rew
Feb 28 2007, 05:47 PM
DOCUMENTE NECESARE PENTRU RADIEREA UNUI VEHICUL
FURAT• ....
• Placile cu numerele de inmatriculare
• ....
Sursa: Politia SibiuAsta o fi pt masina pe care ai furat-o, nu care ti-a fost furata.
radu
Mar 11 2007, 12:17 PM
Ca tot jucam cu oltenii.....
Test de sarcina la olteni…. Cum se procedeaza: Se ia femeia suspecta, I se introduce un praz si se asteapta 15-20 de minute. Se scoate prazul si se analizeza; daca prezinta muscaturi, testul de sarcina se declara pozitiv!
super_dog
Mar 11 2007, 12:45 PM
red_dog_rahova
Mar 22 2007, 02:45 PM
si pentru moment gratis
Mai jos ultima descoperire de la GSM. Daca introduceti nr de telefon al
prietenului/prietenei puteti afla unde se afla, pe baza satelitului GSM.
Ac distanta este +/- 5 metri, dar oricum identifica bine locul
respectiv. Cum interpretati voi rezultatul este la latitudinea
voastra...
http://www.sat-gps-locate.com/
nicolle_reddog4ever
Mar 24 2007, 05:02 PM
Girl_Dog
Mar 28 2007, 12:10 PM
Ar trebui sa facem si noi ceva gen Benfica cum ei la fiecare meci de pe teren propiu pun acel vultur sa traverseze terenul cu nu stiu exact ce duce el,sa punem si noi un caine sa traverseze terenul sa duca un stegulet alb-rosu sau stiu eu ce,buna idee sau varza idee
Cai Lun
Mar 28 2007, 12:38 PM
De ce? Ca sa nu fim originali? Nimic nu e mai jalnic decat sa ii copiezi pe altii. La imitat intotdeauna am fost buni...
marcher
Mar 28 2007, 03:19 PM
Decat ceva original, da" prost, mai bine o copie, da" buna.
Cai Lun
Mar 28 2007, 03:34 PM
Asta e vorba romaneasca... consolarea fletilor...
cpc
Mar 28 2007, 09:57 PM
si mai este o vorba la englezi...."steal with pride"...de ce trebuie sa inventam de fiecare data roata, daca unii s-au chinuit deja?
Cai Lun
Apr 2 2007, 09:29 PM
Zaludam cu rezbect, jefu'.
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dregut fara problem control aerobort, fiindca nu gazit bagaj pierdut pe drum.
Bastrat dolar american blestemat, pentru gonztruit aigea bomba noua; dat jumadade la daxi, jumadade furat tigan din buzunar. Indilnit frate Ahmed, batron magazin, ajudad la mine. Discutat cu el la gafenea blan bomba, consumat egler broasbat, intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la cur.
Jefu', gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, deci ingergat plan bomba cu bum-bum!
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma! Trebuie recrutati, jefu! Bomba cu azotat mare efect aveam!
Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor aparat zbor MIG prabusit singur in ogorul taranului, plus roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, murit zoagra, facut chef mare la ei.
Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la barter.
Aicia la Romania , mult cretin!
Zberiat, zguibat la zin, cacat pe mine de frica!
Jefu, ma indorg agaza!
Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba noastra.''
Ahmed.
anna
Apr 2 2007, 09:44 PM
antisteaua
Apr 3 2007, 03:40 PM
biancap78
Apr 3 2007, 03:56 PM

cam sinucigasa oita...
nicolle_reddog4ever
Apr 11 2007, 04:51 PM
antisteaua
Apr 11 2007, 05:15 PM
nicolle_reddog4ever
Apr 11 2007, 05:45 PM
nicolle_reddog4ever
Apr 11 2007, 08:35 PM
deea_red
Apr 18 2007, 07:28 PM
stiu ca Pastele a trecut dar asta mi s-a parut dementiala!
http://www.inlove.kz/fun/happyeaster/
caine_rosu_turbat
Apr 18 2007, 09:51 PM
QUOTE(deea_rdg @ 18 Apr 2007, 20:28)

stiu ca Pastele a trecut dar asta mi s-a parut dementiala!
http://www.inlove.kz/fun/happyeaster/''Faza'' de 2 lei !!! Daca si asta e dementiala....fara comentarii......
Max
Apr 26 2007, 08:29 PM
paddy
Apr 27 2007, 10:55 AM
matador
Apr 30 2007, 02:42 PM
Capirossi
May 3 2007, 04:53 PM
Romania, simply amazing. Season I. The Pilot.
dinamovistu'92
May 3 2007, 05:34 PM
Era ora 12, aproape ora 10, cand surdul il asculta pe mut care spunea ca orbul a vazut un moldovean alergand dupa o masina parcata! Si acolo, aproape, la 200km, intr-o zi friguroasa care atingea 35 grade C si cand soarele lumina noaptea palida, un mosh de 15 ani asezat pe o banca de piatra facuta din lemn, spunea tacut ca prefera sa moara decat sa-si piarda viatza
nubi1
May 4 2007, 10:15 AM
corps
May 4 2007, 10:22 AM
FORRZA Dinamo
Capirossi
May 4 2007, 02:07 PM
Romania, simply amazing. Episode One.
dudu1961
May 4 2007, 02:19 PM
Dar au antene de satelit !
Leaveyou
May 4 2007, 02:25 PM
QUOTE(Capirossi @ 4 May 2007, 15:07)

Romania, simply amazing. Episode One.
Cred că este the last episode: "atacul gunoaielor". A nu se confunda cu steaua ...
nubi1
May 4 2007, 02:49 PM
Astora le da jiji bani sa il voteze. Ca poate maine poimaine asa o sa arate toata tara.
Capirossi
May 5 2007, 01:32 PM
Romania, simply amazing. Episode Two.
Capirossi
May 6 2007, 04:32 PM
Romania, simply amazing. Episode Three.
Alkaid
May 6 2007, 11:03 PM
Intrebare: zilele astea am sarbatorit 1 an de la ... ? Daca nu stiti raspunsul, va dau un pont:
mms://wm.bbc.net.uk/news/media/avdb/sport_web/audio/9012da680040818/bb/09012da680040989_16x9_bb.wma
Dati copy/paste in adress bar. Altfel nu merge.
Capirossi
May 7 2007, 10:09 PM
Romania, simply amazing. Episode Four.
Capirossi
May 8 2007, 10:54 PM
Romania, simply amazing. Episode Five.
Capirossi
May 9 2007, 01:19 PM

Natura vie cu oier bucurandu-se la golul inscris de Dinamo in poarta CFR-ului.
Cai Lun
May 9 2007, 09:42 PM
EL: Ura! In sfirsit! Nu mai puteam astepta!
EA: Poate ar trebui sa plec?
EL: Nu, nici sa nu te gindesti!
EA: Ma iubesti?
EL: Sigur!
EA: M-ai inselat vreodata?
EL: Nu, cum de ti-a venit asa ceva prin minte?
EA: Ma vei saruta?
EL: Da, sigur!
EA: Ma vei bate?
EL: Nici intr-un caz!
EA: Pot sa te cred?
Dupa casatorie: cititi de jos in sus !
Si una batraneasca…
Pe vremea lui Ceausescu, burlacii de peste 25 de ani trebuiau sa plateasca o taxa. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu: "Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce trebuie sa platesc tribut, daca nu pot sa fut??" Dupa cateva zile primeste raspuns la scrisoare: "Domnule Ion Caciula, om al muncii fara scula, cat ai DEGETE si LIMBA... LEGEA tarii nu se schimba!!!"
deea_red
May 9 2007, 10:00 PM
Din ciclul "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
Capirossi
May 9 2007, 11:48 PM
Romania, simply amazing. Episode Six.
Capirossi
May 12 2007, 05:17 PM
Romania, simply amazing. Episode Seven.
antisteaua
May 13 2007, 03:02 PM
Capirossi
May 13 2007, 07:08 PM
Romania, simply amazing. Episode Eight.
Capirossi
May 14 2007, 09:55 PM
Romania, simply amazing. Episode Nine.
antisteaua
May 14 2007, 10:45 PM
radu
May 15 2007, 05:33 PM
Un scotian insurat se duce la spovedanie si-i spune preotului:
- Parinte, aproape ca am avut o aventura cu o alta femeie!
- Cum adica, "aproape"? intreaba preotul.
- Pai, ne-am dezbracat, ne-am frecat bine unul de altul, dar apoi ne-am oprit.
Preotul este revoltat:
- A te freca unul de altul este ca si cum ai fi bagat-o inauntru! Nu trebuie sa te mai vezi cu femeia aceea. Ca penitenta, trebuie sa spui 5 rugaciuni si sa pui 50 de lire sterline in cutia milei.
Scotianul iese din confesional, spune rugaciunile si apoi se duce la cutia milei. Sta putin langa ea si da sa plece.
Preotul, care-l urmarea cu privirea, fuge dupa el si-l avertizeaza:
- Te-am vazut! N-ai pus banii in cutie!
Scotianul raspunde, uimit:
- Da, parinte, dar am frecat banii de cutia milei si - asa cum tocmai mi-ai spus - este ca si cum i-as fi bagat inauntru!
Capirossi
May 15 2007, 07:45 PM
Romania, simply amazing. Episode Ten.

Episodul din seara aceasta este dedicat lui antisteaua.
antisteaua
May 15 2007, 09:34 PM
Haoleu Capirossi ce balauri ai bagat pe Dinamomania. Cred ca au furat lanturile alea de la caini si crucile de la popa din altar. De unde dracu ai luat aratarile astea? Ala cu mustata parca ar fi Dadan din Pisica alba, pisica neagra.
Bai daca m-as putea plimba cu masina pe net moama moama ce ce masaj le-as face cu rotile. As inchiria un Humer ca sa simta firar mama lor a dracu.
De la moartea Maresalului, cand s-a dereglat ecosistemul, ai dracu au inceput sa se inmulteasca intr-un ritm alarmant. Romanii civilizati evita sa aiba multi copii iar guzganii astia urati au mostenitori fara numar.
Capirossi
May 16 2007, 07:23 AM
Romania, simply amazing. Episode Eleven.
Dedicatie pt. toti iubitorii de frumos de pe Mania.
nicolle_reddog4ever
May 16 2007, 10:09 AM
Un grup de dinamovisti si un grup de stelisti calatoresc cu trenul la o conferinta. Fiecare stelist are cate un bilet. Tot grupul de dinamovisti si-a cumparat un singur bilet. Stelistii dau din cap dezaprobator si in taina se bucura de amenda pe care o vor primi dinamovistii la venirea conductorului. Deodata un dinamovist striga: ”Vine conductorul!" - la care toti dinamovistii alearga si se inghesuie intr-o toaleta. Conductorul verifica biletele stelistilor. Vazand WC-ul ocupat, bate la usa: ”Biletul la control, va rog!" Unul dintre dinamovisti impinge biletul pe sub usa, conductorul verifica si pleaca multumit. La intoarcere, stelistii se hotarasc sa foloseasca aceeasi smecherie. Cumpara deci un singur bilet pt. tot grupul, de aceasta data dinamovistii nu au nici macar un singur bilet. Dupa un timp, striga un dinamovist: “Vine conductorul!" Stelistii alearga imediat la toaleta si se incuie acolo. Dinamovistii se plimba comod pana la urmatoarea toaleta. Inainte ca ultimul sa intre, bate la usa toaletei cu stelisti, spunand: "Biletul la control, va rog!"
Morala povestii?
Stelistii folosesc cu predilectie metodele dinamovistilor…chiar daca nu le inteleg cu adevarat !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.