Siegfried
Nov 1 2006, 01:39 PM
Circul prin presa zvonul ca actionarii de la Dinamo doresc despartirea de Ganea in iarna. Ar fi cea mai mare tampenie pe care ar putea sa o faca acesti oameni. Cred ca e necesara o manifestare de sustinera a cauzei lui Ganea din partea suporterilor. Ar fi o mare pierdere sa il dam pe Ganea, care e golgeterul campionatului in conditiile in care nu a jucat in fiecare meci si nu a fost mereu integralist si nici nu a marcat din penaltiuri (ca Dica) si care, mai ales, e un luptator adevarat.
Nu trebuie sa lasam pe cei din conducere sa il dea pe Ganea!
Rednnic a cladit o echipa buna - sa nu o distruga altii!
DA frate, eu il sustin...a facut in trei luni cat altii intr-o viata, pentru Dinamo, si se caca pe ei ca sunt caini pana la moarte....Bravo GANEA..oriunde vei pleca eu te voi respecta..
Siegfried
Nov 1 2006, 01:53 PM
Eu sper sa nu plece, ar fi... dezgustator sa il impinga afara din schema. Tot respectul pt Marius Niculae, care e caine adevarat si a facut multe pt Dinamo - dar si Ganea face acum si mi s-ar parea o greseala indepartarea lui Ganea pt a face loc lui Marius, dupa cum se spune. Realmente, Ganea e acum mai in forma...
Sunt sigur ca va pleca..el nu are caracterul lui Claudiu, care se muleaza pe madularul lui borcea ca prezervativul...
Toate cunostiintele mele ''caini'' ieri il sustineau..
Azi.........
Poate ca Marius e mai bun, poate nu vrea sa joace in alta parte decat la Dinamo, poate actionarii nostrii nu au avut ochi pentru el...
De fapt, e frumos sa vi si sa joci in CL pe munca si golurile altora.
adrivali
Nov 1 2006, 02:00 PM
PENTRU GANEA!
Daca cumva citesti sit-ul nostru sa stii ca cei mai multi dintre noi te apreciem pentru ceea ce faci la Dinamo. Esti golgeterul echipei, pentru ca si echipa merge bine. Meritul este al tau, dar si a colegilor si a lui Mircea Rednic, care a stiut sa va faca sa jucati f.bine toti.
Incearca sa joci in continuare la fel de bine si sigur vei ramane in inimile noastre ca un jucator de valoare, ambitie, devotament. Dar totusi ai putea sa fii mai rezervat in declaratii, cred ca nu iti convine ca esti discutat, dar te rugam nespus de mult, cand ai ceva oficial ca Porcica al nostru te vrea plecat vino si spune, dar pana atunci nu strica "vestiarul'.
Cred eu ca de la Dinamo poti iesi la pensie onorabil si nu cu scandal.
Asa ca noi SUPORTERII CU INIMA alb-rosie, te rugam joaca fotbal asa cum stii si lasa pe altii care ne vor raul sa discute. E pacat sa darami tot ce ai ridicat in aceasta perioada aici.
Respect Ionel Ganea si te asteptam cu multe goluri pentru :haita
:clap:
Hatzu
Nov 1 2006, 02:03 PM
Nu as vrea ca Ganea sa plece de la Dinamo mai ales in starea in care e acuma, o sa il i-a crapidu sau careva si in meciu direct ne rezolva urat. E pacat ca se face asa ceva cu un jucator...indiferent de numele lui nu ar trebui sa se faca asa.
red_dog 4 ever
Nov 1 2006, 03:08 PM
Cred ca numai comunistul ala imputit de copos ii baga tampenii in cap
biancap78
Nov 1 2006, 03:42 PM
Eu sper sa ramana la noi, Dinamo are nevoie de el. Sper sa se temine cu bine.
antisteaua
Nov 1 2006, 04:52 PM
Sper sa nu plece. Ganea este un luptator si nu cred ca va renunta usor. A muncit prea mult ca sa vina altii sa se bucure de munca lui. Daca Marius Niculae dorea sa vina cu adevarat la Dinamo atunci venea din vara, nu acum cand nu-si gaseste echipa si altii au facut ca Dinamo sa fie cea mai puternica echipa de la Lucescu pana in prezent.
Pentru felul in care a muncit la Dinamo eu il admir pe Ionel Ganea si sper sa ramana in continuare iar zvonurile ca vrea sa plece la crapid sa nu fie decat inventii ale unor minti bolnave.
marcher
Nov 1 2006, 05:04 PM
Dragoste cu sila nu se poate. Dinamo nu sta in ganea, cum nici ganea nu sta in Dinamo. Vrea sa plece...sa plece, vrea sa stea ...sa stea. Trebuie sa ne invatam cu mercenarii si sa-i acceptam. Asta e
hunter
Nov 1 2006, 05:05 PM
QUOTE(m@x @ 1 Nov 2006, 13:47)

DA frate, eu il sustin...a facut in trei luni cat altii intr-o viata, pentru Dinamo, si se caca pe ei ca sunt caini pana la moarte....Bravo GANEA..oriunde vei pleca eu te voi respecta..
io nu stiu ce e in capul lu borcea...il dai pe golgheterul campionatului ca sa il iei pe M.Niculae?pai ala n-a mai jucat de juma de an fotbal,si cand e la vreo echipa mai mult e accidentat din cauza vietii dezorganizate pe care o duce,de aia s-a certat si cu familia lui..
si cand se spune ca e dinamovist

...daca era dinamovist venea din vara,ori el a spus ca vrea sa joace la o echipa mai buna...
deceneu
Nov 1 2006, 05:33 PM
Eu cred ca totul e o furtuna intr-un pahar cu apa. Ganea nu va pleca pt ca castiga foarte bine la Dinamo. Cat despre Marius Niculae, nu cred ca va veni indiferent daca Ganea va pleca. In fine, timpul le va rezolva pe toate. Astea sunt stiri fabricate sa le dea de lucru ziaristilor, sa-si vanda fituicile, mizeria mamii lor!!!!
biancap78
Nov 1 2006, 05:43 PM
Castiga el bine dar ai auzit ce a declarat pe TV Sport, ca si-a oferit serviciile lui Poli Timisoara? Oare chiar nu e respectat acolo la club. Eu nu stiu ce sa mai cred.
KATRY_RedWhite_4ever
Nov 1 2006, 05:50 PM
Ionel Ganea este unul dintre cei mai respectabili jucatori de la Dinamo! A demonstrat ca este jucator profesionist si ca isi face treaba foarte bine indiferent de echipa pentru care joaca...acum nu pot sa zic ca este caine pana la moarte,insa pot sa zic ca daca ar pleca, lipsa lui va fi foarte greu de inlocuit! Poate ca si lui ii e gandul la rapid, asa cum multor fosti dinamovisti le e gandul la Dinamo, insa ar fi bine sa tina cont ca Dinamo, spre deosebire de rapid, si l-a dorit cu adevarat.Si-a castigat un loc important in inimile noastre si ar fi pacat sa-l piarda pt niste prostii.De Marius Niculae nu prea am ce sa zic...nu neg ca nu o fi dinamovist, insa nu poti fi cu o echipa numai atunci cand vrei tu sau cand ii merge foarte bine, ci si atunci cand aceasta are nevoie de tine.Marius n-a vrut sa vina la noi cand am avut nevoie de el , acum nici noi n-ar trebui sa-l primim cand el are nevoie de noi.sper ca totul sa se rezolve si ganea sa ramana la noi si din vara!
Milan
Nov 1 2006, 05:51 PM
QUOTE(red_dog 4 ever @ 1 Nov 2006, 15:08)

Cred ca numai comunistul ala imputit de copos ii baga tampenii in cap
Nu cred ca e numai vina lui Copos, dar cu siguranta are si el o parte din vina.
red&white
Nov 1 2006, 05:55 PM
Ganea este cel mai bun atacant din Romania,ar trebui sa i se prelungeasca contractul cu inca un an
paddy
Nov 1 2006, 06:12 PM
Nimeni nu stie ce se intimpla cu adevarat

ne dam si noi cu parerea la fel ca majoritatea ziarelor, daca o bunghim e bine daca nu a f0st o simpla idee.....
Nu prea il vad eu pe Borcea in postura sf Nicolae, stim cu totii ca este un gunoi si va muri vinzind buteli, dar cind se face o asemenea combinatie trebuie acordul "Haitei" deci domnu Badea si boritura de turcu nu sint straini de aceste zvonuri.......
Am vazut o declaratie a boritului de turcu in care spunea ca daca Ganea da in Dinamo, da in iel, deci aceasta fiinta groteasca reprezinta clubul Dinamo si toata suflarea Dinamovista.........
Nu stiu de ce tot va mai ambalati atit, atita timp cit nu sa investit nimic in stadion si in jucatori, si se cauta numai jucatori batrini si la sfirsit de contract, politica clubului e de rahat........Asa ca au prins momentul sa mai faca si ei ceva profit.......doamne fereste sa plece Ganea iar Danciu si Niculescu sa intre intr-o pasa proasta ca anul trecut ca am puso ........
stef 22
Nov 1 2006, 07:34 PM
ganea a venit cu sufletul deschis la Dinamo, si-a facut treaba in teren, este golgheterul campionatului asa ca nu vad de ce se doreste indepartarea lui de la clubul nostru>
FORZA GANEA!!!!!!!!!!!
FORZA Dinamo!!!!!!!!
pt ganea : PLEACA!!
Dinamo nu sta intr-un jucator , chiar daca e golgeterul campionatului.
De asta nu a facut mare performanta(internationala) la nici o echipa, iese la iveala caracterul de
Cam atat cu ganea asta, poti sa pleci nu te regret ... Sa vina Marius Niculae
stef 22
Nov 1 2006, 07:54 PM
MARIUS NICULAE?in vara de ce nu a vrut sa vina la Dinamo pe motiv ca vrea la o echipa mai buna iar acum cand a ramas fara oferte a revenit la sentimente mai bune fata de clubul nostru
intradevar "un adevarat dinamovist", care sa nu uitam nu a mai jucat de un an la nici o echipa.
eugenudrea
Nov 1 2006, 08:01 PM
SUNT PENTRU ELIMINAREA ORICARUI SCANDAL. CU SCANDAL NU MERGE BINE. CHIAR NU INTELEG CE SE PETRECE CU GANEA SI IN JURUL LUI. CHIAR ASA SA FIE SA INCERCE ALTII SA DESTABILIZEZE SITUATIA?!
alecsa_rd
Nov 1 2006, 08:11 PM
Nu cred ca lui Ganea i-ar conveni ca Marius sa vina si sa se bucure de succes pe munca lui! Si nici nu ar fi corect! Nu vreau ca I. Ganea sa plece in nici un caz...Cu toate declaratiile lui, desi ma cam dezamagesc, avem nevoie de Ganea si Borcea nu trebuie sa faca prostia sa il aduca pe Niculae in locul lui Ganea.!!! AR FI O PROSTIE IMENSA DIN PARTEA LUI!!!!
Val_R
Nov 1 2006, 08:17 PM
Mai baieti, lasati mai prostiile de genul "Ganea e caine, se lupta pentru Dinamo, blah, blah." ganea joaca asa de bine pentru ca ii este si lui bine, are un contract bun, joaca in Europa, e golgheter in campionat, dar il doare in paipse de Dinamo! Ca altfel nu se apuca sa spuna pe la tv ca poate sa plece la Pulii! Pai de ce credeti ca vrea sa plece acolo? Nu tot pentru bani? Sincer, m-am saturat de balacareala asta prin presa! Frate, nu esti multumit, stai cu teama ca te da Borcea afara, aranjeaza nene o discutie cu aia de la conducere si clarifica totul, dar in familie, fara reflectoare, fara spectacol! Dar el nu, tre sa tipe in gura mare ca o muşeţelre ca il face Borcea! Nu esti multumit si ti-e frica de concurenta, pleaca frate!
Cat despre celalalt instigator, practicantul de jiu-jitsu mai mult decat "fotbalistul" Niculae, cauta-ti mai baiete vreo echipa prin Quatar, ca aia iau expirati ca tine! Auzi, facea mofturi asta vara si acuma ca vrea sa joace numai pentru noi! Mars ma!
DjMaXxXuU
Nov 1 2006, 08:44 PM
Dupa ce am vazut declaratiile lui Ganea mi-am dat seama ca acest jucator nu este intreg la cap si in orice caz nu vrea binele echipei Dinamo !! Nu stiu cine este in spatele acestui scandal si cine il invata dar Ganea sa nu uite ca Mircea Rednic l-a adus l-a Dinamo pentru ca eu unul numai auzisem nimic de el ! Daca vrea sa plece ....... e liber sa o faca dar din vara pana atunci insa ciocu` mic Ganea si vezi-ti de treaba ta de jucator nu de politica clubului Dinamo !!
nome_amas
Nov 1 2006, 08:47 PM
ce sa caute rasuflatul ala de marius nicolae la Dinamo?asta vara cind era greu uitase de "marea sa iubire".sint alaturi de GANEA
stef 22
Nov 1 2006, 09:01 PM
si eu sunt alaturi de ganea
caine_tm
Nov 1 2006, 09:20 PM
pana am auzit declaratia ca el defapt are intentia de a pleca, si ca sa oferit sa vina la puli tm, am fost de partea lui ganea, credeam ca este vb de o noua smecherie de a lui borcea. dar acum incep sa cred ca ganea nu e tot la cap. de fapt in istoria lui sunt multe astfel de momente.
sincer imi pare rau daca ganea pleaca, este un fotbalist de valoare dar daca este sursa de scandaluri, atunci mai bine sa plece

,
sper totusi ca situatia sa se reglementeze in bine si ganea sa ramana.
hai Dinamo
sper ca acest nou scandal sa nu afecteze jocul de joi cu turcii
red_dog77
Nov 1 2006, 09:25 PM
Ganea a facut multe lucruri bune pentru Dinamo in campionatul asta. Insa nu este la prima abatere de genul asta. Daca vrea sa plece, are cale libera. In schimb, daca plecarea asta e doar "voia" lui borcea pentru a-i face loc lui Marius Niculae ar fi alta poveste. Cat timp nu vom sti exact care e adevarul, ne dam degeaba cu parerea.
In cazul in care dupa scandalul asta se strica atmosfera la echipa si incepem sa pierdem puncte, pe cine tragem la raspundere?
....@stef 22 hai sa fim seriosi ce jucator mare ar fii acceptat sa vina la Dinamo in vara , in contextul in care clubul era macinat de scandaluri , echipa a terminat cu noroc pe locul 3 , iar antrenorii se schimbau la 4-5 etape
Acum nu vreau sa ii iau apararea dar ganditi-va logic si veti afla raspunsul corect , adica nici unul din pacate , sa nu uitam ca ganea a ajuns la noi dupa ce a fost refuzat de crapizi asa ca aducerea lui nu a fost chiar asa o mare realizare , dar s-a transformat in timp intr-o investitie foarte reusita devening golgeterul la zi al campionatului si unul dintre cei mai importanti jucatori.
javrutza_rosie
Nov 2 2006, 12:11 AM
sincera sa fiu nu sunt nici pentru nici contra...daca stam sa ne gandim e bine sa-l avem,pentru ca joaca bine si aa dat destule goluri pentru 13 meciuri(campionat),dar si cum a spus cineva mai sus,cu de-a sila nu e bine,...desi uitati ca si cu de-a sila a mers...dar de ce iar apar discutii la acest club...doamne asta ne strica mult.sper sa nu ajungem de unde am plecat.cand era liniste am facut ceva,nu mi-ar place sa fim iar pusi pe locul care anu trecuta pe mine una nu m-a facut deloc mandra..oricum..FORT

A Dinamo!!!si oricum ar ramane suntem o echipa,si joaca toata nu numai ganea..dar totusi..FORTA GANEA
shushureddog
Nov 2 2006, 12:22 AM
nene baieti mie imi place Ganea ca jucator! Ca om e un tigan imputit! NU IMI PLACE PORCEA! Dar daca ajungi sa te legi de Rednic esti chiar nemernic! Nu va intrebati daca nu are el alt interes? Daca nu abia asteapta sa plece de la noi? Eu sincer asta cred! Ca vrea orice motiv sa plece! Ba k el nu accepta sa fie rezerva, ba ca vrea contract cu aceleasi prime fie ca e titular, fie k e rezerva... acuma cand a auzit ca s-ar putea sa mai vina inca un atacant ... iar nu ii convine! Iar pt. voi cel ce il sustineti mai bine v-ati face un fan-club Ganea! Eu as vrea ca noi sa avem cate 3 oameni pe un post, voi nu? Concurenta intotdeauna face bine - vezi Niculescu! Ce e rau ca o sa mai vina un atacant? E FOARTE BINE! Mai ales ca e vb. de NICULAE! Sincer nu cred k e o manevra de a lu' Porcea ci sunt sigur ca Ganea e cioara si abia asteapta sa plece sa joace pt. nasu cOPOS! D c i-a aplaudat pe ciori dupa ce l-au injurat pe Catalin? K e cioara!
FORZA Dinamo! RESPECT REDNIC!
Cai Lun
Nov 2 2006, 01:50 AM
Discutia va continua pe topicul dedicat jucatorului. Adica
AICI!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.