Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Georgian Marcu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
COSMIN C
Marcu Georgian (n. 1988) - mijlocas- conducator de joc al nationalei de juniori 1988
stef 22
solutie de viitor pentru mijlocul lui Dinamo
mic de inaltime,compenseaza printr-o tehnica excelenta
botzoaka
QUOTE(stef 22 @ 16 Nov 2006, 11:06) *
solutie de viitor pentru mijlocul lui Dinamo
mic de inaltime,compenseaza printr-o tehnica excelenta
cel mai tare fotbalist..georgian marcu:*:*
stef 22
intradevar e chiar bun
qu1t
un jucator chiar ff bun..imi place cum joaca..
Sabinus
Hai Marcu!!! bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
spoe06
Hai MARCU !!!! E putere omu ....joaca bine tare romania.gif beerchug.gif
COSMIN C
Daca il cunoasteti si ati venit sa-l susutineti, poate ne puteti si spune mai multe despre el...Ne-ar fi si noua si lui de mai mare ajutor....
zarzar
Este un talent!merita!sa sti ca toti te sustinem bila...Paleask romania.gif
Zizuu
Marcu omu' nostru ! beerchug.gif
manu23
marcu...cel mai talentat pusti si un baiat d nota 11...sigur ajunge departe
Pepe_borisik
Indiscutabil viitorul coordonator al natzionalei mari....
raly_butterfly7
HAI MARCU!!!!!(un vot pentru un buzoian si dinamovist ca mine) doglaugh.gif
botzoaka
...cel mai talent jucator shi cel mai bun prieten..caracter no1..sa speram ca vei fi desemnat juniorul anului georgian marcu...:*:* si la multzi ani fratele meu...multa sanatate
mitza_vox
CEL MAI BUN MIJLOCAS .... GEORGE MARCU....SOLUTIE DE VIITOR PENTRU MIJLOCUL LU' Dinamo ... ca SI ASA NU AVEM DELOC MIJLOC...TRE SA IL IA PE MARCU LA AIA MARI...FORZA Dinamo...MARCU CEL MAI TARE!!! HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif
mihaela_n2
i-am vazut profilul aici...imi place de tip...s-o tina tot asa si prinde echipa mare cat de curand...in plus...sunt o admiratoare:">
manu23
ti-ai facut si fani ma...de aku..iti dai seama cand ajungi la echipa mare sa te vada lumea la TV...sa se stie cine face legea la mijloc...Juniorul Anului...clar!!!:*
dorupro
Si eu il stiu... chiar de mult timp. Nu l am vazut cum joaca in ultimul timp dar am auzit numai vorbe bune despre el si cred ca poate ajunge un mare jucator. SUCCES
Cai Lun
Va reamintesc ca votarea se face pe topicul "Cel mai bun junior" din sectiunea "Premiile DinamoMania". PE topicul cu pricina trebuie sa intrati si sa adaugati un mesaj nou cu numele celui dorit. Pentru mai multe amanunte cititi mesajul de debut al topicului respectiv!
COSMIN C
Georgian Marcu a participat, alaturi de Liviu Ganea cu nationala Under 19 la turneul Roma Caput Mundi, desfasurat intre 12-17 februarie. Elevii antrenati de Florin Cheran si Dumitru Moraru au cistigat trofeul dupa ce s-au impus in finala in fata Letoniei, scor 1-0, iar mijlocasul dinamovist Georgian Marcu a fost desemnat cel mai bun jucator al competitiei. Marcu a marcat in partida cu selectionata Regiunii Lazio.
djmihaitza
Emil Ursu, la sfârșitul meciului de ieri din Regie:
"Partida de azi a avut două reprize diametral opuse. O primă jumătate în care am greșit mult și am luat gol, însă, odată cu intrarea lui Marcu la începutul celei de-a doua, jocul s-a animat, am reușit să egalăm și cu puțină șansa și mai multa luciditate în fața porții puteam să și câștigăm"
COSMIN C
Părerea lui Cheran despre Marcu: „Îmi place foarte mult. A fost un jucător pe care eu l-am susținut la echipa națională de juniori. Este un jucător cerebral. Păcat că este dezavantajat de fizic. Eu am vorbit cu el și i-am spus niște lucruri pe care dacă el le-a înțeles bine, dacă nu... treaba lui. Eu am făcut o comparație între el și un jucător de la Milan, Gatusso. I-am spus că, fizic, nu e mare diferență între ei. Dacă îl iei pe tehnicitate, nu poate face ce face Marcu. Georgian știe să paseze, știe să dribleze, să mai întoarcă un jucător, are inteligența de joc extraordinară, știe unghiurile de joc, dar Gatusso compensează cu o prezență fizică în teren extraordinară. Face faza defensivă și atât. Aleargă pe teren, rade stânga, dreapta, scoate mingea, pe primul pe care îl vede i-o dă și pe urmă așteaptă. Nu e un jucător care participă la nu știu ce faze de atac. Își face datoria cu lucruri simple pe care le face bine. Asta trebuie să facă și Marcu: să compenseze fizicul cu travaliul. S㠄are” terenul. Trebuie să fie din 16 în 16 timp de 90 de minute, pentru că dacă îi cronometrezi, Gatusso face 14 km pe meci, iar Marcu face 3-4… Depinde de el, nu de altcineva… El per ansamblu este un jucător cerebral, care gândește, care nu joacă la întâmplare, vede foarte bine, are pasa lungă, știe să pună mingea pe poziție viitoare…”
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.