Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pe ei pe mama lor
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
vlad013
Eu zic sa facem pe forum un sondaj despre cum ar trebui sa boicotam actiunile clubului; eu nu stiu ce **** mea are calculatorul ca nu pot sa bag un subiect nou la forum, asa ca rog pe cei care au posibilitatea sa o faca.
spre exemplu putem sa nu mai venim la meciuri, air dc o facem sa injuram tot timpul meciului + prelungiri conducerea, sa le spargem masinile, sa aruncam cu rosii (nu cu pietre) in club si in porcea & company, etc.
costelk
1. Opriti serverul www.dol.ro.
2. Nu vom intra pe stadion la meciul cu slovacii;
vom sta in preajma caselor de bilete si vom explica si celor care vor sa intre, atitudinea noastra, cu RUGAMINTEA (nu putem obliga) de a nu intra!
Astfel, vor intra putini si aceia fara materiale.
..... mai cautam...
ROBERT20
EU ZIC CA LA FIECARE MECI AL LUI DINAMO SA-I INJURAM PE GIOVANI BECALI SI PE GICA POPESCU PT CA EI,ALATURI DE PORCEA SUNT VINOVATI DE CE SE INTAMPLA LA DINAMO.
Dust
GIovani e un bou diiot, caruia nu-i mai ajung banii. Parerea mea
DIDI
CEL MAI TARE ARE SA-I DOARA PE CONDUCATORI DACA NU MERGE NIMENI LA MECIURI. ASTA CRED CA-I RUPE.
DINAMO INSEAMNA FAIR-PLAY , ASA CA NU SINT DE ACORD CU INJURII.
NU REZOLVA ABSOLUT NIMIC
Anonymous
Injuriile nu sunt o solutie ... cea cu boicotarea meciurilor e o idee buna ... asta ar inseamna sa ratam inca o calificare si riscam sa nu rezolvam nimic....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.