Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sugestii si reclamatii la Premiile DinamoMania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Premiile DinamoMania > Discuţii pe marginea premiilor
Pages: 1, 2, 3
Cai Lun
Aici puteti scrie sugestiile, reclamatiile, sau orice alte comentarii pe tema Premiilor Anuale DinamoMania. Orice propunere ne poate fi de folos, orice sugestie va fi luata in seama, orice reclamatie va fi analizata, orice comentariu va primi un raspuns. Nu ezitati!
red_dog_rahova
mi se pare o idee foarte buna...vom intra si noi in randul lumii la capitolul acesta....
reddogforever84
O idee excelenta , deoarece voturile vor fi din partea celor mai in masura sa voteze, din partea noastra , a suporterilor. Inca o data Felicitari Dinamomania !
Bascanu
da corect! dar trebe sa fie si o informare cat mai completa!pt ca lumea sa stie ce sa voteze.
Ashtray
E o idee foarte buna si cred ca e prima initiativa de acest gen din tara, nu?
Bascanu
probabil..
Hatzu
O initiativa foarte buna, asteptam sa vedem concurentii. :)
Cai Lun
Nu va fi nici un concurent, ci doar nominalizati.
marcher
Eu ma propun singur pentru a fi nominalizat ca si cel mai bun actor la sectiunea "Bataia anului" in regia lui Cai lun si cu urmatoarea distributie...ala, ala si cu ala 010.gif 010.gif 010.gif beerchug.gif
Max
Excelenta idee...
Ashtray
Am si eu o propunere: pe langa topicul de votare la fiecare sectiune sa se faca un topic in care sa putem discuta despre cine merita sa castige sectiunea respectiva, de ce ar merita, sa punem materiale, poze, articole despre candidati...chestii de genul asta...
Oracol
Cel mai bun sa CASTIGE HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Se pare ca precizarile din deschiderea fiecarui topic de vot nu au fost intelese. De votat se voteaza in topicul respectiv. Link-ul din dreptul fiecarei sectii sau sportiv va duce la topicul de discutii. Prin urmare, degeaba intrati pe topic la Dragulescu si va exprimati votul acolo, nu va fi valabil.
kevin
bine..dar sa nu uitam si celelalte sporturi mai putin promovate..de exemplu luptele..a-ti incercat vreodata sa promovati si celelalte sporturi.Spre exemplu luptele de la Dinamo au 50 de camionate..cum se face ca are mai multe decat toti ? Scuzati deranjul ;)
divisor
Ma voi ati descoperit clonarea? argument.gif
mihaiul90
Se intampla ceva... De unde a aparut atata lume care il lauda pe acest fotbalist ? Sau s-o fi inregistrat el si si-a facut clone ? rofl.gif
asrosu
Nu se intampla nimic,il votam pe Dan. clonari pe la SF.Daca`vrei voteaza-l si tu !!!
budon4k
Mihai verifica ip-urile si vezi ca nu sunt clonari...asa ca nu mai fa afirmatii aiurea..te rog
divisor
QUOTE(budon4k @ 16 Nov 2006, 22:59) *
Mihai verifica ip-urile si vezi ca nu sunt clonari...asa ca nu mai fa afirmatii aiurea..te rog

Lasa ca apare sefu si va verifica pe toti 149.gif e o mizerie sa faci asa ceva.

Poate ar trebui sa nu poata vota decat useri inregistrati inainte de publicarea nominalizarilor. taunt.gif
asrosu
Tu eti securist?Deocamdata netul e free, si voteaza pe cine vrei ,OK ?
divisor
Pentru a evita incercarea unora de manipulare a votului, prin crearea de clone, propun ca doar utilizatori inregistrati inainte de publicarea nominalizarilor sa aiba drept de vot.
Ashtray
Clone sau prietenii lui Bucsa...sezerane daca ai timp ai putea sa-i verifici pe astia?
Ashtray
Eu dupa cateva pm-uri m-am cam lamurit ca persoanele care ii fac lobby acuma' sunt prietenii si rudele lui Bucsa...eu personal ii cred...si un off-topic mic: vedeti ce uniti sînt ardelenii? icon_lol.gif
Max
Daca mai voteaza doi-trei ,ala-i tot Dej-u' beerchug.gif
budon4k
Daca asa crezi tu inseamna ca inca nu ai vazut nik taunt.gif
Max
Macar de ar vota vreo 10 mii..sunteti mai multi?

Ma, Dej-enilor..ia, mana sus care tineti cu Dinamo!... bag.gif

Daca tineti cu spurcatii vi se anuleaza voturile, oricum daca nu aveti minim 100 de posturi , votati degeaba...hait. drunk.gif
Kity_reddog
Ar trebui sa deschidem un topic doar despre rudele si prietenii junioriilor de la noi... 010.gif

Ar fi o premiera! 010.gif
Max
Mai bine sa acumuleze minim 20 de posturi pe zi.. snoopy.gif
COSMIN C
In cazul clonelor se vor lua masuri.
In rest e corect ca toata lumea sa aiba dreptul sa voteze.
hunter
QUOTE(DiliBili @ 17 Nov 2006, 15:33) *
Bine ca e din Dej...ca daca era din Resita, baiatul ala cu 12 clone mai facea inca 100 010.gif

pai cred ca de cand nu a mai fost monitorizat, a ajuns la frumoasa cifra de 100 clone verystrange.gif

din cate vad pe topicul asta, mai are de adaugat Sezran pe lista neagra niste baieti.. 010.gif

QUOTE(m@x @ 17 Nov 2006, 13:29) *
daca nu aveti minim 100 de posturi , votati degeaba...hait. drunk.gif

cea mai buna decizie,ca asa se inscriu toti care nu au nicio treaba cu Dinamo in concurs si o sa se creeze mii de conturi aiurea
Kity_reddog
Am alta idee.Sa facem un off topic cu intrebari despre Dinamo.cei care raspund au dreptu de a vota.in acest fel vom sti mai mult decat sigur cine e dinamovist sau nu.De ex un set de 5 intrebari cu rasp rapid,cine stie are automat dreptul de a vota indiferent de nr postarilor.Si oricum in alta ordine de idei ar fi interesant un topic cu intrebari exclusiv despre Dinamo.cu concursuri...
Sezran
QUOTE(budon4k @ 16 Nov 2006, 22:59) *
Mihai verifica ip-urile si vezi ca nu sunt clonari...

mihai nu poate sa faca asta. dar eu pot. din pacate pentru voi se repeta citeva adrese. si pot merge cu speculatiile si mai departe. nu e obligatoriu ca o clona sa aiba aceeasi adresa (vezi clovnul din resita care are adrese diferite pentru toate conele).

oricum nu are rost sa le iau la puricat pentru ca nu e normal sa se aleaga cistigatorii pe baza voturilor data prin conturi nou create, dupa deschiderea votarii, cu scopul evident de a vota si nimic mai mult. aceste conturi vor avea 1-2-3 mesaje in scopul votarii apoi nu vor mai fi utilizate niciodata. avem experienta unuia care isi facuse o gramada de conturi ca se voteze pe el cu cel mai bun articol scris de cititori.

premiile DinamoMania inseamna premii date de comunitatea existenta. voturile date de conturi nou create nu au nici o relevanta si ar trebui oricum eliminate. ma mir ca prevederea asta nu a fost inclusa in reguli de la inceput, probabil o scapare care va fi corectata din mers.
asrosu
[[size=2]size=2][size=2]]mihai nu poate sa faca asta. dar eu pot. din pacate pentru voi se repeta citeva adrese. si pot merge cu speculatiile si mai departe. nu e obligatoriu ca o clona sa aiba aceeasi adresa (vezi clovnul din resita care are adrese diferite pentru toate conele).

Am un comentariu de facut la interventia administratorului Sezran ,de mai sus.
Trebuia facuta precizarea inainte de deshiderea votarii, ca acesata votare se refera numai la comunitatea"exclusivista" hotarata de dinsul.Deci nu se agreeaza o votare libera ,corecta,de catre prieteni sustinatori ,etc. se doreste o votare cenzurata,de acuzatiile cu clone ,etc, totul e pus sub suspiciune.
Cred ca se pun intr-o lumina proasta ,sustinatorii dinamovisti care dupa Sezran au conturi nou create ,fara relevanta.
Adica au relevanta numai conturile create in 11 sept 2002,dupa aceasta data ,gata suntem irelevanti?
Daca nu se creeau conturi dupa aparitia contului lui Sezarn ,cum se dezvolta aceasta comunitate?
Afirmatiile de mai sus le consider jignitoare
In fine am mari dubii asupra manipularii voturilor,de catre administrator.
Nu ma asteptam ,in cazul unei afluente de noi membrii inscrisi la o reactie atat de negativa, contrara oricarui concept de dezvoltare.Parerile lui Sezran la acest topic mi se par o cenzura.
Nu cred ca comunitatea dinamovista accepta ingradirea pasiunii pentru Dinamo,jucatori, etc.
Cu stima...

scuze pt font size marit ,am avut o stare emotionala cam puternica
Bascanu
pai premiile se acorda din partea "comunitatii suporteriilor dinamovisti"!! poate multi dintre voi nici nu tineti cu Dinamo.... sau nu va place sportul! deci acum intelegi de ce ar fii buna o asemenea masura??
redlady08
oricine are dreptul la vot si la o opinie indiferent ca e inregistrat de mai multa vreme sau e nou pe forum....au mai fost situatii in care s-a votat prin vot secret si moderatorii si administratorii au facut fata cu brio cum cred ca se va intampla si de aceasta data....nu e in interesul nimanui sa trucheze rezultatele ci e interesul sportului ca cel mai bun sa castige. thumb.gif
asrosu
QUOTE(Bascanu @ 17 Nov 2006, 21:30) *
pai premiile se acorda din partea "comunitatii suporteriilor dinamovisti"!! poate multi dintre voi nici nu tineti cu Dinamo.... sau nu va place sportul! deci acum intelegi de ce ar fii buna o asemenea masura??

N-ai inteles nimic ,daca n-am fi Dinamovisti n-am fi aici,poate ,poate zicem si noi la fel despre oricine.
Bascanu
@asrosu

voi sunteti aici pt a va sustine vecinii, peietenii, fratii...etc

si mie imi vine greu sa cred ca daca ai un frate sau ceva de genu propus pt premiu, tu il votezi intraevar pe cel care merita.... normal ca votezi pe cel care il cunosti!!!
biancap78
Nu vad de ce unii nu pot avea drept sa voteze e ceva la care ar trebui sa participe toti membri (care vor). Se va desfasura bine. Nu cred ca vor aparea "clone".

Bascanu...
voi sunteti aici pt a va sustine vecinii, peietenii, fratii...etc

si mie imi vine greu sa cred ca daca ai un frate sau ceva de genu propus pt premiu, tu il votezi intraevar pe cel care merita.... normal ca votezi pe cel care il cunosti!!!

Ei asta cam asa ii dar nu intotdeauna, cei care sunt corecti vor vota pe cei ce merita.
stef 22
nu mi se pare corecta maniera de vot pentru ca nu o sa castige cel care merita cu adevarat ci cel a carui familie si a carui rude si prieteni vor intra si vor vota in numar cat mai mare
Max
Sezran are dreptate..
Nu vreau sa jignesc pe nimeni..dar majoritatea si-au facut conturi aici doar pentru a vota si atat.
Din moment ce premiile sunt acordate de Dinamomania, admini isi pot rezerva dreptul de a pune anumite restrictii in ceea ce priveste participantii la vot.
Nimeni nu va condamna pentru gestul vostru, firesc dealtfel, dar sa pui un vot cu 15mii de lei la un net cafe si sa nu mai dai p'aici, mi se pare nefiresc.
@asrosu..nu cred ca e cazul tau, sper sa te tii de treaba pe aici, dar arata-mi te rog cati din cei care au votat ieri si azi pentru Bucsa au mai postat si pe alt topic?
Va dati seama ca in acest mod unii dintre nominalizati vor fi favorizati prin aceste voturi.
Max
@asrosu.
Nu vreau sa ma intelegi gresit, dar lasi impresia prin postul tau ca incerci sa atragi voturi inspre un anumit nominalizat creeandu-ti (va) o aura de defavorizat (i)...ma rog, fiecare se foloseste de mijloacele aflate la indemana, dar ar fi prea urat sa se iste astfel de discutii pentru un viitor MARE FOTBALIST DINAMOVIST.
RESPECT pentru EL si pentru cei care l-au sprijinit sa ajunga pana aici, faptul ca este nominalizat ar trebui sa fie un motiv de mandrie atat pentru el cat si pentru cei care il sustin.

P.S...Sunt sigur ca nu s-ar fi pus aceasta problema daca ati fi votat de la inceput acolo unde trebuia si nu ati fi umplut topicul cu mesaje scrise parca la indigo, de aici si semnele de intrebare ale unora dintre noi...

Mult succes!
paddy
QUOTE(asrosu @ 17 Nov 2006, 19:20) *
[[size=2]size=2][size=2]]mihai nu poate sa faca asta. dar eu pot. din pacate pentru voi se repeta citeva adrese. si pot merge cu speculatiile si mai departe. nu e obligatoriu ca o clona sa aiba aceeasi adresa (vezi clovnul din resita care are adrese diferite pentru toate conele).
Am un comentariu de facut la interventia administratorului Sezran ,de mai sus.
Trebuia facuta precizarea inainte de deshiderea votarii, ca acesata votare se refera numai la comunitatea"exclusivista" hotarata de dinsul.Deci nu se agreeaza o votare libera ,corecta,de catre prieteni sustinatori ,etc. se doreste o votare cenzurata,de acuzatiile cu clone ,etc, totul e pus sub suspiciune.
Cred ca se pun intr-o lumina proasta ,sustinatorii dinamovisti care dupa Sezran au conturi nou create ,fara relevanta.
Adica au relevanta numai conturile create in 11 sept 2002,dupa aceasta data ,gata suntem irelevanti?
Daca nu se creeau conturi dupa aparitia contului lui Sezarn ,cum se dezvolta aceasta comunitate?
Afirmatiile de mai sus le consider jignitoare
In fine am mari dubii asupra manipularii voturilor,de catre administrator.
Nu ma asteptam ,in cazul unei afluente de noi membrii inscrisi la o reactie atat de negativa, contrara oricarui concept de dezvoltare.Parerile lui Sezran la acest topic mi se par o cenzura.
Nu cred ca comunitatea dinamovista accepta ingradirea pasiunii pentru Dinamo,jucatori, etc.
Cu stima...

scuze pt font size marit ,am avut o stare emotionala cam puternica

Daca ai stari emotionale, dute tata la balet 010.gif 010.gif .......
Am sa-ti dau un singur exemplu........de curind sa incheiat concursul " Cine e cainele" a cistigat un oarecare Tinzi , care sa inregistrat doar pt concurs si de atunci eu nu l-am mai vazut.......
Daca ar fi fost Borcea administratorul sitului poate se faceau manipulari, dar in cazul lui Sezran nu prea ai nimerito thumb.gif si ai grija cu emotile ca daca o tii in ritmul asta o sa faci un atac de inima.
POOL
Felicitari DINAMOMANIA pentru initiatica. HAITA_DINAMO.gif
stef 22
O SUGESTIE...care poate fi luata in seama ....sau nu.....
Am impresia ca se incearca manipularea voturilor pentru ca la categoria "cel mai bun junior" sa castige o anumita persoana,altfel nu pot sa-mi explic de ce pe pagina principala a site-ului Dinamomania apare portretul de jucator al unui singur candidat la acest premiu.Nu era mai corect ca toti sa fie prezentati pentru ca cei ce vor sa voteze sa poata alege corect????????
COSMIN C
Sugestia ta nu-i sugestie, e altceva....
Normal ca vor fi prezentati toti. Daca ai fi urmarit cu atentie site-ul ai fi vazut ca saptamana trecuta a fost prezentat Valentin Lemnaru.
Impresia ta este total gresita si incep sa devina deranjante toate insinuarile astea.
bianco_rossa
buna dimineata soare...bai baieti....inainte sa vorbiti sau sa atacati pe cineva din site'ul asta mai bine v'ati documenta serios in privinta acestui lucru...nu de alta dar o sa fi se dea peste nas si nu stiu daca o sa va simtiiti prea bine....
Insinuati manipularea voturilor....bunn....care ar fi un exemplu plauzibil? si acum ma adresez lui asrosu....de cand esti tu inregistrat ai luat parte cumva la vreun concurs cu voturi secrete?...ai votata tu o persoana si ti s'a parut suspicios ca nu a castigat?.....si stau si te mai intreb...pentru ce sa voteze cunostintele?...prietenii un anume jucator?...pentru ca stii foarte bine ca ei o sa voteze cu inima si nu cu capul...pentru ce sa iasa castigator un anumit fotbalist doar pentru faptul ca are o gasca mai mare de prieteni?.....vezi ca incepi sa vorbesti ca borcea...mai gandeste inainte sa deschizi gura..ca de altfel ai pretentii ca esti dinamovist si ai alta mentalitate....
In alta ordine de idei......cum ar da, mai stef 22, o prima pagina a Dinamomania plina de porterete ale fotbalistilor nominalizati, plina de data, de statistici si poate de recomandari?..ai sta tu sa citesti la fiecare in parte?..ma indoiesc....Nu te'ai gandit ca Dinamomania trebuie sa aiba si o estetica?..nu doar insiruiri de date...mai sunt si alte articole care merita prima pagina....in fine
Ideea este ca NIMENI NU MANIPULEAZA votarile si sincer ma mir cum ati putea sustine asa ceva....mai ales la un premiu atat de important....si mai ales pentru ca este prima editie a premiilor Dinamomania.
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 1 Nov 2006, 0:27) *
Aici puteti scrie sugestiile, reclamatiile, sau orice alte comentarii pe tema Premiilor Anuale DinamoMania. Orice propunere ne poate fi de folos, orice sugestie va fi luata in seama, orice reclamatie va fi analizata, orice comentariu va primi un raspuns. Nu ezitati!

Era 1 NOIEMBRIE cand s-a deschis acest topic.

QUOTE(Cai Lun @ 4 Nov 2006, 13:06) *
Ne-ar fi insa de mare ajutor sugestiile voastre si de ce nu chiar contributia voastra! Daca aveti idei, critici, orice, va rugam sa nu ezitati sa ne spuneti.
Dorim sa simtiti ca aceasta manifestare este a nostra, a tuturor dinamovistilor, nu doar a celor cativa care lucreaza la acest site.
Nu va fi usor de dus la bun sfarsit acest proiect, dar el trebuie sa fie o reusita. Avem convingerea ca actionand impreuna pentru Dinamo, vom reusi!

As pune eu o intrebare si chiar as fi curios sa aflu raspunsul....Dar mai bine ma abtin....
Max
Pun eu o intrebare....De unde stiti ca toti cei care voteaza sunt dinamovisti ?
red_dog_rahova
vine si raspunsul,,,,nu stim...
biancap78
I buna intrebarea dar nu cred ca ne putem da seama asa daca cei care nu-s dinamovisti din forum nu s-au dat de gol pana acum. Eu cred ca is urmarite votarie, cel putin cred ca ar trebui sa fie. Si oricum daca nu ar fi dinamovist ce rost ar avea sa voteze? n-ar avea nici o noima sa votezi numa ca esti tu cutare indiferent ca ti sau nu cu Dinamo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.