Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dino Eze
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
FarfelkugeL
Mijlocasul nigerian in varsta de 22 de ani, Dino Eze, l-a impresionat pe antrenorul Mircea Rednic in testul amical de sambata cu Sopron (2-0) si a semnat un contract cu Dinamo pentru urmatorii 4 ani. Conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare a solicitat deja catre FRF eliberarea certificatului international de transfer pentru a-l legitima imediat pe fotbalistul din Nigeria. Dino Eze a evoluat ultima ora in campionatul bulgar, la Lokomotiv Plovdin, fiind unul dintre componentii de baza, cu cativa ani ani in urma, in nationala Nigeriei Under 17. "Imi doresc din tot sufletul sa confirm in Europa", a spus Dino Eze dupa parafarea contractului cu Dinamo.

Legiunea straina

O data cu transferul lui Dino Eze, lotul "cainilor" numara 7 jucatori straini, pe toate posturile. Dupa cum se cunoaste, Dinamo s-a despartit la inceputul acestui campionat de un alt strain, mijlocasul sarb Leo Lerinc, care a renuntat la fotbal din cauza unor probleme de familie.
Vladimir Gaev (Belarus) - portar, 29 de ani
Glen Moss (Noua Zeelanda) - portar, 23 de ani
George Blay (Ghana) - fundas dreapta, 26 de ani
Ze Kalanga (Angola) - mijlocas dreapta, 23 de ani
Sreten Stanici (Serbia) - mijlocas stanga, accidentat, 22 de ani
Dino Eze (Nigeria) - mijlocas stanga, 22 de ani
Jean Philippe Mendy (Franta) - atacant, 19 ani

deceneu
Pana acuma Rednic a facut transferuri reusite. Sper sa fie la fel si acesta. Pe banda stanga, alaturi de Pulhac aveam nevoie de un mijlocas rapid, care sa faca ambele faze. De-abia astept sa-l vad. Rednic stie ce face, avem nevoie de lot puternic sa facem fata si in campionat, si in uefa si in cupa Romaniei!!
gavros
si de cand il vom lua de acum sau din iarna
COSMIN C
De acum, dar se pare ca o perioada va juca la Dinamo II.
bigbobo
E normal sa joace o perioada la Dinamo II. Sper sa fie inca un transfer reusit in dreptul lu' Dinamo de pe urma caruia sa profitam la maxim. SO.... welcome.gif
red&white
Sincer sa fiu chiar nu stiu nimica de Dino Eze??? doglaugh.gif as vrea sa il vad in urmatorul meci al echipei noastre,oricum...

Welcome and Good lock Dino Eze HAITA_DINAMO.gif
RED75
Imi place cum suna numele... Dino Eze ! doglaugh.gif Suna a nume de vedeta braziliana !
Pana acum se pare ca Rednic chiar are inspiratie la africani si asta e foarte bine. Mie imi place si Blay chiar daca la inceput parea ca e titular doar de nevoie.
mihaiul90
E bine ca o sa aiba in sfarsit parte de concurenta si Cap de Zmeu. E un plus pentru echipa acest Eze. Cred ca in cateva etape va deveni titular daca are valoare. Daca nu pe stanga poate in centru ca poate evolua si acolo.
red_dog 4 ever
Macar in Cupa Romaniei sa joace cu el si cu Mendy
Leaveyou
Eu înţeleg că avem un Ze şi (E)ZE 010.gif 010.gif 010.gif
Avem nevoie de mijlocaşi ca de aer. Şi nu o să poată juca la Dinamo decât din iarnă.
Dacă ştie altfel cineva să-mi spună şi mie !
mihaiul90
O sa poata sa joace de acum, dar mai intai o sa joace putin la Dinamo 2. Poate sa joace si in Cupa UEFA ca nu a mai jucat in acest sezon vreun meci acolo. Nu cred ca sunt probleme in aceasta privinta.
Florin_Bogdan
Sper sa fie acelasi castig ca si Ze Kalanga.. Bafta in continuare!
hunter
bun venit Dino...sa aduca nea Mircea si un portar african ca vad ca pe astia ii miroase bine ...
caine_roshu
Suna bine dupa cat zice Rednic de el.Bravo conducatorilor nostrii.Tot asa.
Sper ca Dino sa fie pe masura lui Ze Kalanga.
Ze Kalanga the best football.gif
redlady08
bun venit...am mare incredere in Rednic pentru ca el a avut mana buna pana acuma, iar Eze daca mai joaca putin pe la Dinamo 2 sigur va prinde experienta de care are nevoie si va deveni o reala solutie pentru Dinamo. HAITA_DINAMO.gif
andrew_red_dog
sper sa faca treaba....si sa fie cel putin la fel de bun ca Ze ghost.gif nana2.gif HAITA_DINAMO.gif evillaugh1.gif
valdog83
BINE AI VENIT EZE , SPER SA FII LA FEL DE BUN CA BLAY , ZE KALANGA SAU MENDY!
nunweiller
eu nu cred ca va face mare brinza. doar nu il dadeau bulgarii de prosti. singura chestie ar fi ca rednic a nimerit-o cu transferurile pina acum.
iulian_reddog
Ba, poate Dino se plicitsise de atatia castraveti, gogosari si conopida si nu a mai vrut sa stea in Bulgaria... icon_biggrin.gif
Eu un castig pentru echipa, concurenta face bine
Hatzu
Am incredere in Rednic, daca el a crezut ca e bun inseamna ca e bun, pana acuma nu a dat gres poate doar cu Stanici...sau cum il cheama...nu mi se pare cine stie ce...dar poate o sa ma contrazica dupa ce isi revine din accidentare :). Sper sa ii joace Rednic in cupa pe Eze, Mendy si cei mai putin rulati.
Welcome Eze HAITA_DINAMO.gif
Leaveyou
QUOTE(caine_roshu @ 11 Oct 2006, 19:19) *
Suna bine dupa cat zice Rednic de el.Bravo conducatorilor nostrii.Tot asa.

Mai urma să spui şi partidului. 010.gif Ce treabă are conducerea ? shocked.gif Mircea Rednic ! Atât.
Ce, au dat bani pe el ?

P.S. Nu, nu poate juca acuma nici în cupa UEFA nici în campionat. Abia de la iarnă.
super_dog
QUOTE(iulian_reddog @ 12 Oct 2006, 8:32) *
Ba, poate Dino se plicitsise de atatia castraveti, gogosari si conopida si nu a mai vrut sa stea in Bulgaria... icon_biggrin.gif
Eu un castig pentru echipa, concurenta face bine

Da, concurenta face bine. Si imi mai place ca numele lui e "Dino" din cate stiu numele asta il avea si mascota noastra...!!!
Daca Rednic la adus la echipa inseamna ca e ceva de capul lui.....
Wlad_red_dog
Sper sa fie un castig pt echipa. Avem nevoie de jucatori cat mai multi si cat mai buni ca altfel patim ca spurcatii sa nu mai aiba Dl. Rednic ce antrena.

Welcome Dino Eze!!!!
DougyGiro
L-am vazut cu Sopron, e superjucator, puternic si foarte tehnic va fi titular, sper sa se acomodeze cat mai repede.
Wlad_red_dog
Dino Eze asta poate juca in locul lui Ze? Daca da cred ca merita o incercare
Florin_Bogdan
Sper sa fie un nou jucator bun..
Am vazut si am citit k are calitati, atat tehnice cat si fizice.. sper sa se inteleaga cu ze kalanga si blay.. !
Bafta DINO.. si toate cele bune
ebola
Nu l-am vazut jucand pana acum dar stiu ca dl Rednic are ochi buni si sper sa-l vad cat mai curand jucand la echipa mare .
stef 22
am auzit ca dupa ce nu s-a mai inteles cu Dinamo s-ar putea sa ajunga din iarna la rapid
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.