Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Marian Oprea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > CS Dinamo > Sporturi individuale
COSMIN C

Martie 2006: Locul 5 la Mondialele de sala de la Moscova

În martie, Oprea a terminat doar al cincilea la Mondialele de sală de la Moscova, deşi avea cea mai bună performanţă din lume înainte de debutul competiţiei.

aug. 2006: Campionatele europene de atletism de la Goteborg: medalia de bronz

Sept. 2006 Medalia de bronz la Mondialele de la Atena

Concurând cu dureri, după ce s-a accidentat la finala Grand Prix-ului IAAF din acest an, piteşteanul Marian Oprea a reuşit totuşi să se claseze pe podium la Cupa Mondială de atletism

Marian Oprea este nominalizat printre cei 44 de sportivi ce candideaza la titlul de cel mai bun atlet al anului, trofeul de cristal urmand sa fie acordat de Federatia europeana de atletism in urma contabilizarii voturilor primite din partea federatiilor membre, a reprezentanilor media si a publicului larg.

Voturile pot fi trimise pe site-ul www.european-athletics.org pana pe 31 decembrie. Premiul pentru cel mai bun atlet al anului a fost inaugurat in 1993 si in acest an va ajunge la a 13-a editie. Pentru trofeul de cristal concureaza 22 de atleti, printre care Marian Oprea (triplu salt)Pe liste figureaza 18 campioni mondiali, 3 recordmeni mondiali si 18 lideri ai clasamentelor mondiale la diferite probe.

20 sept 2006

Un clasament al primilor 50 de atleţi din 2006, întocmit pe 18 septembrie de IAAF confirmă bună forma în care se află românul Marian Oprea, acesta ocupând poziţia a 4-a (1322 puncte), asta după ce în urmă cu o săptămână era pe treapta a 5-a
redlady08
un sportiv care a atins marea performanta si a stiut sa se mentina acolo thumb.gif ....chiar daca au fost competitii in care m-a facut sa-i urmaresc cu emotie evolutiile (stiind ca poate mai mult tongue.gif ) in final l-am aplaudat de fiecare data si am fost mandra sa stiu ca un dinamovist ne face cinste in lume HAITA_DINAMO.gif ...mult succes
maskin
vot pentru marian HAITA_DINAMO.gif
satanel_alex
MARIAN OPREA este cel mai bun sportiv care reprezinta pe Dinamo pe plan mondial! romania.gif
ar trebui sa fim mandri ca un astfel de om e legitimat la clubul nostru
cosmin_braila_15
Dinamo este pentru mn cea mai bune echipa din lume
Cai Lun
Marian Oprea este din anul 2001 Maestru Emerit al sportului. In anii 2004 si 2005 a fost desemnat de FRA atlet al anului. De asemenea, in anul 2004 a fost distins cu ordinulu Meritul Sportiv Clasa a II-a.
COSMIN C
"Cel mai produs masculin din istoria atletismului românesc, triplusaltistul Marian Oprea (24 de ani) , începe de saptamâna viitoare un adevarat tur de forta pâna la Europenele indoor de la Birmingham.

Dupa bronzul obtinut vara trecuta la CE de la Goteborg, “Strutul” va reveni miercuri în orasul suedez pentru a participa la un puternic Grand Prix de sala unde se va duela cu eternul sau rival, Christian Olsson.

“Ma simt bine si sper sa am un an mai bun ca 2006. Voi avea o serie de de concursuri tari de sala unde am fost invitat, apoi voi sari la nationalele României din februarie. Am mai avut niste invitatii dar am fost nevoit sa le declin”, ne-a spus vicecampionul olimpic de la Atena, care azi s-a antrenat în sala din Complexul “Lia Manoliu” sub atenta supraveghere a antrenoarei sale, Doina Anton si a preparatorului fizic, Adrian Buzu.

Din Goteborg, Oprea va zbura în Germania, unde pe 3 februarie va întinde ruleta la reuniunea de la Stuttgart, pentru ca pe 20 sa revina în Suedia, de data aceasta la Stockholm.

Pitesteanul detine cea mai buna performanta a lumii dintre triplusaltistii activi, 17,81 m, record personal stabilit în 2005." (Prosport)
COSMIN C
Pentru că nu a scăpat de problemele de la coloană, Marian Oprea va pleca săptâmâna viitoare la Budapesta pentru un nou control. Atletul spune că doctorii sunt optimiști și crede că va putea participa la competițiile din această vară.

În ultima vreme triplu-saltistul Marian Oprea a fost mai mult accidentat. Dacă la început doctorii au crezut că este doar o contractură musculară la spate, diagnosticul final s-a dovedit a fi mult mai grav. Sportivului i s-au tasat două vertebre din zona lombară.

Marian spune că doctorii l-au avertizat de mai multă vreme că, dacă nu va face o pauză, ar putea avea probleme.

Vicecampionul Olimpic de la Atena nu va putea participa la nicio competiție în sală.

"Sper ca după pauza asta să pot merge la competițiile în aer liber și să fiu ok", adeclarat Marian Oprea.

Săptâmâna viitoare, sportivul va pleca la Budapesta pentru un nou control. (Realitatea TV)
COSMIN C
Marian Oprea este cotat drept "favorit 2" in prima etapa de la Oslo (15 iunie) a circuitului Golden League , in proba masculina de triplu salt. In prezent Oprea se afla in refacere la Siena. (sursa Prosport)
COSMIN C
S-ar parea ca nu va fi la Oslo, astazi revine de la Siena unde a fost la recuperare." Nu vreau deocamdata sa risc nimic, pentru ac am avut probleme grave la tendon, dar voi fi prezent la a doua etapa a circuitului Golden League, in iulie la Paris" a declarat sportivul dinamovist. (sursa Prosport)

Si pentru ca astazi este ziua lui sa-i uram si noi La Multi Ani si insanatosire grabnica.
Cai Lun
La multi ani Marian! Sportivi ca tine.. mai rar!
djmihaitza
Gala laureatilor atletismului romanesc organizata sub genericul "Intalnirea campionilor" a adus nume importante in sala Centrului Cultural al MIRA.
Pe langa cea mai buna atleta a anului 2007, discobola Nicoleta Grasu, a mai fost premiat la aceasta gala si Marian Oprea, pentru rezultatele de la triplusalt.
Dintre cei 13 antrenori premiati merita amintiti Costel Grasu si Doina Anton. Cele mai bune cluburi au fost desemnate Dinamo Bucuresti si CSM Craiova.
Me_Sama
Maine, de la ora 5:00, Marian Oprea va avea proba de calificari la triplusalt. Sa speram ca va trece cu bine de aceasta proba!
Me_Sama
Marian Oprea s-a calificat in finala de la triplusalt, cu a 8-a perormanta dintre cei 12 finalisti. Finala va avea loc joi, de la ora 15:20.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.