Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Caini din Timishoara, acest anuntz e foarte important!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
bibishte
Shtiu ca mi se va spune ca nu prea sunt caini in Timishoara dar inclin sa nu cred acest lucru.. mai degraba stau "ascunshi" sau "feritzi" de improshcaturile cu noroi ale atotshtiutorilor in fotbal localnici care acuza echipa noastra ca pe un criminal de razboi.

Cine este din Timishoara shi este caine .. ii propun sa alcatuim o mini-brigada ca sa mergem la meciuri regulat (macar 20 meciuri / sezon avand in vedere sesiunea + alte cacaturi). Avantajele ar fi faptul ca nu trebuie sa parcurgem cei 1200 km Timishoara-Bucureshti shi retur singuri ci o putem face impreuna shi .. ne mai scoatem shi la nash :)

Am mai fost in deplasari la Oradea cu grupuri de caini din Timishoara sau chiar la Poli- Dinamo am vazut sustzinatori dinamovishti pe care ii cunoshteam dar nu shtiam ca sunt dinamovishti. Ce dracu'? A ajuns sa ne fie frica de asha-zishii ultrashi din Timishoara shi sa nu avem curajul sa afirmam cu ce echipa tzinem?

Deci, daca suntetzi pe-aici dinamovishti din Timishoara, studentzi sau chiar timishoreni, scrietzi aici mesaje sa luam cumva legatura.. dupa ce ca suntem putzini, mai suntem shi separatzi.

PS : Sigur sunt "spioni" de pe forumurile poliste shi pe-aici :) O sa ashtept reactziile lor ori aici, ori .. dincolo.
Anonymous
Sunt convins ca Dinamo are multi fani si in Banat...si in Oltenia sunt numerosi, insa nu ies la suprafata icon_wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.