Help - Search - Members - Calendar
Full Version: RomĂąnia - Bielorusia
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
edy
Ce oi spurcate , iar au reusit sa strice un meci prin simpla lor prezenta 149.gif

Nu va suport spurcatilor !! fuck.gif fuck.gif fuck.gif
rew
L-ati vazut pe gradinescu cum ii statea pe limba sa zica despre suporterii cu incidentele de la inceputu meciului ca ar fi dinamovisti? Se vedea clar ca au fulare in culorile Belarusului, dar asta se tot codea sa le zica belarusi.
RED75
Nesimtitii au aruncat cu brichete in Gaev pentru ca joaca la Dinamo!

Evident ca acum se vorbeste la comun de "suporterii" nationalei, nu se spune ca sunt tot aia pe care ii lauda presa ca aplaudau cand le dadea Lyon 3-0 ...
ScorpyoN
QUOTE(djmihaitza @ 8 Oct 2006, 12:27) *
Meciul foarte bun facut de Bulgaria cu Olanda nu prea ne da sperante de locul 2. Am vazut repr. a 2-a si un pic din repr. 1 (in pauzele provocate de sutele de reclame de pe TVR1) si desi a plouat, terenul a fost greu, ambele echipe au jucat mai frumos decat am facut-o noi aseara. Sigur ca rezultatul ne bucura, dar jocul practicat de Bulgaria si Olanda (fara 4-5 titulari) ma ingrijoreaza al naibii de tare si ma fac sa ma gandesc la reclama cu Chivu: "Ne vedem in 2008"....poate in 2018, Cristi !!!

Care meci bun facut de muraturi? Cred ca ai vazut alt meci, e adevarat in prima repriza au jucat binisor, dar in a 2-a repriza au mancat handel cu polonicul. Cand olandezii au inceput sa joace fotbal, numai ghinionul i-a oprit sa dea gol. Si sa-i dau la musetel arbitrului aluia retardat care a anulat golul valabil olandezilor!
djmihaitza
@ ScorpyoN
Inseamna ca ai vazut si interventiile lui van der Sar din ultimele minute cand a scos 2 mingi de pe linia portii. CORECT, Golul lui van Persie a fost anulat aiurea....nici urma de fault in atac.

@RED75
Brichete + cornete, au folosit betele de la steaguri ca lansatoare.
ScorpyoN
Mdea, inafara de faza din ultimul minut cand Van Der Sar a scos mingea de pe linia portii, castravetii au fost praf. Astia numai prin bulan chior castiga puncte.
RED75
Coman a declarat ca, in timp ce o repriza intreaga au aruncat cu diverse obiecte in Gaev, cealalta repriza l-au injurat pe el din toata peluza. Astia nu au nicio limita... O fi jucat echipa prost, dar Coman chiar a scos cateva mingi.
paddy
QUOTE(rew @ 8 Oct 2006, 11:02) *
L-ati vazut pe gradinescu cum ii statea pe limba sa zica despre suporterii cu incidentele de la inceputu meciului ca ar fi dinamovisti? Se vedea clar ca au fulare in culorile Belarusului, dar asta se tot codea sa le zica belarusi.

Cind au inceput inccidentele, comentatorii au avut impresia ca se bat Dinamovistii cu Zdelistii , de altfel ei au spus ca sintem obisnuiti cu asemenea inccidente, noroc ca belarusii miroseau a vodca si aveau steagul tarii lor, ca de nu ii venea lui Borcea nota de plata 010.gif 010.gif
Ce s-ar fi intimplat daca steagul Belarusului ar fi fost alb - rosu 010.gif 010.gif
Stai linistit Rew ca nu e pt prima data cind ne musca comentatorii de bootyshake.gif uitate cind comenteaza meciurile lui Dinamo din UEFA , ai impresia ca au maxilarul legat cu sirma si nu pot striga GOLLLLL............. se simpte in glasul lor ca nu sint fericiti de victorile lui Dinamo, si de fiecare data pomenesc numele Zdelei......
hunter
QUOTE(rew @ 8 Oct 2006, 13:02) *

da...exact...si pe urma a zis ca i se par prea tineri ca sa aiba bani de o deplasare in Romania... 010.gif 010.gif
MosIonRoata
Ce ar mai fi de adaugat...Romania nu a jucat cu "Belarus", ci
cu Bielorusia. Nu va mai luati dupa astia de la mU.E. ca
sunt oligofreni!

Sanatate!
hunter
am auzit si ieri in timpul comentariului ca "jucatorul belarus a sutat la poarta..." shocked.gif shocked.gif shocked.gif
rednorth
Ce bine prindea un nou purgatoriu in mizeria ghencista si pt sufletele unora...mi-e o scarba profunda de atitudinea spurcatilor, si merita azi mai mult ca oricand apelativul, cand iti scuipi, si injuri tara..esti un spurcat.
Cand huiduiesti in biserica, esti un suflet spurcat...
marcher
piturca...o laba trista si sinistra. Un rahat de om...un rahat de antrenor. Sa-l manince viermii.
Taranu24
Au aratat de ce sunt in stare suporterii spurcati.....si mai vrea jiji sa jucam in ghencea...multumim dar nu e pentru noi.In rest mi-a placut faptul ca am jucat in viteza...
marcher
Da, da. Viteza a fost a lui marica, mutu si florentin, iar frana la handicapatu de dica si prostovanu de p marin
ScorpyoN
ba, inteleg ca pitzi e shtoist. Dar chiar nu vede ca dica daca nu primeste vreo pasa de la adversar sau vreun penalty nu face nimic? icon_rolleyes.gif
Sau ca daca se incearca un atac in viteza el actioneaza ca un ABS???
redlady08
ce mai e de comentat cand s-a vazut ce nationala varza avem in frunte cu marele oier puturca...dupa un asa meci am inceput sa am reale semne de intrebare si cred ca nu vom ajunge departe....pacat ca totusi exista jucatori care ar putea face fata echipei nationale si nu sunt luati in seama de acest antrenor de nimic pe care-l avem acuma..... 149.gif
f_rares
cea mai mare dezamagire au fost acei "pseudo"-suporteri...care in loc sa strige cat ii tin plamanii "HAI ROMANIA"...s-au apucat sa strige "Adi Mutu, esti o mizerie"...sau sa-l huiduie pe Niculescu , sau si pe Coman , din cate am inteles...
Daca s-a ajuns aici...e grav.Clar ca un dinamovist sa zica ca stelistul joaca slab , sau stelistul sa zica de dinamovist acelasi lucru , dar pana la un punct. Bine ca nu s-au apucat sa injure tot ce tine de Dinamo stelistii care il aplaudau din rasputeri pe DIca , desi nu a fost deloc special , ci doar in nota generala a echipei ...adica mediocru!
Blu
Pentru prima data m-am uitat la un meci al echipei nationale fara prea mare entuziasm . Cand am vazut ca Petre Marin e titular mi-a venit sa bat televizorul . Cum naiba sa bagi in teren un jucator care evolueaza la echipa lui de club in jur de 20 de minute pe meci ? Sincer nu inteleg logica !!! Cu Dica n-am avut nimic ca a fost titular , dar pana la urma n-a facut nimic . La un moment dat am si uitat ca e in teren ca nu atinsese mingea minute bune ... Cel mai tare m-am enervat cand am vauzt ca-l baga pe Buga in locul lui Mutu . BUGA ???????? Cum sa-l alegi pe Buga in defavoarea lui Niculescu sau Cocis ???? Pe ce motiv ???

Nu pot sa inteleg cum poti sa nu folosesti jucatori de la echipa care e cea mai in forma in Liga I ...

Titularii obisnuiti Chivu , Marica , Mutu , Fl. Petre si Rat au jucat bine . Coman e un portar de viitor . Goian merita sa fie titular . Rosu surprinde in mod placut . Dar in rest vai si amar . Daca jucam asa cu Olanda nu avem nici o sansa .

Traiesc totusi cu spenranta ca pana in primavara sa se schimbe in bine lucrurile . HAI ROMANIA !!!
rew
QUOTE(f_rares @ 8 Oct 2006, 22:45) *
Bine ca nu s-au apucat sa injure tot ce tine de Dinamo

Ba exact asa a fost. Petre fluierat si injurat. Lui Tamas i-au strigat sa se duca dupa Catalin. Mutu injurat si fluierat. Nu cred ca Marica a scapat. Chiar cei care au jucat cel mai bine au fost injurati, pe cind spurkaciunile care nici macar nu s-au vazut pe teren au fost aplaudate isteric.
f_rares
Nu am auzit ceva la adresa lui Marica...si ma surprinde...nici la adresa lui Tamas n-am auzit...nesimtiti...
niste animale daca au strigat asta lui Tamas...sa se duca ei , ca asta merita 149.gif ma *** pe gHENA lor ... sa joace Piti acolo pan' o realiza ca nationala are nevoie de sustinere , nu de 2 3 care chiar sustin NATIONALA , si nu pe steaua!
anja86
Decat sa ma uit la 10 meciuri cu nationala lui Piti plina de stelisti, mai bine ma uit la o repriza de-a lui Dinamo si imi fac ''plinul''! Poate eram si noi mai linistiti daca il bagau pe Niculescu, dar ................ce sa faci, ca Piti vine de la steaua, asa ca o s-o faca de OAIE in continuare.
Chiar ca scorul de 2-0 (pt noi) e foarte periculos, noroc ca am avut portar bun (bun bun -dar Dinamo i-a dat 3 goluri)!
RED75
Ce nu s-au gandit "ultrasii" din galeria stelei care au facut mizeriile alea la meciul Nationalei, este ca fara sa vrea, i-au sifonat imaginea de Mihai Viteazu lui Jiji.
Pai cum adica, el face stadion pentru neamul romanesc si vin aia de la el din galerie sa huiduie nationala ?
Nu vedeti ca Jiji tace ? icon_lol.gif Ma astept, cu prima ocazie cand il jeneaza ceva la pantof, sa puna bodyguardzii sa sparga cateva nasuri pe acolo prin peluza ca sa le aduca aminte ca sunt doar niste blacksheep.gif
Si adevarul e ca o merita !
caine_tm
meciul asta are doua constante, mediocritatea nationalei lui PITI si lipsa de bun simt a blacksheep.gif lui jiji, este revoltator ca jucatorii sa fie fluerati pt ca sunt de la Dinamo sau de la rapid 149.gif , este rvoltator jocul slab al echipei, este revoltator ca echipa este facuta de la steaua, ce cauta Petre marin si mai ales ce cauta Ovidiu Petre. cracanatul de dica e bun doar in meciurile in care baciul sef isi baga coada bifurcata vampire.gif

in schimb am vazut Bulgaria- Olanda, mai chiar mai crede cinava ca pipti poate alcatui o formatie care sa tina piept olandei si sa castige la Sofia, sa nu se supere cineva dar eu unul am incetat sa mai cred. eu nu cred ca la modul in care se face selectia si la modul in care este pusa echipa in teren Romania are vreo sansa in fata olandei sau a bulgariei la Sofia

hai romania romania.gif
paddy
Cel mai rau a fost afectat Gaev rofl.gif rofl.gif au tras spurcaciunile cu cornete in el rofl.gif rofl.gif
Nu inteleg de ce nu jucam pe Lia Manoliu dunno.gif am putut juca cind in loc de iarba era musetel si acum cind arata foarte bine nu putem juca.....
marcher
Pai asa au vrut rahatii de la zdeaua gunshot.gif
belbe
sa va fie clar .... Dinamo > decat echipa natioanala ..... 010.gif
marcher
Da cu coman...ce-au avut? 256.gif 256.gif
ScorpyoN
Pai, ca sa fii blacksheep.gif tre' sa fii un pic (mai mult) retardat si sa stii sa injuri. In cazul de fata, jucatori de la Rapid si (ex)dinamovisti.
POOL
Am luat 3 pncte si am mers mai departe.. Eu zic ca cel mai slab a fost Piturca, deoarece n-a gandit bine tactica.. chivu la inchidere nu joaca bine. thumb.gif
CRISX
Eu sunt convins ca daca se juca pe Dinamo, o parte dintre spectatori (repet, doar o parte ) huiduia si injura pe jucatorii de la st-oaia si de la rapid. Poate ca jucatorii in cauza n-ar fi fost la fel de afectati , distanta pana la tribune mai atenuind din claritatea injuraturilor.
Parerea mea ...
bigbobo
Nu trebuie sa punem in balanta ce ar fi putut sa se intample in Stefan cel Mare cu ceea ce s-a intamplat in ghena. Frustrarea "minunatilor" suporteri ai stelei a atins cote inimaginabile. In ghena de la conducatori, jucatori si pana la suporteri numai este nimic de reparat. Meciurile nationalei trebuie sa se joace in alta parte.
mihaiul90
putzulica de pitzurca e un antrenor mizerabil, chiar acum e la Nasul pe B1, si-a batut joc de numele Dinamo introducandu-l pe Claudiu atat de tarziu, mai bine il baga pe Radu Stefan cum zicea Rednic, cred ca ar fi contat mai mult pt moralul lui Radu sa fie introdus fie si tarziu decat pt Niculescu care s-ar fi simtit mai bine sa nu mai intre deloc decat sa intre pentru 30 de secunde.
ScorpyoN
cacatoiul de putzulica a declarat ca dica a fost intr-o dispozitie proasta si ca a fost obosit. Din acest motiv dica a jucat execrabil. bravo pitzi
Ma intreb ce va raspunde rahatzoiul daca va fii intrebat de ce aduce rezervele stoaiei la nationala.
mrbodo2002
Am jucat deplorabil.Nu pot sa inteleg cum toate ziarele de sport si cei de la nationala sustin ca am jucat bine!Ar fi trebuit sa vada meciul dintre Anglia si Macedonia.Daca jucam asa cu Macedonia ne bateau aia de ne omorau.Jucam jalnic si se vede cu ochiul liber.Ca sa ne calificam ne trebuie un antrenor bun la nationala!
Cai Lun
"piturca...o laba trista si sinistra. Un rahat de om..."
"handicapatu de dica"
"Pai, ca sa fii blacksheep.gif tre' sa fii un pic (mai mult) retardat si sa stii sa injuri."
"putzulica de pitzurca"
"cacatoiul de putzulica"

Mie, personal, imi este jena ca sunt coleg de forum cu cei care folosesc astfel de expresii. Cu ce sunteti voi mai presus decat cei care au facut circul acela ieftin in ghencea? Cu nimic! Daca Nationala ar juca in Stefan cel Mare, iar voi ati fi prezenti in tribune, CU SIGURANTA am avea parte de aceleasi "scene". Nu il veti injura pe Petre ci pe Dica. Nu pe Mutu si pe Rosu. Nu pe Tamas ci pe Petre Marin...si pe Piturca.. si pe Iovan.. si asa mai departe...

Macar nu mai faceti pe moralistii! TOPIC INCHIS! banned.gif [ca sa nu va sanctionez pe cei care nu va puteti pastra mesajele in limitele decentei...]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.