Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FANIOANE-Oldies:D
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
pamparam
Salut,

As vrea sa stiu daca exista cineva interesat sa schimbe fanioane de la meciurile echipei Dinamo(ma refer la cele vechi ,in forma de triunghi,din plastic ordinar:D).Sunt dispus si sa cumpar daca exista cineva care vinde(20 ron).Adresa de mail este ts20072@yahoo.com

Multumesc
HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Daca ai deshis topic te tii de el, altfel ti-l inchid! Nu continuam pe mess sau pe mail... fi si tu mai cu bun simt, ca aici nu e panou publicitar...

Iti dau eu un fanion de la Dinamo - Liverpool daca vrei [de la semifinala]. Dar in schimb as vrea alte fanioane, nu bani... [deci fanioane, la plural.. 010.gif ]
RED75
Uitasem de fanioane icon_lol.gif Trebuie sa caut prin sertare, ca aveam vreo cateva dar nu le dau nono.gif

O idee de postat pe topicul cu "Participa si tu", decat sa ne dea mareata revista Campionii ca supliment la biletele din UEFA, mai bine faceau fanioane cu Dinamo-Besiktas si Dinamo - Leverkusen ... Astea macar le agati pe undeva si iti aduci aminte peste ani de meci. Gata, ma apuc sa le caut ! Cred ca am cu Dinamo-Sampdoria bananasmile.gif
Cai Lun
Eu aveam de la tata toata colectia din 83-84, da' am pastrat doar cele din semifinala. Ar fi o idee cu fanioanele.. dar pentru ca a fost ideea ta.. scrie-o TU! tongue.gif
gavros
QUOTE(RED75 @ 20 Oct 2006, 20:00) *
Uitasem de fanioane icon_lol.gif Trebuie sa caut prin sertare, ca aveam vreo cateva dar nu le dau nono.gif

O idee de postat pe topicul cu "Participa si tu", decat sa ne dea mareata revista Campionii ca supliment la biletele din UEFA, mai bine faceau fanioane cu Dinamo-Besiktas si Dinamo - Leverkusen ... Astea macar le agati pe undeva si iti aduci aminte peste ani de meci. Gata, ma apuc sa le caut ! Cred ca am cu Dinamo-Sampdoria bananasmile.gif

Buna ideea cu fanione la meciuri
godzila
IO STIU CA MAI AM UNUL DE LA Dinamo -FCNATIONAL FINALA DE CUPA!DA NU IL DAU
paddy
Si eu am o gramada tongue.gif i le dau pe toate membrului de mai sus, numai sa-si schimbe ......@@3@%@%@?+!!...... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Si eu am, dar nu le dau. taunt.gif Si mai am si programele de meci !! Am sa le caut sa va arat ce poezii mobilizatoare se scriau pentru baieti ! 010.gif
RED75
verystrange.gif Hai facem intrecere de fanioane !

p.s Eu cred ca mai am cateva la taica-miu, daca nu le-o fi aruncat diablo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.