marcher
Oct 14 2006, 09:52 PM
Un mare jucator de snooker nu mai este. Cancerul de stomac l-a invins. Avea 28 de ani. Pacat, mare pacat. Dumnezeu sa-l ierte.
Cai Lun
Oct 14 2006, 10:31 PM
Sunt socat. In primul rand de deces, in al doilea rand de faptul ca marcher este un amator de snooker!
Am urmarit si eu cateva meciuri ale lui Hunter, cu precadere cele din fazele finale ale campionatului mondial.. si era intr-adevar un maestru. Am impresia ca la ultimul CM nu a mai participat tocmai din cauza bolii...
Dumnezeu sa-l ierte!
RED75
Oct 14 2006, 10:31 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Si totusi cand se va gasi un tratament pentru boala asta ...
mihaiul90
Oct 14 2006, 11:48 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca. E pacat de el ca era tanar :(
POOL
Oct 15 2006, 12:04 AM
Odihneasca-l Dumnezeu. Dupa O'sullivan, Pool :D era jucatoul meu preferat. Pacat ca a trebuit sa se termine asa.
Taranu24
Oct 15 2006, 01:01 PM
Odihneasca-se in pace...
Si eu sunt mare amator de snooker si pot sa psun doar ata Paul Hunter era un mastru si un mare caracter
stef 22
Oct 15 2006, 08:57 PM
Era jucatorul meu preferat .Din pacate boala nu l-a crutat.dumnezeu sa-l ierte.
Oct 17 2006, 05:53 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca, imi placea mult cu juca ca si io sunt o amatoare de Snooker, si cand am vazut topicul asta nu mi-a venit sa cred! Da tot O'Sullivan e prefertu' meu!
rew
Oct 17 2006, 06:03 PM
Live fast, die young! La unii le reuseste. R.I.P!
dudu1961
Oct 10 2007, 11:34 AM
Ieri 9octombrie s-a implinit un an de la moartea lui Paul Hunter talentatul jucator de snooker ar fi implint pe 14 oct,29 de ani , Dumnezeu sa-l odihneasca !
bigbobo
Oct 10 2007, 07:45 PM
Ce tanar s-a dus saracul...Avea potential sa bata pe oricine intr-o zi buna...Dumnezeu sa-l odihneasca...
marcher
Oct 10 2007, 10:41 PM
E un topic pe tema asta, da' l-au inchis jupanii.
------------------------------------
La cererea dvs. s-a redeschis, conașule !
djmihaitza
Oct 11 2007, 10:58 AM
R.I.P. ~ Paul Hunter (14 Oct 1978 - 9 Oct 2006)
coolio
Oct 11 2007, 02:05 PM
tin minte ca era un meci de snooker care a durat cca 9 ore, nu mai stiu insa sigur. nu stiu cat dureaza un meci obisnuit insa am ramas uimit de puterea lor de a juca in continuu atata timp.
nu sunt un amator al acestui joc insa stiu ca am ramas cu ochii lipiti de tv pana cand s-a terminat.
daca imi amintesc bine Paul Hunter era eroul acelei seri. a 2-a zi vorbeam la scoala numai despre asta.
RIP
bigbobo
Oct 11 2007, 05:53 PM
A durat 9 ore intreaga partida. O meci de snooker are mai multe sesiuni in functie de turneu. La turneele mari, de regula, sunt 2, 3 sau mai multe sesiuni. Una are loc dimineata, cealalta la amiaza sau seara. Fiecare sesiune se compune din 8 jocuri (in principal) sau 9 in cazul sesiunii finale. Fiecare sesiune are 2 reprize, fiecare cu cate 4 meciuri (cel mai adesea). Intre reprizele unei sesiuni este o pauza de 20, 30 de minute...De exemplu finala campionatului mondial de la Shefield se desfasoara pe durata a doua zile daca jucatorii merg cap la cap cu numarul de jocuri castigate...Vorba multa saracia omului...
Dumnezeu sa-l odineasca inca o data...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.