Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani, RED75!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
anmini
Inca un sarbatorit al forumului, inca un greu...........asta daca ne uitam la varsta. doglaugh.gif
La Multi Ani, RED75! Si la cat mai multi ani alaturi de DinamoMania! Ziceai ceva de bere, sau nu mai aud eu bine? beerchug.gif
Bascanu
La multi ani batrane 010.gif
Cai Lun
Ahaaaaaaaaa... de aia a tacut el in ultmiul timp........ sa nu dea de baut!!!... diablo.gif

Hai sa ne traiesti!.. sunt convins ca si stelistii de pe aici iti vor ura de bine.. tie mai mult decat altora.. 010.gif
COSMIN C
La Multi Ani, Red!!! beerchug.gif
Omu mai pleaca, dar mai se si intoarce, tu te intreci cu gluma!! Hai cu bautura de sezon! taunt.gif
mihaiul90
La multi ani RED beerchug.gif 2006-1975=31 ? Daca erai fotbalist inca mai jucai thumb.gif
bianco_rossa
ooo...LA MULTI ANI coleguuuuu!!!!! bananasmile.gif pai dom'le asa iti tratezi tu forumistii?..nu zici nimic...nu faci nimic?...da' se poate? drink.gif
Sa fii sanatos...sa ai o viata luuuunga si plina de bucurii alaturi de HAITA_DINAMO.gif si de HAITA_DINAMO.gif mania
hai ca noi inca mai asteptam...inca busted_blue.gif
dinamodgirl
La multi ani!!!! drinks_wine.gif
DiliBili
La Multi Ani! drinks_wine.gif beerchug.gif

PS - ai cam somat pe luna noiembrie snoopy.gif
RED75
Multumesc tuturor ! Si nu am uitat de bere Anca ! beerchug.gif

Imi pare rau ca nu am fost activ in ultimul timp, dar mi-a picat reteaua "pirat " de net si locuiesc intr-o zona unde firmele mari nu se prea inghesuie sa traga cabluri decat pe banii mei...
Oricum, nu v-am uitat si o sa gasesc eu o solutie sa revin cat mai curand !

31 ani ... russian_roulette.gif doglaugh.gif
HAITA_DINAMO.gif
ALEXANDRA
la muti ani!
HAITA_DINAMO.gif
DiliBili
QUOTE(RED75 @ 15 Nov 2006, 13:34) *
31 ani ... russian_roulette.gif doglaugh.gif
HAITA_DINAMO.gif

010.gif eu m-am impuscat acum 3 luni din acelasi motiv 010.gif ...pustiule
Leaveyou
La mulţi ani şi la mulţi bani !

31 şi russian_roulette.gif ? Ca să-ţi fac un bine: 38 şi aproape rip.gif 010.gif

beerchug.gif beerchug.gif
COSMIN C
Hahahaha, tinereilor ce va place sa va alintati!!! 010.gif
RED75
QUOTE(DiliBili @ 15 Nov 2006, 11:37) *
010.gif eu m-am impuscat acum 3 luni din acelasi motiv 010.gif ...pustiule

Am observat 010.gif DiliBili, Anmini si RED75 = Promotia de caini '75

Uite un remember cum arata clasamentul in vara lui 75

1974-1975
1 Dinamo Bucuresti 34 19 5 10 63 : 37 43 thumb.gif
2 A.S.A. Tg. Mures 34 18 4 12 47 : 38 40
3 Universitatea Craiova 34 15 9 10 51 : 32 39

p.s blacksheep.gif nici nu erau prin "zona"
Bascanu
010.gif 010.gif misto
Ashtray
La multi multi ani RED! beerchug.gif beerchug.gif Ai cam somat in ultima vreme...trebuie sa iti revii...poate cu o comanda la taverna drink.gif ?
redlady08
La multi ani pentru un veteran al forumului bananasmile.gif ....multa sanatate si viata lunga alaturi de Dinamo si de noi pe forum doglaugh.gif .....si acuma sa trecem la beutura ....sa nu se incalzeasca de la atata asteptare beerchug.gif beerchug.gif drink.gif
marcher
1000 de ani fara reparatii...la multi ani beerchug.gif

Valabil si pentru milan. E si el om 010.gif
antisteaua
La multi ani Red! Pe unde umbli in ultima vreme?
Coane iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti tu (inclusiv cadouri frumoase 010.gif )
Max
La multi ani ! beerchug.gif
f_rares
La Multi Ani Red beerchug.gif

Hai sa-i luam un cadou lui Red...ii aducem netu acasa....fara sa mai aiba probleme "pirat" 010.gif
bigbobo
La Multi Ani beerchug.gif beerchug.gif
POOL
LA MULTI ANI OMULE!!! beerchug.gif
RED75
QUOTE(Cai Lun @ 15 Nov 2006, 1:32) *
Hai sa ne traiesti!.. sunt convins ca si stelistii de pe aici iti vor ura de bine.. tie mai mult decat altora.. 010.gif

verystrange.gif Uite ca n-ai ghicit !

Multumesc din nou tuturor beerchug.gif
Se pare ca in cateva zile imi rezolv problema cu netul si scap de connex-ul asta, asa ca voi reveni HAITA_DINAMO.gif
anmini
doglaugh.gif asteptam berea.
divisor
Te asteptam Red beerchug.gif
La multi ani si de la mine!
red_dog_rahova
tin sa-ti urez si eu La Multi ani !!! Multa sanatate...ca-i mai buna decat toate....si in privat...sa ne intalnim sanatosi pe campiile lui ares sa bem o bere....icon_lol.gif beer.gif
paddy
La Multi Ani beerchug.gif
Sper ca nu locuiesti in Ferentari 010.gif 010.gif acolo cade mereu reteaua 010.gif 010.gif
red_dog 4 ever
La Multi Ani si la cat mai multe bucurii alaturi de familie si binenteles de HAITA_DINAMO.gif
beer.gif drunk.gif drink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.