Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sa vezi oftik pe capu alora care au plecat dak ne vom calif
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Dust
Imi imaginez de acum fetele rosii ale lui Barcauan, ZIcu, Marica shi cei care poate vor pleca, in cazul in care Dinamo va intra in CL. Se vor da cum capu de pereti, vor arunca tot prin casa, iar noi, vom fi fericiti, plini de glorie shi onoare, shi vom scanda numele ehipei triumfatoare : DINAMO. Apoi, ii vom pomenii pe cei din conducere, care probabil nu vor marii salarile jucatorilor care au mai ramas, iar acestia vor pleca shi ei, iar noi vom ramana cu o amintire. Insa vom ramane datori unui singur om: IOAN ANDONE[/u][/i][/b]
Anonymous
Hehe :)) :))

Pana una alta, cu Lucescu acolo si trupa care se prefigureaza, cred ca au sanse mai mari ca noi sa intre in grupe. Ar fi frumos sa picam in aceeasi grupa cu ei, si Andone sa-si invinga Maestrul. ;)
Anonymous
Sahtior este ca si calificata in UCL, in timp ce Dinamo are 0,2% sanse sa se califice... icon_lol.gif
Ce diferenta... daca Barcauan, Stoican si Marica ar fi ramas in Stefan Cel Mare, atunci am fi avut sanse sa fim in locul lui Sahtior... adica in grupe.... :D
flaviusO
si cu ei ar fi fost extrem de greu cu manchester
Anonymous
QUOTE(flaviusO)
si cu ei ar fi fost extrem de greu cu manchester

Corect. Dar am fi avut mai multe sanse icon_idea.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.