Help - Search - Members - Calendar
Full Version: netoiu?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
gaby75
Cand totul merge bine la echipa cand Dinamo este mai iubita mai mult ca oricand in ultimii 15 ani ,cand am crezut ca toate hahalerele au plecat si credeam ca totul o sa fie bine ,se gaseste unul ca NETOIU axe.gif sa vina innapoi .La fel ca hiena ,cred ca prinde mirosul banilor care pot venii din CL sau din cupele europene.Credeam ca nu o sa-l mai vad niciodata pe la Dinamo dar................???????Mai lipseste giovanii becalii si se reface toata adunatura de plosnite .Sa vezi iar scandaluri ,vanzari de jucatori etc etc etc ..Sper sa nu ajunga niciodata la Dinamo.. stupidemoticon0rv.gif

FORZA Dinamo HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Radu10mai
cred ca netoiu a facut mai mult la Dinamo in 2 ani decat a facut borcea in toata viata lui....ma refer la jucatorii importantzii adusi de netoiu. cum ar fi: moti, niculescu, margaritescu...
Wlad_red_dog
lasa-l sa sa se odihneasca in pace pe oriunde ar fi, eu numai la Dinamo nu vreau sa-l vad
rew
Netoiu nu a facut absolut nimic pentru Dinamo; tot ce a facut a fost pentru buzunaru lui. Comparatia cu Borcea e inutila. Nu poti compara 2 gunoaie si sa zici ca unu dintre ele miroase mai frumos.

Nu cred ca vine Netoiu, dar din cind in cind mai baga cite o sopirla la Dinamo, pentru ca prea ne merge bine fara el. Probabil ca asta il innebuneste. El spera sa ne mearga rau si sa revina el ca 'salvatoru' echipei. Uite ca nu-i asa. Fara un gunoi ca el chiar ne merge bine.

Mori tigane!
Hatzu
Acuma e liniste la echipa si avem rezultate, nu inteleg de ce se prostesc conducatorii lui Dinamo sa incerce sa il aduca inapoi sa sa il lase sa vina inapoi. Netoiu nu mai are ce cauta la Dinamo!!!
paddy
QUOTE(Radu10mai @ 27 Oct 2006, 7:17) *
cred ca netoiu a facut mai mult la Dinamo in 2 ani decat a facut borcea in toata viata lui....ma refer la jucatorii importantzii adusi de netoiu. cum ar fi: moti, niculescu, margaritescu...

icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif tu chiar crezi ceea ce spui ???
Pentru Netoiu nu sint decit niste mici afaceri, atiata tot si nimic mai mult, el a incercat sa slabeasca echipa vinzindui pe Alexa si Grigore lui Pulii, si cit pe ce sa-l bage si pe Niculescu pe teava.
Fa o mica socoteala sa vezi citi verzisori i-au intrat in buzunar, asa ca nu mai dramatiza atita.
Nu e de ajuns ca avem o hahalera in prezenta lui Turcu ne mai trebuie una ?????
Netoiule nu te mai duci odata la puscarie ????
catalinmv2002
Netoiu don't you dare to come back! nu-ti mai merg afacerile si vii sa mai sugi de la club? cand ai crezut ca echipa asta e terminata, ai plecat jigodie.Acu vrei si tu o ciozvarta,nu? ai vandut 2 jucatori importanti,numai sa lovesti echipa asta. nu mai ai ce cauta la noi!
Max
S-au facut struguri la greu anu' asta..vezi-ti de recolta.
FarfelkugeL
NESIMTOIULE PLEACA LASA-NE!
edy
Cand merge totul bine si frumos trebuie sa vina cineva sa strice atmosfera 149.gif
Netoiu fa-ne un bine si nu veni la Dinamo!!
Max
La cat bine ne vrea asta....
dudu1961
axe.gif Frate dute de unde ai venit si lasa-ne ca in afara de conducere nu te vrea nimeni la Dinamo ___dar si printre cei de la conducere sint care nu te vor ___pe unde ai fost numai RAU ai facut ____daca ai actiuni si investesti investeste frate dar nu mai aparea ca, aparator sau avocat sau mai stiu eu ce darcu sa nu te vedam ca ni se face rau numai cind auzim de numele tau si al lu Becali .Dute si te ascunde ca tu si becali sinte-ti piaza rea a lui Dinamo
mihaiul90
netoiu nu mai are ce cauta la Dinamo !!! complaining.gif Du-te tare netoiule nu avem nevoie de tine sa ne vinzi cativa jucatori si sa ne destabilizezi chiar acum cand ne merge asa bine.
mihaiul90
Elias Bucurica: Conturile cu Netoiu au fost incheiate

de DinamoMania 27.10 / 16:11

In ultimul timp, circula unele zvonuri prin presa, conform carora Gigi Netoiu ar urma sa revina ca actionar la FC Dinamo. Aceste dejectii nu sunt altceva decat incercarile disperate ale unor oameni frustrati de a destabiliza atmosfera de la club si de a crea disensiuni in sanul familiei unite care este acum Dinamo. Nu este cazul sa dam curs unor astfel de tentative de invrajbire lansate de diversi "zvonaci" aserviti unor interese meschine.

In acest context, Elias Bucurica, reprezentantul suporterilor dinamovisti, a declarat pentru DinamoMania: "Am ramas surprinsi de articolele aparute in presa care vorbeau despre revenirea lui Gigi Netoiu la Dinamo. De aceea am luat legatura personal cu domnii Vasile Turcu si Nicolae Badea, care m-au asigurat ca Netoiu nu mai are nici o legatura cu Dinamo! Pentru a elimina orice speculatie pe marginea acestui subiect, comunic acest lucru si suporterilor dinamovisti: conturile cu Netoiu au fost incheiate!"
De asemenea, Elias a tinut sa precizeze: "rugam suporterii dinamovisti sa nu mai dea crezare articolelor care incearca sa destabilizeze atmosfera de la club. De cate ori vom avea ocazia, noi vom demasca si demonta astfel de "jocuri" ale celor care vor raul echipei Dinamo."

M-am mai linistit thumb.gif HAITA_DINAMO.gif

Sper sa nu se mai puna vreodata in discutie posibila revenire a lui netoiu la Dinamo. Sper ca si actionarii nostri sa inteleaga ca nu este dorit si nu face nici un bine clubului acest individ, netoiu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.