Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pe primul loc din Europa este....Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Pages: 1, 2
biancap78
poi n-ai auzit ca se inchide topicul daca o tine asa ( ca acuma ma intorc de la ce am zis mai devreme ). Tre sa mai poiarda si alealalte. Probabil ca masinii de fotbal Lyon i s-a terminat benzina.
caine_rosu_turbat
He,he.he !!! Ati vrea voi sa jucam ca Lyon ! Aia echipa bai tata ! Iti dai seama cum ar fi sa ''maturam'' cu sTEAUA pe jos,asa ca ei ??? Imi vine sa ''plang'' 010.gif ....vine Kievu' ! Mare ''suparare'' help.gif blacksheep.gif
redlady08
se pare ca ne-a luat Lyon-ul primul loc....dar inca suntem pe primul loc acolo unde chiar conteaza si sper ca baietii sa ne mentina sus si in Europa printr-un meci bun la Bruges thumb.gif
caine_pe_viata
Din pacate n-a fot mare suparare.
IAR AU AVUT BULAN CU CARU'
Shearer
vad ca suntem tot pe 1 icon_biggrin.gif
super_dog
Intrebare: Unde pot vedea clasamentu ?? sau sa-l posteze careva pe forum .....primele locuri macar diablo.gif
redlady08
ai link-ul d la clasament pe prima pagina a acestui topic.....bravo baieti iar suntem pe primul loc bananasmile.gif ....tot asa pana la vara..... doglaugh.gif
tiby_reddog
Pai sintem findca chiar meritam,avem un lot foarte bun si nu este exclus sa castigam chiar si cupa U.E.F.A in acest sezon,de titlu nu mai vb.findca este ca si castigat......

FORZA Dinamo !!!

CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!!

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
radu_reddogforever
Iata ca la o luna si jumatate de cand am postat topicul, Dinamo se mentine in continuare pe primul loc. Am schimbat de cateva ori pozitia de lider cu Lyon dar, pana la urma nici jucatorii lui Lyon nu sunt roboti. Si sa nu uitam, pentru mai putin de 24 ore, inainte de infrangerea cu CFR Cluj, am fost singura echipa din Europa neinvinsa.....e o realizare la care anul trecut nici macar nu puteam visa. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
divisor
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/d.../ccoef2007.html

Am reusit sa aducem cele mai multe pct pentru Romania in sezonul acesta. Nu se gaseste nimeni sa-i dea peste nas lui mimi cu asta?
POOL
Ala traieste in lumea lui, in care st blacksheep.gif ii cea mai buna echipa din lume si dica cel mai bun jucator. doglaugh.gif
red_dog 4 ever
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif Dinamo e NR 1 HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
gavros
QUOTE(divisor @ 10 Dec 2006, 12:07) *
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/d.../ccoef2007.html

Am reusit sa aducem cele mai multe pct pentru Romania in sezonul acesta. Nu se gaseste nimeni sa-i dea peste nas lui mimi cu asta?

e bine ca Romania e pe primul loc la media pe tara
redlady08
suntem pe primul loc in orice clasament bananasmile.gif ...mai comenteaza cineva??? 010.gif ....mai ramane ca joi sa castigam si primul loc in grupa si Dinamo va fi nr. 1 in toate!!!!! HAITA_DINAMO.gif
tiby_reddog
Sintem findca meritam !!!!!

beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.