Of! Ce se intampla aici?!
Nu stiu daca am sau nu ultimul cunvat sau nu in aceasta problema si nici nu stiu daca sunt sau nu in asentimentul colegilor de la site care au intervenit in aceasta discutie. Problema sta in felul urmator:
Cei care au gandit aceste premii, le-au gandit ca premii ale suporterilor dinamovisti. Nu cred ca DinamoMania isi poate aroga dreptul de a premia in mod privat, tinand cont ca am gasit sprijin la CS si FC Dinamo in aceasta problema - si inca un sprijin cat se poate de important si activ.
Aceste premii nu pot fi decat ale suporterilor dinamovisti. Ce poate DinamoMania sa faca, este sa isi aroge cu onoare dreptul de a decerna premiile in numele suporterilor Dinamovisti.
Acestea sunt premile DinamoMania, Premiile suporterilor dinamovisti. Daca o comunitate virtuala organizeaza asa ceva in mod exclusiv, atunci totul trebuie sa ramana la nivel virtual. Din moment ce nu avem de gand sa organizam o video conferinta in care sa premiem din fata computerului, este normal ca aceasta comunitate virtuala a suporterilor dinamovisti sa fie, prin extensie, proiectarea virtuala a intregii comunitati dinamoviste. DinamoMania este siteul suporterilor dinamovisti, nu doar a celor inregistrati, nu doar a celor autentificati, nu doar a celor cu acces la internet. Parerea mea.
Daca un dinamovist pune pentru prima si ultima oara mana pe o tastatura si cu aceasta ocazie intra pe dinamomania s ivoteaza castiogatorii premiilor, atunci acest lucru, pentru DinamoMania, ar trebui sa fie o onoare. Din nou.. parerea mea.
Dar ca sa nu mai creez confuzie, haideti sa o spun cu titlu privat. Pentur mine, ca om care m-am implicat in acest proiect, este o onoare daca tatal, mama, sora, fratele sau orice alta ruda ori vecin, prieten, etc intra pe DinamoMania, isi face cont si voteaza. Personal va indem sa faceti acest lucru! Votati-va favoritii. Nu trebuie sa ne spuneti noua de ce il votati pe x sau pe y! Il votati pentru ca va e ruda sau prieten, coleg, vecin? FOARTE BINE! ..sau poate ca vreti ca unul din ceilalti sa nu castige? FOARTE BINE! Aceste premii sunt ale dinamovistilor! VOI DECIDETI!
O sa apara probabil nemultumiti: Premiile DinamoMania pana la urma.. ale cui? Daca vreti, putem spune ca sunt premiile suporterilor dinamovisti, decernate de DinamoMania! Si atunci de ce nu le-am spus asa? Pentru ca noi ne-am rezevat dreptul de a face nominalizarile! Din puntul meu de vedere, DinamoMania are 6 sectii castigatoare ale premiului "Cea mai buna Sectie", 6 castigatori la "Sportivul anului", 11 castigatori dintre juniori castigatori la "Juniorul anului" si 5 castigatori la "Jucatorul anului"! si asta pentru ca noi am avut de ales dintre toate sectiile, toti sportivii, toti seniorii si toti juniorii... Pentru noi, toti cei nominalizati sunt castigatori! Prin urmare, indiferent de numele celui ales, acela va merita premiul!
Acum comunitatea virtuala a suporterilor dinamovisti, parte integranta a intregii comunitati dinamoviste, participa la desemnarea castigatorului unic al fiecarei sectiuni. Evident ca, la inceputul acestui prociect, asteptam receptivitate de la membrii siteului, care au datoria sa participe la aceste proiecte. Daca insa cineva din exterior doreste sa voteze [si asta presupune inregristrare] atunci inseamna ca acest proiect este o reusita! Va spun sincer, mizam pe un numar de voturi situat undeva pe la 50 de voturi in fiecare sectiune. Insa acum toate urnele apropie deja 100 de voturi. Este un lucru remarcabil! Acum sunt absolut convins de reusita acestei idei si abia astept seara in care voi sta in fata sportivilor dinamovisti, avand in spate sprijinul celor care au votat si care iata nu sunt putini. Da, inclusiv a celor care si-au votat rudele, prietenii, vecinii. Aceasta modalitate de "lobby" eu o accept! Chiar va indemn! Votati-va favoritii, indiferent de criteriile pe care le aveti in alegerea facuta! Va fi o onoare sa ii premiem!

cam lunga povestea, nu? REZUMAT>
Nu se schimba nici o regula. Totul e foarte bine asa cum e! Personal, le cer scuze tuturor celor care s-au simtit lezati de primirea pe care au avut-o cu aceasta ocazie! Am inteles ca si dintre nominalizati avem vizitatori, de aceea le multumesc s i lor si le spun ca este o onoare pentru mine sa fiu citit de ei! Iar daca rudele, piretenii, vecinii lor intra aici si voteaza, este de asemenea o onoare! Totul se rezuma la onoare! ORice vot, al oricaui dinamovist, indiferent cat de vechi sau cat de nou "client" al acestui site este, nu poate decat sa onoreze DinamoMania! Este ocisnte sa reprezinti o astfel de comunitate si sa nu credeti ca exagerez cu ceva!
Scuze ca m-am intins.. am sa mai revin daca va mai fi cazul.