Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine ne-a inveselit astazi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
COSMIN C
Daca tot am mutat topicul "Cine ne-a enervat astazi" in aceasta sectiune, se cuvenea sa nu-l lasam singur. Si apai n-om fi toata ziua suparati, mai avem si noi si motive de veselie.
Postati aici cand aveti un motiv de bucurie, cand ceva sau cineva va face fericiti.

Ca are sau nu legatura cu fotbalul nu mai conteaza, pentru ca aici suntem"La un pahar de vorba". Nu-l transformati insa in topic de bancuri. Si aici se aplica dojana. Moderatorii vegheaza! ...Asta ar putea fi primul motiv de bucurie , asa-i? 010.gif

P.S. Sa nu incurcati topicurile, aici veniti dupa ce va descarcati nervii dincolo! taunt.gif
marcher
De unde mama naibii atata veselie cosmine? 010.gif
COSMIN C
Ce-ai ma? Te-ai trezit cu fazta taunt.gif la cearsaf? Du-te la taverna si iti trece! beerchug.gif
redlady08
chiar asa...pe mine m-a binedispus cosmin....ce vremuri, ce mesaje 010.gif 010.gif
Ashtray
Pe mine m-a binedispus Rednic,am vazut azi o conferinta de presa de ieri parca... era glumet si increzator...si sper sa ma binedispuna si scorul de la Dinamo-Pandurii HAITA_DINAMO.gif
marcher
010.gif 010.gif Ai nimerit-o si tu si rednic. Ati cam ras manzeste 010.gif 010.gif
POOL
Un stelist cand i-am vazut statusu: "stelutza noastra are suflet curat, nu ca Dinamo SPURCATTT"
010.gif Vreau niste pareri pentru ca i-am promis marelui stelist ca ii voi trimite niste "replici" . Mare cultura are asta despre steaua lui si galeria lu' papuc.
valdog83
curva de fane grigorie, care 'va tine toata viata cu oltenii',dupa ce a fost caine pana la moarte, banatean adevarat , si va sfarsi pe la 39 ani in tricoul visiniu al rrapidului!
Ashtray
QUOTE(marcher @ 8 Nov 2006, 17:08) *
010.gif Ai nimerit-o si tu si rednic. Ati cam ras manzeste 010.gif

Asta e coane Vlad(n.r Tepes) 256.gif bigcry.gif ... ne-au dat teapa pandurii bigcry.gif
COSMIN C
Poate e prea mult spus"mi-a inveselit ziua" dar mi-a placut: Netoiu n-a fost Mos Craciun-Comunicatul FC Dinamo.
deea_red
mie una(si cred ca noua tuturor) mi a inveselit ziua Dinamo ca a castigat!bravo baieti,you are the best!!!!!!!!!!!!! Mandra ca sunt HAITA_DINAMO.gif vista!
gavros
Ma inveselit Mendy ca a dat pasa de gol cand putea foarte bine sa traga el , nu ca alti ... ghost.gif
mihaiul90
Mendy i-a dat lu Danciulescu peste nas cu faza golului 3 dupa ce Danciu nu a vrut sa ii paseze intr-o faza asemanatoare preferand sutul cu 2 minute in urma beerchug.gif Si pe mine m-a inveselit. Un adevarat spirit de echipa la acest francez care se developeaza cu fiecare meci pe care il joaca intr-un fotbalist de clasa.
djmihaitza
CIPRIAN SORA, unul dintre noi, i-a scos "arogantele" din capul lui catalin marmelandescu trimitandu-l in lumea viselor !! countingsheep.gif
M-a bucurat intrarea lui Sora cu steagul "RED HAITA_DINAMO.gif DOG" deasupra sa.
Bineinteles comentatorii protevisti aserviti aceleasi acelorasi principii scarboase ros-albastre.

Bravo Ciprian !
Max
QUOTE(deea_rdg @ 11 Nov 2006, 22:38) *
Mandra ca sunt HAITA_DINAMO.gif ista!

shocked.gif ..aaaaoleu!!!!!!..cosmineeeee rofl.gif
rainman70
HAITA_DINAMO.gif SORA CARE L-A TRIMIS PE ciobanescu pe lumea cealalta pt cateva minute bananasmile.gif
deea_red
pardon mai!am vrut sa zic HAITA_DINAMO.gif vista! icon_redface.gif ce vreti imi era si mie foame! 010.gif
divisor
blacksheep.gif de piti ca nu are ce face si e obligat sa cheme si dinamovisti la nationala 010.gif
si deea_rdg ca e spirituala doglaugh.gif
COSMIN C
QUOTE(deea_rdg @ 12 Nov 2006, 1:06) *
pardon mai!am vrut sa zic HAITA_DINAMO.gif vista! icon_redface.gif ce vreti imi era si mie foame! 010.gif

Bine mai! taunt.gif Te iertam! Doar azi!! icon_lol.gif
deea_red
va multumesc,va multumesc! 010.gif 010.gif
Ashtray
Aoleoo, ti-e foame de...?patrateeee rosiiii cosmine, si semn +18 la numele topicului
On-topic: M-a inveselit faptul ca le-a fost anulat un gol spurcatilor de la polo in meciul cu Dinamo de azi dimineata in ultimele 3 secunde de joc.Si a luat bataie si antrenoru' oilor dupa ce a sarit la arbitru icon_lol.gif 010.gif
deea_red
ce sunteti mai asa rai?a? 010.gif m am referit la faptul ca am uitat "v"-ul!tu ce ai inteles draga Ashtray?ia spune mi! taunt.gif
hunter
QUOTE(mihaiul90 @ 11 Nov 2006, 23:05) *
Un adevarat spirit de echipa la acest francez care se developeaza cu fiecare meci pe care il joaca intr-un fotbalist de clasa.

englezule 010.gif
Ashtray
Ti-am trimis pm ca e cu patrat rosu'...M-a mai inveselit bascanu cu statusul lui: "Vand carne fara oase la gagicile frumoase" 010.gif 010.gif ... si daca ziua ar fi completata si de o infrangere a zdelei...trebuie marcata data de azi cu alb-rosu in calendar
COSMIN C
Ce l-a bucurat pe Ashtray m-a bucurat si pe mine!! 010.gif Dom'le, oile sunt din ce in ce mai violente, s-a intors lumea cu susu' in jos!! icon_lol.gif icon_lol.gif
bianco_rossa
HAITA_DINAMO.gif mania....ca n'am mai intrat de miercuuuuuuuuuuri bag.gif
red_butterfly
stirile....cica la Madrid e invazie de oi, e sarbatoarea transhumantei 010.gif 010.gif
dudu1961
Articolul lui Cartianu din "Evenimentul Zilei "____"Hiena de la Dinamo". Superb articol !
Bascanu
da!! frumos articol!! thumb.gif l-am citit si eu
adebayor : haita_lui_odin
eh, asta e noua :))
nu stiu cate comentarii vor aparea aici :))
pe mine m-au cam inveselit colegii care se mandreau cu victoria stelei si cu fabulosul gol al lui răţoi:))
pur si simplu nu-mi reveneam, aveam in permanenta un zambet (ironic) pe buze
mihaiul90
Si pe mine m-a inveselit DinamoMania azi ca nu prea am mai intrat zilele astea... snoopy.gif
Kity_reddog
p mine ma inveseleste zilnic gandul k sunt caine pana la moarte!ii multumesc mamei mele pt asta! 010.gif dak nu-mi dadea viata...
claudia
cine sa uitat la discutia lui jiji cu badea aseara?? a fost interesanta 010.gif
Ashtray
Old Papa Butthead, Spurs have kicked Chelsea's ass pretty bad, so We are in deep shit, dude. OK? Can you catch my drift? Just in case, I might post some messages for you in Romanian too, OK?
See you.... crazy.gif

Fr_titus...in 2 topicuri a sters podeaua cu MosIonRoata(citatul de mai sus) si cu FCD_CJ... 010.gif
monaco!! au castigat meci foarte important... au facut-o la scor! (meci la retrogradare .. :\)
red_butterfly
Pe mine in seara asta m-a inveselit jiji...omu asta chiar intrece orice limita...Se uita tata pe realitatea (era vorba de scandalul ala al coloratilor din ferentari), si mai ascultam si eu din cand in cand. Nu putea Mioara Mantale sa dea aproape nici o declaratie ca se baga tampitu asa in seama si zicea "da' hai sa platim, hai sa platim". Si dupa asta a zis ca el nu poate sa stea cu sutele de milioane in cont cand oamenii aia sufera (frumos din partea lui, dar putea sa-i ajute si fara circ). Tot el se lua de ziaristi si ii intreba "ce, iar ati venit la circ?" crazy.gif
Si cireasa de pe tort, a mai aparut si un colorat care zbiera ca jiji e dumnezeul lor. jester.gif
DiliBili
pe mine m-a inveselit blacksheep.gif de Goian... sa te uiti la far si sa zici ca e submarin 010.gif
djmihaitza
Declaratia selectionerului dupa meciul amical de aseara: "Am reusit un joc bun, mai ales in repriza a doua si ne-am adjudecat cele trei puncte. "
010.gif
Penibil, jenant, amuzant....
COSMIN C
Replica lui Vanghele , care este: "Mai duceti-va dracului la munca, mai cititi niste ALMANAHE!" 010.gif
radu
Vanghelie e o sursa inepuizabila de buna dispozitie dar si de tristete cand te gandesti cine ne conduce..M-ar inveseli sa stiu ca e si stelist...
Kity_reddog
010.gif )) asta-i buna radu!
COSMIN C
Aaaaa, il uitasem pe Mister:"Cine se uita in gura lui Gigi Becali ori e de la puscarie, ori de la balamuc"!!
marica :) baiatul asta e baza

datorita lui si a altor putini jucatori ne vom califica ,probabil, la euro.... nu ca e piturca mare antrenor...
mihaiul90
Mi-am adus aminte de meciul cu oile cand i-am batut, am vazut un video pe net... Trairile din timpul si dupa un asemenea meci sunt magnifice, probabil este una din cele mai mari bucurii traite cand bate Dinamo pe steaua
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
redlady08
echipa Romaniei de handbal fete....au facut un meci bun si au batut Danemarca....sper sa ajunga in finala doglaugh.gif
Tudor
Si mie mi-a placut cum au jucat fetele ...ce pacat ca e doar un turneu amical si ca inceputul de decembrie nu ne prinde ( ca de obicei ) cu ochii pe campionatele mondiale sau europene . romania.gif

P.S. Valentina Elisei ..... WOW ce meci incredibil .
dap suntem de clasa mondiala la handbal feminin nu incape indoiala.. pacat cu ratarea europenelor...
paddy
Pe mine ma inveselit articolul lui Ciocazanu ( ce nume ciudat ) "Veniti de luati lumina.De la Gigi ! " rofl.gif toti tiganii din Zabrauti au luat lumina de la toiagul lui Gigi rofl.gif rofl.gif
Marean Vanghele a venit in Zabrauti cu un tir de ALMANAHE sa se incalzeasca tiganii rofl.gif
Leaveyou
ALMANAHELE erau care sunt din pricină că avea gura uscată rofl.gif rofl.gif Doamne, ce m-a binedispus.
dudu1961
Gestul lui Marica de a dona banii luati din licitatia tricoului sau lui Pascovici pt.Dennis .Mare caracter .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.