Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
COSMIN C
In aceste zile, in Danemarca, la Aarhus se desfasoara Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica.
Romania e reprezentata de 13 sportivi, 6 la feminin si 7 la masculin.

Lotul feminin include urmatoarele gimnaste: Elena Chiric, Dana Druncea, Sandra Izbasa, Floarea Leonida, Steliana Nistor si Loredana Sucar.

Lotul masculin este compus din gimnastii: Marian Dragulescu, Flavius Koczi, Daniel Popescu, Dan Potra, Razvan Selariu ,Robert Stanescu si Marius Berbecar,
Exceptandu-l pe Marius Berbecar de la CSM Bistrita, toti ceilalti gimnasti sunt componenti ai clubului Dinamo Bucuresti. Prin urmare nu cred ca exagerez daca spun ca Romania e reprezentata la C.M. de gimnastica masculina de Dinamo Bucuresti !!

Astazi de la ora 20:00 (in direct pe TVR2) va avea loc finala pe echipe masculin. Romania e calificata de pe locul 4 cu 364,325 de puncte.
Joi, in finala de la individual compus vom fi reprezentati de Dan Potra (90,725 de puncte, locul opt) si Flavius Koczi(89,950 de puncte, locul 12).
In finalele pe aparate vor lupta pentru medalii Marian Dragulescu la sol(sanse mari la medalia de aur), sarituri si bara fixa si Flavius Koczi la cal cu minere.

La feminin Romania s-a calificat in finala pe echipe de pe locul 2 cu 232.600 puncte, dupa S.U.A. care a acumulat 243.325 puncte.
Steliana Nistor si Sandra Izbasa s-au calificat in finala la individual compus de pe locul 5 Nistor si 6 Izbasa.
COSMIN C
Intre timp echipa feminina a coborat pe 3 inaintea ultimelor doua subdiviziuni ale concursului de calificare, fiind depasita de Rusia.
COSMIN C
Echipa masculina de gimnastica a Romaniei a ocupat, marti, locul patru in finala de la Campionatele Mondiale de la Aarhus, cu un total de 272.225 de puncte.
COSMIN C
Si echipa feminina tot pe locul 4.....Dupa 25 de ani, ultima oara in 1981 la Moscova, ratam podiumul la un Campionat Mondial...Asta in timp ce ANTRENORII pierd vremea invartind hartii intr-un birou...
COSMIN C
Una peste alta au cam pierdut vremea....Si acum incepem sa pierdem teren...
Treaba asta imi aminteste de vremea in care la handbal masculin n-aveam rivali. Trimiteam antrenori sa-i invete si pe altii...Si acum...vai mama noastra....
redlady08
mare pacat ca s-a ajuns aici....eram cei mai buni si acuma nici podiumul nu-l mai prindem.... da ce sa facem cand antrenorii ne pleaca sa antreneze pe afara...cand conditiile la noi sunt cele care sunt.....si cand lipseste promovarea si atragerea copiilor spre acest sport. Cat de departe trebuie sa se ajunga pentru ca cineva sa ia masuri???
djmihaitza
Noi avem pretenţii la antrenorii loturilor naţionale că dânşii ar fii alchimişti...Nu poţi scoate aur din nimic. Problema trebuie căutată şi rezolvată în şcolile generale unde orele de sport (educaţie fizică) s-au redus până la 0, în sălile de sport făcute la normă de nu spun cine (persoană importantă) ce sunt 90% din ele impracticabile, chiar şi la nivelul salarizării profesorilor şi antrenorilor (cauza pentru care pleacă să antreneze loturile altor ţări mai "calde")...

Dar ce scriu eu aici, fraţilor, că astea se cunosc de mult....s-a mers pe principiul că românii sunt "şmecheri" si că pot face din rahat bici...
S-au obţinut performanţe fantastice şi n-am văzut ca în urma acestor performanţe să se construiască (renoveze) un bazin de înot la minimum de standard internaţional (vezi performanţa băieţilor lui Vlad Hagiu sau a săritoarelor la trambulina ce se antrenau pe saltelele acelea infecte), ori să se amenajeze vreun lac în România pentru loturile de canotaj..
După decăderea gimnasticii va urma cea a canotajului, o altă ramură sportivă unde eram invincibili. Dar poate totuşi pune cineva piciorul în prag...
mrbodo2002
Problema e oarecum simpla: au renuntat la Belu si Bitang si acum culeg rezultatele!Pana cand noul antrenor va incepe sa creasca generatii de campioane vor mai dura 2-3 ani;trebuie sa prinda si el experienta la senioare.Si inca ceva:nu poti fi intotdeauna sus!
COSMIN C
Sandra Izbasa a castigat medalia de bronz la individual compus.

In intrecerea masculina Răzvan Şelariu s-a clasat pe locul 8 - 90,600, iar Dan Potra pe locul 14 - 89,000 puncte.
redlady08
Felicitari pentru prima medalie la aceste campionate.....au ceva talent fetele astea....cu munca si cu experienta cumulata au sansa sa mai aduca medalii Romaniei... thumb.gif
dudu1961
argument.gif Ce ma bucura pe mine este ca (si nu este prima data cind o spun ) ca sintem cei mai destepti si bine informati (daca si unii de pe forum ar invata sa scrie ar fi perfect ) dar nu vad de ce ati pus acest topic chiar credeati intr-o minune ? eu nu , pentru ca am vazut campionatele nationale si mi-a ajuns .Un lucru bun a facut si Base i-a pastrat pe Belu si Bitang in tara asa ca poate dupa acest dezastru vor revenii und le este locul ,ca ne-am facut de ris .
COSMIN C
Dudule, topicul nu l-am deschis pentru ca am sperat in minuni, ci pentru ca un campionat mondial e totusi o competitie importanta.
Si am crezut ca merita deschis, mai ales ca in competitia masculina asa cum spuneam, aproape toata echipa e de la Dinamo. Ca sa fiu sincer de la baieti am sperat intr-o minune. Si inca mai sper ca vor cuceri ceva medalii.
redlady08
eu am mare incredere in Dragulescu.....de la el sper sa vina medalia de aur HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Marian Dragulescu campion mondial la sol. bananasmile.gif
red_dog 4 ever
Marian Dragulescu - medalie de aur la sarituri la Aarhus

GIMNASTICA Sportivul Marian Dragulescu a obtinut, sâmbata, medalia de aur în concursul de sarituri din cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastica de la Aarhus.

Dragulescu a fost notat cu 16.487, în timp ce sportivul clasat pe locul doi, Dimitri Kaspiarovich (Belarus) a primit nota 16.312, iar Fabian Hambuechen (Germania), medaliat cu bronz, a fost notat cu 15.825.

Aceasta este a doua medalie câstigata de Dragulescu la CM de la Aarhus, dupa cea de la sol, obtinuta vineri.

Marian Dragulescu mai participa, sâmbata, la finala de la bara fixa.
redlady08
Felicitari!!!!!....prin cele doua medalii de aur ne-a scapat de o rusine la aceste campionate......la baieti se vede ca tot vechea generatie tine pasul....dar ingrijorator e ce vine din spate...adica nu mare lucru nici la baieti si mai ales la fete.
COSMIN C
Marian Dragulescu este singurul campion mondial al Romaniei in 2006!!!
Si cu siguranta va fi declarat si sportivul roman al anului !! Felicitari!
godzila
marian dragulesu-dublu campion mondial.....fortza romania 010.gif
mihaiul90
La ce club e legitimat Dragulescu ? drunk.gif
godzila
nu stiu nu prea le am cu gimnastica 010.gif
COSMIN C
Daca ati fi citit primul mesaj ati fi aflat!

Topic inchis! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.