Bogat
Jun 20 2004, 08:26 PM
Cred ca ar fi utila o intalnire intre forumistii/prietenii cucuriguboys.
Eu mai "contribui" pe un forum de sport care are intalniri lunare si e destul de misto.
In plus ne-am cunoaste, am putea reactiona mult mai compact la diverse initiative gen cazul Zicu si treaba nu ar mai fi atat de virtuala cum e in prezent. Cred ca intalnirile fata in fata vor contribui la dezvoltarea site-ului, vom putea sa mergem in gashca la meciuri si, de ce nu, e un prilej sa mai discuti cu oameni de aceiasi parere, sa bei cu placere una-doua beri.
Ce parere aveti? Datele de intalnire pot fi stabilite de comun acord, cel mai bine ar fi vineri seara.
Anonymous
Jun 20 2004, 09:13 PM
Ideea nu e rea. Eu am experiente placute in sensul asta. Dar este si o problema: suntem multi din provincie si sunt destui si de "afara", deci nu stiu in ce masura intalnirile ar fi bune. Oricum nu conteaza doar parerea mea. Eu chiar vreau sa ne vedem la o bere mica.
Bogat
Jun 21 2004, 07:43 AM
Nu-i o problema faptul ca sunt multi din alte orase decat Bucuresti. Cu timpul se pot organiza meetinguri in fiecare oras, ar fi chiar mai interesant. Pentru inceput facem in Bucuresti, punem pe site poze de la intalnire, treaba devine tentanta si vor incepe si in alte orase. Asa s-a intamplat pe forumul de care povesteam. Plus ca la aceste intalniri putem discuta diverse idei de imbunatatire a site-ului. Ar fi un pas spre o organizare mai buna.
Cine stie, poate e inceputul unei asociatii care in timp va avea un cuvant de spus la club. Sa devenim “socios”, investitori adicatelea.
Plus ca o bere si ceva prietenii noi nu strica nimanui :)
svg
Jun 21 2004, 10:06 AM
este o idee buna... pot sa spun ca intalnirile cu colegii de forumuri nu se uita niciodata...si sunt reusite totale
BebeMik
Jun 21 2004, 11:27 AM
este cam complicat cu aceste intalniri. exista riscul ca anumite persoane sa nu fie de acord cu anumite chestii si atunci se va ajunge la certuri si contraziceri.. mai ales ca multi vor spune ca vor veni la intalnire si nu vin. priviti pe toate partile aceasta propunere. si mai ales cu acea "bere mica" sa nu "creasca" si sa devina o "bere mare" :))
Bogat
Jun 21 2004, 12:36 PM
Bebemik cam exagerezi un pic :)
O intalnire nu inseamna orgie bahica, ne-am cunoaste mai bine si am putea actiona mai eficient ca grup. Sigur ca ne vom intalni pe zone (probabil Bucurestiul va fi primul) si rezultatele discutiilor + poze se pot publica pe site la o sectiue distincta. De aici pot iesi o sumedenie de idei constructive.
BebeMik
Jun 21 2004, 05:05 PM
Cum spui tu :) Sper sa n`am dreptate :D
skilly
Jun 21 2004, 05:27 PM
ideea e buna.Oricum la meciuri unii dintre noi ne-am mai intalnit dar doar la meciuri si nu am avut timp sa ne cunoastem prea bine.Eu unul sunt de acord cu intalnirile si daca se vor organiza voi veni.
svg
Jun 21 2004, 11:36 PM
avand in vedere ca nu am aici nici o activitate pe acest forum eu as fi curios sa ma vad cu niste dinamovisti, la discutii udate de un pahar inocent de bere sau vin...fiind din provincie am sa vin...
BebeMik
Jun 22 2004, 09:55 AM
apropo ... ca tot a venit vorba de aceste intalniri.. cam cate fete posteaza pe acest forum ? :) si cam ce varste au?
Bogat
Jun 22 2004, 10:27 AM
Bebemik deschide un topic unde sa ai si u chestionar si ai sa afli.
Cainele
Jun 22 2004, 01:37 PM
...si cum ziceati ca ramane cu intalnirea?????????? :roll:
BebeMik
Jun 22 2004, 01:51 PM
e clar.. nu va fi nici o fata :))
Cainele
Jun 22 2004, 02:26 PM
BebeMik
Jun 23 2004, 10:17 AM
Poate ca daca vor fi mai multe fete care sa posteze pe acest forum se va organiza un meeting al fetelor, fara baieti. Dar dupa cum vad , acest lucru este deocamdata imposibil :)
rdak
Jun 23 2004, 11:36 AM
QUOTE(Cainele)
ei si tu acum...asta e ...

:lol: :lol: :lol: :lol: ramane fotbalul un joc pt baieti...deocamdata

Din pacate in mileniul 3 mai sunt (de fapt sunt cam toti) persoane de sex masculin care cred ca fotbalul "ramane un joc pt baieti"...
Pacat.
Sunt fata, imi place la nebunie fotbalul, joc fotbal si ca mine sunt multe.
Dar, ce sa-i faci?, asta e parerea voastra, a "sexului tare"... Parere proasta si falsa...
HAI DINAMO!
BebeMik
Jun 23 2004, 11:43 AM
Bingoooooooooooooooooo!!! :D
BebeMik
Jun 23 2004, 11:43 AM
Arev dreptate fata, am vrut sa zic si eu ceva inainte sa posteze ea dar pe urma ma faceati nesimtita :)
BebeMik
Jun 23 2004, 11:44 AM
* are :P
Bogat
Jun 23 2004, 02:22 PM
Eu sunt un reprezentant al “sexului tare” si am o parere foarte buna despre fete in general si despre cele carora le place sportul in particular. Nu cred a e cazul sa va faceti probleme daca unii dintre noi sunt misogini, exista si destule feministe in alte domenii preponderent feminine.
Salut cu caldura aparitia a cat mai multe fete in domeniul “fotbal”, e un semn de normalitate, de civilizatie. Daca ne uitam la campionatele puternice din Europa (Spania, Franta, Anglia in special) o sa vedem o multime de “fane” prin tribune. Actualul Campionat european e o alta dovada.
Si la noi incep sa apara din ce in ce mai multe fete prin tribuna si probabil ca in curand “masculii” se vor jena sa mai scandeze trivialitati, ceea ce va fi un mare succes.
In legatura cu Forum meeting:
As sugera 16.06.2004 (intr-o vineri), ora 19-20 ca data pentru prima intalnire.
Intentia este sa avem un “cucuriguboys meeting” la care sa participe atat creatorii, echipa de redactie cat si fanii care viziteaza acest site si nu numai forumistii.
Unde sa-l facem e o intrebare pentru toti…O varianta ar fi la Red-dogs, in fata clubului, dar nu stiu daca va mai fi deschis atunci.
Anonymous
Jun 23 2004, 04:57 PM
nu cred ca voiai sa spui 16.06 (IUNIE) .. suntem deja in 23 :)
Daca e pe 16 IULIE eu nu am cum sa vin. Poate in toamna.
Anonymous
Jun 24 2004, 12:05 AM
Dupe mine ... ideea e buna ... dar intalnirile sa fie in ajunul meciurilor sau chiar in ziua meciuliu ...:P ... Bebemik cred k esti singura..:)
BebeMik
Jun 24 2004, 09:50 AM
da, 16.06 a trecut :) si eu vroiam sa`ti fac observatie :P
Andrei incet incet se streang :P daca meetingul va fi pe 16.07 pot veni cu siguranta, cred ca atunci sunt in buc. Dar BINEINTELES ca nu vin :D
BebeMik
Jun 24 2004, 09:51 AM
de ce trebuie sa fac mereu greseli?!
* se strang :)
Bogat
Jun 24 2004, 11:25 AM
Imi asum greseala cu data, ma gandeam la luna iulie.
OK, suna bine sa ne intalnim in avanpremiera meciurilor.
Propun sa tinem legatura si sa ne vedem cu o zi inainte de meciul din preliminariile C.L. (in ziua meciului e aglomeratie la Red Dogs) sau sa ne vedem inainte de meci cu cateva ore in alt loc mai relaxat. Ar fi bine sa stabilim si la ce tribuna ne asezam, sa stam impreuna.
Cainele
Jun 28 2004, 02:14 PM
skilly
Jun 28 2004, 07:13 PM
Fi mai ingaduitor si tu mai caine.Eu cred ca nu-i bine sa se supere pe noi ca-i greu fara ele.:)
Cainele
Jul 16 2004, 10:56 AM
Bine, fie :oops:
BebeMik
Jul 17 2004, 11:13 PM
i`m back :P ce`ati facut cu intalnirea? ati renuntat asa usor?
Anonymous
Jul 18 2004, 01:27 AM
QUOTE(Bogat)
Imi asum greseala cu data, ma gandeam la luna iulie.
OK, suna bine sa ne intalnim in avanpremiera meciurilor.
Propun sa tinem legatura si sa ne vedem cu o zi inainte de meciul din preliminariile C.L. (in ziua meciului e aglomeratie la Red Dogs) sau sa ne vedem inainte de meci cu cateva ore in alt loc mai relaxat. Ar fi bine sa stabilim si la ce tribuna ne asezam, sa stam impreuna.
E buna ideea.. dar cu acceeashi tribuna nu prea sa poate unii vor avea la peluza bilete altii la I sau la II ... si e cam nasoala treaba ... eu unu nush dak vin la meciu cu zillina k voi fi la mare... dar nu e departe bucurestiu de constanta :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.