Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce spuneti de noua sigla a clubului?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Cam asa arata noua sigla a clubului. Am primit-o de la club zilele astea. Cred ca va fi folosita incepand cu returul campionatului actual...

Sezran
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

[size=24]GROAZNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

cine a facut-o trebuie sa fie ori dusman al lui dinamo ori lingau ajuns in functie datorita relatiilor lui taticu'. emblema actuala arata infinit mai bine!

sau totul e o gluma de a ta?
Sphynks
icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

Ce e asta? O gluma, sper...
Avem cea mai buna, mai reprezentativa, mai frumoasa, mai deosebita, mai ... sigla din lume! De ce s-o schimbam??? DE CE??? Nu mai inteleg nimic din ce se petrece la clubul asta... Isi fac de lucru asa ca sa se afle in treaba.... [:)))P]... In loc sa vada ce fac cu echipa sa revenim unde ne e locul, ei se leaga de ce nu trebuie...
Asta nu e emblema, asta e o caricatura... Sa-i intrebam pe jucatori daca ar intra pe teren cu asta pe tricou... mie unu mi-ar fi rusine sa port chiar si un fular cu asta...

icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif
Anonymous
cred ca o sa trimit parerile astea la club, poate isi revin baietii de acolo!
Sezran
"propunerea" de emblema nu poate fi numita nici macar caricatura. caricatura exprima ceva. ceea ce vad mai sus este o mazgaleala produsa, probabil, de un schizofrenic.

trebuie sa fug la magazinul clubului sa cumpar materiale promotionale cu emblema actuala inainte sa dispara... :x icon_evil.gif :x icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif :x icon_evil.gif :x icon_evil.gif :x
Sphynks
DOAMNEEEEEEEEEEEEE!!!! Mi se face rau... De fiecare data cand vad ... chestia aia (ca are dreptate Sezran, nici caricatura nu se poate numi...) ma ia durerea de cap... Domnii de la club, in loc sa faceti ce trebuie va tineti de prostii...
Anonymous
Radule.... am si eu o mica intrebare:
Esti sigur ca ai primit-o de la club ? Ma gandesc sa nu-ti fi facut cineva o gluma proasta... nu de alta, dar nu stiu cat de beti ar fi trebuit sa fie conducatorii, sau cei care au aprobat-o..... Este pur si simplu infecta.
Acum nu zic asta ca e a lu' Dinamo, dar actuala sigla e cea mai frumoasa...si de la noi din tara si mult mai frumoasa ca a multor cluburi mari....

Cam atat am avut sa spun... si eu sper in continuare ca e vorba doar de o gluma proasta.
Anonymous
Adrian, nu am primit sigla la misto, de promotie, din partea clubului. Am primit-o de la cineva care lucreaza la Dinamo, are o functie destul de mare in club, la cererea mea. Am cerut-o ca sa fac un banner .... de fapt eu cerusem sigla actuala si el mi-a trimis sigla "noua" .... Sincer ... nici eu nu ma asteptam sa arate asa de rau!!!!!
Anonymous
Fiindca nu sunt utilizator al forumului nu pot raspunde direct, asa ca o fac
prin intermediul moderatorului, multumindu-va anticipat pentru atentie:
- nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, ci doar sa ofer niste explicatii
logice unor persoane care au comentat doar negativ transformarea siglei,
fara insa sa se intrebe de ce aceasta transformare, ce necesitati obiective
au stat la baza ei si care vor fi rezultatele in timp mediu si lung:

1. aceasta transformare este defapt o simplificare dpdv grafic, si in mod
deosebit o corectare, deoarece sigla actuala este frumoasa dar cu grave
erori grafice, respectiv rosu pe rosu, degradeuri de negru etc, uitati-va,
spre exemplu pe as.com la emblemelor marilor cluburi europene si o sa
intelegeti de ce era nevoie de aceasta transformare.
2. rezultatul pe care il vedeti, personal il consider inca nestilizat la
maximum, dar s-a avut in vedere conceptul general al marcii, care astfel va
evolua de la o marca de club la o marca de sport.
3.alt considerent important pe care va rog sa il aveti in vedere este costul
de fabricatie al oricarui produs care poarta aceasta emblema, care la cea
veche presupune costuri de policromie fiind 4 culori(de fapt fiind 5 si
culori pantone la dinti, limba si gingii), iar la aceasta se reduce la 2,
fapt ce se rasfrange si asupra preturilor, si va dau iar exemplu, CocaCola
sau emblema ChicagoBull ca sa intelegeti diferentele.
pentru a fi pe deplin inteles va atasez si doua monstre ale celorlalte
embleme ca sas concretizez ce am spus mai sus....marca de club marca de
sport.
4. sa luam pe rand elementele de compozitie ale noii sigle:
a) cainii sunt cainii rosii si nu lupi (lipseste complet negrul care nu isi
avea locul),
b)culorile emblemei sunt reduse la 1 culoare (albul nu se ia in calcul) =>
alb si rosu (lipseste complet negru care nu isi avea locul),
c)datorita unor considerente politico-economice Clubul de fotbal s-a
transformat in Club Sportiv de Fotbal=> Reducerea antetului in culorile
clubului,
d)DINAMO se evidentiaza clar in emblema fiind conceptul de baza,
nemaifiind estompat de caractere colaterale, si iar este integrat in
culorile clubului(fara negru)
va veti edifica in momentul in care schema grafica va fi inteleasa, pentru
ca Dinamo este o stare de spirit, o forma de viata, atasarea de un anume tip
de traditie si de o anume identitate; oamenii trebuiesc sa ne perceapa asa
cum suntem, cel mai reprezentativ club din tara, si nu clubul de militieni
cum inca ne catalogheaza unii.
"Deasupra tuturor" spune un slogan si trebuie sa fim asa, sa ne mentinem
asa, si sa evoluam.......cine nu se dezvolta si nu evolueaza risca sa
dispara.
Bogdan Trandafir

-----------------------
Daca doriti sa postez toate noile embleme ale clubului Dinamo in format mai mare, dati un semn! - Radu
Anonymous
In primul rand vreau sa precicez ca in randurile ce urmeaza nu vreau sa par deloc impertinent ci doar sa-mi exprim parerea in calitate de supporter.

1. Dupa parerea mea este nestilizata complet, ceea ce vad acum nu este o sigla stilizata ci mai mult una facuta in pauza unui meci de un amator. Este foarte grosolan realizata si fara gust (parerea mea).
2. Bine... sa zicem ca la partea cu costurile sunt de-acord, dar daca se urmareste pastrarea unei marci de ce de ex. nu apare mingea de fotbal.... de ce nimeni nu observa cat de umflata pare.... nu crezi Bogdane ca ar arata mai bine daca s-ar „trage” putin de ea ?
3. Ori nu vad eu bine, ori imaginea pusa pe forum nu este optimizata bine, dar culorile (rosul) siglei FC Dinamo nu coincide cu siglele de la celelalte discipline...! Este un rosu spre caramiziu... Daca trebuie pastrata traditia... de ce nu se pastreaza si culoarea ??? Si-a schimbat cumva Clubul Dinamo culorile ???
4. „Fotbal Club” aproape ca nu se distinge deloc daca este la o rezolutie mai mica... nimic din ce vad acum nu simbolizeaza disciplina numita fotbal...

Pt tine Bogdan:
Daca cineva de afara vede pt prima oara sigla, crezi ca il va duce gandul ca este a unui club de fotbal ???

„cine nu se dezvolta si nu evolueaza risca sa dispara” Pai daca este asa cum spui tu, de ce site-ul oficial al clubului este in aceasi situatie ca acum 2 ani ? Din cate stiu, esti administrator la fcdinamo.ro sau cel putin lucrezi acolo... atunci de ce nu se intampla nimic cu site-ul ? Nu-mi spune ca a-ti asteptat noua sigla ca sa refaceti site-ul !!! Plus ca inca mai sunt rubrici in constructie...link-uri nefunctionale..etc.

Nu vreau sa te superi pe mine... dar imi pun si eu niste intrebari la care vreau sa gasesc raspunsuri.

Pt Radu:
Trimite-mi si mie imaginea la o rezolutie mai mare.
BogdanT
am tot raspuns ce este si cum cu siteul
daca inca exista o miscare pe unele pagini din site, asta este pt ca ma zbat sa nu cada de tot in derizoriu, insa in ceea ce priveste restul paginilor, intro-ul unde inca troneaza cifra 15, pagina jucator si restul de mizerii si linkuri care nu functioneaza se datoreaza exclusiv providerului...kappa, care nu mi-a permis accesul pe rootul siteului si la structura si nici n`a operat modificarile cerute

am dorit sa relansez siteul pe 1 august la implinirea a doi ani, si am muncit din greu la versiunea 2, complet noua si zic eu inedita pentru design si functionalitate, dar alt provider cu care am incercat colaborarea s-a dovedit la fel de neserios...

acum sunt in stadiul in care am achizitionat un webserver IBM e-server de aproape 6k $, si pe care o sa ruleze noul site, versiunea 3 ca 2 nu a apucat sa fie lansat niciodata, si un mailserver, unde oricine isi va putea face adresa de genul userul.gigi@fan.fcdinamo.ro

versiunea 3 php aflata in teste atat ca interfata grafica cat si ca baza de date, zic eu ca va fi peste orice site de fotbal din Romania si printre cele bune din Europa

asa cum blazonul ne cere, va avea cateva "chestii" in premiera nationala, si nu incercam sa ne laudam ci sa va punem la dispozitie cel mai puternic site posibil raport calitate/pret

ma zbat sa mai achizitonez niste echipamente care sa serveasca tot la site si care mai costa cca 6k Euro, si sper ca daca lucrurile vor merge bine la 01.02.2003 va fi lansat la "apa" asa cum merita

daca nu va va multumi(si Radu a vazut o monstra) va invit pe cei nemultumiti la Dinamo sa ma scuipati(la propriu) personal

acum despre sigla, s-a tot frecat si discuta, si tras si intins pana a ajuns ce vedeti...
culoarea este aceeasi la toate si este rosu dinamo, dar documentul l`am scanat si nu am stat sa mai corectez culoarea, oricum aceste detalii ale marcii nu sunt inca publice, dar am vrut sa va lamuriti despre ce este vorba...

constat ca inca va legati de amanunte si nu evaluati cu exactitate esenta problemei
eu nu ma supar pe nimeni ca intreaba, rostul meu la Dinamo este sa rezolv probleme, nu sa ma supar sau sa caut scuze...
cam asta ar fi, nu te cunosc, dar daca Radu poate sa garanteze pt tine, sa iti dea adresa de testare a noului site....
santate
BogdanT
inca mai ruleaza versiunea flash a siteului, cea html nu
dar puteti vedea cam ce intentionam
parerile de bine sau de rau sunt tardive....dar ca idee

http://dinamofc.idilis.ro
Anonymous
Imi pare bine sa aflu ca exista cineva caruia ii pasa si se ocupa de site.

Eu nu aveam de unde sa stiu, si nici nu am trimis mail-uri pt ca am crezut ca cei de la kappa se ocupa de site si nu ma vor baga in seama…

Eu am mai corespondat cu tine acum un an sau doi, cand ti-am trimis skin-ul winamp si de care ai fost foarte multumit… si mi-ai zis sa fac si niste screensevere, dar de atunci n-am mai primit nici un semn de la tine si nici imaginile pe care mi le-ai promis.

E bine ca exista o discutie publica unde cei interesati vor putea afla multe raspunsuri la intrebarile pe care probabil si le-au pus, dar la care nu au gasit un raspuns.

Inca odata ma bucur sa aflu ca este cineva care se ocupa si ca se misca ceva. Ma mira ca cei de la kappa sunt asa de neseriosi… ma intreb: de ce nu s-a reziliat contractul cu ei ? Chiar nu exista nimeni interesat sa hosteze site-ul fcdinamo ? In fine… nu este problema mea.

Am incredere in tine… si sper ca va fi asa cum zici tu…

In legatura cu sigla… Dupa cum vezi n-am mai intrebat de ce s-a schmbat, ca am inteles… dar vezi tu.. micile detalii conteaza… si inca foarte mult. Este o diferenta intre idee si realizare sau mai ales la ce rezulta....

Oricum, eu iti urez succes in continuare... si spor la lucru....
Sezran
ai scris "cine nu evolueaza risca sa dispara". corect. dar cine INVOLUEAZA nu risca nimic. ajunge BATAIA DE JOC A TUTUROR si apoi dispare. cu siguranta, fara riscuri.

nestilizata????? seamana mai mult cu PICTURI RUPESTRE! pare a fi facuta de omul de neaderthal!

asta e linia generala la dinamo? sa se simplifice? atunci poate sa se desfiinteze cu totul si nu isi mai bate capul cu costurile, degradeurile etc. din punct de vedere grafic, "propunerea" este un [size=24]JEG.

4. "elementele" emblemei:
a) "ciinii sint rosii" da? am crezut ca sint miste papusi-manusi pe mina unui papusar slab. sigur sint ciini? erau mult mai buni lupii anteriori

B) reducerea numarului de culori este un motiv complet aberant

c) daca taceai filozof ramineai. motivele politice nu au ce cauta aici. iar antetul NU S-A REDUS DE LOC. tot fotbal club dinamo scrie. a disparut doar bucurestiul. apropo: care e legatura cu politicul? urmeaza sa dispara bucurestiul? spune-mi si mie sa ma car de aici la timp.

d) DINAMO era suficient de clar evidentiat si pina acum. in noua forma se evidentiaza doar prin primitivism grafic. (apropo pe cine ati gasit sa o deseneze??????????? era beat in ultimul hal in momentul respectiv?)

tocmai pentru a fi deasupra tuturor si emblema trebuie sa fie deasupra tuturor. pina acum asa a fost. se vede ca acum se incearca (din motive politice?) sa fim "dedesubtul tuturor. pina si cioara de pe emblema stelei sau a rapidului arata mai bine decit "propunerea" asta.

emblema actuala este reprezentativa. cea "propusa" aduce mai mult a militieni si a cei doi neuroni de sub cascheta lor. (daca tot sintem la militieni: groaznice noile sepcute! pe la 3 ani am avut si eu una de genul ala. restul noii uniforme e la fel de nasol?)

oricum, se pare ca decizia a fost deja luata. o decizie politica nu? nu imi ramine decit sa imi para rau dupa DINAMO si sa privesc cu mila la "chestia" jalnica ce incearca sa o inlocuiasca.

PS: in clipa asta nu mai sint rosu-alb ci negru de suparare. daca am gresit din ov gramatical mai sus, imi pare rau. daca autorul "emblemei" va citisi se va simti jignit, FOARTE BINE! asta nu e nici inceputul!
BogdanT
fiecare dintre noi are dreptul la opinie
Sphynks
S-o iau punctual, sa nu ma pierd, ca-s mai multe de spus...

Dar mai intai bun venit printre noi! :)

deci...

1. Comentariile nu puteau fi DECAT negative, pentru ca orice-ai zice, orice argumente logice si orice necesitati obiective ai invoca, emblema noua nici nu se poate compara cu cea actuala.
La cea de acum te uiti de placere si nu odata m-am surprins pur si simplu privind-o, admirand-o... atat, si nu pentru ca e a noastra... chiar ma gandeam ce-as fi facut daca ar fi aratat asa siglele celorlati... si in privinta asta am fost si inca suntem peste ei si sper sa ramanem asa, dar cu ceea ce ni se pregateste sunt putine sanse.
Cu asta noua... ce sa zic... Desene bicolore poate face si un bebelush...

2. Nu inteleg ce rezultate "pe termen mediu si lung" pot aparea...

3. Nu te supara, dar parerea mea e ca emblema unui club de fotbal nu trebuie deloc sa fie stiintifica, realizata dupa toate regulile pe care le invoci tu. Emblema unui club trebuie sa-l reprezinte, dar s-o faca intr-un mod placut, cu care sa se mandreasca acel club... Sa zicem ca un club ar avea nu doua, ci o culoare reprezentativa (nu imi vine in minte nici un exemplu, s-ar putea sa nici nu existe, dar sa zicem). Sa mai zicem ca acea culoare ar fi alb... Dupa cum zici tu, emblema acelui club ar fi complet alba... intelegi ce vreau sa spun...

4. "nestilizat la maximum"... tu vrei sa spui ca emblema asta are stil??? :) cred ca glumesti... Si inca o intrebare... Cu ce a impiedicat "marca de sport" realizarea unei stilizari mai realiste?

5. Cu costul de productie... poate ai dreptate... Dar am stat si m-am uitat la emblema de pe tricoul pe care-l am (lotto, bineinteles)... Crede-ma, cat m-am chinuit, tot n-am putut deosebi mai mult de 4 culori: alb, rosu, negru si galbenul de la stea...

6. Desi mai incolo zici ca trebuie sa fim unici (asa trebuie) ne aduci ca argument Coca-Cola/Chicago Bulls si ne mai pui sa ne uitam la celelalte cluburi europene... DE CE TREBUIE SA FIM NOI CA CEILALTI??? Ei cu ale lor, noi cu a noastra...

7. Scuza-ma, dar o simplificare a emblemei nu obliga la aplatizare...o fi emblema o expresie in doua dimensiuni, dar omul a reusit sa reprezinte pe hartie si obiecte tridimensionale. Asa incat sa fie receptate ca atare. Iar asta se face prin umbrire, gresesc? Un caine nu e plat, deci cand il desenam trebuie sa cream si impresia de tridimensionalitate. Cum altfel decat prin tonuri de gri/negru? Chestia cu "negrul care nu isi avea locul" nu sta in picioare... OK, nu vreti negru, conotatii morbide sau mai stiu eu ce... dar niste efecte vizuale de adancime sunt absolut o-bli-ga-to-rii!!! Stiu si eu, reflectii albe pe rosu, sau altceva, sa gaseasca un designer in stare s-o faca... Nu se poate sa facem un contur in forma de caine (care in treacat fie spus numai a caine nu arata...) si sa-l umplem grosolan cu rosu...

[7'. Albul se ia in calcul!!! Asta e o regula de baza in realizarea oricarui desen...tot ziceai tu de erori grafice]

8. O emblema nu este niciodata inteleasa, caci nimeni nu sta sa-i faca un comentariu ca la literatura... Emblema este perceputa, iar cand ai in fata un lucru simplificat la maximum percepi doua lucruri: simplitate si neglijenta, implicit modestie, dezinteres si altele. Asta e imaginea dorita de Dinamo? A simplifica nu inseamna niciodata evolutie... iar daca tu crezi ca reducerea la 2 culori a paletei cromatice denota dezvoltare, da-mi voie sa-mi formez o parere negativa despre tine... Dovedeste-mi ca gresesc, te rog...

9. Adrian, bombarea o observa toti, mai putin cine trebuie... :) Gand la gand... chiar am tras un pic de ea, arata dpdv al formei mai bine, dar continutul e tot ala, deci... Nu stiu de ce nu s-a pastrat macar forma actuala... cu ce pacatuieste?

10. "nu evaluati cu exactitate esenta problemei" Care e aia? prezint-o tu pe larg, poate asa o sa intelegem si noi rostul acestei schimbari (total fara rost dupa parerea mea...)

11. Asta e cea mai stringenta problea la Dinamo? sigla? ha!

12. Adrian zice ca a inteles de ce s-a schimbat emblema... poate sunt eu mai incet la minte, ca sincer nu pot ajunge in acelasi stadiu... nu inteleg si pace... Si poate as fi de acord... sa se schimbe, dar sa se schimbe cu ceva la un nivel calitativ cel putin egal...

PS. Adrian, vreau sa-ti multumesc si sa te felicit pentru skin-ul de Winamp... sincer, e printre cele mai bine (daca nu cel mai bine) realizate din cate mi-au trecut prin mana, si nu-s putine... inutil sa-ti mai spun ce skin troneaza pe ecranul meu... :) :) :) (ca n-am trecut la Winamp 3 si nici nu cred c-o s-o fac prea curand)
Sezran
Bogdan, am 2 intrebari pentru tine si te rog sa raspunzi sincer:

1. sustii noua "propunere" din convingere sau ca sarcina de serviciu?

[size=18]2. nu ti se pare curios ca toate parerile sint puternic impotriva "propunerii" si sustin cu tarie pastrarea emblemei actuale? crezi ca vreunul din cei care au scris aici are vreun interes particular privind emblema actuala?

uite ca mai pun una:

[size=18]3. cei care au decis inlocuirea emblemei primesc vreuna din aceste reactii, chiar si "coafata"? sau li se servesc "adeziuni" pe banda rulanta? sau nici nu ii intereseaza?
punctul 3 nu tine neaparat de persoana ta. intreb daca ai ceva informatii in directia asta.
ayrton
Nu schimbati sigla!!!
BogdanG
Mai ce dracu aveti cu acuala sigla? E cea mai frumoasa sigla pe care am vazut-o in campionatul nostru, si in strainatate.Voi cei din conducere mereu faceti cate ceva sa ne enervati pe noi suporterii.Nu e de ajuns cat am suferit pt. returul campionatului trecut? Doamne, nu-mi vine sa cred.Propun sa fie sigla alba si sa scrie doar DINAMO, simplu cu rosu ca de, costa putin, sau de ce nu jucam domne fara sigla ca nu costa nimic? N-am vazut asa ceva in viata mea.La clubul asta daca e putina liniste fac ei ceva sa o tulbure.Hai ca va las ca nu mai pot da nervi.RUSINE SA VA FIE !
Sezran
ca "aratare" emblema asta e MULT mai buna decit porcaria anterioara, dar MULT mai slaba decit emblema existenta.

ce naiba aveti cu ea? aici se face economie de bani? la emblema???
petri
Si eu cred ca actuala emblema a lui DINAMO trebuie pastrata.
Fiti seriosi, nu cred ca trebuie inlocuita cu cea propusa. Chiar trebuie schimbata doar de dragul de a schimba ceva?
petri
M-am bagat in seama si pe site-ul oficial cu privire la noua emblema. Cred ca cineva are chef de gluma. Cum poate fi inlocuita actuala emblema cu cea propusa? Chiar trebuie inlocuita doar de dragul de a se schimba ceva? Aviz amatorilor: treziti-va!!!!
patrascu gabriel
Salutare
:!: :!: :!:
Am citit toate mesajele despre "noua" sigla a clubului si sunt de acord ce ele dar mai am sa spun urmatoarele: am vorbit cu cineva care se ocupa de tiparirea noilor abonamente si mi-a spus ca nu stie nimic de noua sigla si ca a trimis abonamentele la tipografie CU SIGLA VECHE iar cei de la club nu au spus nimic de sigla.
:!: :!: :!:
petri
Atunci nu mai e nici o problema. Totusi, este bine ca s-a cunoscut si o parere generala.
Anonymous
Daca ati citit tot topicul probabil ati observat ca nu era doar o propunere sau o idee... ci chiar o realitate. Ca acum s-a abandonat ideea nu poate decat sa ma bucure... si sper ca si datorita noua si-au dat seama ca adevarat sigla a lui Dinamo este ACTUALA sigla.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.