redlady08
Nov 9 2006, 04:54 PM
Astazi Gabi isi serbeaza ziua de nastere. Sa fim si noi alaturi de el si sa-i transmitem gandurile noastre..... La multi ani!!!!
Chiar daca esti departe de casa noi nu am uitat tot ce ai facut pentru Dinamo si iti multumim. Poate intr-o zi vei imbraca din nou tricoul rosu
mrbodo2002
Nov 9 2006, 05:00 PM
La multi ani!Sa o lasi mai usor cu beutura ca nu vreau sa citesc prin presa spaniola ca ai cazut in vreun rau cu masina!!!
POOL
Nov 9 2006, 05:03 PM
LA MULTI ANI hombre!!! Multa bafta la Celta.. Sper sa ajungi in scurt timp titular de drept la noua ta echipa.
coolio
Nov 9 2006, 05:06 PM
Hai ACASA!!! Aici vei fi intotdeauna bine primit!!!
Pt tot binele facut echipei Dinamo iti urez un sincer La Multi ani!!!
La multi ani , Gabi! Si sa fii la fel de cuminte ca si mine la 23 de ani, da ai grija, pe tine sa nu te prinda politia.
radu
Nov 9 2006, 05:11 PM
Datorita faptului ca am promisa o papara de nu voi scrie ceva in acest topic...hai sa scriu si eu the old same shit...La Muti ani!! Sa te vad la Dinamo (si apoi la Poli sau mai stiu eu unde ca asa se intampla de obicei). Esti cel mai mare caine rosu de la facerea lumii....Serios vorbind ai respectele mele; pune mana pe treaba si lasa vrajeala. Sa fi sanatos si sa nu ne uiti. Bafta multa!!!
FarfelkugeL
Nov 9 2006, 05:14 PM
La multi ani Gabi! Cainii nu te-au uitat!!!
bigbobo
Nov 9 2006, 05:22 PM
La Multi Ani Gabi si tot binele din lume. Sanatate maxim si multe succese pe viitor.

Esti caine pana la moarte!!!
KATRY_RedWhite_4ever
Nov 9 2006, 05:34 PM
Waw.... ma gandeam ca nu o sa va mai aduceti aminte de TAMAS si nu stiam cum o sa fac sa-i transmit si eu LA MULTI ANI fericiti si plini de bucurii si de realizari! I-am trimis si aseara pe siteul Celtei Vigo, dar nu cred ca l-a vazut. Asa ca va multumesc sincer ca mi-ati dat posibilitatea sa-mi exprim sentimentele pt ca sunt, cred ca cea mai mare admiratoare a lui( nu la propriu:p ) si azi m-am gandit toata ziua cum sa fac sa-i transmit si eu La multi ani...
Acum nu stiu daca el o sa vada mesajele noastre, dar daca o sa le vada vreau sa-i spun ca imi place super mult de el , atat ca jucator cat si ca baiat si ca unul dintre visele mele e sa-l intalnesc candva...:D
kiss u dulcic si sa fii fericit
dinamodgirl
Nov 9 2006, 05:58 PM
La multi ani Gabi tot binele din lume si te vrem inapoi la Dinamo!!!!
gavros
Nov 9 2006, 06:02 PM
La multi ani si pt azi si pt ieri de Sf Mihail si Gavril
doggyy86
Nov 10 2006, 01:00 PM
LA MULTI ANI SI CAME BACK PLEASE
ALEXANDRA
Nov 10 2006, 08:36 PM
la multi ani ! multa sanatate si sa te intorci la Dinamo pt ca avem nevoie de tine .
forta Dinamo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.