Cai Lun
Oct 14 2006, 02:34 AM
Oricum ar fi, este un lucru cu care nu ne putem mandri. Dinamo joaca in ziua aniversarii a 55 de ani de la inaugurarea arenei fara spectatori. Ce parere aveti? Suntem si noi suporterii vinovati? Faptul ca cei de la Peluza Sud au rupt si ei gardurile si au patruns spre teren la meciul cu Rapid, este un motiv intemeiat pentru inchiderea portilor?
Si separat de aceste lucruri... inauntrul propriului stadion, rupem scaune, rupem garduri si nu manifestam vreo grija aparte pentru bunurile clubului. Gresim? Sau... daca clubul nu se implica nici noi nu suntem obligati sa respectam ceva ce oricum este lasat la voia intamplarii?
Astept o polemica constructiva.
POOL
Oct 14 2006, 07:00 AM
Sincer nu mi se pare corect, deoarece acestia au "raspuns" crapizilor, care nu mai aveau mult si intrau pe teren si bateau jucatorii. Eu unul sincer nu stiu de ce s-a ajuns si la "suspendarea publicului" nostru.
RED75
Oct 14 2006, 09:19 AM
Ce frumos ar fi fost daca aceasta zi ar fi fost sarbatorita prin inaugurarea, nu a unui nou stadion, dar macar a celui actual renovat....
Mai avem de asteptat !
Chiar si fara sa avem voie pe stadion la echipa mare...se organiza un meci de juniori si sarbatoream!
marcher
Oct 14 2006, 09:23 AM
Las-o moarta bai pool. Si ai nostri sînt la fel de vinovati ca si stelistii si rapidistii. Eu nu vinovatiile le contest, ci sanctiunile. Sa fie identificati, arestati si pedepsiti adevaratii huligani...interzisi pe stadion si stigmatizati. Echipa si restul suporterilor n-ar trebui sa sufere. Cum? Camere de luat vederi. Cu 10 camere linistesti o turma de huligani.
red_dog 4 ever
Oct 14 2006, 09:42 AM
Ce ma enerveaza pe mine ca toata lume ii ia apararea galeriei oilor ca ei au fost nevinovati si nu trebuiau sa joace asewara cu tribunele goale.
mihaiul90
Oct 14 2006, 01:36 PM
Ar fi fost frumos sa avem tribunele pline diseara... dar asta e

. Intr-un fel ii inteleg si pe cei de la Peluza Sud care nu au mai rezistat dupa toate injuriile aduse de ciori.
POOL
Oct 14 2006, 01:38 PM
Nea marcher nu i-am absolvit de vina pe ai nostri, insa au fost provocati de ciori...
Cai Lun
Oct 14 2006, 07:46 PM
Asta e preaf in ochi, la sud nu s-au rupt gardurile ca urmare a injuraturilor adresate lui Hildan, pntru ca daca ar fi fost asa, in minutul 5 gardurile alea trebuiau sa fie la pamant! Gardurile au fost daramate in momentul in care rapidistii au facut la fel si cu ai nostrii nu vor sa fie mai prejos..
f_rares
Oct 14 2006, 10:57 PM
avem si partea noastra de vina , dar rapizii trebuiau sa primeasca o sanctiune mai drastica , pentru ca , pana la urma , din cauza lor au intrat si ai nostrii suporteri pe teren...
dar...doar aia care au muschii pe ei decid...asa ca nu avem ce face decat sa tacem si sa induram , si ii ajutam pe jucatori sa castige cat mai multe meciuri
RED75
Oct 15 2006, 11:54 AM
De vina sunt jandarmii, care i-au lasat pe cei de la rapid sa rupa primii gardul. Daca ei nu patrundeau pe pista, nu se intampla nimic din partea suporterilor lui Dinamo.
Cai Lun
Oct 15 2006, 12:49 PM
dar de ce trebuie ca in randul suporterilor nostrii sa se oglindeasca actiunile celorlalti? De ce, daca ei rupa gardul tre' sa il rupem si noi? De ce daca ei se bat cu politia tre' sa ne batem si noi?
RED75
Oct 15 2006, 01:09 PM
Daca ei se bat cu politia, nu trebuie sa se bata si ai nostrii. Dar, e clar ca ruperea gardului si intrarea pe pista a fost o provocare directa la cei din SUD. Evident ca nu sunt de acord cu violenta de nici un fel, dar in astfel de situatii este greu sa ceri unor suporteri fanatici sa nu raspunda la provocari...
Daca ar fi sa o luam dupa cum spui tu Cai Lun, ar trebui sa ne intrebam : Daca ei striga "musetel' Dinamo, trebuie sa strige si suporterii nostrii "musetel" steaua sau sa-i ignore? Si stii foarte bine care este raspunsl majoritatii (chiar daca nici eu nu agreez strigarile cu plante medicinale.

)
Edit: Daca nu ieseau la inaintare, ai nostrii nu aveau altceva de facut, decat sa-si stranga repede steagurile de gard ca sa nu le confiste aviarii. Iti dai seama ce ar fi scris prin gașca slugilor proaste si pe site-urile rivale? Din acest motiv eu consider ca nu trebuie invinovatiti.
topi
Oct 15 2006, 01:19 PM
Cai Lun
Oct 15 2006, 01:57 PM
Daca unul din peluza cealalta ar fi rupt gardul si ar fi venit spre peluza in care ma aflu eu sa zmulga un steag de pe gard, cu siguranta ca as sari in capul lui si as face tot posibilul sa il opresc. Dar in situatia respectiva, era evident ca ei nu vor ajunge pana la sud pentru ca jandarmii erau gramada.. Si eu cred ca este normal sa reactionezi, dar doar atunci cand esti in pericol.. Ca asa, hai sa rupem dinainte gardurile, ca sa fim siguri ca avem timp sa ajungem pe teren daca o vor face si ceilalti...
In timp ce la sud si la rapizi se intrase spre teren, la nord cativa disperati se infipsesera si ei la poarta dinspre T1... si care a fost reactia baietilor cu state vechi in peluza? S-au dat jos la ei si i-au luat la suturi si i-au bagat inapoi la locul lor............
ASA DA!
rew
Oct 16 2006, 11:52 AM
E vina clubului ca nu a facut garduri mai rezistente si mai ales ca nu le-a reparat dupa meciu cu steaua. Le-au pus doar de forma la loc si au cazut imediat ce a dat unu cu copita. Asa cum altii ne intimpina pe noi cu sirma ghimpata si tepuse in tarc, tot asa tre sa facem si noi in groapa. Sa vezi atunci ce linistiti stau ciorile si oile.
Hatzu
Oct 16 2006, 12:15 PM
Nu se poate da vina pe suporteri decat intr-o mica masura ei se enerveaza, reactioneaza urat...
Gardurile din partea sectorului crapizilor daca erau mai rezistente nu se intampla nimic si jucam cu spectatori. Oricum, sper ca incidentele sa nu se mai repete si chiar daca se repeta, sanctiunea sa fie alta, sa se dispute meciul pe un alt teren.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.