Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sugestii si reclamatii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Premiile DinamoMania > Discuţii pe marginea premiilor
Pages: 1, 2, 3
Danciu_gooool
datii niste seminte lu baiatu
marcher
si semnatura...
red_butterfly
Danciule, nu te supara...vezi bine ca pe forum se scrie corect...tu de ce te incapatanezi sa scrii in limbaj de messenger? icon_rolleyes.gif
Danciu_gooool
bah baiatu le-ai adus tu de acasa mah? le-ai inventat tu? cine eshti tu mah de te bagi in seama cu mine?ca vrei mah? ejti jmecher?
The Game
rofl.gif
reddog_sv
Ai dreptul să nu spui nimic. Orice spui, poate fi folosit împotriva ta...fa-ti rost de un avocat ca procesul a inceput butcher.gif evillaugh1.gif
marcher
Cap are...minte-i mai trebuie
Leaveyou
QUOTE(Bascanu @ 1 Apr 2008, 21:23) *
copilu are 40% dojana si ultimatum sa schimbe avatarul..... sa vedem daca il respecta

Hai bre că ne întindem ! Dă-i în mufarină și gata !
marcher
Stai ca le trebuie cercetare, analizare...eheeee, e greu fratie
anmini
rofl.gif rofl.gif marchere, daca se intinde sedinta....vezi cazuri similare.....sa nu iei tu suspendarea.
The Game
Daca prezinta antecedente icon_lol.gif
COSMIN C
Nu arunca nimeni bricheta sa ne salveze? Incurcata treaba.
Leaveyou
Aș arunca și cu buteliile lui borcea, dacă nu mi s-ar părea ușor clonat voievodul 010.gif
Cai Lun
Hm.. sugestii si reclamatii... ok, dar era vorba de premiile DinamoMania, nu de altceva.. icon_rolleyes.gif ...si cine a deschis discutia Marcher! Cine va fi altoit? Marcher! diablo.gif
Cai Lun
Iaca am ajuns si sa tragem linie dupa editia 2007. Pe la mijlocul anului, recunosc...
Dintre toate cele 10 premii, am ramas cu unul: cel al Fundatiei Catalin Hildan. Si asta pentru ca Radu Stefan n-a avut chef de DinamoMania in ziua premiilor, cum nu avusese nici inainte si cum nu a avut nici dupa. Si atunci de ce sa ii dai omului ceva ce nu vrea? Inseamna ca nici nu il merita! Pacat de el, ca e jucator bun si pacat de premiu, pentru ca este unul plamadit cu suflet si cinsteste un inger... Suntem buni la cantat despre Catalin, dar de fapt putini dam 2 bani pe memoria lui. Inclusiv la jubileu a fost scris HALDAN.. de parca ii pasa cuiva cu adevarat...

In fine, nu asta vroiam sa zic. Vroiam sa zic ca sunt multumit de ce am reusit sa facem in 2007, chiar daca au existat si aspecte dezamagitoare. Trebuie avuta mai multa grija pe viitor la stabilirea datei, desi suntem cam limitati in alegerea ei. Trebuie sa impacam sarbatorile cu finalul campionatului... astfel incat sa aducem cat mai multi dintre premiati.

Acum, la final, ne uitam (probabil) in urma cu satisfactie, dar cand am tras tare sa iasa ce a iesit, era al naibii de grea crucea... Am dus-o pana la capat si probabil ca dinamovismul nostru masochist ne va impinge sa o mai luam odata pe umeri si anul acesta. Noi sa fim sanatosi...
COSMIN C
Premiile DinamoMania 2008.... Editia cu nr 3.....Se cam apropie....Luam iar crucea in carca?....
Sugestii?
Leaveyou
Pentru acționari aveți categorii de premii ? Cum ar fi: Premiul Pinochio, premiul neuronul de 1,30 cm și singurătatea lui etc.
COSMIN C
Daca te oferi sa sponsorizezi un asemenea premiu...de ce nu? tongue.gif
Cai Lun
Nu vasuparati pe mine ca o zic, dar parca speram sa nu incepem discutia asta...

Sper ca joi seara sa vin de la stadion cu o parere schimbata...
COSMIN C
A fost an olimpic, avem campioni olimpici...cum sa nu discutam? Incep si eu ca "Doar noi": Noi suntem Dinamo Bucuresti
COSMIN C
Sugestii? Reclamatii? icon_rolleyes.gif E deja decembrie...
Cai Lun
Dacă mă plătești, îți spun ce sugestii și reclamații am.. icon_lol.gif
COSMIN C
Taie chitanta si stiu eu cui sa i-o dau. Am convingerea ca va fi foarte bucuros sa te plateasca. taunt2.gif
MihaiC
Propun un premiu special grupa de juniori 2002 Antrenor Mirea Cornel pentru locul 1 la Cupa Adrian Somlea - respectiv pentru jucatorul Andrei Matei care a devenit cel mai bun jucator si cel mai bun marcator.
Cai Lun
Multumim de sugestie! Vom tine seama. Nu sunt prea multe grupe de juniori cu performante notabile in acest an...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.