stef 22
Nov 15 2006, 04:57 PM
Pana cu ceva timp in urma clubul Dinamo Bucuresti oferea abonatilor si cumparatorilor de bilete programe de joc pentru fiecare meci jucat pe teren propriu.Unii dintre suporteri dinamovisti colectionau aceste programe pa post de amintire de la meciul respectiv.
Oare costul tiparirii unor astefel de programe este prea ridicat pentru un club ca Dinamo????
Eu unul as fi de acord si cu marirea pretului biletelor numai pentru reintroducerea programelor de joc,in fond este vorba despre imaginea clubului nostru.
hunter
Nov 15 2006, 06:02 PM
da,ar fi bune programele de joc...si eu le colectionam intr-un timp...
adebayor : haita_lui_odin
Nov 15 2006, 06:10 PM
da, ar fi superb... dar nu cred ca se va intampla :(
stef 22
Nov 15 2006, 08:13 PM
Ma bucur ca macar 2 persoane sunt de acord cu mine.
mihaiul90
Nov 15 2006, 10:32 PM
Si ce era scris in aceste programe de joc ? Primul 11 ?
Leaveyou
Nov 16 2006, 10:29 AM
QUOTE(mihaiul90 @ 16 Nov 2006, 0:32)

Erau date interviuri cu antrenorul lui Dinamo, cu jucători, statistică, etc. Prin etc. mă refer că ajungeau (cele mai multe) pe post de cornet pentru seminţe. Aşa măcar se evita umplerea stadionului cu cojile rezultate din activitatea frenetică a suporterilor care, pe mine personal, mă scot din ţâţâni (cojile, nu suporterii). Parcă am fi un popor de Mărgelaţi.
redlady08
Nov 16 2006, 01:38 PM
pe langa colectia de bilete si alte accesorii de la Dinamo mi se pare o idee buna si cea cu programele...am luat unul de curand si chiar era interesant.

...nu stiu, dar parca nu prevad ca treaba asta sa se realizeze prea curand la noi.
bianco_rossa
Nov 16 2006, 02:56 PM
vorbiti cu departamentul de marketing

ce sa faca astia??ei nu's in stare sa scoasa o revista...dej avreti cam mult
Nu e o idee rea...dar n'are cine s'o puna in practica...evident ca nici mie nu'mi displace
doggyy86
Nov 16 2006, 04:45 PM
ar fi super ....asa le-am da peste nas amiiclor oieri sau cioroi cu ce avem noi!!!dar...........nici eu nu cred ca se vor da prea curand poate niciodata
Sa speram ca cei de sus vor afla de dorinta noastra si POATE iau si ei in calcul doleanta noastra!!
divisor
Nov 16 2006, 08:00 PM
@Leaveyou nu toti mananca seminte
Mai interesant ar fi niste fanioane, parca s-a mai discutat pe un topic despre ele.
stef 22
Nov 17 2006, 01:46 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 15 Nov 2006, 22:32)

Pai in primul rand era un editorial scris de ofiterul de presa al lui Dinamo Ionel Culina,apoi era prezentat lotul de jucatori(meciuri si goluri in prima liga),opinia antrenorului,prezentarea adversarei,profilul unui jucator de la Dinamo,clasamentesi rezultate si in plus un poster cu unul dintre componentii echipei.
Asta in programele mai noi
COSMIN C
Jan 13 2007, 07:13 PM
Pai, in programul de joc de la meciul cu Liverpool , de ex, Ioan Chilom scria ceva de genul:
"Trebuie s-o recunoastem deschis, noi, ziaristii, nu prea l-am gratulat pe Ion Marin cu lauda condeielor. Mereu au fost altii. Eu il stiu de cand facea naveta de la Ciorogirla sa vina sa invete fotbal la Dinamo. S-a pregatit continuu, n-a ezitat niciodata la efort, a considerat intotdeuna ca mai are de invatat, ca poate sa-si perfectioneze permanent jocul, iar cand a fost introdus in teren a arat pur si simplu gazonul pentru a-si impune prezenta. Prima data cand ochii nostri s-au oprit asupra lui a fost "momentul Levski. "Va amintiti atunci, era 2-0 pentru bulgari, cu 3-0 la Bucuresti si, cand ne furnicau spinarile de teama , iata ghinion, se mai accidentase si Dinu. Pe postul lui intra ION MARIN . Va face fata?, ne intrebam.framantandu-ne in scaune. Dupa ce Dinu a pus ghetele in cui, baiatul care in urma cu 10 ani visa cu ochii deschisi la ziua caNd va imbraca prima oara tricoul alb-rosu al celor mari, a primit in sarcina cel mai greu post din teren, pe cel de libero. Era prea mult? Nicidecum! Ion Marin avea, are, stiinta acestui post! Munca sa de o viata . dorinta de victorie, disciplina tactica, jocul complet cu ambele picioare si excelenta lovitura de cap ii confera acum toate calitatile necesare unui libero. L-ati vazut cum a jucat impotriva lui Schatzschneider si Maghath, a lui Gurinovici si Pudisev? Fara greseala, fara speranta pentru adversar, asa cum a fost si la Liverpool."
RED75
Jan 14 2007, 12:54 AM
Programele de joc (ca si fanioanele pentru meciurile importante, despre care am mai disccutat pe aici) ar fi binevenite si, in ultima instanta, ar demonstra putina consideratie pentru suporteri. Cu conditia sa nu fie tiparite de gasca lui Ioanitoaia !
ebola
Jan 14 2007, 01:04 AM
Cred ca programele de joc si fanioanele ar trebui reintroduse macar pentru meciurile importante pentru inceput .Fanionele ar putea fi chiar vandute . Un fanion de la un meci iti da o senzatie daca il privesti dupa cativa ani . Eu am cateva fanioane vechi cu Dinamo si sper sa apara din nou sunt o sursa importanta de amintire .
red_dog_rahova
Jan 16 2007, 05:24 PM
Doamne !!!! deschide-le ochii mari si ...si da-le mintea de pe urma.....deschide-le si punga aia destul de stramta sa poata edita odata acele programe de meci in care gaseai mereu multe informatii bine venite pentru fiecare om care venea la stadion. De asemeni erau bune si fanioanele, care peste ani si ani, ne aduc aminte de meciuri memorabile.....
Leaveyou
Jan 16 2007, 07:31 PM
QUOTE(ebola @ 14 Jan 2007, 3:04)

Cred ca programele de joc si fanioanele ar trebui reintroduse macar pentru meciurile importante pentru inceput .Fanionele ar putea fi chiar vandute . Un fanion de la un meci iti da o senzatie daca il privesti dupa cativa ani . Eu am cateva fanioane vechi cu Dinamo si sper sa apara din nou sunt o sursa importanta de amintire .
Chiar așa ! De ce nu au păstrat ideea nu înțeleg ! Cred că și eu mai am p'acasă. Poate le spune cineva ....
red_dog_rahova
Jan 22 2007, 09:40 AM
nu vezi ca nu are cine......de cand se strofoaca lumea sa le deschidem ochii ....si departamentul marketing...nimic
sa se reintroduca cat mai repede.....
red_dog_rahova
Mar 28 2007, 09:27 PM
ce bune ar fi acele programe de meci.....ar fi o gramada de date despre echipe, palmares si alte amanunte......numai sa aiba cine sa se preocupe de ele.....
myky
Mar 28 2007, 09:32 PM
Lasa ca la cati baieti destepti sunt numai aici pe dinamomania sunt convinsa ca ar fi multi tentati sa o faca!!
matador
Apr 30 2007, 06:46 PM
intr-adevar ar fi foarte bine... dar sa speram ca vor vedea... nimic nu se compara cu o amintire de la meci.... poate cotorul biletului
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.