Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Râdem, glumim, dar NU parasim incinta!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
bigbobo
010.gif 010.gif 010.gif E ceva de lucru...Ca ei sunt 43,5%...
Capirossi
Romania, simply amazing. Season Two. Episode Fifty-Three.

Capirossi
Capirossi
Romania, simply amazing. Season Two. Episode Fifty-Four.

Capirossi
The Game
Desi nu ne mai arde de bancuri acum, cred ca nu strica :D. Va avertizez ca bancul este sec..

"Un tip plin de gauri merge pe strada. Deodata scapa o gaura pe jos. Se apleaca s-o ia dar cade si el in ea."

"Maine, doua vaci crosetau apa minerala in desert. Deodata un elefant in zbor le intreaba cat e ceasul. Una dintre vaci scoate termometrul si spune : - Astazi este vineri, se dau restantele de joi." :)
Capirossi
Romania, simply amazing. Season Two. Episode Fifty-Five.

Capirossi
gavros
QUOTE(Dinamo_forever24 @ 4 Sep 2007, 18:29) *
Desi nu ne mai arde de bancuri acum, cred ca nu strica :D. Va avertizez ca bancul este sec..

"Un tip plin de gauri merge pe strada. Deodata scapa o gaura pe jos. Se apleaca s-o ia dar cade si el in ea."

"Maine, doua vaci crosetau apa minerala in desert. Deodata un elefant in zbor le intreaba cat e ceasul. Una dintre vaci scoate termometrul si spune : - Astazi este vineri, se dau restantele de joi." :)

sa va zic si eu un banc sec

2 cocstarci pe o creanga, unul ii zice celuilalt:
-Ma te imping !
Si la impins.
Capirossi
Romania, simply amazing. Season Two. Episode Fifty-Six.

Capirossi
detz_red_dog
Niste perle de ale lui behehehecali:''Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem si sa jucam si la 0-0.''

'' M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat.''

''Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu''
Capirossi
Romania, simply amazing. Season Two. Episode Fifty-Seven.

Capirossi
La cererea publicului.

mihaiul90
De ce trebuia sa profanezi echipa Ferrari punand o asemenea hahalera in echipamentul ei ? icon_redface.gif
matador
bai capirossi!!!ia vezi ca ne suparam,cum i-ar sta "doctorului" cu mecla de oier!!ia te rog frumos ...totusi formula 1 ramane sportul meu favorit!
george_ms
Directorul RBA, Radu Baron, a declarat ca Gigi Becali va scoate pe piata anul acesta in pragul sarbatorilor de iarna un CD cu muzica religioasa si colinde.

“Da, este cit se poate de serios, Gigi Becali va scoate impreuna cu casa noastra de discuri un CD la inceputul lunii Decembrie. CD-ul va fi cu muzica religioasa si colinde si va fi in colaborare cu alti artisti. Totul a inceput dupa meciul cu Bate Borisov cind patronul din Ghencea a demonstrat ca are o voce mult mai buna ca multi alti artisti. O mare parte din incasari vor fi folosite in scopuri caritabile. Sint convins ca vocea patronului Stelei se va vinde foarte bine”, declarat Radu Baron la National TV.
razvan_ptm
verystrange.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif Mai dat gata cu asta
Capirossi
Capirossi
Romania, simply amazing. Season Two. Episode Fifty-Eight.

End of Season Two.
mihaiul90
Capi, fa una cu faţa lui jiji pe corpul unui cantaret 010.gif Deci stirea asta e mortala, cred ca o sa ma doara burta de ras dupa ce o sa-l aud cantand 010.gif
george_ms
QUOTE(Unicul_Capitan @ 4 Dec 2006, 20:05) *
Ba dar cat tupeu are ratatul ala de Mimi Stoica,jur i-as impusca pe toti de la Steaua care fac declarati de genul
"Echipele cu care Dinamo a jucat sunt parca de la spitalul de urgenta"pai inseamna ca si echipa lui:pardon echipa lui BeeeeeeCali pentru ca el este un angajat acolo este o echipa de la Spitalul de urgenta,va trece mult timp pana cand Steaua sa bata pe Leverkusen,pana atunci Gura! diablo.gif

Privind prin aceste topic mi-am amintit aceasta afirmatie a lui Michele, si s-a vazut "Spitalul de urgenta" a ajuns la Liverpool, cand el a ajuns la Urziceni, inca odata se vede cat de dementi pot fi unii...
nicolle_reddog4ever
http://img517.imageshack.us/img517/8870/pl...icaineleqz0.jpg
Cai Lun
Un iluzionist lucra pe un vapor. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. La un moment dat, s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
- Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
- Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca!... si asa mai departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face. La un moment dat vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.Timp de cateva zile, plutind fiecare pe o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant. Pana la urma, papagalul zice:
- OK, ma dau batut. Unde e vaporul?
Raikkonen

verystrange.gif
gavros
rofl.gif rofl.gif rofl.gif http://www.220.ro/Farse_la_japonezi-16204.html farse la japonezi
http://www.220.ro/Matematica_la_politisti-16208.html matematica la politisti
Capirossi
Capirossi
Capirossi
Capirossi

End of story.
biancap78
http://www.youtube.com/watch?v=Joj8WCoIeVI e chiar simpatica 010.gif
Cai Lun
We have 8.382 registered members
The newest member is teroristu

verystrange.gif Scapa cine poateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! icon_lol.gif
Cai Lun
De mai bine de o saptamana, puteti citi al Opinii urmatoarele articole:

SA FIM PROFESIONISTI, UNITI SI MODESTI
de Thea S

SI CALUL CE ZICEA?
de Haita

verystrange.gif
Capirossi
Bin Laden revealed.

perovalenciano
Ministrul de Interne il cheama la el pe seful de la circulatie pe Capitala: Asculta ba, ii spune, hai sa ne imbunatatim un pic imaginea. Pentru asta duminica urmatoare nu mai dati nici o amenda; ba mai mult o sa dam un premiu de 1000 de E celui mai bun sofer. In duminica cu pricina stau baietii in intersectie vreo 3 ore si hotarasc sa dea premiul si sa se duca fiecare acasa. Opresc prima ma sina in care,surpriza, se afla dl. TURCU, actionar la Dinamo: Dle. v-am oprit nu ca sa va amendam ci ca sa va dam premiul ptr. cel mai bun sofer. Dar pentru a primi banii trebuie sa ne spuneti ce o sa faceti cu ei. Turcu se gandeste putin si zice: cu banii astia o sa-mi iau un profesor de lb. romana care sa ma ajute sa inteleg intrebarile din chestionare si asa poate reusesc sa-mi iau carnetul de conducere. Cand il aude nevasta-sa care statea pe locul din dreapta sare ca arsa: nu-l bagati in seama domnilor ca e mort de beat si nu stie ce vorbeste!!! Strigatele o trezesc pe soacra omului de afaceri care dormita pe bancheta din spate: Politia??? Ti-am spus ma boule ca nu ajungem departe cu o masina furata????? Ti-am spus!!!!!!!!
Capirossi
De mare exceptie.

Capirossi
Back in business.
Romania, simply amazing. Season Three. Episode One.

Capirossi
Romania, simply amazing. Season Three. Episode Two.

Capirossi
Romania, simply amazing. Season Three. Episode Three.

Capirossi
Romania, simply amazing. Season Three. Episode Four.

Nasul
o tara f faina
Capirossi
Romania, simply amazing. Season Three. Episode Five.

Capirossi
Romania, simply amazing. Season Three. Episode Six.

Capirossi
Romania, simply amazing. Season Three. Episode Seven.

Capirossi
Romania, simply amazing. Season Three. Episode Eight.

Capirossi
Romania, simply amazing. Season Three. Episode Nine.

bigbobo
ELEMENTUL CHIMIC „FEMEIA"

1. DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data descoperirii este necunoscuta.

2. SIMBOL : Fm

3. APARITIA IN NATURA : peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri
atunci cand e cautata. De obicei, apare in locurile cu populatie umana.

4. OBTINERE : La inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul, insa, datorita evolutiei, se prepara din greseala. Cu toate ca s-au intreprins multe incercari, o sinteza a acestui element nu a reusit nici unui cercetator

5. GREUTATE ATOMICA : Se cunosc mai multi izotopi:
izotopul „snur" ( 45 kg ),
izotopul „dama bine" ( 55 kg ),
izotopul „forme pline" ( 65 kg )
izotopul „batoza" ( 100 kg ).
Din cauza acestor izotopi, elementul nu are un loc bine stabilit in sistemul periodic al elementelor.

6. RASPANDIRE . Se gaseste in natura, in stare libera sau in combinatii.

7. PROPRIETATI FIZICE: Suprafata este acoperita, in general, cu un strat de pudra. Se gaseste in patru stari de agregare:
stare amorfa (pana la 16 ani),
stare cristalina (16-35 de ani),
stare gelatinoasa (35-50 de ani) si
stare uscata (peste 50 de ani).
Aflat in starile cristalina si gelatinoasa, elementul fierbe la simplul contact, ingheata greu si brusc se topeste cand este bine tratat. Daca la inceput e dulce, o data cu trecerea timpului se acreste, devine amar si apoi otrava curata. Poate fi acru si la tratari nepotrivite. Daca e lovit, scoate sunete ascutite.
Poate crea multe dureri de cap. Spectrele sunt de la blond, roscat pana la negru. Se dizolva greu in lichide. Solubila in acid sulfuric

8. PROPRIETATI CHIMICE : Liber, ataca inima. Combinat,ataca ficatul si
punga. Are o mare afinitate pentru metalele rare si pietrele pretioase (mai ales combinatii cubice cristaline ale carbonului) si absoarbe usor, in cantitati apreciabile, bauturi fine, prajituri si multe alte delicatese. Poate exploda instantaneu daca activitatile planificate nu au loc. O reactie violenta apare atunci cand e lasata in stare libera. Este un foarte bun agent reducator al finantelor barbatilor

9. INTREBUINTARE : Se intrebuinteaza mai ales in bucatarii si in dormitoare. Se mai foloseste ca podoaba, pentru ridicarea nivelului si, accidental, pentru inmultire. (Caz in care se produce o crestere in volum, cu centre de distributie a laptelui.) Este folosit pentru a
creste efectul estetic al masinilor sport.

10. METODE DE ANALIZA: Elementul in stare pura se inroseste daca este descoperit sau vazut in starea sa naturala. Se inverzeste in prezenta unui izotop cu insusiri mai bune.

11. ATENTIE LA FOLOSIRE! Fiind exploziv, elementul trebuie tratat cu multa atentie si delicatete si manuit cu multa indemanare. In caz contrar, este vai si amar de cel care o manipuleaza. Nu se recomanda manipularea de catre barbatii fara vigoare. Elementul „femeie" se serveste gol si trebuie agitat inainte de intrebuintare. In stare cristalina si gelatinoasa se poate utiliza atat la lumina, cat si la intuneric. In alte stari, numai la intuneric. Este ilegal (desi dorit) de a poseda mai mult de un izotop.
Capirossi
Romania, simply amazing. Season Three. Episode Ten.

bigbobo
La inaltime!!!
bigbobo
Ce se mai vinde astazi!???

VAND NEVASTA !!!!

AN FABRICATIE: 1983, Al doilea proprietar, certificat in regula, productie autohtona
CULOARE: roscata,
DOTARI (full option): suspensii super, portbagaj mare, faruri bleu-ciel, grila radiator rosie bombata, air bag-uri frontale excelente,
STARE FUNCTIONARE: f. buna, putin uzata (cam de 2 ori pe saptamana; da' duce mult mai mult)
CAI PUTERE: ooh my God !!! ( poa' sa tina o herghelie)
STARE CAROSERIE: putin atinsa - a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat (daca sunt sau nu sunt acasa) si a intrat in ea; in urma accidentului el a fost grav avariat, iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara.
PRET: negociabil,
O dau cu tot cu accesorii: unu de 3 ani si una de 5 ani.
ROG SERIOZITATE !!!..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.