Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine pleaca? Cine vine?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Dupa ultima declaratie a presedintelui Badea se pare ca se va renunta la unii jucatori. Cel mai probabil la Craciunesu, Alistar, Frasineanu.
Pe lista posibilelor veniri se afla: Baltoi, Zicu, Ad. Iordache.
In ce-l priveste pe Claudiu Niculescu, eu personal nu cred ca se va reintoarce la Dinamo.
ayrton
Sa plece imi doresc sa o faca doar jucatori ce nu conteaza pentru Dinamo: Craciunescu, Alistar, Danciulescu, Frasineanu.
De venit insa, pe langa Vatavu, Dancia, Iordache si altii, imi doresc din tot sufletul sa vina si Njock! Este fotbalist adevarat!!! Si in 2 ani poate pleca de la dinamo pe 3-4 milioane de dolari! Si mai ales le-am da peste bot stelei si craiovei daca l-am achizitiona!
Deci, singurul fotbalist care merita transferat la Dinamo asta este: Njock!
Anonymous
Njock e luat de oleni, din pacate. Cred ca ai nostri au stat cam mult pe ganduri. Si din cate am auzit pe la TV, se pare ca steaua o sa-l ia pe Sinmartean de la bistrita. Cred ca si el are ceva de spus ca virf .... Ce ne mai ramane? Aproape nimic. Niculescu nu se intoarce, pentru ca i-au fost platite restantele ...

Om trai si om vedea :) zice o vorba :P
ayrton
Nu-i adevarat, e numai gura de olteni, nu a semnat Njock pentru ei... Chiar i-au raspuns cei de la UTA, ca pentru 80.000 $ (cat ofera staicu pentru camerunez), ii trimit doar o poza cu el!
Iar Sanmartean, nu va ajunge cu siguranta la steaua, dintr-un motiv foarte simplu: coproprietar este Giovanni Becali, si nu e asta asa de prost sa-l trimita in ghencea la dusmani... Daca nu va pleca in strainatate va ajunge in iarna la rrapid... Oricum, e mult mai bun Domocos (tine-ti minte treaba asta!!!)! Si nici nu o sa plece dupa un campionat asa cum va face Sanmartean!
Deci, inca o data: Njock la Dinamo!!! Sa plece corbu' ala de danciulescu!
danny
Sincer sa fiu nu stiu pe cine am mai putea lua. Parerea mea e ca o echipa trebuie tinuta macar trei ani, fara sa plece jucatori, poate doar 1-2 si aia sa nu fie cei mai buni. Eu zic ca avem nevoie de un libero si de vreo 2 atacanti, dar meseriasi de tot. Din tara? Njock-nu cred ca UTA il va da usor, apoi nu stim cui apartine el de fapt. A semnat cu UTA fiind liber de contract, ce-si doreste apoi:sa stea un an in Romania si dupa aceea sa plece? Cam greu sa mai facem echipa cand vindem asa usor si repede fotbalistii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.