Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani, Ion Parcalab!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Cai Lun
Astazi il sarbatorim pe Ion Parcalab. Orice amanunte am mai da noi, palesc in fata articolului scris pe prima pagina de Iuliu. Va invit sa il cititi AICI... sau mai bine spus, va invit sa il savurati. Apoi va invit sa ii urati la multi ani, acestui jucator care iata, la 65 de ani, inca este pomenit de catre suporteri, ca o confirmare a valorii sale care a reusit sa invinga timpul...

La Multi Ani, Ion Parcalab!
antisteaua
La Multi Ani Domnule Parcalab!
Nu v-am vazut jucand dar faima dumneavoastra a ramas si dupa ce v-ati incheiat cariera. Va doresc tot binele din lume!
vlad
La Multi Ani Maestre, sper sa ne traiesti la centenarul clubului !
reddog_doruletz
La MUlti Ani dl. Parcalab!
budauiulian
La multi ani Ion Parcalab multumim ptr tot ce-ai facut la Dinamo vei fi mereu la loc de cinste ptr noi suporterii
red_dog.forever
La multi ani maestre!!!!!Iti uram tot ce iti doresti mai departe in viata si sa traiesti cati mai multi ani!!!!!!Nu uita ca tu vei fii mereu in inmile suporterilor dinamovisti,pentru care tu te zbateai int timpu cand jucai la Dinamo!
Speram cu toti ca va mai fii inca o data o generatie ca a voastra!!!!!!!!!Inca o data "LA MULTI ANI"!!!!!!!!!
bigbobo
La Multi Ani si sa ne traiesti maestre!
DiliBili
LA MULTI ANI Domnule Parcalab!
bianco_rossa
LA MULTI ANI!!..multa sanatate!!! desi varsta nu'mi permite sa vorbesc prea mult...istoria are ce arata cu privire la Domnul Parcalab!
redlady08
La multi ani si multa sanatate.....regret ca nu v-am prins jucand. Aveti toata admiratia mea. HAITA_DINAMO.gif
VVasilescu
La Multi Ani, Ion Parcalab!
Radu10mai
La multi ani, fericire si sanatate dumneavoastra si tuturor celor dragi, imi pare foarte rau ca nu eram nascut pe vremea dumneavoastra, as fi vrut sa vad un meci marca Parcalab, doar din auzite e greu sa iti faci impresie despre un jucator extraordinar cum ati fost dumneavoastra... HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
La multi ani! drink.gif
Capirossi
Ion Pîrcălab, fost atacant Dinamo: " Miranda nu merită să poarte tricoul cu numărul 9. Fără Dănciulescu suntem în pană. "
djmihaitza
Ion Pîrcălab, fost atacant Dinamo: "giovani ar face curățenie la club"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.