Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojană
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2, 3
Ankutza
pai atunci de ce pentru greseli gramaticale ca in cazul meu nu dati si voi mai putin ... ?? cand ma uit si vad 20 imi vine sa plang icon_rolleyes.gif
Sezran
QUOTE(Sezran @ 29 Apr 2007, 21:56) *
ma intreb daca sint mai mult de 20 de membri care au citit regulamentul.

1. Limba română se află la loc de cinste în acest forum. Este cu desăvîrșire interzisă terfelirea ei ... . Sancțiunile sînt la discreția moderatorilor și administratorilor.

bangmyhead.gif
Ankutza
asta era raspuns la intrebarea mea ?
dinamovistu'92
QUOTE(RED-castorryy @ 30 Apr 2007, 13:15) *
era vorba cumva de mine ? drunk.gif

de mine zicea icon_rolleyes.gif
mrbodo2002
Doar el vede.
Bascanu
@ red-castorryy

bangmyhead.gif tu poti sa vezi numa la tine!!!! nu te-ai prins inca??????? bangmyhead.gif
matador
da si eu, se pare ca aceasta dojana chiar isi facea efectul, anume acela de a te face sa te simti singurul vinovat. asa ca baieti, lasati zidurile, ca moare si OAIA vecinului
Gerrard
Nu stiu de ce scrieti cu CAPS LOCK tot msj`ul :-?... e ceva.. 'deprimant" ;)).
COSMIN C
russian_roulette.gif bangmyhead.gif bigcry.gif help.gif
marcher
Atinge-l pe nichipercea rofl.gif rofl.gif rofl.gif
paddy
@ Gerard .....

Lucrezi sub acoperire ??? icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif ori ca scrii ori ca nu scrii e tot una .......Rog marele sef sa-l baneze cu 100% la urmatorul mesaj in culoarea galbejitilor ......oricum nu intelegem ce scrie .
Cai Lun
Pe red alert se vede bine... icon_mrgreen.gif
paddy
Banuiam ca trebuie sa apari tu
red_dog997
Eu sunt cel mai dojenit dintre toti de aici. Nu stiu, de fapt, nici nu am vazut pe nimeni cu atata dojana cat am eu. Am fost dojenit din motive aiurea, mai mult, cel mai aiurea motiv mi s-a parut faptul ca scriam cu diferite culori pe forum, sau alt motiv aiurea mi s-a parut atunci cand mi s-a dat dojana din cauza faptului ca scriam cu prescurtari pe forum. Ar de acum incolo ca, la dojana sa se treaca peste anumite lucruri. Eu sunt "anti-dojana" ... sper sa nu primesc inca 10% pentru ce am scris aici, nu am mai primit demult dojana, si sper s-o tin tot asa.
Sezran
QUOTE(red_dog997 @ 1 May 2007, 20:37) *
Eu sunt cel mai dojenit dintre toti de aici.

rofl.gif

acum nu pot sa te las sa fii mincinos asa ca mai primesti 400%
red_dog_rahova
997...ai pus-o....
marcher
Au si baietii dreptate cu dojana...tine prea mult. Eu am de hat-hat nu stiu cand niste dojana si nu scade nici de-al dracu. Ba nu mint...mi-a scazut de 1 decembrie si de craciun. rofl.gif rofl.gif
Bai 997, mi se pare ca dojana ta...o vezi doar tu. busted_blue.gif
red_dog_rahova
s-ar putea sa scada si de 1 iunie....doar la copii.....icon_lol.gif
marcher
Da, da...la mine cica mai sta, sa se-nvecheasca precum vinurile nobile.
matador
dojana mea a facut deja buchet, ca in reclama la vin ars.... dupa 12 ani o sa 0o degust drinks_wine.gif
Max
ce faceti ma aici, va spargeti in dojane ? 010.gif
Clau_Goool
Aseara am avut parte de momente de cosmar din cauza unor neintelegeri la nivel inalt. Era sa fiu expediat in Congo pe termen de 30 de zile dar datorita unor oameni intelegatori am reusit sa trec cu brio de aceasta incercare grea. Disputa a avut reprize tensionate, ambele parti recurgand la metode neortodoxe dar in final am reusit sa punem la o parte toate animozitatile si am ajuns la un consens. Nu voi mai fi RASIST si XENOFOB !!! Se aude oare si pe la anti asta ??? doglaugh.gif
marcher
Taceti din gura ...mi-a scazut dojana bananasmile.gif Traiasca sefii.... verystrange.gif oriunde ar fi ei
Clau_Goool
La unii scade , la altii creste... dar pana la urma ce mai conteaza... Astazi e doar : Hai Romania !!! romania.gif
marcher
Stai bai frate...tu ai antecedentele mele? Ban-uri gunshot.gif , super-dojana stupidemoticon0rv.gif, gropi exclusiviste boxing.gif ....
Bascanu
Pai da conu marcher. Dar vad ca in ultima vreme numa scade dojana la matale icon_lol.gif
Clau_Goool
lasa marcher ca eu sunt si rasist si xenofob... asa ca si eu sunt pe drumul cel drept si bun ...
marcher
Daca nu mai intra alde paddy si m@x. starwars.gif. .s-a dus caterinca bigcry.gif . Ne-am facut forumisti de meserie, cu staif...sanchi
Hatzu
Si mie mi-a scazut dojana cu 10% bananasmile.gif . Multumiri mai-marilor ;).
cpc
Si cei care nu au dojana primesc si ei un bonus ...ceva...ca au fost cuminti??? bananasmile.gif
Clau_Goool
Daca vrei iti dau de la mine ca am destula ... dojana bineinteles ...
marcher
QUOTE(RED-castorryy @ 3 Jun 2007, 17:32) *
poate vor sa iti propuna sa devii moderator bananasmile.gif

De asta poti fi mai sigur decat moartea si impozitele.
cpc
@Clau Goool

Cata generozitate...dar nu cred...stii tu unele chestii daca se transmit de la o persoana la alta devin periculoase icon_lol.gif
red_dog_rahova
a fost la superoferta !!!!!
Ankutza
iupiii ... mulțumiri radu
dinamodgirl
da! multumim Radu!
Clau_Goool
Radule poate mai ai mila si de altii ca deja a trecut anul si eu tot in stand-by sunt ... aaaaa stai ca mi-a crescut un pic dar renuntand la rasisim si xenofobism am mai redus marja. Sper sa treci si pe la baiatu in vizita sa il mai usurezi de dojenila asta ... thumb.gif
radu
Ia lasati voi multumirile si postati cum trebuie si unde trebuie. Pana una alta multumirile aici sunt offtopic. Si o sa vina si ziua in care o sa ma injurati asa ca....
marcher
Sa intelegem ca ti-au dat si tie dintii...? offtopic.gif
radu
Intelegi ce vrei numai nu exagera ca o sa vezi ca sunt si ascutiti.
marcher
Avem o carne tare... de numa , numa.
Cai Lun
Si pentru off topicuri se poate da dojana... busted_blue.gif
marcher
QUOTE(RED-castorryy @ 19 Jun 2007, 11:56) *
offtopic.gif Il vrem moderator pe marcher , il vrem moderator pe marcher ! drunk.gif

Sa vezi la mine suflet de mama vitrega.... rofl.gif rofl.gif
Achiles
70% dojana .... cum scade ? 10% pe luna ?
Cai Lun
...poate si mai mult. Poate deloc, depinde doar de comportamentul tau pe forum.

PS> Cat priveste "propriul album de poze" al userilor din forum... incearca! Daca poti inseamna ca merge, daca nu... nu!
BandiT
si eu am dojana istorica....si oricum mai mult am fost banat decat activ...
nu se mai reduce si din dojana mea?
djmihaitza
Cum ai intrebat cum te-ai si premiat cu inca 10% ... Astea sunt semnele de buna-purtare.....lipsa, in cazul tau.
BandiT
mersi..
Mihai11
eu am primit dojana acum cateva luni, pentru ca am scris plm.. e ok.. se da.. bun.. dar la wtf ?! nu e c-am aceeasi chestie? mi se pare putin sarita chestia..
Hatzu
bananasmile.gif Am scapat de toooot de dojanaaaaaaaaaaa... Ca niciodata de cand sunt pe Dinamomania... Nice
Thx Bascanu and the rest, Rezpect
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.