skilly
Jun 30 2004, 02:28 AM
Avem oare puterea sa accedem in grupel UCL?Avem taria de caracter sa ne luptam pana la capat?Sansa pare sa fie de partea noastra.Stim sa o fructificam?Parerea mea este ca da pentru ca trebuie sa dam peste bot tziganilor si oierilor si sa dam dovezi incontestabile ale valorii noastre.Dumnezeu sa ne ajute in drumul nostru spre lumea buna!!! :!: :!: :!: :arrow: :arrow: :arrow:
bibishte
Jun 30 2004, 11:19 AM
shi eu cred ca anul acesta vom avea noroc ....
ma gandesc ca spurkatzii vor fi cap de serie in turul 1 al cupei uefa shi vor avea shanse sa ajunga in grupe daca nu se ocupa pitzi de ei... iar noi nu avem cum sa ramanem pe dinafara daca ei raman
eu numai la asta ma gandesc.. ca ei sa nu mearga mai departe ca noi!
deshi au bulan acum, mare bulan. doar daca se intampla 5 surprize mari in turul 3 nu va fi steaua cap de serie.
skilly
Jun 30 2004, 01:15 PM
lasa mah sa mearga si ei cat mai mult ca sa ia puncte uefa.Ce urlau anul trecut ca au facut egaluri cu echipe din anglia dar egalurile alea nu au adus mai multe puncte decat victoriile lui Dinamo.
Anonymous
Jul 1 2004, 03:35 AM
In curand pe cucuriguboys vom face o prezentare a celor de la Zilina. M-am ocupat personal de culegerea de date si nu mi se par chiar asa de matineu. Au un antrenor cu experienta, care a jucat in nationala Cehoslovaciei si prin Elvetia si apoi a antrenat prin Elvetia, Austria si nationala Slovaciei pana in Aprilie 2004.
Se anunta o nuca tare si un adversar mai dificil decat ne-am asteptat.
Pana acum transferurile facute de Dinamo se pare ca au dat roade. Ciobotariu are experienta si da siguranta unei aparari care a fost calcaiul lui Achile in campionatul precedent. Irimia ii va da posibilitatea lui Petre (atat cat va ramane la Dinamo) sa fie mai ofensiv si sa joace mai central. Andone l-a folosit de altfel pe postul play-maker. A distribuit destul mingi utile lui Danciu si Claudiu in cele doua amicale de pana acum. Problema in continuare pare acoperirea golului lasat de plecarea lui Alexa si lipsa lui Barcaoan si Badea din dubla cu Zilina.
redkkkk
Jul 1 2004, 06:22 PM
eu cred ca anu trecut aveam cea mai buna echipa din campionat dar anu asta o sa avem cea mai bun lot din tara hai dinamo

[color=red][/color]
bobo
Jul 21 2004, 02:10 PM
datorita experientei antrenoru;ui shi a unor jucatori cred ca avem sanse de a depasi zilina dar in al 3 lea tur preliminar trebuie sa avem noroc la alegerile pt turul 3 . dar ne mai trebuie shi mult ambitie shi motivare ! pitigoi_Andrei forza dinamo! la stelisti locul doi ca de obicei !
Anonymous
Jul 23 2004, 04:26 PM
Avem o sansa mare si nu trebuie sa o irosim!
DINAMO TREBUIE SA AJUNGA IN ACEST AN IN GRUPELE UCL!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.