Help - Search - Members - Calendar
Full Version: RomĂąnia - Bielorusia
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
divisor
Partida România - Belarus se va disputa sambata de la ora 20:15.
De la liderul campionatului sunt convocati doar 3 jucatori: Cristian Pulhac, Radu Ştefan si Claudiu Niculescu.
Blu
Mda , meciul cu Belarus ... Am ajuns sa ne fie frica de Albania si Belarus . Si totusi nu facem nimic pentru a schimba ceva . Selectia lui Piturca mi se pare iar lipsita de corectitudine . Dupa evolutiile lamentabile a Stelei din ultimele 2 saptamani (exceptand partida cu Dinamo Kiev) a convocat 6 oitze . Pe Dorin Goian si pe Dica inteleg de ce i-a convocat , dar restul turmei ??? Petre Marin de exemplu nici macar nu e titular la Steaua ... acum convocam si rezervele Stelei ??? Asa de rau am ajuns ... De la Rapid nu inteleg de ce i-a chemat pe Buga si Lazar ... Piturca stie ca Buga nu a marcat nici un gol in 10 etape ??? A marcat doar 4 goluri in Uefa cu echipe de mana a 4-a ... sa fim seriosi , Buga nu e in forma . Iar Lazar ... Lazar de abia a ajuns la Rapid . Inca nici nu a avut timp sa arate ce poate . La Badoi am abtin , ca sincer nu i-am urmarit evolutiile , dar din cate stiu nu a rupt gura targului. Asta am avut de zic legat de cei convocati . Mai sunt multe de spus despre cei neconvocati . Vlad Munteanu de exemplu ... Vladut al nostru e in forma maxima ( a dat 3 goluri in 6 etape ) . Sau poate tv-ul lui Piturca nu prinde Bundesliga ... In locul lui Mugurel eu zic ca mai bun era Ganea , dar probabil faptul ca e golgeter nu inseamna nimic pentru Piturca .

De portari nici nu merita sa discutam . La luat pe Popa in locul lui Lobont ???

Oricum , din cei convocati cel mai bun "11" cred ca ra fi :

Portar : Coman

Fundasi : Chivu , Tamas , Goian , Pulhac

Mijlocasi : Florentin Petre , Laurentiu Rosu , Nicolae Dica , Mutu ( in spatele atacantilor)

Atacanti : Marica , Niculescu

Si pentru schimbari nici nu am de unde alege ...
Wlad_red_dog
Iluzii. Cand l-o baga pe Pulhac SI Niculescu titulari(si nu-l baga pe contra si rat al lui, of of of of, nu mere)

Cred ca primul 11 ar fi

Coman
Contra-Chivu-Tamas-Rat (apararea care aluat 2 goluri in 2 min cu Bulgaria)
Petre-Rosu-Cocis-Dica-Mutu(cu protejatii lui piti si vedeta mutu+dica care nu joaca nimic de 5 meciuri incoa)
Marica (

Acum, cateva intrebari: Ce-n p*** mea cauta Ovidiu Petre si P. Marin la nationala. S-a tampit de tot piti? Ba, astia nu numai ca nu joaca de loc bine(nu numai ca nu joaca bine, nu se vad deloc la minge) dar EI NU SUNT NICI TITULARI. ORBULE!!!! MAI LIPSESTE NUMAI GIGEL COMAN!!!
De ce e Goian la nationala? Ala a luat rosu in ultima etapa si a facut 3 penaltiuri in 5 meciuri(nesanctionate bineinteles). Cu Moti ce era? A avut evolutii constant bune si e mai rapid decat goian si poate si Moti sa dea gol.
De ce Piti isi hraneste ego-ul de blacksheep.gif neconvocand jucatorii care nu i-au facut pe plac? Noi nu avem 10000 de valori, trebuie sa-i chemi pe cei mai buni. Aici ma refer in special la Ganea.
Ce cauta Badoi si Buga la nationala? Buga a marcat 0 goluri in campionat si 3 impotriva maltezilor crazy.gif crazy.gif crazy.gif si unu singur important impotriva lui Sarajevo. In concluzie el nu a mai marcat de vreo 8 meciuri. Iar Badoi noroc ca a marcat din penalti.
De ce nu sunt convocati Ogararu si Vlad Munteanu????

IATA CUM SE PREZINTA MANDRIA NOASTRA NATIONALA. ASTA NU-I ECHIPA ROMANIEI, E ECHIPA PITURCIEI
ScorpyoN
Badoi este cel mai bun fundas dreapta. Ii dau dreptate convocandu-l. Apoi, mijlocasi...Ce naibii cauta Mutu? Ala a uitat de mult sa joace fotbal, sau mai rau a uitat ca fotbalul e joc de echipa. De dica nu mai zic, dar dica e blacksheep.gif si inteleg de ce l-a convocat pitzi.
Cum ar fii trebuit sa arate echipa nationala daca am avea un antrenor adevarat si nu un barbagiu infect:
---------------------Coman-------------------------
----Badoi-------Moti----------Chivu--------Pulhac
F. Petre -------------Lazar---------------Mutu(pentru ca pe altul nu gasesc pe postul asta)
--------------------Dica(idem mutu)---------------
--------Marica-----------------Ganea--------------
Hatzu
Nu prea ma intereseaza primul 11, sper doar intr-o victorie..cat despre dinamovisti nu stiu daca pitzi ii va baga in teren..poate pe Clau si pe Pulhac..da in timpul meciului...Contra nu are cum sa fie pt ca e suspendat si Ganea...neconvocat....
RED75
Cu toate tampeniile din capul lui Piturca, imi doresc prea mult sa mai jucam si noi la un campionat european ca sa nu tin pumnii stransi echipei !

La dracu, am ajuns sa aven emotii cu Belarus bigcry.gif
hunter
nu prea ma mai pasioneaza meciurile nationalei--antrenorul nu ma reprezinta blacksheep.gif ,jucatorii folositi nici atat blacksheep.gif ,echipa evolueaza sub orice critica...macar sa nu se accidenteze jucatorii dinamovisti,sa avem tot lotul valid pentru meciurile din UEFA si campionat.

mai e si campionatul intrerupt pentru meciul asta 149.gif 149.gif
florinasu
da asa este e jale,il loc sa reprezinte romania dl piti isi face interesele proprii,urat din partea lui sa tina pe ganea acasa care e cel mai bun atacant in acest moment si ce sa mai sa avem bafta la tragerea ptr grupe.....HAI Dinamo!!!!!
RED75
Probleme similare am inteles ca sunt si in Olada cu Van Basten, dar la ei merge echipa...
In cazul Ganea, Piturca e chiar idiot. Chiar daca nu il sufera, e clar ca omul e unul dintre cei mai in forma atacanti. Putea sa-l cheme toamna asta sa-si faca treaba in teren cu el, ca oricum pana la europene mai e mult si, din pacate Ghanezul o sa aiba o varsta atunci.
Dar Piti, o tine cu tampeniile lui, in loc sa vada interesul echipei ! Si nu e la primul caz .
stef 22
Cum naiba la echipa nationala au ajuns sa fie convocati cei care freaca banca de rezerve la steaua(gen ov. petre )?
bigbobo
Fara victorie in meciul de sambata putem sa ne luam adio de la calificare. Nu cred insa ca Belarus ne va crea mari probleme. Sper intr-un 2 - 0 cu Mutu si Clau marcatori...Hai ROMANIA...
redlady08
din cauza antrenorului in special si a rezultatelor slabe....echipa nationala nu ma mai atrage ca inainte..e pacat ca un individ sa strice ceea ce au reusit jucatorii generatiei trecute.....daca am ajuns sa ne intrebam care va fi deznodamantul meciului cu belarus inseamna ca selectia e proasta si ca cineva trebuie sa plateasca pentru tot raul de pana acuma 149.gif ....vinovatii se stiu dar se ascund dupa degete...si pentru asta numai echipa nationala are de suferit.

Sper doar sa-i batem pe belarusi si sa pastram sanse pentru calificare ca daca nici de data asta nu ne calificam drunk.gif crazy.gif
paddy
ROMANIA - 0 - BELARUS - 5
M-am saturat de echipa asta de drogati si de betivi, la un asa antrenor asa jucatori, ne meritam soarta.
Ne duc cu zaharelu de atitia ani, se fac atitie experimente, promisiuni........la Dinamo spuneam poate la anul , la nationala e putin mai greu cu numaratoarea, cind ii vad pe toti basitii gen Chivu care tot isi da cu pumnul in piept spunind "Cred ca a venit si timpul generatiei de "fier sa se califice " din pacate au inceput sa iasa la pensie si a ramas numai gura de ei......." Generatia TIRFELOR" a apus, traiasca " Generatia BECALIZATII" .......
Blu
Pentru cei care l-au tot bagat pe Contra in primul "11" : Contra e accidentat/suspendat (?) , nici macar nu a fost convocat .
gavros
romania.gif in 2008 vom fi prezenti in Austria si Elvetia romania.gif
Wlad_red_dog
OOOOOOPS, scuzati, am uitat faptul ca Contra (cacofonie voita) e suspendat. icon_redface.gif Oricum o sa bage cealalta matracuta, Badoi.

REPET INCA O DATA CA MA ENERVEAZA LA CULME: CE CAUTA REZERVELE STELEI LA NATIONALA IAR GANEA SI ALTII IN TRIBUNE. RUSINE PITI!!!! Nici nu stiu daca sa tin cu Romania sau nu.....
nubi1
Celor care il vor pe coContra in nationala eu le spun sa o lase mai moale cu drogurile. Acest idiot ne-a mancat multe meciuri si nu merita lasat nici in tribune.
Oile din lot sunt cam in aceasi situatie. Piturca o sa ne albeasca pe toti romanii. E cel mai slab si ingamfat antrenor al nationalei.
Sper totusi(normal) sa ii batem pe rusi. Si mai sper sa isi dea demisia pitipoanca.... slabe sanse totusi.
doggyy86
La ce echipa aconvocat asta.............
SIGUR LUAM BATAIE!!
poate Niculescu sa dea vreun penalti de pe la 20-25 m daca il lasa MUTU!!
SPER sa batem desi................
Hatzu
Nu se pune problema ca nu ii batem pe Belarus, cine draq mai sunt si astia, oricat de mult il urasc pe Putzirca nu cred ca vom pierde vreun punct cu Belarusul...Singura mea nelemurire/nemultumire e ca nu a chemat mai multi dinamovisti si a chemat rezervele de la shtoia..dar noah, asta e putzirca...si Moti si Ganea, cel putin trebuia sa se alature convocatilor.
mihaiul90
Asta chiar e prost, a inceput sa ia la nationala rezerve de la steoaia doglaugh.gif . Du-te tare pitzi, nici nu mai imi vine sa tin cu nationala cand vad cat de prost esti !
Taranu24
Cu Belarus nu cred ca e problema astia sunt slabi de tot...Oricum meciurile grele sunt in primavara atunci sa-l vedem pe mister Piti ce face....Selectia se face criterii pe caer nici un om normal nu le intelege....
marcher
QUOTE(mihaiul90 @ 4 Oct 2006, 15:12) *
. Du-te tare pitzi, nici nu mai imi vine sa tin cu nationala cand vad cat de prost esti !

Eu nu mai tin demult...asta a pitzizat nationala. O jigodie nenorocita axe.gif
deceneu
E o situatie cam ciudata!!!Nu am crezut niciodata ca o sa-mi fie indiferent ce face Romania! Din pacate.. bigcry.gif Din cauza unui barbutist!! axe.gif Daca batem, cum ar fi normal, e bine....daca nu si mai bine...nici nu vreau sa ma gandesc cata carne o sa pape nea' Piti!! doglaugh.gif
mihaiul90
Stiti daca o sa fie vreun "caine" titular ? Macar Gaev dincolo ? Eu o sa tin cu echipa la care o sa fie mai multi dinamovisti titulari, deci s-ar putea cu Belarusu doglaugh.gif
bigbobo
Niciun caine titular in formula de start a nationalei! Doar 4 ex dinamovisti. Oricum HAI ROMANIA romania.gif romania.gif romania.gif
ScorpyoN
Doamne... inca sustin... ce jucator magnific este Marica.
bigbobo
@ScorpyoN...Pentru bunastarea "dragilor" nostri actionari...
marcher
Na traznaie...2-1. Ne iau astia sunca din fasole. Noroc cu fostii dinamovisti ca scot barbugiul din rahat. beerchug.gif
bigbobo
Cand ma uit la rezultate gen Scotia - Franta 1 - 0, Anglia - Macedonia 0- 0 m-as bucura ca Romania - Belarus sa se termine 2 - 1...
MosIonRoata
Pana una alta, Bulgariata datata golata la Olandata ....Bulgaria-Olanda 1-0.

Sanatate!
alecsa_rd
Numai noi avem talentul asta...o facem lata la sfarsit!!! 149.gif Ar fi culmea!
edy
Prevad inca o calificare pierduta bigcry.gif
CE rezultate azi bigcry.gif bigcry.gif bigcry.gif : Cipru - Irlanda 5-2 , Anglia - Macedonia 0-0
Sa speram la un 2-1 macar

Viata noastra e Dinamo ale...!!!
MosIonRoata
Conform paginii de la mUEFA, la Bulgaria -Olanda, raportul
marilor ocazii in prima repriza a fost 0-7...car'vazica, Bulgariata
avutata bulanata spurcatata...
....

Sanatate!
ScorpyoN
3-1, gol goian. la cat s-a ratat vine golul ca o usurinta.
dar nationala tot a jucat praf.
alecsa_rd
Doamne dar cat a ratat Petre!!! bigcry.gif bigcry.gif bigcry.gif HAI piticule un gol la sfarsit!!!
bigbobo
3 - 1 gol spurky...Cel mai bun jucator...Coman...merita sa fie titular la nationala...
ScorpyoN
Niculescu a intrat in minutul 92, pitzurca, mancami-ai cardanu de blacksheep.gif jegoasa.
alecsa_rd
Bataie de joc! L-a bagat pe Niculescu in ultimul minut! De ce la- mai bagat...mai bine nu o facea sau o facea mai devreme... 149.gif 149.gif
cojocady
Piturca cel mai bulangiu antrenor de Nationala. PE Ganea nu l-a chemat la lot spuand ca a auzit el cum ca Ganea ar fi vrut sa plece la meciul cu Bulgaria, deci l-a sanctionat numai pentru intentie, iar pe Niculescu care a fost convocat l-a bagat in ultimul minut de joc, saracu se ruga sa iasa mingea afara sa prinda si el macar un minut. Daca il inlocuia cu Mutu, ar fi marcat cel putin o data, pe pariu. Oricum Buga a dat numai pase proaste.

Asa ca Piti, ti-o fi iesit tie meciul in seara asta, da tot un bulangiu stelist ramai....
rainman70
giljotiini.gif TZIPURCA isi cam bate joc de noi.L-a tratat pe Niculescu ca pe un junior. Respect Ganea!!! HAITA_DINAMO.gif
hunter
lasa ca la sfarsitul campaniei cand se trage linie,va trebui sa raspunda evillaugh1.gif evillaugh1.gif
MosIonRoata
La Sofia s-a terminat 1-1, raportul marilor ocazii fiind 3-11...
ce-o fi fost acolo... Cred ca e un rezultat care ne avantajeaza.

Sanatate!
Sezran
cum necum, bulgaria a mai ciupit un punct nemeritat.
rezultatul ne avantajeaza numai pe sfert. adica e putin mai bine decit sa fi pierdut olanda, dar mult mai rau decit daca ar fi cistigat olanda.
olanda oricum va cistiga grupa, interesul nostru e sa ii impinga in spate cit mai mult pe bulgari, adica sa ii bata.
Wlad_red_dog
Am castigat cu mult bulan la cat am ratat, dar ulcioru nu ,ere de multe ori la apa............. Nu mi-a placut ca piti si-a batut joc de dinamovisti (din nou) si ar trebui ca Dinamo sa refuze sa mai dea jucatori la nationala.
PITI $%%^*&(*(&_ OAIE SPURCATA, SPER SA AJUNGI ANTRENOR IN LIGA A DOUA TOGOLEZA!!!!!
DjMaXxXuU
In viata mea nu am vazut asa o campanie anti-Dinamo la nationala!! Acest domn piturca este o piedica pt. fotbailistii dinamovisti de a ajunge la nationala.Dica nu avea ce cauta pe teren, a reusit si el un gol cu Dinamo kiev si niste goluri din penalty si gata? hop la nationala?Acest piturca sa nu uite ca Dinamo are cel mai puternic atac din EUROPA, nu cred, ca cocis este mai bun ca NICULESCU. CLAU`GOL nu merita bataia asta de joc sa fie introdus in minutul 91, saracu isi freca mainile nu stia ce sa mai faca sa se intrerupa meciul sa intre si el mai repede. Sincer am simtit o mare ura fata de acel selectioner de la nationala (nu-i mai pronunt numele) pt. bataia de joc care o arata fata de fotbalistii dinamovisti. Daca as fii in locul lui Borcea si al conducerii nu as mai lasa nici un dinamovist la nationala pt ca prea isi bate joc de ei.De acest chivu a ramas doar numele si banderola in rest....... dar tac din gura ca si asa nu ma vede nimeni si chiar daca m-ar vedea tot nimic nu s-ar face !! ANTI PITURCA !! NU-L MAI SUPORT !!

FORZA Dinamo si...... CLAUDIU nu merita asa ceva !! P.S. Buga nu avea ce cauta pe teren inaintea lu` Niculescu !!
deceneu
Pe mine nu mai mira nimic din ce face Piturca. La 2-1 chiar ne-a tremurat chilotii in 3 randuri! Joc mediocru, antrenor submediocru, jucatori slabi, conducere de 2 lei ghost.gif ....
dudu1961
argument.gif Si care e problema nu se califica nu da vina pe dinamovisti lasa sa bage pe cine vrea ___daca Mutu care la calificarea trecuta a salvat echipa de tot cacatul pe care erau sa il faca e injurat de niste origofleni ce sa mai zicem de jucatorii nostri asa ca mai bine ca ii tine pe banca axe.gif
coolio
Inainte de a fi antidinamovist piturca nu a fost nici macar Roman.
Cum sa nu il chemi pe Ganea ?!?!?Cum sa il introduci pe Niculescu atat de tarziu cand vezi ca unii jucatori nici nu exista pe teren.
Asta ori are ceva "afaceri" cu anumiti impresari (sa le promoveze jucatorii), ori pur si simplu nu vrea binele nationalei.
Nu e vorba numai de Dinamovisti.Din partea mea sa fi fost 11 stelisti daca merita acest lucru.
cand e vorba de mandria NATIONALA suntem in primul rand ROMANI,apoi Dinamovisti,stelisti ,rapidisti.
rew
De fiecare data cind vad mizeria spurkata de la 'nationala' ma felicit ca de 13 ani tin NUMAI cu Dinamo.
Iar gunoaiele care populeaza de obicei ghena au aratat inca o data ca daca vrei sa tii cu steaua trebuie sa fii macar putin retardat. Toti dinamovistii au fost fluierati. Mindria nationala a romanilor, invocata de unii, nu are nici o baza cind esti concetatean cu asemenea animale, si nu numai.
djmihaitza
verystrange.gif SUBSCRIU !

Adi Mutu - fluierat si apostrofat; ascultatorii de scooter-maria din tribune s-au legat de Consuelo, apoi de cocaina, iar Adi sangera pe marginea terenului pentru Nationala ROMANIEI.
Claudiu - fluierat indelung la schimbare. Aici as aminti si comentariul tendentios marca TVR: "va intra si Niculescu doar pentru a mai bifa un meci in dreptul jocurilor la Nationala care si asa nu sunt multe, are doar 4"
Fl. Petre - fluierat si el, de asemenea.

La toate acestea se adauga neconvocarea Ganezului din motive extrem de puerile 149.gif .

Meciul foarte bun facut de Bulgaria cu Olanda nu prea ne da sperante de locul 2. Am vazut repr. a 2-a si un pic din repr. 1 (in pauzele provocate de sutele de reclame de pe TVR1) si desi a plouat, terenul a fost greu, ambele echipe au jucat mai frumos decat am facut-o noi aseara. Sigur ca rezultatul ne bucura, dar jocul practicat de Bulgaria si Olanda (fara 4-5 titulari) ma ingrijoreaza al naibii de tare si ma fac sa ma gandesc la reclama cu Chivu: "Ne vedem in 2008"....poate in 2018, Cristi !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.