Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine ne-a inveselit astazi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
COSMIN C
El, inegalabiliul, inepuizabilul...marele Muc cel Mic. 010.gif
RED75
Stateam si ma gandeam, desi nu sunt fan al testelor de IQ, daca la unul dintre meciurile lui Dinamo am lua toti oamenii de pe stadion si le-am masura coeficientul de inteligenta, as pune pariu ca Turcu iese in ultimii 10 , cu bunavointa 20, daca luam in calcul si copii mai "necopti".
Si cum naiba a ajuns tocmai asta sa conduca clubul ? E grav de tot...
Morpheuss
Brad Pitt Tudor 010.gif
FarfelkugeL
http://www.ifotbal.ro/video-moment-emotion...ilor-lui-inter/

superb!
djmihaitza
La noi Julio Cesar isi sterge transpiratia cu fularu' lui Dinamo, Bostina se sterga la nas de muci cu tricoul sau Miranda & Voika isi arunca tricourile de joc sub banca de rezerve ca pe niste carpe, la ei Zamorano uda tricoul lui Internazionale cu lacrimile lui.
Cam asta-i diferenta...!
RED75
Julio Cesar in prosport: "Între Dinamo și Real Madrid nu e nicio diferență!"

Asta ori e beat ori a dat în mintea lui Turcu crazysanta.gif
dudu1961
boxing.gif Mihaita tu nu ti-ai sters niciodata mucii cu tricoul pe care ti l-a dat mama ta abia spalat cind erai mic ? icon_rolleyes.gif
Ce treaba au astaia cu simbolul DINAMO ei au treaba cu banii si nici pentru banii pe care-i primesc nu muncesc cum trebuie , da-i unui roman de rind banii lor ca e in stare sa-ti mute un bloc caramida cu caramida !!!!!!!!!!!
Mirunik
"Nu au voie fetele mele la discoteca. Sa o vada la televizor. Nu au voie sa aiba nici prieten. Trebuie sa ii vad eu, sa nu aiba fete de prosti. Soti o sa aiba, dar de prieteni nu au nevoie", a spus Becali la gașca slugilor proasteTV.
goodone.gif goodone.gif
Si adica vrea gineri care sa nu ii semene, sa nu-si dea lumea seama de la o posta ca-s din familia lui... rofl.gif
COSMIN C
Asta.
Morpheuss
Vlad aka The Game, cu cea mai tare replica de la "The show must go on" incoace rofl.gif rofl.gif
Mirunik
Antena 1 si comentatorii in special, care dupa doua minute de la inceputul meciului se mirau ca nu-l gasesc pe Vieira pe gazon.
Si `` Muresan se repede ca un vultur plesuv si deposedeaza``. goodone.gif Imi pare rau ca n-am auzit tot meciul, era prea multa galagie... sint convinsa ca au mai existat perle...
The Game
bag.gif
Clau_Goool
Baiatul acesta m-a inveselit pe mine :

Sef de Galerie...
Morpheuss
Eu m-am inveselit pe mine astazi bag.gif
Leaveyou
Cum ? Îmi este și frică să aud răspunsul 010.gif
Eu sper să mă înveselească milogii diseară. Zapata mai ales ...
Morpheuss
Click to view attachment
cane loco
ma inveseleste faptul ca la spurcati e scandal si ca ciobanul s-a luat tare de oile lui care fac joc de copite in campionat, si ma amuza faptul ca lakkatus e la fel de sclav ca si pana acum.
Morpheuss
M-au inveselit orgasmele multiple si prelungite ale comentatorilor ovini la goluri 010.gif
cane loco
Da-i in cacao de comentatori, ma bucura nespus victoria Lyonului din seara asta si expresiile fetelor spurcate, senzatia este nepretuita.
Leaveyou
Ioana Cosma, când i-au dat legătura ziceai că este la priveghi. Vorbea în șoaptă să nu-i deranjeze pe steliști goodone.gif
Mirunik
Dennis, care ba se auto-``inveseleste`` ( icon_rolleyes.gif ), ba se enerveaza singur. 010.gif
Mai baiatule, cam prea multa autosuficienta icon_mrgreen.gif
FarfelkugeL
M-a inveselit articolul asta http://www.ziare.com/Al_dracu_domn_Mitica_...ini-440547.html

In ultima vreme am intrat rar pe forum din varii motive si as vrea sa-l posteze cineva si la presa (parca era pe undeva un topic dedicat exclusiv presei si articolelor). Multumesc celui care-l posteaza acolo si sa le stea in gat tuturor pupincuristilor lui Mitica si celor care le da bani sa scrie articole BUNE despre el in ziare desi e o scursura de om!

Al dracu domn Mitica si trimiterea la origini

Miercuri, 22 Octombrie 2008, ora 23:59

Parasit de Querida Zavoranu si rapsodul Temisan, tribunul Vadim a recapatat un sprijin nesperat: Mitica de la Liga revine in PRM si candideaza pentru acest partid intr-un colegiu din Olt.

Cu uninominalul batandu-i la usa, Corneliu Vadim Tudor a primit saptamana aceasta doua lovituri dure: protejata si speranta sa, Oana Zavoranu, si cantaretul Aurelian Temisan nu mai vor sa-i reprezinte partidul, din diverse motive.

Ramas fara doua vedete (singurele de altfel), Vadim si-a intors ochii catre ce i-a mai ramas prin partid si s-a ingrozit, asa ca a decis sa il reprimeasca pe dezertorul Dumitru Dragomir.

Don Corleone si-a dat demisia din PRM asta-vara tocmai pentru ca era convins ca aceasta formatiune nu mai are sanse sa intre in Parlament pe 30 noiembrie.

Cand s-a vazut insa refuzat de portocalii de la PD-L, Mitica de la Liga s-a gandit de doua ori si a decis sa faca pace cu Vadim si sa-si incerce iar norocul cu vechiul sau partid, subrezit rau in ultima vreme.

Dragomir se stie cercetat de DNA in mai multe dosare. Speriat probabil de scandalul recent provocat de umflarea selectionerului Piturca de catre procurori direct din aeroport, Mitica de la Liga vrea sa se puna in continuare la adapost de anchetele anticoruptie.

Si nicaieri nu esti mai aparat de justitie decat in Parlament. Adrian Nastase a demonstrat asta in repetate randuri.

Multi s-ar putea intreba de ce nu candideaza Dragomir ca independent. Fiind o persoana cu notorietate, nu se teme de scrutinul uninominal, insa alergatura dupa semnaturile necesare inregistrarii candidaturii i-ar putea pune unele probleme (a se vedea cazul Oprescu). De aceea, mai sigura este o candidatura pe listele unui partid.

Si cum se despartise de Vadim in termeni amiabili (mare minune!), iar alt partid nu prea il vrea, PRM era cea mai buna varianta la indemana.

Ca sa fie sigur de reusita, Vadim il trimite pe Dragomir in Olt, intr-un bazin electoral care ii e familiar. Presedintele LPF candideaza in Colegiul 2 Scornicesti pentru Camera Deputatilor.

Don Corleone este cunoscut in zona pentru ca o perioada de cativa ani a condus echipa de fotbal FC Olt Scornicesti.

Mai mult, contracandidatii sai sunt niste ilustri necunoscuti - Nicolae Stan de la PD-L, Aurel Gubandru de la PSD, Ion Moisescu de la PNL, Banto Zsolt Norbert de la UDMR si Constantin Constantinescu de la PNG. Asa ca "al dracu domn Mitica" are toate sansele sa fie reales.

Exista un singur risc - PRM sa nu reuseasca sa treaca de 5% la nivel national, ceea ce ar insemna ca, indiferent de cat de zdrobitoare ar fi victoria sa la Scornicesti, Mitica de la Liga nu ar mai intra in Parlament.

So, pupincuristilor... la multi ani! HA HA HA!
Morpheuss
QUOTE(Mirunik @ 23 Oct 2008, 15:02) *
Dennis, care ba se auto-``inveseleste`` ( icon_rolleyes.gif ), ba se enerveaza singur. 010.gif
Mai baiatule, cam prea multa autosuficienta icon_mrgreen.gif

Nu inteleg care e problema cu inveselitul.Am priceput ideea 010.gif , ati fost foarte subtili, tu si Liviu 10x.gif Iar faza cu enervatul...N-a avut nimeni o zi in care sa constientizeze:"Bah, ce prost am fost!"?

Asa ca "printesa lu' Bascanu", sau "cornuletul cu mac a lui Clau"(cum iti place mai mult tongue.gif ), sper ca te-am lamurit ce si cum.
Mirunik
Ni la el ce sare! Daca esti amuzant eu ce sa fac?!
Si ma rog ce faci dumneata, nervosule, aici pe topicul oamenilor veseli?! Sau sa inteleg ca ti-ai mai revenit intre timp. Te-ai iertat? taunt2.gif

Pentru apelativele alea am drepturi de autor, o sa incep sa va taxez cit de curind tongue.gif
The Game
Azi m-a inveselit Radu Banciu la sport total fm. A spalat pe jos cu steaua si cu lacatus. goodone.gif
Clau_Goool
Pai lumineza-ne, ce-a zis despre oieru` sef si kakatusu` sau ?!? Asa sa ne inveselim si noi...
The Game
Multe si 'frumoase'. A spus ca nu intelege cum poate cineva sa tina cu steaua. "Pentru ce? De ce sa tii cu steaua? steaua reprezinta dictatura, e ca si cum ai tine cu gardienii de la inchisoare." Si muuulte altele, am savurat fiecare clipa.
Leaveyou
„Dacă dintre cei care sunt deja la club, cineva va dori să-și vândă acțiunile, i le cumpăr eu. Nu trebuie să vină cineva din afară, aici cercul e închis și nu scoatem acțiuni pe piață”, a afirmat Turcu.
S-au căcat pe ei când au azit ce simplu este să-i lase de căruță. Acu' investesc cu sufletu'...
Cel_mai_rosu
Turcu: "Copos m-a chemat la Rapid!"

"Cînd eram eu supărat cu Dinamo, Copos mi-a zis să vin la Rapid! Să aduc 10 milioane de euro și să devin acționar majoritar! Oricum, vă spun sigur, Copos nu pleacă niciodată din Giulești!", a spus Vasile Turcu la InfoPro.

Poate da Domnul si scapam de vasilica !
Raikkonen
S-ar potrivi el cu Rapid...dar ma indoiesc ca o sa plece acolo.
Hugo Boss
Cea mai tare mi s-a parut aia cu : in loc sa lasi oamenii sa moara si sa te chinui sa faci altii noi, nu mai bine ii pastrezi pe cei vechi

bibishte
bannerul nostru cu "Redati Fulgerul Bragadirului"

sau

poza asta

http://www.fanatik.ro/mediaLibrary/2008/11/12116-turcu.jpg
cane loco
sau banerul cu ,,Zambon e beton'' si faptul ca le-am tras-o taranilor de la bragadiru inca si inca o data.
The Game
Radu Banciu : " Kapetanos e un bou, asta nu stie fotbal, e ceva infiorator ! " goodone.gif goodone.gif
Morpheuss
FARA PISTA DE ATLETISM !!!
fa'ne stadion turcule si te mai suportam 2-3 ani

Apophis_Ra (10.11.2008 13:52)

El m-a inveselit azi rofl.gif
reddog_sv
QUOTE(The Game @ 10 Nov 2008, 12:23) *
Radu Banciu : " Kapetanos e un bou, asta nu stie fotbal, e ceva infiorator ! " goodone.gif goodone.gif

rofl.gif rofl.gif superb...daca gasesti undeva sa vad si video ar fi perfect
The Game
Asta a zis-o la radio azi. icon_lol.gif
Mirunik
Cel mai cel ziar de sport din Romania, bleah!
Interviu cu Bitza, despre care eu credeam ca e un hip-hopo-manelist. Wrong!!! Mihai Bita ( deci chiar asa il cheama! ) este "singurul artist urban soul din Romania". rofl.gif
COSMIN C
Nu e chiar vorba de ceva ce mi-a inveselit ziua, mai ales o zi ca asta....

"PSD e pentru om
Ce-i albina pentru pom"

O auzii in seara asta dintr-un... ceva, megafon, nu stiu...

Adi, poate vii cu faza cu politica. As avea pe cine sa-mi descarc nervii. taunt2.gif
MosIonRoata
"PSD e pentru om ce-i albina pentru pom."

Hotii astia care-si zic in mod pompos politicieni si-au propus sa-i depaseasca
in protie pe manelisti. Se pare ca sint pe "drumul cel bun"!

Daca n'ar fi de plins, ar fi de ris...
gavros
torje, ropotan si pulhac goodone.gif
apropo, cine i-o fi filmat
Radu10mai
pe mine ma inveselit john becali cu declaratia asta: "Dacă ei sunt atît de tîmpiți și se lasă filmați nu o să ajungă niciodată jucători de valoare."
intradevar, nu e o problema ca va imbatati si cantati manele cu steaua, dupa o infrangere rusinoasa, dar sa va lasati filmati...asta nu e fair play! mosionroata.gif
mrbodo2002
Campionii la Halbere! Cei 3 care au speriat sticlele!
Cata dreptate are Dinu cand spune ca astia nu stiu sa bea.
POOL
Odide. Ca ii invat eu... drinks_wine.gif
rew
spurkatii de la prostv cu "o victorie [pt steaua] la un scor umilitor [tot pt steaua]"
antisteaua
Pe mine m-a inveselit azi lipsa de replica a oilor la intrebarea: Ba cum era reclama aia la cola: Marco Tardeli, Miroslav Klose, Frank Ribery, Jurgen Klinsman .......
DinamoEver
La finalul partidei, portughezul Semedo s-a rugat secunde în șir de Ribery să facă schimb de tricouri, dar a rămas cu buza umflată
haha
DinamoEver
După modelul dinamoviștilor Torje, Pulhac și Ropotan, care au fost protagoniștii episodului "maneaua", fiind surprinși cum fredonau un "hit" dedicat Stelei, mijlocașul Universității Craiova, Cosmin Gângioveanu, are ca sonerie la telefonul mobil imnul formației din Ștefan cel Mare "Faceți loc, vin câinii roșii".
rew
prosport a garnisit un articol de azi cu poza asta:

yami_rq
POOL : Odide. Ca ii invat eu...

Asta a fost buna si aia cu : "Gângioveanu, are ca sonerie la telefonul mobil imnul formației din Ștefan cel Mare "Faceți loc, vin câinii roșii". O fi DINAMOvist baiatu. Cine stie?! doglaugh.gif beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.