Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LA MULTI ANI, mrbodo_2002
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
redlady08
Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.

Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te impiedici de un ciob numit NOROC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE si sa culegi o floare numita IUBIRE!

LA MULTI ANI!!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti de ziua ta, sa curga rauri de bere, dar nu multe ca tre sa mai ramana si pentru mine ceva.:D
Pupici dulci de la Iasi. :*:*
beerchug.gif beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
Bai caine....trezireaaaaaaaaaaa...pai e ziua ta si dormi in pozt?..sau poate te uiti la vreun film?...Nu conteaza, azi e ziua ta....si trebuie sa sarbatoresti cum se cuvine...ca daca nu..ma duc si pun o pila undeva, ca sa'ti iei putina bataie 010.gif
LA MULTI ANI....sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta..sa fii fericit si inconjurat numai de prieteni!!!! beerchug.gif
..aa...si inca ceva...daca nu te tii de promisiune...ai pus'o rau e tot cu mine....
nu de alta...da am o arsita...periculoasa de tot beerchug.gif
hai te pooop....si inca o data LA MULTI ANI HAITA_DINAMO.gif
mihaiul90
La multi ani mrbodo, sa fii fericit. Pai ce as mai putea sa iti spun si eu dupa cate ti-au spus fetele astea icon_biggrin.gif . Iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti si live long as a red dog beerchug.gif
red_butterfly
La multi ani Bodo!! beerchug.gif
Dupa urarile pe care ti le-a facut Redlady chiar nu mai e nimic de zis. tongue.gif
Ne vedem la meciu cu Iasi... HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
........subscriu. icon_rolleyes.gif

La Multi Ani, mi-a luat mau' redlady cu urarea ei...
Catalin1984
LA MULTI ANI fericire si tot ce iti doresti !!!
DarkSide
QUOTE(redlady08 @ 25 Oct 2006, 23:59) *
Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.

Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te impiedici de un ciob numit NOROC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE si sa culegi o floare numita IUBIRE!

LA MULTI ANI!!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti de ziua ta, sa curga rauri de bere, dar nu multe ca tre sa mai ramana si pentru mine ceva.:D
Pupici dulci de la Iasi. :*:*
beerchug.gif

Valeeeeeeeeeu! Sa fie oare ceva intre Bodo si Redlady ?!?!?!? Mama ce urare!!!! Nici nu stiu ce sa mai zic bag.gif

La multi ani! beerchug.gif

Mai mult nu are rost. Stii si tu ce ai de facut.
red_dog 4 ever
beerchug.gif LA MULTI ANI CAINE
RED75
La multi ani si la cat mai multe victorii ! beerchug.gif
dinamodgirl
La multi ani!
mrbodo2002
Merci mult pt toate urari,cainilor!!!

@redlady
.....Esti o dulce ca de obicei! icon_redface.gif Te astept in bucuresti sa imi dai pupicii aia dulci si eu sa iti fac cinste cu ..........vezi tu cand vii in bucuresti! :* :*
beerchug.gif

@bianco_rossa
.... 010.gif Ma tin de promisiune doar daca a 2-a zi nu te mai vad cu limonada in fata si bei bere cu mine si cu redlady! diablo.gif
beerchug.gif

@red_butterfly
......Merci pt urare;poate facem iar o gasca mare ca la meciul cu spurcatii!!

@DarkSide
..... icon_redface.gif Merci de urare.Cum de te-ai trezit asa de dim?Ca eu sigur ma voi trezi maine dupa-amiaza si mahmur!!! drunk.gif
radu
Mi-e o seteeeee..cum naiba de m-o fi apucat tocmai citind topicul asta...
mrbodo2002
Mergi la o bere in timpul serviciului?? drink.gif
red_dog 4 ever
merg eu icon_rolleyes.gif beerchug.gif 010.gif
mrbodo2002
Vii din Constanta in Bucuresti?
redlady08
de acuma e chiar oficial...LA MULTI ANI!!!!!!:*:* doglaugh.gif ...si spor la baut;)
mrbodo2002
Da! bananasmile.gif nana2.gif
Hai sa bem!!! beerchug.gif
Andreea001
bananasmile.gif LA MULTI...MULTI..MULTI ANI...SI BANI.....pe care sa ii imparti cu sarmanii....adica cu mine... icon_lol.gif
DiliBili
La Multi Ani!
...apropo, de atita bere virtuala mi s-a facut sete... ma duc sa ma cinstesc singur drunk.gif
bianco_rossa
auzi domnu' sarbatorit....io te rog frumos sa nu te iei de limonada mea...ca altceva nu avea in cantitate asa de mare ...si nici in recipinet de ala...da? axe.gif 010.gif 010.gif

Sa traiesti!!!...pune cascavalu deoparte...io am tinut post la bere snoopy.gif snoopy.gif
mrbodo2002
Trebuia sa iti iei o bere sa te dregi! drink.gif
Si eu am baut zilnic bere... nana2.gif ...deci cu tine scap ieftin!!! beerchug.gif
redlady08
daca era buna limonada care-i problema tongue.gif ...fiecare se drege cum stie;))...sa vedem data viitoare daca-ti urmam sfatul unde ajungem:D...... drink.gif beerchug.gif
bianco_rossa
ha ha haaaaaa diablo.gif bai Miha....ia zii tu...ca pe mine nu ma crede 010.gif
stai asea...sa ma pun sa mananc ceva....si dupa aia mai vorbim...da' a doua zi..nu mai raspund pentru ce n'o sa fac 010.gif crazy.gif

ajungem.....acolo....ori la bal...ori la spital
antisteaua
La Multi Ani barosane! Sa fii fericit si sa iti creasca contul in banca!!! 010.gif
Bascanu
Sa traiesti, sa construiesti!! La Multi Ani!!!
POOL
LA Multi Ani BODO si la cat mai multi bani ( ca sa ne faci noua bere nu de alta). Multa SANATATE si tot ce iti doresti... Ma rog nu chiar tot stii tu cat trebe... sa nu fii hapsan. thumb.gif
mrbodo2002
@Sab & Miha
.....Stie baiatu' cum se rezolva mahmureala de a 2-a zi...e verificata bananasmile.gif
Deci cand urmeaza sa bem ca sa va demonstrez? nana2.gif
redlady08
....bun sa zicem ca de data asta ne lasam la mana ta tongue.gif ...cu mahmureala....dar asta presupune o intreaga noapte de bauta...ca doar stii ca ne tinem tare doglaugh.gif
...iar in ceea ce priveste momentul....pai cat mai curand ca nu lasam noi sa treaca asa ziua ta, nu?...si in plus tre sa ne mai pregatim pentru o betie joi doglaugh.gif ...sa speram ca si baietii o sa fie de acord:D
....asa ca mai lasa niste bani la saltea beerchug.gif 010.gif
bianco_rossa
vai mihaaa....da cat abur e in zona asta...doamne nici nu mai vad bine
bai...ideea este ..si anume...urmatoarea...noi ne bagam la o bauta..dupa ziua ta...ca azi n'avem sanse sa ajungem...cel mai tarziu....ar fi..inceputul saptamanii.....ca sa nu se raceasca cheful de distractie....ca deh....sunt unele chestii de care nu poti scapa asa usor cand vii in B tongue.gif
deci....iti trebuie bani pentru o seara speciala....
asa...urmeaza joi...si joi..tre' sa fie reuniune tata...nu sa se sparga gasca la ora 12..ca vezi doamne am servici si ma cearta sefu...bine ca acolo...tre' sa ai bani mai putini...numai de o bere cinste...restu'.... HAITA_DINAMO.gif

si plecaa mai o data la baut...ca deja...prinzi radacini aici:)):)))
marcher
Sa traiesti...sa-ti faci casa-n bucuresti 010.gif . Esti zodiacal vorbind, la fel ca dark...parca scorpioni, nu-i asa?
f_rares
La multzi ani beerchug.gif beerchug.gif toate dorintzele in viatza sa ti se indeplineasca beerchug.gif
ebola
La multi ani!!!! Multa bafta !
mrbodo2002
@ all

Multumesc mult!!! beerchug.gif
Aku cine face o fapta buna?Vreau si eu o bere sa ma dreg!!! drink.gif
red_dog 4 ever
Ia de aici beerchug.gif doglaugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.