza ca Alexe ar fi in vizorul lui Celtic Glasgow. Jucatorul insa infirma zvonurile. In orice caz, alexe mai are un an de juniorat si anul viitor va semna, conform legii, un nou contract pe 3,5 ani cu Dinamo. Daca nu vom avea parte de vreo gafa manageriala, ar trebuia sa ne bucuram de serviciile lui Alexe inca cel putin 4 ani de acum inainte.
redmania
Nu ma asteptam ca Alexe sa progreseze asa mult in nici un an de zile.
Daca va fi ferit de accidentari si va continua sa fie serios cred ca in maxim 1 an de zile vom avea un titular de exceptie la prima echipa.

Bravo Marius !
Cai Lun
El asa joaca de mult.. dar tu abia acum l-ai vazut la treaba... icon_rolleyes.gif
Myhay_Dinamo
Mereu ma uit la aceasta rubrica dedicata lui Alexe si imi spun dezamagit ca nu e convocat la prima echipa.Trebuie vazut cum joaca in campionat.Poate e bun de Dinamo.E bine totusi ca Liviu Ganea e macar rezerva daca nu titular.Totusi nu prea mi-au placut ocaziile lui la poarta in meciul cu Elfsborg.
IceByt
Ar trebui incercat si Alexe. Desi a fost accidentat, mi-a placut cum a jucat in jocul ala scoala...
Amn_Googly87
Ma uit acum pe sport.ro si vad ca Marius Alexe e titular la FC Ploiesti in meciul cu FC Snagov. Nu stiam ca a fost imprumutat dar cred ca este un lucru foarte bun pentru el. A fost titular in acest meci si pana acum a jucat foarte bine.

Si tocmai acum in timp ce scriu asta a marcat Georgian Paun si el intrat dupa pauza :)
cosmin targoviste
Da.Alexe a fost primul care l-a felicitat.
Amn_Googly87
Ia uite deja suporterii lui CSM(practic fostul Petrolul) i-au scandat numele si l-au chemat sa salute galeria dupa ce Alexe a fost schimbat. Si e acolo doar de 3 saptamani. Deja a facut impresie baiatul sper sa aiba in viitor o sansa la Dinamo ... sa nu pierdem o posibila mare valoare.
mousiniRD
O sa aiba grija Porcea sa joace 2-3 meciuri la Dinamo(daca o sa se ajunga pana acolo) sa-l vada scouterii echipelor care se vor interesa de el si daca o sa joace bine cu siguranta o sa dispara ca si cum nu ar fi fost. icon_mrgreen.gif
DinamoEver
De trei ori Alexe

FC Ploiești a făcut spectacol în primul joc amical susținut în Antalya. Echipa antrenată de Marius Șumudică s-a deplasat în Belek, unde a dat piept cu prim-divizionara Gaz Metan Mediaș, scorul final fiind unul ce spune totul despre cum s-au desfășurat ostilitățile în teren: 4-1 pentru ploieșteni!

Atacantul Marius Alexe a dat un adevărat recital, marcând de trei ori, în minutele 2, 17 și 70 – ultimul dintre ele fiind o reușită de kinogramă, șut la colțul lung, din 16 metri, la vinclu porții lui Ștețca!

Pentru FC Ploiești a marcat și noul venit, Mihai Damaschin, în minutul 62, golul de onoare al elevilor lui Cristian Pustai aparținându-i lui Voicu (min. 40).

de ce oare nu are nimeni ochi pt Alexe ?
ma bucur si pt Mihai Damaschin ca a debutat cu gol
la echipa ploiesteana mai joaca si Georgian Paun.
Mirunik
Copiii finilor borcimii sa nu manince si ei Haribo inca citiva ani de-aici `nainte?

Avem prea multi jucatori valorosi in lot, pt baietii astia nu e loc la echipa.
POOL
Poi daca noi ajungem sa plangem dupa Goian si Izvoranu, cum sa ne gandim la promovarea tinerilor? De ani de zile astia freaca banca iar noi ii tinem bine mersi, iar cand mai si intra in meci, te mai si fac sa pierzi cate o calificare, un campionat s.a.m.d.
DinamoEver
cu aripile Torje si Alexe, Dinamo practica un fotbal modern !
imi place Dinamo cu Alexe in teren, si nu cu nesimtitii de Adrian Cristea sau Ianis Zicu
acum sper sa revina Paun si Ganea
red_dog[Al3x]
Alexe si Torje pe benzi, Andrei Cristea si Liviu Ganea in atac si in centru sa-l avem pe N'doye si pe Bostina, rupem tot.

Daca ar mai veni si Lobby din vara ar fi ceva de vis. :X
nWbbix
Pana o sa vina Lobby, Andrei Cristea o sa joace pe la nu stiu ce echipa, Liviu Ganea TOT imprumutat la cluburi care se bat pt. evitarea retrogradarii, iar Bostina o sa se pensioneze. Poti sa le multumesti conducatorilor pentru cadoul asta.
ANGER
Depinde de locul ocupat la finalul campionatului si mai ales daca luam Cupa.Daca cupa fuge la unguri sau la brasov, poate in asteptata reconstructie, aruncam printul si pe Zicu, pensionam pe Claudiu.Doar in aceste conditii vor fi reprimiti L.Ganea si Paun.
Astept intre timp, sa-si intre in mana Bratone
doggyy86
IN atac o sa ii avem pe Cristea, L Ganea.
La mijloc Alexe, Paun, N'Doye Torje
Fundasi Molinero, Grigore, Moti , Pulhac
Portar Oricine dar nu ce avem acum in lot
DinamoEver
Paun deja e in inimile noastre, fiind nasul spuractiilor.. ce goluri le-a dat
FarfelkugeL
"Fac față la Galata!"

de Cătălin Gheorghiu

(gașca slugilor proaste)

Marius Alexe e tentat să lucreze cu Hagi, dar spune că i-ar plăcea mai întîi să cîștige un trofeu cu Dinamo.

Marius Alexe a izbutit o "dublă" în Cupă, cu ALRO (3-1), și a marcat primul gol în victoria cu Gaz Metan (3-2). Reușitele sale l-au adus în atenția turcilor de la Galatasaray. De fapt, atacantul de 20 de ani e în vizorul lui Gheorghe Hagi încă de cînd era junior. "Vorbesc des cu Hagi despre Marius, simte ceva special pentru el, îl apreciază enorm ca fotbalist. Gică îl urmărește de la 15-16 ani", a mărturisit, tehnicianul care l-a descoperit pe Alexe, Ianis Guda.

"Sînt bucuros să aflu că mă dorește o echipă puternică, precum Galata. Cred că aș face față acolo, m-aș adapta ușor avîndu-l pe Hagi antrenor. Alți puști de 17-18 ani evoluează deja pentru Inter, Manchester sau alte formații de top din Europa, eu de ce n-aș reuși la 20 de ani?! Pînă să plec însă, mi-aș dori un trofeu cu Dinamo", zice Alexe.

"Coșmarul meu e să mă operez!"

Alexe a stat patru luni pe tușă din cauza unei entorse la genunchiul drept și abia a scăpat de intervenția chirurgicală: "Am vrut neapărat să fac tratament, eram dispus la orice, numai să nu mă operez. Cred că după o intervenție chirurgicală piciorul nu mai e ca înainte, nu mai ai forță în el și poate interveni și o oarecare teamă. Coșmarul meu e să ajung la operație!"

"CFR are jucători valoroși, care pot face diferența. În special De Zerbi are execuții de mare fotbalist. Va fi greu, dar putem învinge"

Marius Alexe, atacant Dinamo

Alexe, ti-a luat clanul becali mintile DE TOT? Gata, esti cel mai mare jucator din istoria lui Dinamo, faci fata ORIUNDE TU nu-i asa?

CE AI FACUT TU PT DINAMO IN AFARA DE FIGURI? AI PUS UMARUL LA CASTIGAREA VREUNUI TROFEU SAU CEVA DE GEN? Numai prin decalaratii te-ai remarcat tu, ATAT. Jocul tau e maxim mediocru!!!

Si dupa astea mai vii cu declaratii cum ca meriti sa joci nu stiu unde? DAR DE CE NU PLECI LA REAL MADRID, MANCHESTER??? De ce? Spoitorii tai din clanul giovani nu ti-au gasit acolo loc?

Si sa nu uitam si de declaratiile (logic, tot ale tale) cum ca Torje merita sa plece in afara, a facut destule pt Dinamo! CE A FACUT? Ca e un jucator bun si constant si ca trage echipa dupa el, asta nu are nimeni cum sa o conteste dar de cand e la Dinamo? De 1 an jumatate parca, si doar in ultimul an a inceput sa "isi dea drumul la joc" atoatecunoscatorule.

LAsa tu baiatul sa munceasca si nu mai dai sfaturi "pretioase", si daca tot "meriti" sa pleci ia si clanul ala de spalatori de bani cu tine si sa nu mai auzim de voi! Mare caracter esti.
Sledge
Ca mare dreptate ai FarfelkugeL, l-a laudat toata lumea ca e mare speranta si acum e marele fotbalist. Dupa parerea mea e chiar un jucator mediocru, nu impresioneaza foarte tare. Paun are mult mai multa valoare, dar na... Pacat pentru ca din ce am citit prin presa spurkta, impresarul lui Torjinho a declara ca pleaca sigur din iarna....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.