Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani DarkSide
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
mrbodo2002
Sa traiesti man si sa ai parte doar de ce iti doreste inimioara!!! beerchug.gif
red_dog 4 ever
La Multi Ani intunecatule 010.gif beerchug.gif beerchug.gif
POOL
La Multi Ani ddark doggy!!! 010.gif Sanatate si numai bine. thumb.gif
DiliBili
La multi, multi ani ...neintunecati!!! beerchug.gif
Andreea001
football.gif Eu mai ti-am zis si "personal" LA MULTI ANI...dar iti zic si aici.....sa fii fericit....si la cat mai multe bucurii din partea lui Dinamo!!!In seara asta beau in cinstea ta....si a mea... drink.gif ....suc icon_lol.gif
mihaiul90
La multi ani Dark, sa ai parte de tot ce iti doresti beerchug.gif
Max
La multi ani ma! beerchug.gif
..si tie Andreea001 icon_wink.gif Un buchet virtual de flori din partea mea icon_redface.gif
marcher
Tie iti e mai mult de andreea, decat de dark 010.gif 010.gif 010.gif Inca o data la multi ani pentru amandoi beerchug.gif
Max
Tu ce crezi?...nu's si io OM! taunt.gif
Cai Lun
La Multi Ani bai frezatule... nu it imai zic nimic de bautura ca si asa nu te-am vazut decat o data ... [treaz 010.gif ]
DarkSide
Va multumesc tuturor pentru urari !!!!! beerchug.gif beerchug.gif

Cu ocazia asta ii urez si Andreei "La multi ani !" pe forumul public si spre deosebire de m@x ii ofer trei buchete de flori vituale taunt.gif

@Cai Lun
Ne vedem sambata la meci drunk.gif cu restul familiei. 010.gif
radu
La multi ani, bre!! O votca ceva?.....
godzila
la multi ani darkside. beerchug.gif
DarkSide
Cu pepsi...Ca la meciul cu Beitar...010.gif
redlady08
La multi ani si tot ce iti doresti!!!! beerchug.gif beerchug.gif ...ai grija cu beutura azi doglaugh.gif
red_dog_rahova
join to the dark side......from Dark Wader.....happy birthday to you man....!!!!!!!!!!
RflaviusD
Desi n-am mai intrat de mult pe Dinamomania, bine ca mi-am adus aminte de ziua ta :) La multi ani jupane..multa sanatate si tot ce iti doresti beerchug.gif
f_rares
La Multi Ani... beerchug.gif sa ne traiesti...si tu si Andreea beerchug.gif
dinamodgirl
La multi ani Andreea, sa ne traiesti! Si tie DarkSide!!!
RED75
nana2.gif La multi ani brother ! beerchug.gif

La multi ani Andreea ! beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.