Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojană
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2, 3
matador
mai am 20%,multumita stimabilului Cai.ne vedem la tavernda pentru asta,dau un fistix
Cai Lun
Ia mai uită-te odată. taunt2.gif
Cai Lun
Deci repet, mai uitã-te odatã... taunt2.gif
POOL
Eu ma pot mandri ca din 27 iulie 2007 am dojana 0. icon_redface.gif Se premiaza cu ceva lucrul asta?
COSMIN C
Daca insisti, da. Cu 10 %. taunt2.gif
POOL
Frumos "premiu". Ii mai rentabil sa fii diablo.gif decat cuminte. wink2.gif
anmini
bravo.gif sa ma uit si eu, Cai?
COSMIN C
Cam devreme, nici nu s-a uscat cerneala . 010.gif
Cai Lun
..tu mai bine ai sta cu ochii la tejghea, ca daca nu iti "umfla" Leaveyou lada cu tuicomicina... doglaugh.gif
reddog_sv
Multumesc adminilor pentru reabilitarea meaClick to view attachment...mai ales ca a venit din inititativa lor...fara sa le cer eu beerchug.gif
De asemenea tin sa multumesc familiei mele...prietenilor si tuturor celor care ma cunosc 010.gif
Cai Lun
Spune-ne cui dedici aceasta victorie? ...și ce ai simțit în acele momente? crazy.gif
Bascanu
Crezi ca poti repeta aceasta performanta si sezonul urmator?
reddog_sv
...Cand ochii mi-au alunecat pentru a nspemia oara, resemnati, fara pic speranta spre warnClick to view attachment si am vazut totul curat..0% icon_eek.gif am simtit cum fluturasii au intrat stoluri in stomac si primul gand a fost sa sun si sa raspandesc vestea nana2.gif
Leaveyou
Mai credeai că este posibil ? Mai ales după rezultatele din tur ...
Și al doilea gând ? Că văd că la Tavernă nu este nici un covoraș roșu și nici lume adunată. Dacă mă înțelegi Click to view attachment
cosmin targoviste
Eu m-am pricopsit de curand cu 10 % dojana de la domnul rew,bineinteles,pentru faptul ca am avut marele tupeu de a-l jigni pe preastimatul Turcu."A crescut in Fundu Hertii,de aia e asa maroniu."Cam asa suna faza,care oricum era o gluma.Culmea e ca acum cateva saptamani mi-am luat alte 10 la suta de la acelasi stimabil domn rew,pentru ca cica l-am laudat pe borcea,lucru care nici macar nu se intamplase.Dar in fine,multumesc pe aceasta cale domnului rew ca m-a facut sa zambesc pe ziua de azi 010.gif
Cai Lun
Mă bate gându' să te fac și eu să zâmbești, dacă tot...
cosmin targoviste
Nicio problema.Da' nu inteleg de ce ai face-o?E un hobby?
Cai Lun
Nu, dar îmi place să fac oamenii să zâmbească...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.