Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce se mai aude de nocturna?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
La inceputul turului de campionat clubul nostru a ridicat 2 stalpi pentru nocturna ... dar atat a ramas. Intre timp oltenii si-au facut nocturna si steaua a ajuns sa-si cumpere nocturna de la tehnorob ....
Am ramas singura echipa mare din Romania care nu are nocturna ... si avand in vedere ca o sa ajungem din nou in cupele europene .....
Sphynks
Radule, ai ramas in urma tata...
1. Sunt toti cei 4 stalpi, cu tot cu proiectoare pe ei... Daca te intereseaza pot sa-ti zic si cate sunt pe fiecare, ca la cat m-am holbat la ei tot asteptand sa se aprinda... )))
2. E gata si un generator, din cate stiu eu deocamdata atat, dar poate ca au mai facut ceva si nu am aflat...
3. Oricum, lumina inca nu e si de aceea ceea ce s-a facut pana acum nu e decat inceputul... la cat s-au lungit pana le-au facut si pe astea nu ma astept sa vad un meci in nocturna in Groapa decat prin sezonul 2004 - 2005... Si cand ma gandesc ca-i pregatisera retragerea lui Lupescu in nocturna pe 1 Octombrie...
ayrton
Cica generatorul va fi legat la reteaua de electricitate la inceputul lui martie si daca nu meciul cu astra, atunci cel cu spurcatii din etapa a patra va fi primul in nocturna in Stefan cel Mare.
Am auzit (cand am fost la meciul cu brasov) ca lucrarile alea de constructie din Calea Floreasca (pe la tribuna 0) se vor termina de asemenea in primavara si vom avea acolo, pe langa altele si o sala de trofee deschisa suporterilor. Cred ca ar fi foarte bine, si va fi de asemenea o lovitura de marketing data rivalilor, noi urmand sa fim prima echipa din Romania cu asa ceva!
Sezran
daca se deschide sala de trofee merg si fac poze cu toate trofeele, pentru site. totusi imi vine greu sa cred ca pina in primavara se vor termina lucrarile. sintem in romania totusi.
ayrton
Am avut dreptate cu nocturna, nu? Sper sa fie plin stadionul la festivitatea de inaugurare (meciul cu dinamo Kiew?), si in etapa a doua, cu astra!
Forza Dinamo!
Anonymous
Asa se pare .... dar cred ca cea mai multa lume va fi la meciul cu steaua ... si la ala cu ciorile.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.