Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2
Sergiulica
Multumesc de urari si de ziua mea nu ma intereseaza ce fac spurki eu vreau ca maine Dinamo sa ii linseze pe turcafleti!!!!!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

PS: Poate ne vedem in peluza eu stau la tifossi asa ca dak vreti cautatima am paru lung beerchug.gif thumb.gif
paddy
La Multi Ani , Sergiulica beerchug.gif ai grija miine ca turcii sint inebuniti dupa astia cu parul lung 010.gif daca mai esti si barbierit pe picioare ca Mirce Radu ai puso gogule rofl.gif rofl.gif
SNapy
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!!!!
Cat mai multe bucuri de ziua voastra beerchug.gif
dinamodgirl
Merci de urari si eu vreau un cadou frumos de la real La multi ani anne si Sergiulica!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Max
La multi ani !.. beerchug.gif
Sergiulica
La multi ani fetelor ca eu am uitat sa va zic chiar dak e cam tarziu va zic acum multa bafata si cat mai multe bucuri

PS paddy stai linistit ca patronu meu e turc si stiu cum sa ma descurc cu ei...ca ala e mai prost ce rau imi pare mie ca e asa..... 010.gif nana2.gif icon_lol.gif numai luna asta iam dat gaura de 250 de...va las pe voi sa va ganditi de ce doglaugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.