Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jocul Fara Spectatori
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Ratacitu
Se zice ca 'Suporterii poarta echipa aripi'; 'Suporterii Imping Echipa Inainte'; 'Fara Suporteri Echipa nu Joaca Nimic'.

Este acesta un adevar sau 'O Dovada de Labilitate Psihica a Echipei', 'Un motiv pueril de a explica jocul slab al unei echipe'

Astept opinia participantilor la forum.
RED75
Cred ca este si o problema de obisnuinta. Marii jucatori sunt obisnuiti sa joace sustinuti de public. Ai nostrii incepusera sa simta tribunele aproape meci de meci si au resimtit lipsa publicului in seara asta...

Asta nu inseamna ca o echipa cu putini specatori nu poate obtine rezultate (cum erau Nationalul si Sportul intr-o perioada). Totusi, cred ca marile performantele nu se pot face pe stadioane goale
f_rares
au influenta mare suporterii...chiar daca nu sustin echipa , macar o "incapataneaza" sa joace mai bine pentru a arata ceva.
Fara spectatori , cum a fost in seara asta, numai cu stafful tehnic si rezervele strigand , am avut impresia ca asist la un meci-antrenament , un meci-scoala...Nici un suporter , nici un FORTZA Dinamo...numai Rednic certandu-si elevii...sustinut de Marin , dar de cealalta parte
mihaiul90
Suporterii au o influenta mare intradevar. E foarte aiurea cu portile inchise, echipa joaca mai slab si nu mai este aceeasi atmosfera, parca nu ar fi un meci de fotbal.
RED75
010.gif Meciul din seara asta si comentariile cu ecou ale antrenorilor mi-au amintit de un meci la care am fost acum cativa ani pe National ( pe Cotroceni erau putini spectatori, ca de obicei). Juca National vs Dinamo Odessa in UEFA.
Atunci se auzea vocea lui Halagian mai tare decat incurajarile suporterilor 010.gif, si indemnurile lui erau "piperate" cu tot felul de apelative si "urari de bine" la adresa jucatorilor.

Mda, greu sa intri in ritm fara public...
POOL
Fara suporteri am ratat mai mult. Cam atata as avea de spus. thumb.gif
deceneu
Trist....fara spectatori meciul nu are nici un farmec. Sper sa nu mai jucam asa, cu tribunele goale! busted_blue.gif Ce mi-a placut e ca se auzea foarte bine ce vorbeau antrenorii! Am auzit ca pe Blay, Rednic il striga Georgica.... 010.gif 010.gif
coolio
Daca echipa e buna nu mai conteaza suporterii.
Sa ne amintim de Fc National cand se batea la titlu (era sa il si castige).
Pai aia aveau 200 max 300 spectatori si totusi au facut "performanta".
Normal ca joci cu alt suflet cand 2000 de oameni iti striga numele.....
elena
daca nu ar fi suporterii nu ar exista nici un fel atmosfera HAITA_DINAMO.gif
mrbodo2002
Suporterii le dau aripi jucatorilor,ii ajuta sa intre in ritm si sa il mentina,ii ajuta sa se concentreze mai bine la meci!
Sper sa nu ne mai suspende FRF terenul pt ca vreau sa imi sustin echipa din pch,sa fiu ragusit 2 zile dupa meci!
MosIonRoata
Fotbalul fara public este o absurditate, dar si publicul
are dreptul si datoria de a respecta ordinea, disciplina, linistea si corectitudinea
in incinta si in afara stadionului.

Sanatate!
stef 22
ca sa paraftazez o celebra reclama romaneasca la o anumita bere "jocul fara spectatori e ca suporterul fara......",ma opresc aici ca nu vtrau sa fac reclama,nu de alta dar nu m-au platit pentru asa ceva 010.gif
LUISSS
echipa Dinamo are foarte mare de suporteri. noi trebuie sa fim cu ei si la bine dar in special la rau. tre sa ii incurajam tare si sa fim cu ei peste tot. forza Dinamo.HAITA_DINAMO.gif
tyn
este altceva atunci cand suporterii sunt alaturi de echipa,se creeaza o atmosfera placuta pentru jucatori.. HAITA_DINAMO.gif
tina_dinamovista
daca nu ar mai fi spectatorii, jucatorii ar avea impresia ca nu au pentru cine sa joace.Ei pentru suporterii adevarati joaca, cei care adorm si se trezesc cu Dinamo in inima
dogu_rosu
echipa fara suporteri, mai ales la unele echipe care au nevoie de suporteri, nu este o echipa inchegata deoarece suporterii sun al 12-lea jucator, ei sunt aceia care incurajeaza echipa meci de meci, acasa si in deplasare, iar fara ei un meci de fotbal isi pierde 50% din spectaculozitate! ! !
Clau_Goool
Printr-o stranie împerechere a sensurilor, englezescul to support înseamna si "a sustine", si "a suporta". Fotbalul fara suporteri nu isi are rostul deoarece in mare parte ei poarta echipa spre victorie, le da aripi cum se mai spune. Suporterul de fotbal trebuie sa sustina echipa si in momentele de glorie dar si in cele de declin, numai asa isi poate arata adevaratul atasament fata de echipa si fata de acest sport frumos, numit fotbal...
red_dog_rahova
problema dupa mine se pune in felul urmator: suporterul roman nu are inca puterea sa incurajeze echipa la greu, fiindca sa fim seriosi cand echipele sunt in dificultate, de cele mai multe ori galeriile incep sa-si fluiere favoritii....
reddogforever84
Dar nici jucatorii romani inca nu merita si nu au mentalitatea necesara sa fie incurajati 90 de minute .. icon_wink.gif beerchug.gif
gavros
dupa cum s-a vazut si in seara asta, suporterii au un rol important intr-un meci de fotbal, eu cred ca daca s-ar fi jucat cu spectatori altul era scorul
cpc
nu degeaba e vorba: "suporterii sunt al 12-lea jucator"....se simte, mai ales in meciurile cu echipe mici unde mobilizarea echipei nu e maxima, ca la un derby.

In fine, sper ca la meciul cu Rapidul sa reuseasca sa faca o figura frumoasa...unde vom juca iar fara suporteri!
nicolle_reddog4ever
S-a vazut ca jucatori nu pot juca la adevarata lor valoare, sper ca in meciul cu crrapizii sa reuseasca sa se mobilizize si sa fac un meci spectaculos....Forzza HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
MARE , MARE , chiar daca se duc numai sa-i injure tot conteaza , nu ati vazut ca azi ai nostri dormeau pe ei . Oricum lepre sint LPF si FRF lui peste i-as impusca pe astia si primul l-as pune pe gura bogata de mitica , ca poate imi spune si mie de ce a sanctionat pe Dinamo . gunshot.gif
red_dog_rahova
da' ce dracu'....o dam dintr-un meci in altul...fara spectatori......
anmini
Pai cu crapizii chiar va fi jale mare, mi-ar fi placut sa-i vad si pe aia plecand usor, pe la jumatatea meciului..... doglaugh.gif Asa, doar ni-i vom imagina plecand. thumb.gif
RED75
Oricum, dupa cum decurg lucrurile, meciul cu Rapidul era cu risc mare sa ramanem cu terenul suspendat etapa viitoare. Si cum urmatorul meci e la Constanta, si abia pe urma jucam acasa..... Ajungeam sa mai vedem Dinamo in Groapa la ... vara. bag.gif
red_dog_rahova
macar ii vedem campioni....
paddy
QUOTE(red_dog_rahova @ 15 Apr 2007, 20:06) *
da' ce dracu'....o dam dintr-un meci in altul...fara spectatori......

Bine ca nu jucam cu spurcatii peste doua saptamini... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
Meciul fara spectatori este exact cum isi incurajeaza Mutu echipa.....liniste totala. Norocul cu spitalul de urgenta.
anmini
Ei, pe naiba, pana la Constanta faci 3 ore cel mult. Si nu-i vedem la vara, ii vedem acasa, cu gloria...sau iar ai de gand sa lipsesti?(@RED75)
@paddy: Nu ai vazut jandarmii in balcoanele spitalului? Nici macar acolo nu au avut voie suporterii...
RED75
QUOTE(anmini @ 15 Apr 2007, 22:18) *
Ei, pe naiba, pana la Constanta faci 3 ore cel mult. Si nu-i vedem la vara, ii vedem acasa, cu gloria...sau iar ai de gand sa lipsesti?(@RED75)

Si acum te boscorodesc ca ai tinut secret ca mergi in Stana diablo.gif
cpc
deci mitica asta nu are ce explicatii sa dea...de ce se joaca fara spectatori...pai de-abia stie sa vorbeasca ...toti huliganii astia gen "TWENTY" sa fie filmati si dusi la puscarie chiar daca arunca cu o bricheta!!!

Si a gasit si solutia: toate stadioanele la vara sa-si puna camere de filmat ca prea multe incidente sunt si e atat de multa munca la Comisii!!!
Hatzu
Asa e, pe stadioane trebuie puse camere de filmare si cine greseste sa plateasca amaratu' ala "tweety" la meci si cand l-a lovit pe reporter zici ca era mare bataus, mare huligan, da cand l-am vazut la politie zici ca era ceva copilas pierdut de masa in hipermarket... un frustrat si jumatate.
caine_tm
jocul fara spectatori este ca mancarea fara sare. este nasol un meci de acest gen pt ca scade concentrarea jucatorilor si jocul devine steril.... intr-un astfel de joc este avantajata echipa mai slaba
nubi1
De ce ne-au suspendat o etapa? Stie careva?

Si fotbalul fara suporteri nici nu are rost sa existe, decat amical in curtea scolii.
Imbecilii aia de la liga nu au creier. Ce grave probleme au facut suporterii dinamovisti?
Oricum sper ca te referi la suporteri si nu la batausii pusi pe scandal care vin la meci ca la o bataie prestabilita cu lanturi bate si cutite. Suporterii adevarati sufera din cauza unor retarzi(fie ei huligani de pe stadioane sau angajati LPF). Cam asa intelege LPF dreptatea.
COSMIN C
Pentru meciul cu zdeaua am primit avertisment si amenda. Dar, in toamna am fost iertati de o etapa care se executa cand recidivam. Pentru ce am primit avertisment? Pentru ceva torte cica, vad ca si unui suporter dinamovist i s-a decshis dosar penal, asa ca....
Leonidas
Cam multe meciuri fara spectatori. O perioada indelungata dupa revolutie nu se mai venea la stadion, acum ca se mai vine se joaca fara spectatori . Cam ciudata situatie!
soreen20
QUOTE(COSMIN C @ 16 Apr 2007, 12:26) *
Pentru meciul cu zdeaua am primit avertisment si amenda. Dar, in toamna am fost iertati de o etapa care se executa cand recidivam. Pentru ce am primit avertisment? Pentru ceva torte cica, vad ca si unui suporter dinamovist i s-a decshis dosar penal, asa ca....

pai daca ii suspenda numai pe ei faceau scandal...asa ca ne-au dat si noua o etapa...oricum tot fac ciorile scandal ca sunt dezavantajati...
COSMIN C
Nu ne-a dat, s-a reactivat cea din toamna, d-asta Dinamo nici n-a facut apel. Nu mai putea ataca decizia de atunci.
Leaveyou
Până la urmă este voie cu torțe sau nu ? Ce se întâmplă în creierul mic (mă refer la dimensiune nu la cerebel) al celui care vine cu torțe știind că nu este voie ? Ceva de genul: "Ha-ha-ha ce i-am făcut pe gabori: le-am introdus în chiloți sau în cur." Și de suferit, cine suferă ? "Da, bă da le-am tras-o gaborilor. Ce fraieri (ei, gaborii)".
COSMIN C
Ordonanta 11/2006:

ART. 10
Spectatorilor le este interzis:
a) sa introducă în stadioane, sali de sport sau în alte locuri de desfășurare a competițiilor și jocurilor sportive băuturi alcoolice, faclii, artificii, petarde, torte, sticle, materiale explozive, incendiare ori fumigene, substanțe toxice, halucinogene, iritant lacrimogene sau paralizante ori alte obiecte ce pot fi folosite la acțiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenta;
Leaveyou
Click to view attachment Mulțumesc Cosmin !
bigbobo
Pacat ca nu exista ordonante si pentru mizerii de genul...mimi, jj, mititelu etc...
spartanDOG
Abia asteptam sa merg din nou pe stadion dupa victoria cu steaua! Pacat ca mitica si liga lui strica fotbalul cu asemenea decizii!
nubi1
Oricat de lege ar fi, totusi, suspendari de teren sau alte aberatii de genul asta trebuiesc date cu mare atentie nu impartite ca florile de 1 martie.
reddog88
Meciul fara suporteri e ca suporterul fara bere complaining.gif
red_dog_wings
Suporterii au un rol important in orice sport.. in primul rand pt ca le ridica moralul jucatorilor si mai ales pt ca'i intimideaza pe adversari evillaugh1.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.