Elias Bucurica: Conturile cu Netoiu au fost incheiate
de DinamoMania 27.10 / 16:11
In ultimul timp, circula unele zvonuri prin presa, conform carora Gigi Netoiu ar urma sa revina ca actionar la FC Dinamo. Aceste dejectii nu sunt altceva decat incercarile disperate ale unor oameni frustrati de a destabiliza atmosfera de la club si de a crea disensiuni in sanul familiei unite care este acum Dinamo. Nu este cazul sa dam curs unor astfel de tentative de invrajbire lansate de diversi "zvonaci" aserviti unor interese meschine.
In acest context, Elias Bucurica, reprezentantul suporterilor dinamovisti, a declarat pentru DinamoMania: "Am ramas surprinsi de articolele aparute in presa care vorbeau despre revenirea lui Gigi Netoiu la Dinamo. De aceea am luat legatura personal cu domnii Vasile Turcu si Nicolae Badea, care m-au asigurat ca Netoiu nu mai are nici o legatura cu Dinamo! Pentru a elimina orice speculatie pe marginea acestui subiect, comunic acest lucru si suporterilor dinamovisti: conturile cu Netoiu au fost incheiate!"
De asemenea, Elias a tinut sa precizeze: "rugam suporterii dinamovisti sa nu mai dea crezare articolelor care incearca sa destabilizeze atmosfera de la club. De cate ori vom avea ocazia, noi vom demasca si demonta astfel de "jocuri" ale celor care vor raul echipei Dinamo."
M-am mai linistit
Sper sa nu se mai puna vreodata in discutie posibila revenire a lui netoiu la Dinamo. Sper ca si actionarii nostri sa inteleaga ca nu este dorit si nu face nici un bine clubului acest individ, netoiu.