Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pe primul loc din Europa este....Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Pages: 1, 2
radu_reddogforever
Ma uitam aseara la Stiri (Sport ca restul sunt prea pline de catastrofe si nenorociri) pe unul din posturile romanesti. Stirile au inceput ca de obicei cu sportul rege, fotbalul si, spre deosebire de anul trecut, cand rivalii din Ghencea erau subiectul zilei, anul acesta, dupa performantele echipei noastre in campionat, dar si in Uefa, Dinamo tine capul de afis al tuturor stirilor de sport.
Insa, printre stirea ca familia Dinamo s-a intalnit si a petrecut si alte stiri de genul acesta, am auzit si de un studiu al portughezilor care plaseaza "cainii-rosii" pe primul loc din Europa, in fata unor echipe precum Lyon, Manchester United, Ajax, Milan, etc. Fara sa astept sa se termine stirile, ma asez repede in fata calculatorului si incep sa caut site-ul. Dupa vreo jumatate de ora de cautari, il gasesc.
De cum am intrat pe el mi-am dat seama ca e site-ul cautat. Am dat la "Ranking de Clubes" si imediat m-am simtit mandru. Mandru de echipa noastra, mandru de baieti, mandru de faptul ca pe primul loc din acel clasament care tine cont de meciurile din campionat dar si de cele din cupele europene aparea un steag al Romaniei, si langa, scria Dinamo ! Si acum, ma intreb, daca aparem intr-un clasament in fata unor echipe cu un buget mult mai mare ca al nostru, oare nu putem spera ca se poate trece de aceasta grupa, oare nu putem spera ca la anul noi vom ajunge in Champions League si, odata ajunsi acolo, nu vom face doar act de prezenta, ci chiar vom pune probleme unor echipe cu experienta? Mai e mult de muncit, dar eu zic ca se poate, se poate un tur perfect cu 51 de puncte, se poate trece de aceasta grupa foarte grea si se poate ajunge departe.
Poate nu suntem in fata Rapidului si al Stelei in clasamentul realizat de Uefa care tine cont de ultimele 5 sezoane, dar cu siguranta in acest moment suntem echipa momentului in Romania si sa speram ca vom ramane asa pentru multa vreme.
Acest clasament il puteti gasi la adresa http://www.portalfutebol.net/ranking/default.asp
Max
Forte frumos si ne da dreptul sa visam, insa trebuie sa pastram proportiile...campionatul nostru nu se compara cu cele din Anglia, Franta, Spania, etc..
edy
Un alt lucru interesant este faptul Dinamo si Lyon sun singurele echipe din Europa care nu au pierdut nici un meci thumb.gif

canada.gif Hai ca suntem buni canada.gif
Max
QUOTE(RED-castorryy @ 27 Oct 2006, 13:21) *
cine e pe primu' loc?
E HAITA_DINAMO.gif

Sa n-o dam ca jiji cu Lyon-u' si Real'u jester.gif ...Asta-i clasament facultativ 010.gif Portughezii si cin' o mai intra pe site-ul ala habar n'au cine-i Dinamo..abia d' acu' in colo sa le aratam CINE SUNTEM !. HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
bananasmile.gif Hai ,hai reveniti-va e frumos ce spun astia dar reveniti cu picioarele pe pamint daca jucam in Anglia ,Spania sau Franta mai ziceam o sa vedem de saptamina viitoare care ne este valoare (pina si Borcea a vazut ce inseamna CL) asa ca nu va imbatati cu apa rece ___dar oricum pt. asta merita felicitari REDNIC in primul rind si apoi baieti . Si nu uitati un lucru acum ne va fi si mai greu in grupe ca a aflat toata lumea cine este Dinamo in campionatul Romaniei .
mihaiul90
E bine sa fii pe primul loc . beerchug.gif
Hai Dinamo !!!
djmihaitza
Facultativ, nefacultativ, asta este clasamentul, durul adevar care ii loveste in moalele capului pe adversarii nostrii. blacksheep.gif & vampire.gif

@ m@x ... trebuie neaparat sa le aratam portughezilor cine suntem si ce hram purtam pentru a le lua locul in UEFA din sezonul viitor.
caineroshu
e timpul nostru. am indurat destule ironii si comentarii acide. dar bineinteles ca noi suntem cu capul pe umeri si nu raspundem provocarilor. axe.gif . pana un alta meritam sa ne bucuram ghost.gif
Leaveyou
Ce să le arătăm bre ? Le arătăm că avem 2 echipe în C.L. şi 1 în calificări în nuş'ce tur. Dacă Dinamo sau mamba.gif pică să se califice s-a dus visul frumos. Numai steaua are şanse pentru că ar fi cap de listă. Ce s-o mai dăm la întors ? C.L. la momentul actual nu este de nasul echipelor româneşti. Cum să te baţi cu ăia care au un buget cât PIB-ul României ?
Apoi, dacă Dinamo, Steaua şi mamba.gif ies repede, pentru că vor ieşi, cine aduce puncte de prin cupele UEFA ? Oţelul, CFR, Poli Tm ? Aşa că vom redeveni la situaţia anterioară foarte rapid.

Şi pentru că Dinamo este pe primul loc în Europa spun numai atât: arată bine, dar are dreptate Max: comparăm mere cu nuci.
caineroshu
lasati-ne sa ne pregatim de shampions lig taunt.gif icon_lol.gif
adebayor : haita_lui_odin
da, intr-adevar noi si lyon nu am pierdut vreun meci insa noi luam tur retur 4 goluri de la xanthi skoda iar ei bat realu cu 2-0, acest scor fiind unul mincinos.. daca era vreo 4-0 mai mergea.. insa adevarul e ca nu am avut adversar si datorita 9 , pt ca nu le-am lasat vreo sansa acestora :D .. suntem zmei >:)
redlady08
e frumos sa fim si aici in varful piramidei in fata unor mari nume din fotbal, dar sa nu se imbatam cu apa rece si sa ne vedem adevarata valoare.....de abia de acuma prin meciurile care vor urma trebuie sa aratam lumii ca meritam sa fim acolo sus. De joi incepe cu adevarat batalia cea mare pentru HAITA_DINAMO.gif si tine doar de noi daca vom iesi invingatori sau nu.
Leaveyou
Măi câineroshu tu miroşi a oaie !
dinamodgirl
poate ca e oita leaveyou, ne se stie nici odata cel mai advarat suporter al blacksheep.gif de la noi din clasa este acu dinamovist, dupa meciu' cu otelu' HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
Trebuie sa ne bucuram de aceasta performanta. In conditiile returului dezastruos de anu' trecut aceste rezultate sunt meritul lu' Rednic si al baietilor indiferent de numele echipelor pe care le-am intalnit. Sa speram intr-o continuare a succeselor lu' Dinamo.
coolio
Este un clasament care nu are nicio relevanta in duelurile directe.
Nu trebuie sa ni se urce la cap seria de succese pe care o avem in acest moment.
Toate aceste clasamente mincinoase, petreceri, si declaratii de vedeta vor destabiliza echipa.
Intai sa vad titlul castigat si apoi sa cheme borcea pe cine vrea el sa cante.
Red District IS
mureau spurcatii la serviciu azi...pe toate imprimantele iesea clasamentul asta...si messengerul era full de linkul cu pricina...auzi..cik un bivol care nu are nici o treaba cu fotbalul: "clasamentul e facut de un srl portughez"....vai...turbau spurcaciunileeeeeeeeeeeeee cand au vazut si echipa lor in josul srl-ului...
acum sa nu ni se urce la cap...si la mai mare
Florin_Bogdan
Dinamo .... peste lyon cu 15 pct :D
POOL
HAITA_DINAMO.gif peste toti. wink2.gif
Wlad_red_dog
NOI suntem cei mai buni! HAITA_DINAMO.gif 4 ever the best!

PS Si site-ul UEFA ne lauda !
deenamovista
Daruire
Inteligenta
Noblete
Ambitie
Motivare
Onoare
Aceasta este adevarata Dinamo! fortza HAITA_DINAMO.gif
POOL
Frumos spus deenamovisto. thumb.gif
marcher
HAITA_DINAMO.gif sîntem buni nimic de zis...da pina acum sîntem chiori in tara orbilor. 010.gif Greul incepe cu besiktas ball.gif
divisor
Daca se mentine clasamentul asta si in primavara-vara o sa ma bucur si eu, pana atunci nu pot decat sa zic ca Dinamo e campioana de toamna-titlu inventat de romani cred- HAITA_DINAMO.gif
red_dog_rahova
daca batem pe besiktas si leverkusen...atunci poate e adevarat....pana atunci e un clasament mincinos...
caine_tm
este un clasament care nu denota atat valoarea echipelor cat rezultatele in sens pur matematic, dar nu este nimic, e important ca la nivelul la care joaca Dinamo nu prea are adversari,

avem motive sa fim fericiti, echipa merge, joaca frumos si mai ales eficient. este meritul lui rednic si al jucatorilor, putem face lucruri mari 010.gif

iar pt toate blacksheep.gif si mamba.gif sa moara de ciuda, nu de alta dar pt ei au fost facute anul trecut stirile de acest gen, ei au spus primii ca sunt peste Real Madrid si Milan. pt ca acest clasament asa arata. acum e randul nostru sa fim fericiti, nu de locul in acest clasament ci de valoarea si de meciurile frumoase ale lui Dinamo..

daca castigam joi cu turcii, doamne dar greu mai trece vremea pana joi, suntem cu 1 picior in primavara crazysanta.gif .

ura ce sezon

hai Dinamo
Hatzu
Mda, frumos clasament, noi nu trebuie sa ne uitam la asa ceva si/sau sa ne laudam ca aurolacii si rromi anul trecut ca nu face bine echipei. Trebuie sa ramanem modesti si cu picioarele pe pamant.
FORZA Dinamo!!! (Ne vedem la Cluuuuj)
in ce fel de clasament suntem pe primul loc in europa?
in orice clasament normal o victorie in romania face cat jumate de victorie in spania sau anglia(sau alte campionate de aceasta talie)... si sunt sigur ca sunt echipe cu mai bine de 7 victorii in aceste campionate..
iar in europa.. preliminariile nici nu cred ca se pun in clasamente serioase..
deci intrebarea mea ramane: in ce fel de clasament suntem pe primul loc in europa?
coolio
Stirile nu rasuna in fiecare zi cu aceasta stire.Noi nu avem puterea stelei in mass media.
Ar trebui ca spurcatii sa se trezeaca in fiecare zi cu aceasta stire in fata ochilor sa ii vad cum sufera.....

Off topic:
Inteleg ca nu ai timp sa te uiti in ce fel de clasament e Dinamo pe primul loc, doar trebuie sa scrii cat mai multe mesaje sa iti creasca ranku....
Fotbalul nu e matematica (poate doar la a puncta meciurile) deci nu poti spune ca o victorie in Anglia, Spania etc valoreaza cat 2 in Romania.Nu poti spune asa ceva....
Ashtray
QUOTE(marcher @ 29 Oct 2006, 11:56) *
sîntem buni nimic de zis...da pina acum sîntem chiori in tara orbilor. 010.gif Greul incepe cu besiktas

010.gif De ce esti rau marchere? nu vezi ce succese rasunatoare are "Romania" in sampions lig? 010.gif ... da' oare ce o sa zicem daca nu batem turcu'? bag.gif ... echipa are moralul foarte ridicat si eu cred ca am putea castiga(desi un 1-0 sau 2-1 ar fi realist, eu vreau sa aud " CINE VINE-N GROAPA FARA 5 NU SCAPA"... ca tot e la moda acum icon_lol.gif )
edy
@ coolio ... adebayor avea dreptate pe jumatate tongue.gif adica pentru o victorie in cupa uefa se dau 2 pt , iar in UCl se dau 3 puncte in clasamentul uefa(cel putin asa imi amintesc).

HAITA_DINAMO.gif Forza Dinamo HAITA_DINAMO.gif
Hatzu
Chiar daca este un clasament poate neadevarat trebuie sa invingem tot ca sa ne mentinem pe primu loc ca ne ameninta Lyonu' :))
coolio
@ edy...adebayor se referea la punctele din campionatul intern al Angliei,Spaniei etc , puncte care nu pot fi catalogate ca fiind mai valoroase sau mai putin valoroase.Bineinteles ca sunt campionate mai puternice sau mai slabe insa imi vine greu sa cred ca cineva ar puncta o victorie a unei echipe din Anglia cu 3 puncte si a uneia din Romania cu.
@coolio
ba da crede-ma; o victorie in spania ar face 4 pct in presupusul clasament in care noi figuram drept lideri, pe cand o victorie la noi ar face vreo 2 pct.....

pai fa o mica analogie.. noi avem meci greu cu steaua si rapid... facand paralela, presupunand ca in locul nostru punem realu, ei au valencia si barca.... apoi continuand noi coboram mult la poli timisoara sau cluj pe cand ei mentin gradul sporit de dificultate cu depor sau sevillia si tot asa....

daca tot nu ma crezi atunci rasp la intrebarea asta: d c spaniolii au de cand lumea vreo 6 echipe in europa calificate doar prin pozitia din campionat +1 (cupa), cand noi avem doar 2+1(cupa) ?

au! si de-abea acum vad primul tau mesaj... inainte de a ma ataca incearca sa gandesti un pic....
ah si abea acum vad si clasamentul respectiv...
sa vedem : palermo locul 6; are 7 victorii in campionat (din 9 etape) si 3 (o dubla mansa si 1 meci in grupe uefa)victorii in europa... uaaaau ... locul 6.... st tari rau

mult sub ei, locul 18 real(campionat mai bine cotat) 5 victorii 2 egaluri(sa zicem cel putin echilibrate pan acu.. locul in clasamentul magic spune altceva) 2 victorii in liga campionilor! (nu preliminarii in cupa uefa) si diferenta e de 12 locuri :))

sper ca m-am facut inteles, coolio
biancap78
Astai un clasament amarat, Nu va luati dupa el. Voi stiti ca Dinamo e pe primul loc chiar si cand e pe ultimul. Asta inseamna sa fi suporter. Dinamo e cea mai tare si tot spurkatii mor de ciuda.
rew
Io nu va inteleg de ce va luati de clasamentu asta. Care e problema daca sintem pe primu loc? N-a zis nimeni ca sintem cei mai buni, doar atit, avem cel mai mare punctaj intern + UEFA, statistic. Hai sa dam inapoi si Ghetele de Aur ale lui Dudu Georgescu, Camataru si Mateut pentru ca am avut campionat mai slab decit in Italia si Spania.
biancap78
Nu se ia nimeni de clasament pentru ca mie imi convine de minune si pot sa-i enervez pe blacksheep.gif din oras. Clasamentul e frumo, ziceam si eu doar asa.
redlady08
am pierdut si noi si lyon...deci clar tot pe primul loc am ramas..... taunt.gif ....greu tare pentru unii sa suporte asta.....
super_dog
Cine e pe primu loc, cine e pe primu loc......Dinamo E, Dinamo E bananasmile.gif bananasmile.gif
torres_dog
a fost nasol k am pierdut.....era frumos sa continuam seria victoriilor...asta e......tot pe primu' loc sntem canada.gif
redlady08
se pare ca iar nu ne prieste aerul inaltimilor....si incet, incet coboram spre alte piscuri 251.gif ....aloooo ceva oxigen pentru baieti ca incep sa slabeasca puterile.....la munca si la performanta cu voi....sau ce deja v-ati vazut cu sacii in caruta???? diablo.gif ...ca s-a vazut pana acuma ca puteti....problema este sa si vreti HAITA_DINAMO.gif
alecsa_rd
QUOTE(super_dog @ 5 Nov 2006, 23:20) *
Cine e pe primu loc, cine e pe primu loc......Dinamo E, Dinamo E bananasmile.gif bananasmile.gif

Eu ma intreb pana cand... icon_rolleyes.gif
as prefera sa fim p ultimu loc in clasamentul asta dar sa fim cat mai sus in europa si sa luam titlu :D
red_dog_rahova
QUOTE(alecsa_rd @ 8 Nov 2006, 19:52) *
Eu ma intreb pana cand... icon_rolleyes.gif

iti spun eu pana cand...pana la sfarsit cand devenim campioni.....NR. 18 e tot mai aproape...beerchug.gif
biancap78
QUOTE(adebayor : haita_lui_odin @ 8 Nov 2006, 20:23) *
as prefera sa fim p ultimu loc in clasamentul asta dar sa fim cat mai sus in europa si sa luam titlu :D

si eu tot asta as vrea. pentru ca asta e un clasament oarecare. E frumos nu zi sa te vezi deasupra tuturor dar m-ai bine e sa fi pe primul loc in clasamentul Ligii 1
Kity_reddog
clasamentele astea sunt unele dintre cele mai tampite lucruri ce le puteau face UEFA SI FIFA.zici ca-s facute pt jocuri pe calculator nu sa arate realitatea asa cum e.

un exemplu recent si bun e ca in clasamentul coeficientiilor pt cupele europene noi incalecam Portugalia venind vertiginos din spate care are in grupele CL trei echipe. 010.gif rofl.gif
Hatzu
Dupa egalul asta, si la jocul asta cat se mai mentine oare topicul???
biancap78
Poi n-ai inteles. Dinamo o ia de la capat cu victoriile din ultima etapa in colo.
Shearer
ce tare , mergem si noi prost , merge si Lyon 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.