COSMIN C
Nov 10 2006, 11:28 AM
Meciul cu Pandurii ne-a aratat , sa recunoastem, o echipa Dinamo, obosita si poate chiar plictisita. Victorii, victorii dar pana cand? Devin si astea o obisnuinta, parca nici nu mai ai chef sa te bucuri la gol. Parca a disparut entuziasmul, a aparut incruntarea pe fetele unor jucatori, nervii s-au tocit.
Ar trebui Rednic sa se uite putin mai atent la manjii de pe banca sau la cei de la Dinamo 2? Ar putea readuce ei zambetul acestei echipe? Ar fi catelandrii o solutie? Ar merita sa li se acorde si lor sansa de a canta peluza pentru ei: "Suntem mandri de voi"?
Sa zicem ca Rednic isi face curaj si-i arunca in lupta.
Dar noi am avea rabdare cu ei? Am avea puterea sa nu-l fluieram pe Mendy si sa nu aruncam cu banane la prima pasa gresita sau la prima ratare din 7 m?
Am avea puterea sa-i aplaudam la sfarsitul unui meci pierdut cu ei in teren si sa-i incurajam?
Suntem pregatiti sa pariem pe Ropo, Predescu, Lemnaru ( ma obsedeaza baiatul asta, stiu), Liviu Ganea ( ei da, mai avem un Ganea, al nostru, care a jurat ca intr-o zi ii va scoate din echipa pe Danciulescu, Niculescu sau Ionel Ganea!)?
radu
Nov 10 2006, 11:39 AM
Te pot contrazice? In afara de atac in rest toti sunt tineri..ce sa facem sa jucam cu juniori? Noi inca nu am descoperit genii..numai in vest se poate; asta e la noi se descopera cum sa faci bani din nimic. Nu cred ca intinerirea e problema ci o banca de rezerva pe masura titularilor si de ce nu acea "liniste" la echipa. Cum naiba dupa un parcurs peste asteptari toata lumea face un dezastru din aceste doua meciuri pierdute. Sa fim seriosi eu unul nu ma asteptam la un parcurs asa bun si dadeam cel putin doi ani de refacere.
A si apropos..toti juniorii datatori de speranta ii exilam..nici nu vreau sa scriu cine ca mi se face rau..
bad_dog
Nov 10 2006, 11:54 AM
De ce nu? Dar trebuie sa ne abtinem de la multe. Nu e greu, daca vrem sa avem o echipa peste 3-4 ani. Dar toti vrem rezultate acum, nu peste 3 ani. Ce a inceput sa faca Rednic mi se pare OK, dar sa apara mai des nume noi pe banca de rezerve. Macar unul la 2-3 meciuri. Si sa fie aruncat in lupta, mai spre sfarsitul meciului, mai ales daca e un meci in care avem un avantaj lejer. Nu ne asteptam sa confirme din primul meci, dar cu rabdare(din partea noastra) si consecventa(din partea lor) se pot face lucruri frumoase.
COSMIN C
Nov 10 2006, 11:56 AM
N-am zis ca e dezastru, dar ti se pare normal sa-i dam, fara sa stim daca meritau ,sau nu, mai multa atentie?
stef 22
Nov 10 2006, 12:00 PM
Nu cred ca se impune o intinerire a lotului pentru ca si asa avem destui jucatori a caror varsta nu depaseste 25 de ani si care joaca titulari meci de meci (Pulhac,Moti,Radu Stefan,Cristea,Ze Kalanga).Cu siguranta jucatorii pe care i-ai enumerat tu sunt de valoare dar inca nu pot emite pretentii de a fi titularii(poate doar Ropotan),insa si eu cred ca Rednic ar trebui sa-i introduca 10-20 de minute in meciurile in care nu se mai pune problema invingatoarei si cine stie poate ne vor surprinde in mod placut.
Hatzu
Nov 10 2006, 12:03 PM
Predescu mi-a placut cand a jucat, tupeist baiatul.
Ropotan, e bun acolo la mijloc dar mi se pare ca se pierde la unele meciuri mai importante, i-ar trebui si lui mai mult tupeu.
Parca pe langa Mendy mai aveam un Codreanu... si normal Liviu Ganea, dar acestia parca sunt prea tineri si prea lipsitit de experienta...
Cat despre Lemnaru...???
Indiferent de cum sunt, cred ca ar trebui utilizati din cand in cand, sa capete experienta, sa prinda tupeu, totul depinde de Rednic, din cate am vazut pana acuma ii alege bine :).
De asemnea sunt de parere ca nu ar trebui vanduti acesti jucatori. Poate, in cel mai rau caz dati imprumut la alte echipe din A, dar contractul sa fie unul solid, adica daca ei se vor afirma si vor juca bine sa poata fi luati inapoi. Parca asa e Simion ala de la spurki care e acum la UTA...nu stiu sigur.
COSMIN C
Nov 10 2006, 01:30 PM
N-am zis ca ar trebui sa dam tot afara si sa jucam cu juniorii. Dar continui sa cred ca merita folositi si ei. Ma indoiesc ca vom afla care le e adevarata valoare daca vor juca numai prin Liga 3.
Max
Nov 10 2006, 01:34 PM
Ideal ar fi ca acesti tineri jucatori sa-si faca loc in echipa treptat..cred ca asta era si scopul lui Rednic la inceputul sezonului, dar victoriile ce au adus victorii, au schimbat planul de bataie al antrenorului.
Acum, fiind pe primul loc, e destul de greu sa faci experiente cu jucatori fara experienta.
Ashtray
Nov 10 2006, 01:38 PM
Tinerii ar trebui incurajati si cred ca ar putea aduce un plus de entuziasm in jocul echipei... de exemplu in locul lui Tames si Galamaz puteau intra ceva jucatori de la Dinamo 2... poate Lemnaru

(nici macar nu stiu pe ce post joaca) ...
Bascanu
Nov 10 2006, 01:39 PM
da, m@x are dreptate! dar problema sta la modul urmator: daca rednic incepe cu ganea si danciu si prin min 70 il baga pe un tanar va dati seama ce ar zice niculescu... ar fii scandal mare de tot. dar tinerii merita bagati in joc!!!!
stef 22
Nov 10 2006, 01:41 PM
QUOTE(COSMIN C @ 10 Nov 2006, 13:30)

N-am zis ca ar trebui sa dam tot afara si sa jucam cu juniorii. Dar continui sa cred ca merita folositi si ei. Ma indoiesc ca vom afla care le e adevarata valoare daca vor juca numai prin Liga 3.
In primul rand ar trebui sa-si arate adevarata valoare promavand cu Dinamo 2 in LIGA2
red_dog 4 ever
Nov 10 2006, 01:43 PM
Chiar in meciul de maine ar trebui incercat un atacant mai ales ca Ganea este suspendat
COSMIN C
Nov 10 2006, 01:52 PM
LEMNARU VALENTIN atacant
A inscris 13 goluri, in 9 din cele 14 etape jucate.
Si probabil Dinamo 2 va promova, dar nu cred ca asta-i relevant. Unul sau doi jucatori nu pot rezolva singuri problema asta.
stef 22
Nov 10 2006, 01:54 PM
Si cati ani are acest Lemnaru?
Max
Nov 10 2006, 01:57 PM
QUOTE(Bascanu @ 10 Nov 2006, 13:39)

da, m@x are dreptate! dar problema sta la modul urmator: daca rednic incepe cu ganea si danciu si prin min 70 il baga pe un tanar va dati seama ce ar zice niculescu... ar fii scandal mare de tot. dar tinerii merita bagati in joc!!!!
N'ar avea ce comenta, sunt jucatori tineri ce vor reprezenta viitorul acestei echipe..dar aici nu discutam numai despre atacanti...vorbim la modul general...Ce daca il cheama Moti, Pulhac ori Radu Stefan si sunt tineri, s-au nascut titulari ?..Insa ( ma repet), acum nu cred ca este cazul de a implementa jucatori fara nici cea mai mica experienta in div A.
Tudor
Nov 10 2006, 01:58 PM
QUOTE(Ashtray @ 10 Nov 2006, 13:38)

Tinerii ar trebui incurajati si cred ca ar putea aduce un plus de entuziasm in jocul echipei... de exemplu in locul lui Tames si Galamaz puteau intra ceva jucatori de la Dinamo 2... poate Lemnaru

(nici macar nu stiu pe ce post joaca) ...

stie Cosmin ...
dupa mine nu e momentul sa riscam cu tinerii , miza in competitiile in care suntem angrenati e extrem de mare si orice (alt) pas gresit ne poate aduce la marginea unui esec ( care venind dupa sezonul excelent pe care l-am facut pana acum ar fi rasunator )
competitia ideala pentru astfel de teste ar fi fost Cupa , acolo unde sunt sigur ca un cuplu de atacanti Lemnaru - Mendy ar fi pus mai mult suflet decat au facut-o N&D miercuri ...si in plus , Rednic ar fi avut si o motivatie pentru un eventual esec ..asa , jucand cu titularii nu prea are
paddy
Nov 10 2006, 02:02 PM
Mircea Rednic a declarat ca nimeni nu ii face echipa si ca nu vopseste jucatori........oare ????.......un mic exemplu....Radu Stefan .
Un jucator tinar care a prins echipa mare si care nu are cine stie ce meciuri in "picioare" e oferit pe tava Romei .......pai bre bea Mircea chiar atit de prosti crezi ca sintem ????.......a cui jocuri le faci acum ??
Toti jucatorii tineri care vin din urma sint vinduti la pachet si apelam tot la dinozauri....
Bascanu
Nov 10 2006, 02:05 PM
eu din cate am auzit nu o fost nici o oferta pt Radu Stefan de la Roma. o fost simple zvonuri....
hunter
Nov 10 2006, 03:06 PM
QUOTE(red_dog 4 ever @ 10 Nov 2006, 13:43)

Chiar in meciul de maine ar trebui incercat un atacant mai ales ca Ganea este suspendat
mi-ar placea sa il foloseasca pe Cristea in atac...nu stiu de ce dar mie intotdeauna mi s-a parut ca acolo ar putea da cel mai bun randament
dudu1961
Nov 10 2006, 03:06 PM
Cred ca avem cea mai tinara echipa din campionat numai atacul si C.M ne strica virsta in rest Rednic a mizat (si bine a facut ) pe tinerii lui Dinamo pe care cred eu nimeni pina la el nu a facut-o ___ce si-a zis mai bine dinamovisti pur-singe __decit MERCENARI care sa ma tradeze ___acum insa acesti coppii ai nostri trebuie sa confirme pt. ca Rednic le-a dat o sansa care eu nu o vad la alte echipe mari din campionatul nostru .
edy
Nov 10 2006, 03:07 PM
cred ca mizam pe tineri destul te mult , doar cu exceptia atacului unde chiar nu are loc nimeni de trioul N&D&G.
Dar in rest cred ca avem destui tineri, in schimb la rezerve stam extrem de prost care nu sunt nici macar pe jumatatea titularilor ca valoare
stef 22
Nov 10 2006, 03:14 PM
QUOTE(edy @ 10 Nov 2006, 15:07)

cred ca mizam pe tineri destul te mult , doar cu exceptia atacului unde chiar nu are loc nimeni de cuplul N&D&G.
Dar in rest cred ca avem destui tineri, in schimb la rezerve stam extrem de prost care nu sunt nici macar pe jumatatea titularilor ca valoare
edy un cuplu e format din 2 persoane ,nu din 3
deci e vorba de trioul n&d&g
hunter
Nov 10 2006, 03:18 PM
QUOTE(Hatzu @ 10 Nov 2006, 12:03)

Predescu mi-a placut cand a jucat, tupeist baiatul.
Ropotan, e bun acolo la mijloc dar mi se pare ca se pierde la unele meciuri mai importante, i-ar trebui si lui mai mult tupeu.
Predescu a fost folosit pe la inceputul sezonului,a jucat bine,dar in ultimul timp nu a mai intrat deloc...
Ropotan confirma de fiecare data cand este introdus,un + i-as da si lui Mendy care sincer m-a surprins placut cat a jucat cu FarulII si cu Sahtior...
Dar cred ca s-a gresit asta-vara cand a fost cedat Pacurar la Gloria...trebuia sa il pastram ,ca nu prea avem solutii la mijloc.Balan,pe care l-am cedat la UTA mi se pare mai bun ca Mihut,puteam sa ii tinem si pe Baltoi si Scarlatache ca sa avem un lot mai competitiv
Toti tinerii merita o sansa ,in afara de Goian

care ne-a demonstrat deja tot ce poate
edy
Nov 10 2006, 03:28 PM
QUOTE(stef 22 @ 10 Nov 2006, 15:14)

edy un cuplu e format din 2 persoane ,nu din 3
deci e vorba de trioul n&d&g
Scuze da ma grabeam
Val_R
Nov 10 2006, 04:04 PM
Ca multi altii, consider campionatul mult prea important ca sa facem experiente(vezi Anglia cu Theo Walcott). Si apoi, nici nu suntem intr-asa mare gaura incat sa devenim disperati dupa rezultate pozitive!
Totusi, eu zic: Afara cu Ganea(asta o sa ne duca de rapa!) si sa fie incercat Mendy sau celalalt Ganea(Liviu)... inca ceva: VREAU SA IL ADUCA LA Dinamo II PE VARGA, DE LA Sportul Studentesc! Se pare ca sclavul de Petrescu deja a pus ochii pe el!
biancap78
Nov 10 2006, 04:17 PM
Trebuie falositi si tinerii deoarece au potential. Daca jucatorii sunt trecuti de o varsta incep sa joace mai prost (nu intotdeauna dar totusi). Ui tati-va la Moti si Radu Stefan. Daca nu-s iei cel mai bun cuplu de fundasi centali atunci cine. Si Predescu joaca bine si Ropotan la fel. Tinerii merita o sansa!
stef 22
Nov 10 2006, 04:20 PM
predescu a jucat intradevar destul de bine la inceputul campionatului cand era bagat pe final de meci,dar in meciul cu farul 2 din cupa romaniei ,cand a jucat titular , a fost unul dintre cei mai slabi jucatori de la Dinamo
probabil ca rednic a vazut ca nu mai e in forma maxima si de aceea nu il mai baga in echipa asa des cum o facea la inceput
COSMIN C
Nov 10 2006, 04:34 PM
QUOTE(stef 22 @ 10 Nov 2006, 13:54)

Si cati ani are acest Lemnaru?
Are 22 de ani. Nu-i chiar mic.
stef 22
Nov 10 2006, 04:37 PM
ma asteptam sa aiba 17 -18 ani
pacat ca nu a confirmat pana acum ,ca nu a cochetat cu prima echipa deloc
poate de acum incolo
mersi ca mi-ai raspuns la intrebare cosmin
COSMIN C
Nov 10 2006, 04:50 PM
Pai poate nu l-a bagat nimeni in seama. Cine stie . Ca pana la urma si asta e o intrebare. Sta cineva cu ochii pe ei sau sunt trimisi acolo ca sa nu stea degeaba? Pana la urma echipa a doua trebuie sa dea jucatori pentru echipa mare. Cred ca rezultatele sunt mai putin importante. Sigur, acum ca e in Liga 3 e musai sa promoveze ca sa intalnesca niste echipe mai valoroase. Dar sunt acolo pentru ca stim cat interes s-a acordat acestei echipe anul trecut.
stef 22
Nov 10 2006, 05:00 PM
cu siguranta sunt urmariti jucatorii echipei Dinamo 2 ,dar doar cei mai buni ajung la prima echipa
sa nu uitam catineri ca pulhac ,radu stefan,ropotan au jucat o perioada si pentru echip a doua a clubului ,de unde au fost remarcati
poate lemnaru nu are inca valoare de liga 1,chiar daca a inscris multe goluri pentru Dinamo 2
timpul ne va demonstra adevarata lui valoare
COSMIN C
Nov 10 2006, 05:05 PM
Sper sa fie asa cum zici tu. Si inainte de a cauta pe te miri unde jucatori, sa se uite cineva cu atentie si in curtea proprie. Si Lemnaru e doar un exemplu, am urmarit rezultatele lor si am bagat de seama ca inscrie aproape meci de meci. Nu spun eu ca trebuie adus neaprat la echipa mare.
FarfelkugeL
Nov 10 2006, 05:08 PM
QUOTE(paddy @ 10 Nov 2006, 14:02)

Mircea Rednic a declarat ca nimeni nu ii face echipa si ca nu vopseste jucatori........oare ????.......un mic exemplu....Radu Stefan .
Un jucator tinar care a prins echipa mare si care nu are cine stie ce meciuri in "picioare" e oferit pe tava Romei .......pai bre bea Mircea chiar atit de prosti crezi ca sintem ????.......a cui jocuri le faci acum ??
Eu n-am inteles nimic de aici. Poti sa explici?
marcher
Nov 10 2006, 05:18 PM
Am paria noi ...da nu prea avem pe cine. Se pare ca cei tineri nu prea au nici puterea si nici valoarea de a scoate din echipa pe cei caliti in lupte. Eu merg deocamdata pe mana celor care au invins 13 meciuri. Echipa are valoare...nu-i momentul si nici locul experimentelor
SNapy
Nov 10 2006, 05:40 PM
Ii bine sa mergi cu cei care au 13 victorii consecutive dar in fiecare meci trebuie introdus cate un tanar( sa-l introduca din primul minut sau din a doua repriza) ca sa mai puna presiune pe titulari.Chiar nu stiu de ce Rednic nu ii foloseste pe Mendy sau pe Ganea Liviu(neavand experienta?) si pe Ropotan sa-l introduca din primul minut.In atac ar fi bine venita o intrare a unui tanar in momentul de fata.Cat despre Lemnaru ar trebui sa-l aduca la echipa mare si sa-i vedem adevarata sa valoare.
marcher
Nov 10 2006, 05:48 PM
Pai sa stii ca Rednic a facut-o...cu unii a nimerit-o, cu altii nu prea. Pulhac, Radu Stefan, sînt din prima categorie, Ropotan de exemplu din a doua.
stef 22
Nov 10 2006, 05:55 PM
QUOTE(marcher @ 10 Nov 2006, 17:48)

Pai sa stii ca Rednic a facut-o...cu unii a nimerit-o, cu altii nu prea. Pulhac, Radu Stefan, sînt din prima categorie, Ropotan de exemplu din a doua.
Eu nu sunt de acord cu tine,Ropotan ar fi trebuit inclus in prima categorie iar in cea dea doua poate Predescu.
marcher
Nov 10 2006, 06:01 PM
Ropotan n-a rupt gura targului cand l-a bagat in joc...nu pot sa zic c-a facut un meci intr-adevar extraordinar. Parerea mea
COSMIN C
Nov 10 2006, 06:14 PM
Cine nu risca nu castiga, nu-i asa? Ideea nu era ca maine trebuie sa-i dam afara pe toti si sa jucam cu pusti de 18 ani. N-am spus nici ca suntem in criza, pentru ca nici prin cap nu-mi trece asa ceva. Am spus doar ca uneori entuziasmul mai paleste, ca oboseala , si nu ma refer numai la cea fizica ci si la cea pshica va fi din ce in ce mai mare, in cazul in care vom ajunge ( asa cum speram) in primavara europeana. Azi Rednic a inceput conferinta de presa spunand:am 18 jucatori mari si lati. Asta nu prea suna bine. Si daca nu sunt rodati din timp, nu poti sa-i iei direct de la Dinamo 2 si sa-i pui sa joace cu Tottenham...
Citeam zilele trecute de Radu Stefan, ca e un foarte bun executant al loviturilor libere. Cand ai meciul ca si castigat, nu e musai sa execute Claudiu, poate s-o faca si Radu, ca nu se face gaura in cer daca rateaza.
marcher
Nov 10 2006, 06:29 PM
Trebuie sa risti...dar nu prosteste. Cei foarte tineri nu sînt constanti si te lasa cand iti arde buza mai tare.D-aia cu ei tre s-o iei usor
COSMIN C
Nov 10 2006, 06:36 PM
Pai a zis cineva repede?
Si se mai intampla ca si aia mai copti sa fie inconstanti si sa te lase cand iti crapa buza.
Leaveyou
Nov 10 2006, 06:37 PM
Vreau să spun că Dinamo II este privită mai mult ca un batalion disciplinar decât formator de noi jucători.
Apoi, o fi bun un jucător (Lemnaru, ăsta) dar pentru DIVIZIA C. Nu-ţi dă nimeni garanţia că în Liga 1 are acelaşi randament. Încercarea tinerilor jucători în meciuri gata câştigate este, probabil, cea mai bună soluţie. Vedeţi la

? Conjunctivită ăla de ochi roşii se spune că este mare speranţă. Ei şi ? L-aţi văzut în meciuri ? NU. Cel mult în 1 - 2 meciuri.
În legătură cu puietul dinamovist: oricum altă şansă nu avem, pentru că este clar că nu o să cumpărăm prea curând brazilieni şi alţi şmecheri ai fotbalului. De abia îi putem ţine pe ăştia pe care îi avem. Am citit în forum că vânzarea lui Radu ştefan ar fi fost zvon. Fals ! Este adevărat cluburile s-au înţeles că Roma are prioritate când o fi de vânzare.
@FarfelkugeL la asta se referea paddy. Cred !
COSMIN C
Nov 10 2006, 06:40 PM
QUOTE(Leaveyou @ 10 Nov 2006, 18:37)

Vreau să spun că Dinamo II este privită mai mult ca un batalion disciplinar decât formator de noi jucători.
Ai pus punctul pe i.
marcher
Nov 10 2006, 06:47 PM
E un batalion numai cu intrare...cu iesire, nu prea. Acolo te ingropi
Leaveyou
Nov 10 2006, 06:52 PM
Exact @marcher nu ai cum să creşti acolo ! Gândiţi-vă ce terenuri, cu ce jucători se întâlnesc ...
gavros
Nov 10 2006, 07:34 PM
QUOTE(COSMIN C @ 10 Nov 2006, 11:28)

Dar noi am avea rabdare cu ei? Am avea puterea sa nu-l fluieram pe Mendy si sa nu aruncam cu banane la prima pasa gresita sau la prima ratare din 7 m?
Am avea puterea sa-i aplaudam la sfarsitul unui meci pierdut cu ei in teren si sa-i incurajam?
Cred ca uni dintre noi iar aprecia chiar daca au gresit la o pasa sau a ratat din 7m, dar sunt multi in tribune care ii aud tot timpul injurand [ex. la meciu din cupa cu Pandri, cand pe langa mine erau o gramada de persone care injurau la fiecare pasa care nu era chiar buna, nu sa isi incurajeze echipa ]
Max
Nov 10 2006, 07:47 PM
Ca fotbalist si nu numai trebuie sa fi constient si de reversul medaliei...insa, cel mai naspa'i sa fi parinte de fotbalist.
redlady08
Nov 10 2006, 11:24 PM
pana acuma am avut incredere in alegerile facute de Rednic si in inspiratia sa si s-a vazut ca i-a cam iesit o perioada...e drept ca jucatorii mai obosesc si cred ca incetul cu incetul unu-doi jucatori ar mai putea fi bagati in focul luptei mai spre final cand diferenta este linistitoare ca asa mai prind si ei curaj, ii vedem si noi la lucru....asa cred ca e cel mai bine decat sa te trezesti ca n-ai rezerve cat de cat pe masura titularilor mai bine ii mai rotesti cand iti perimite scorul.....Rednic a spus ca la el toti sunt titulari si nimeni nu-si are postul asigurat, dar se pare ca totusi s-a trasat deja o linie intre titulari si rezerve, iar cei care se stiu titulari de drept nu mai trag la fel de tare ca la inceput cand nu stiau ce va fi.
paddy
Nov 11 2006, 12:14 AM
QUOTE(FarfelkugeL @ 10 Nov 2006, 15:08)

Eu n-am inteles nimic de aici. Poti sa explici?
Ce vina am eu ca tu intelegi in gura
Mi se pare suspecta suma de transfer a lui Radu Stefan, tinind cont cite meciuri a jucat pt Dinamo, pina acum nu se batea nimeni pt el si cum la "scos" Mircea Rednic la lumina au inceput sa curga milioane din toate partile.
Multi vor spune ca sint niste simple zvonuri, asta sa o creada ei.........
Sper ca ai inteles scum Fulgerica !!!!!!
Cai Lun
Jan 12 2007, 12:52 AM
Acum, ca tot e nebuneala cu transferurile, cred ca are rost sa continuam si aceasta discutie. Eu unul am fost impresionat de ceea ce am vazut la echipa a 2-a. Am sa o spun fara sa ma indoiesc. Strategia de transferuri a lui Rednic denota faptul ca el isi doreste sa isi duca la bun sfarsit mandatul si atat. Daca il avem pe Smirnov si Matache, care este motivul pentur care se impune si este imperioasa aducerea unui portar cu experienta? De ce sa nu aduci pe banca de rezerve un tanar de la echipa a doua care, fara dubii, ar sari din bara in bara pentru Dinamo daca i s-ar da ocazia?
A plecat Ganea. Dar de Lemnaru, Simion, Liviu Ganea, Damaschin... ce spuneti? Ne mai punand la socoteala ca il avem si pe Mendy.
Hagi a fost capitanul nationalei la 18 ani. De ce nu ar fi Alexe conducatorul de joc al lui Dinamo acum?
Totul tine de strategie. Care la Dinamo continua sa fie doar pe termen scurt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.