Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Suntem mandri de noi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Pages: 1, 2
Cai Lun
Din nou atmosfera de meci mare in Stefan cel Mare! Din nou s-a adunat galeria cainilor! Din nou echipa a fost la inaltime! Ce meci! Ce victorie! Ce echipa avem!
Dinamo
- Rapid nu promitea foarte mult inainte de start. Este o perioada in care programul exhipelor este suficient de incarcat incat sa ne temem de oboseala. Rivalii jucasera 120 de minute joi in utlma partida. Cu toate acestea, nivelul meciului a fost cu mult peste cel al derby-ului cu Steaua. Am intalnit o echipa care in primele 60 de minute a reusit sa ne puna pe ganduri. Multi eram resemnati la pauza, dar asa cum cantecul galeriei a refuzat sa abandoneze echipa pe intreaga durata a partide, in egala masura si echipa a stiut sa ne rasplateasca!
Ne-am obisnuit ca in ultimul timp PCH sa fie plina. Insa haideti sa vorbim putin "pe bune". Cati din cei care intra in peluza la meciurile mari sunt cu adevarat membri ai galeriei? O spun cu toata raspunderea: maxim jumatate. In peluza sunt doua moduri in care poti sa ragusesti: fie cantand pentru Dinamo, fie (daca esti lider in grupari) tipand la altii si indemnandu-i sa cante. Exista multa umplutura in peluza, fie si pentru simplul fapt ca biletele sunt mai ieftine. Avem enorm de pierdut de pe urma indivizilor care vin in peluza si tac. Este mare pacat. Galeria se aude foarte bine si foarte frumos la TV, dar cand ne gandim ca in realitate potentialul ei este utilizat doar la jumatate... Enigma este ca acesti oameni striga daca este vorba sa injuram Steaua sau Rapidul, ori jandarmii, ori vreun adversar cand este schimbat.
De fapt, vorbind cinstit, ei sunt parte a tribunei. Cand intri in galeriei, daca vrei sa canti, nu te vei aseza niciodata langa gard. Vii cat mai in centru. Te asezi langa gard doar daca vrei sa eviti galeria. Practic, ocupi un loc degeaba. Cred ca ar trebui ca gradena peluzei sa se restranga, sectoarele limitofe ale peluzei sa fie incluse in zona tribunelor.
In fine. Nu vreau sa supar pe nimeni, vreau doar sa evidentiez un fapt cu care nu ne face placere sa ne mandrim.

Aseara am avut adversari pe masura. Anticipam de altfel inca de ieri. Atat in tribuna cat si pe teren, rapidistii au fost un adversar demn de laudat. Evident, in comparatie cu Steaua. Plecand de la abordarea deschisa a jocului, de la fair-playul din teren si terminand cu galeria care a reusit sa se auda chiar si din PCH, Rapidul s-a ridicat la nivelul unui derby care cu siguranta nu a dezamagit. A fost un meci frumos si o atmosfera frumoasa.

De remarcat: acesta a fost primul meci din acest sezon in care numele lui Mircea Rednic a rasunat in tot stadionul. De altfel, performantele sale impuneau acest lucru.

[scris de mine.]
Taranu24
Cred ca ai dreptate....eu sunt unul din cei care si-a dat seama ca nu au ce cauta acolo de mult.Pur si simplu sunt prea tensionat si ma uit la meci.Felicitari celor care au puterea sa incurajeze tot meciul.Nu stiu de ce dar am impresia ca numele lui Rednic o sa fie scandat mult timp de acum incolo..Inca o data felicitari baietilor.

FIRST GOD THEN Dinamo THEN EVERYTHING ELSE
FarfelkugeL
Excelenta idee Cai Lun. Meriti cel putin un pahar de apa plata.

Nu suport pe cei care vin la meciuri ca sa manance seminte: IN PELUZA NU SE MANANCA SEMINTE!
Daca nu vrei sa canti sa bati din palme, sa incurajezi echipa in momentele grele (exemplu la 0 - 1 pt c... rapid), ce mai cauti in peluza?
A... biletul este mai ieftin? Pai asa poti sa stai si in fata televizorului si sa bei o bere.

Multi prieteni si prietene ma intreaba, sambetele, duminicile:

"Mergem mai tarziu prin oras, sa bem ceva, sa mancam ceva, sa facem o caterinca?"
"Nu pot, ma duc in deplasare cu Dinamo / Nu pot e meci in seara asta" (se subantelege ca joaca Dinamo)
"Iar ma? Iar? Alt meci?"
"Da."

In momentul ala discutia despre meci e incheiata, orice ar face/zice (ma rog, aproape orice), nu reusesc sa ma intoarca.

...

Bun, si asa se termina de obicei discutiile.

Nu stiu cat de relevant este insa pe mine ma cuprinde febra meciului cu cateva zile inainte. Nu conteaza cu cine joaca, nu conteaza unde se joaca, simt ca trebuie sa fiu acolo, in peluza sa imi sustin echipa, sa cant, sa aplaud.

Cateodata nici nu vad multe faze din meci, nu vad nici goluri, mai intreb pe unul, pe altul, insa rezumatul pot sa il vad si acasa/net.
Pot sa mai vad golurile, fazele controversate, nu e asta o problema.

Ca sa fiu ontopic, da sunt mandru de mine, da sunt mandru de mine ca incerc si reusesc de multe ori sa nu ratez nici un meci (si acasa si in deplasare), da sunt mandru ca sunt alaturi de echipa si la bine si la rau, nu doar ca unii doar la bine, si mai ales sunt mandru ca sunt caine!

Sper sa fie din ce in ce mai multi in peluza, si de ce nu, in stadion care sa cante, nu numai in peluza (aici am o mica remarca: Tribuna a 2-a care la meciul cu steaua ne-a preluat strigatul nostru de razboi cu stelistii: "ole, ole ole ole/ steaua / m..." sincer am ramas uimit sa aud de laTribuna a 2-a, in modul placut).

Cel mai frumos vis al meu, acela cu stadionul nostru plin s-a implinit la meciul cu oile. Atat de fericit am fost incat la gol mai aveam putin si imi rupeam gatul, am cazut pe scaune, aproape plangeam de fericire cand vedeam stadionul plin de dinamovisti care se bucura de golul picat asa tarziu si totusi... ma bucuram enorm, conta ca e gol, era victorie, victorie impotriva rivalilor de o viata!

... Deci, va rog cine vine in peluza de acum incolo, sa nu se astepte sa vina ca la teatru 90 de minute... echipa asta care se contureaza acum o merita, Mircea Rednic o merita, dinamovistii din toata tara care nu pot sa ajunga la meci o merita si ei deci va rog... CANTATI PENTRU Dinamo, APLAUDATI PENTRU Dinamo!
antisteaua
Aseara, in timp ce Rapidul executa lovitura de la 11 m cantam pentru Dinamo alaturi de o buna parte a galeriei. O alta partea manca seminte, injura, fluiera sau pur si simplu privea ca si cand ar fi stat pe fotoliu in fata televizorului. Acei oameni care cantau intelegeau ca pot participa la incurajarea echipei care era intr-un moment greu. Pe ceilalti nu prea ii interesa, ei erau la ora mesei si serveau seminte. Dar uimitor, cand a fost injurat zicu au putut sa ia o pauza de masa si au inceput si ei sa strige, dar cand Dinamo avea nevoie de incurajari au preferat sa rontaie. Imi este foarte greu sa-i inteleg pe oamenii astia. Eu cred ca cei care nu striga nu sunt conectati la atmosfera meciului. Daca pierde Dinamo probabil incep sa comenteze ca ala nu a jucat bine, ca ala a ratat, ca nu stiu ce. Devin penibili in opinia mea. De fapt cred ca nici nu prea ii intereseaza rezultatul, pentru ei contand doar sa aibe subiect de barfa.
Este pacat ca se intampla asta. Pentru mine a fi suporter inseamna sa vii la stadion si sa-ti incurajezi echipa. Sa traiesti fiecare moment al meciului. Sa te bucuri pentru orice reusita sau sa te enervezi pentru orice nereusita dar indiferent de ceea ce se intampla sa iti incurajezi echipa. Si daca la tribune lumea sta ca la teatru ar fi bine sa-si plateasca confortul de a vedea meciul luand masa si sa-i lase pe cei care vor sa-si incurajeze echipa din peluza.
Imi amintesc ca in Divina Comedie, la intrarea in infern era o inscriptie de genul: "Voi ce intraţi, lăsaţi orice speranţă" poate ar fi bine ca la intrarea in PCH sa se scrie: Voi ce intraţi, lăsaţi orice samanta de floarea soarelui!

IN PELUZA CATALIN Hîldan SE CANTA PENTRU Dinamo. CEI CE NU AU CHEF SA CANTE SA - SI PLATEASCA BILETUL PENTRU TRIBUNA SAU SA VADA MECIUL LA TV!
gavros
[quote name='FarfelkugeL' date='2 Oct 2006, 23:38' post='99695']
Sper sa fie din ce in ce mai multi in peluza, si de ce nu, in stadion care sa cante, nu numai in peluza (aici am o mica remarca: Tribuna a 2-a care la meciul cu steaua ne-a preluat strigatul nostru de razboi cu stelistii: "ole, ole ole ole/ steaua / m..." sincer am ramas uimit sa aud de laTribuna a 2-a, in modul placut).

la meciu cu spurkey a cantat tot stadionul si tribuna a 2a si tribuna 1 chiar si 0
Cai Lun
Imi pare rau ca nu am copiat si comentariile aici. Era unul care stiu ca se batea cu pumnul in pipt ca el are 20 de ani de cand vine in peluza si ca sa nu ii spun eu cand tre' sa cante si cand nu... Aveam sa ii spun vreo doua, dar ma abtin, ca sa nu mai deranjez si pe altii...
antisteaua
Pai deranjeaza-i, deranjeaza-i, ca sa se simta. Daca aseara nu s-au simtit sa se simta acum. Probabil neanea ala stie sa spuna doar m... steaua dar sa-si incurajeze echipa nu mai stie. Nenea, daca nu iti zice Cai Lun iti zic eu: degeaba ai venit de 20 de ani in galerie.
redlady08
bine punctat cai lun....ai mare dreptate....nici nu stiti cat regret ca nu pot fi la fiecare meci acolo in galerie sa cant si sa-mi incurajez echipa....as da orice sa pot fi acolo si nici nu stiti cat de mult ii invidiez pe cei care au aceasta posibilitate...din pacate unii nu stiu sa profite de onoarea pe care o au.....chiar daca nu vin des la meciuri datorita distantei, timpului si altor motive....cand o fac vin cu toata inima la stadion si cant si-i incurajez pe baieti pana ragusesc si nimic nu se compara cu o seara in PCH. HAITA_DINAMO.gif
florin_pch
Trebuie sa te contrazic in ceea ce priveste alegerea unui loc langa gard. Sezonul asta am fost prezent la toate meciurile de acasa si intotdeauna ma duc la ultimul rand de scari din peluza, cel din sectorul 5. Iti garantez ca si acolo o buna parte din suporteri canta neincetat. Se intampla, ce-i drept, sa ma trezesc urland aproape singur dar nu pentru mult timp. Faptul ca stau in sectorul 5 nu inseamna ca nu imi sustin echipa. in momentul penalty-ului cantam si eu, acolo in sectorul 5 ca dupa momentul de soc al golului sa strig la propriu cat pot de tare "Dinamo, lupta Dinamo!". Nu ar trebui sa generalizati cand vorbiti de atitudinea suporterilor. la golul cu steaua si sectorul 5 s-a bucurat si probabil ca daca FarfelkugeL era in sectorul 5 existau sanse mari sa ne prabusim unul peste altul. oricum, nu doar cei din fata lui Elias (sau a tipului care canta de un meci jumate incoace) sunt suporteri adevarati. HAITA_DINAMO.gif
p.s.: am fost atat de ragusit ca la scoala au crezut ca fac mishto de ei :| dar pana la farul imi trece. ne vedem in pch ;)
COSMIN C
Cai Lun a supus dezbaterii un subiect cat se poate de interesant. Daca nu aveti nimic de comentat abtineti-va! Orice mesaj off-topic va fi sters si autorul pedepsit !
paddy
Nu prea stiu ce ar trebuii sa scriu aici icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
In galerie stai numai daca tipi, daca vrei sa vezi meciul te duci linga seminatari sau in fata televizorului, din pacate multe "poale in briu" stau in galerie tipind cit ii tin bojocii sa stai jos ca nu vad meciul.........
Cai Lun daca avea tupeu, il trimitea pe acel individ in sectorul semintarilor, dar cum el e un pacifist sadea, si-a vazut de drumul lui 010.gif 010.gif
Eu nu mai stau in galerie de ceva timp, nu ca nu mi-ar placea sa cint alaturi de baieti, dar cine se duce meci de meci stie ce se intimpla in mijlocul galeriei, nu e de ajuns sa te duci numai la derbiuri ca sa observi totul.......sint tot felul de fatalai care vin si iti dau ordine si daca ii pui sa spuna echipa lui Dinamo ii trebuie ceva timp de gindire, asa ca in loc sa ma apuc sa sparg capete de fatalai mai bine imi maninc adidasi intre semintari si cetateni ........

PS.........Decit sa vezi meciul intre cetateni si semintari, mai bine te sui pe spitalul de urgenta 010.gif 010.gif asa ca baieti facetiva rezervarile acum cit mai sint locuri 010.gif 010.gif
COSMIN C
D-asta-mi esti Paddy? Sper ca nu ne-am injurat vreodata pe acolo, prin sectorul cetatenilor!!!!

Cai Lun a ridicat o problema a peluzei. Cum nu frecventez locul, nu cred ca am dreptul sa-mi dau cu parerea. Voi stiti mai bine ce si cum. Adevarul e ca din afara, peluza se vede bine, la unele meciuri chiar foarte bine. O singura remarca am de facut .Daca in sezonul trecut am fi facut orice sa umplem "Groapa", iata ca acum ne punem problema calitatii celor ce vin pe stadion. Si asta n-ar trebui sa deranjeze pe nimeni .Dimpotriva, e un motiv de bucurie.Ce bine ar fi sa nu mai fie loc pe Dinamo pentru cetateni, sa fie tot stadionul o peluza. Eu as prefera sa fiu exclus din tribuna, ca un biet cetatean ce sunt, dar sa fiu mandru de ceea ce vad acolo.

Am sa revin doar daca razboiul dintre cetateni si ultrasi se incinge. Paddy, tu cu cine votezi?
paddy
Nu am nimic cu cetatenii sau semintarii, dar din pacate e inposibil sa vezi un meci linga ei.......... injura jucatorii tot meciul, sint cei mai buni antrenori din lume , si iti scuipa seminte in cap tot meciul, vad cum unii acuza galeria de trivalitati, inseamna ca aceste persoane nu au stat printre semintari nu poti sa vii cu copiii sau sotia la meci din cauza lor ca stau cu .... in gura 90 de minute, asa ca cei din galerie sint mici copii pe linga semintari..........
Cit despre umplutul Groapei eu zic ca lasa de dorit, nu sintem in stare sa umplem un stadion la derbiuri, ma gindesc cu oroare cind vom juca in CL......
Sa vezi in retur in Ghena sau la rapizi cum vor avea stadioanele pline, nu ca la noi.........unde pui ca sintem si pe primul loc, din pacate nimeni nu se intreaba de ce ??????

Eu votez cu boritul de Turcu care ne face de ris peste tot, vai de mama noastra si de tiganul nostru care a ajuns purtator de cuvint, sa de-a Dumnezeu sa cistigam campionatul ca altfel e de rau........
Max
Adevarul este undeva la mijloc...Unii, spre exemplu EU, am ajuns sa stau in galerie la insistentele unui bun prieten . Inainte de asta nu-mi vedeam locul acolo , aveam impresia ca acel sector de tribuna trebuie sa fie ocupat de pustani rebeli , plini de fitze si tupeu. Odata ajuns acolo mi-am schimbat definitiv parerea si locul in tribuna.. Am descoperit ca meciul se poate trai si altfel decat rontaind seminte si urmarind cu atentie fazele de joc...Datorita acelui prieten ma simt mandru ca fac parte din galeria cainilor alaturi de familia mea si pustanii aceia rebeli...Totusi, imi reprosez ca nu pot fi prezent in galerie la toate actiunile lor.
gavros
bai nene daca vi pe stadion , nu conteaza unde in peluza la 1 la 2 sau 0 vi sa iti incurajezi echipa nu sa adorimi pe scaun, ca deaia vi pe stadion 149.gif
caracalu
ia zi tata..care e treaba?eu sunt cel cu 20 de ani.daca mie imi place sa vad meciul linistit care e problema? daca imi place sa il vad la peluza care este iarasi? hai sa facem un campionat cu meciuri in care are voie doar galeria sa intre la peluza sa cante sa rupa garduri si sa se bata cu jandarmii..am si eu o intrebare..de cate ori un spectator neutru care poate tine cu echipa adverssa si sta in peluza catalin Hîldan , ca acolo a apucat, a scapat nebatut crunt? pai omu a venit la meci sau sa ia bataie?asa ca mai bine v-ati vedea de luptele cu jandarmii..ca sunt in avantaj baietii..si inca ceva..cred ca galeriilor le place saq ia bataiealtfel nu inteleg ce cautau cei de la rapid si Dinamo pe teren cand doar cu o saptamana in urma s-a vazut ce macel a fost..se pare ca cei care au luat bataie la constanta anu tyrecut..au uitat prea repede...

QUOTE(Cai Lun @ 2 Oct 2006, 23:23) *
Imi pare rau ca nu am copiat si comentariile aici. Era unul care stiu ca se batea cu pumnul in pipt ca el are 20 de ani de cand vine in peluza si ca sa nu ii spun eu cand tre' sa cante si cand nu... Aveam sa ii spun vreo doua, dar ma abtin, ca sa nu mai deranjez si pe altii...

ahh stati ;linistit ca scandez si eu..dar cat pot..eu nu mai am 17-18 ani sa stau in picioare 90 de min..in sfarsit..ideea este ca fotbalul este pt toti..nu numai pt galerii si peluzele la fel
FarfelkugeL
QUOTE(caracalu @ 3 Oct 2006, 23:48) *
ia zi tata..care e treaba?eu sunt cel cu 20 de ani.daca mie imi place sa vad meciul linistit care e problema? daca imi place sa il vad la peluza care este iarasi? hai sa facem un campionat cu meciuri in care are voie doar galeria sa intre la peluza sa cante sa rupa garduri si sa se bata cu jandarmii..am si eu o intrebare..de cate ori un spectator neutru care poate tine cu echipa adverssa si sta in peluza catalin Hîldan , ca acolo a apucat, a scapat nebatut crunt? pai omu a venit la meci sau sa ia bataie?asa ca mai bine v-ati vedea de luptele cu jandarmii..ca sunt in avantaj baietii..si inca ceva..cred ca galeriilor le place saq ia bataiealtfel nu inteleg ce cautau cei de la rapid si Dinamo pe teren cand doar cu o saptamana in urma s-a vazut ce macel a fost..se pare ca cei care au luat bataie la constanta anu tyrecut..au uitat prea repede...

Mai intai da-mi voie sa ma minunez de "mentalitatea ta". Cu greu ma abtin sa nu te critic in modul cel mai dur.

Galeria dinamovista este in stil ultras (italian)... NU venim la meciuri sa rupem garduri, NU venim la meciuri sa ne batem cu jandarmii (jandarmii au caschete, bastoane si scuturi, cateodata si caini fara botnita in peluza - a se vedea Constanta sezonul trecut).
Pur si simplu noi nu vrem jandarmi in peluza, vrem libertate acolo, doar in cazul in care se intampla ceva atunci, da sa intre in peluza insa pana atunci sa ramana afara.

De cate ori un spectator NEUTRU CARE POATE TINE CU ECHIPA ADVERSA? Aici deja te contrazici. In fine, suporteri(i) neutri care vin la meci, atata timp cat nu injura Dinamo nu au ce sa pateasca!
Eu de exemplu am venit anul trecut la Dinamo - Everton 5 - 1 cu un prieten, stelist... abia a scapat saracul, serios, si acum imi e mila cand ma gandesc la el, cred ca pe putin... vai mi-e mila sa imi aduc aminte ce a patit.

Hai sa incerc totusi sa spun ce a patit dupa meci: 1 bere, 2 beri, 3 beri, 4 beri, 5 beri, 6 beri... Saorma si inca o bere...
Dupa cum observi ABIA A SCAPAT SARACUL! A fost destul de grav...

Cu riscul de a ma repeta nu venim sa ne batem cu jandarmii, mai ales ca unii vin si cu prietenele sau sotiile si mai sunt si oameni care vin cu copii.

Faza cu intratul pe teren... Tin sa precizez ca nu este opinia baietilor din Sud, este doar parerea mea!
Peluza Sud Dinamo a incercat sa ii ignore pe crapidisti in jur de 70 de minute (totul incepand cu momentul de reculegere de la inceputul meciului cand s-a anuntat ca va fi un moment de reculegere in memoria lui Catalin Hîldan, care si-a dat viata pe teren pentru Dinamo, iar crapidistii au inceput cu Dinamo m**e Dinamo, si au continuat pe parcurs sa il injure pe Catalin Hîldan). Sa iti mai aduc aminte ca la meciul cu Steaua de acum 2 etape de pe Lia Manoliu suporterii crapidisti au rupt cordonul de jandarmi si au vrut sa se duca la stelisti sa se bata cu ei?
Nu sunt deloc de acord cu genul asta de teribilisme idioate insa ei incearca sa... ?! Nu stiu ce e in capul lor, sincer si nici nu vreau sa stiu si niciodata nu ma vor interesa.
Ei ca si "fratii lor", minunatii suporteri timisoreni care bat fete de 16 si 17 ani (o mica paranteza - sunt frati unii cu altii desi timisorenii sau "Republica Banat" cum se autointituleaza sunt anti mitici, anti Bucuresti?!... Giulestiul nu face parte din Bucuresti?) vin pe stadionul Dinamo si injura pe Catalin Hîldan. Trebuie tratat cu respect cu toate ca a fost un adevarat caine pana la moarte, jucatorii acestia sunt rari, tocmai de aceea.

Prietene esti foarte depasit de situatie, tu ti-ai format o parere despre suporterii dinamovisti din PCH sau Sud, total gresita si o tii pe a ta. Incearca sa iti deschizi putin mintea (desi vad ca esti foarte incuiat), incearca sa vii in peluza ca sa iti sustii echipa nu sa mananci seminte, incearca sa... ce sa mai, hai sa iti enumar cate ceva din chestiile pe care le fac baietii aia care "vin doar ca sa se bata cu jandarmii".

Coregrafii, mesaje, canta pana nu mai pot (desi a 2a zi se duc la serviciu, si poate sunt ragusiti, insa pentru tine nu conteaza asta).
Fac mii de kilometri pentru echipa iubita, pentru culorile alb rosii atat de dragi lor, fac sacrificii (aici nu intra doar banii desi se duc multi bani in deplasari, sau fie si pe teren propriu - materiale pentru mesaje, coregrafii, ca sa nu mai vorbim de timp).

In loc sa stea acasa cu familia, iubita, prietena sau copii lor, ei se duc in deplasari sa isi sustina echipa, in loc sa fie intr-un club sa se distreze cu prietenii/amicii, ei sunt alaturi de echipa la meci, in peluza.

In loc sa sarbatoreasca "Pastele" ei au plecat in deplasare la Cluj ca avea meci Dinamo cu CFR Cluj. Sunt prea multe de spus, insa ramai tu un incuiat.

Ai toate motivele sa urasti acesti suporteri care fac atatea pentru echipa, insa iti place sa te mandresti cu coregrafiile, cu mesajele ironice adresate rivalilor.

URASTE-I PE ACESTI SUPORTERI... O MERITA DIN PLIN.

Odata ce te-ai indragostit de Dinamo nu mai poti scapa. Acesti suporteri vor veni in continuare la stadion si isi vor sustine echipa, vor fi alaturi de culorile alb rosii si la bine si la rau...
paddy
Clancalau......
Dupa cum scrii gogule nu ai mai mult de 15 ani sau ai stat mai mult cu Sileanu la mititica decit la scoala........ce treaba are virsta cu cintatul dunno.gif
Ai pus o intrebare de m-i sau blocat tachetii 010.gif ce dracu sa caute un suporter advers in PCH bag.gif si culmea prostiei, sa plece si nebatut rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Daca vrei sa vezi meciul linistit uitate la tv sau suiete pe bloc, eu nu mai stau in galerie din cauza unora ca tine, care vor sa vada meciul linistit pe bani putini......
COSMIN C
Daca sunt off-topic il rog pe Cai Lun sa stearga mesajul. Dar nu ma pot abtine sa nu intreb:suntem acum mandri de noi? Jucam cu Farul fara spectatori. Avea Dinamo nevoie de sanctiunea asta? Pentru ca pana la urma asupra echipei se rasfrange?
Stiu ca se vor gasi destui care sa spuna ca FRF exagereaza, ca ai nostri nu-s vinovati cu nimic. Dar sanctiunea ramane si nu pot sa nu-mi amintesc ce probleme am avut si cate puncte am pierdut cand am jucat cu tribunele goale...
marcher
Ca unu care a stat de mic prin galerie...pot spune ca acolo e "esenta de Dinamo". Acu ca unii am mai obosit, ar trebui sa fim tratati precum tot ce-i vechi. Adica mai cu indulgenta. Eu am revenit, la 39 de ani, cu si pentru niste baieti de asfalt, cu staif. Si ce-ati vrea acum...? Sa strig ca la 18 ani? Fiti seriosi baieti, painea se mananca pe rand. Sa fiu al dracu daca stiu bine si versurile. Da sînt acolo...Se uita m@x urat la mine cand mi se limba plimba-n gura...da ma straduiesc. Aia cu " celebra galerie" mi-au trebuit 3 meciuri s-o pricep, pina mi-a pus-o fi-miu de pe net. Si-acu n-o sa ma primiti in PCH? N-aveti inima asta HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
Coane daca mai obosesti venim cu tubul de oxigen dupa noi 010.gif dar nu te dam afara din galerie ca stim ca inimos.
Cai Lun
Hai ca stiti cu totii prea bine ce am vrut sa zic si la cine m-am referit... nu mai cautati noduri in papura... Acolo unde nu se poate pricepem.. si nu ma ia uacum de cei trecuti de prima tinerete [chiar daca se simt cu musca si chiar daca nu le place ca abordez problema frontal]. E vorba de cei care sunt in plus in peluza, care a u20 de ani si nu striga, care au 30 de an isi nu striga, care vin si stai "mai la o parte.. adica nu stau in mijlocul galeriei cu "derbedeii", cu "aia care se bat cu jandarmii", cu "aia care arunca cu scaune"... Sunt pur si simplu o adunatura de dinamovisti amatori plini de prejudecati prost intelese si mentinute superficial prin incultura lor de stadion. Repet, incultura de stadion. Poate ca sunt oameni vrednici in "civilie", dar n peluza sunt in plus... sau in minus...
bianco_rossa
pai mai Cai Lun...oricum jumatate sau ma rog....un sfert din cei care vin in peluza sunt simpli cetateni...si cand spun "cetateni" ma refer la persoanele care stau cu mainile incrucisate de fiecare data cand nu sunt ocazii....de fiecare data cand se executa o lovitura libera, un corner....Ei sunt cei care vin in peluza doar pentru a se bucura la goluri, sau pentru ca este mai ieftin...si apoi se duc si se dau mari ca vezi dom'le io am fost in peluza cand "ne'am luat " la bataie cu jandarmii...sau cand "am luat contact fizic" cu adversarii....multumim dar nu de asemea oameni este nevoie intr'o peluza.....

Peluza este cea care reprezinta echipa de fotbal in ceea ce se numeste spectacol in tribune...Oricum nu cred ca o sa se ajunga prea curand la o SINGURA voce care sa vina din galeria...o voce in care sa se regaseasca fiecare individ care sta sau nu pe scaun....Am auzit presoane care considera ca cei din peluza sunt "golani" sua care "incita la violenta"...ma intreb cum de nu vad partea frumoasa care reiese din actiunile ultrasilor..cantecele, aplauzele, coregrafia, bannerele...astea ce formeaza?....nu cumva o atmosfera superba, oferita gratis pentru restul stadionului?
paddy
Cai Lun acest fenomen e de cind lumea, se pare ca tu ai observat prea tirziu 010.gif ......daca nu mai stau in PCH inseamna ca nu mai sint un suporter infocat al echipei Dinamo dunno.gif.......
Ce ne-am face daca toti suporterii indiferent de virsta vor sa stea in PCH ?????.......problema nu e unde stau, ci cum isi incureajeaza echipa beerchug.gif
Intradevar sint unele persoane incomode in galerie care nu au ce cauta acolo, dar de, foamea e mare gunshot.gif
De ce nu deschizi un subiect despre suporterii care vin numai la derbiuri dunno.gif " persoanele care locuiesc in afara Bucurestiului sint in afara acestui subiect" ei cel putin au un motiv intemeiat fata de Bucuresteni.
Cineva mai de mult spunea ca la meciul dintre Dinamo - Manchester , juma de stadion nu avea nici o treaba cu echipa Dinamo, acesta este un subiect foarte delicat care ar trebui dezbatut, din pacate noi ne ocupam de citiva " batrini " care stau in mijlocul galeriei si nu vor sa cinte...........
rew
Mi se pare cel putin tupeu sa vrei sa stai jos in peluza ca nu mai ai 18 ani si sa mai vrei si sa maninci seminte cu un spurkat, ca, deh, ati venit amindoi sa vedeti meciu. Pentru astia mai sint si partile de peluza dinspre tribuna 2, unde se gasesc destui tovarasi veniti doar sa vada meciu 'din peluza', sub tabela si mai ales in sud, unde pot face schimb de retete de seminte cu spurkatii si ciorile. Mai au si altii 20 de ani de peluza, dar asa ceva n-am mai auzit. Cind nu mai faci fata te duci la tribuna 1 sau la 0.

Cai Lun, nu doar ca striga jumatate din cei din peluza, dar majoritatea cintecelor nu dureaza nici jumatate de minut si se sting. Dupa aia Elias iar trebuie sa dea tonu si sa se roage de unii. Poate e si din cauza cintecelor noi, care nu mai au rezonanta celor vechi si sint cintate pe ritm de BoneyM si altele la fel. S-au dus si vremurile cind stadionu se umplea la derby-uri cu 2-3 ore inainte de meci, iar cu o ora inainte eram deja ragusiti, cind umpleam toata peluza in ghena, de nu se mai auzea behaitura spurkata intre cimitire, si la fel in giulesti.
paddy
Atita timp cit nimeni nu ia atitudina fata de acesti "veterani" noi ne batem gura de pomana......
Daca vrei sa vezi meciul de pe scaun dute la tribuna I sau a II daca vrei sa cinti esti bine venit in PCH.........aici e vorba de mentalitate si de citi bani ai in buzunar...... beerchug.gif
Rew are dreptate cind mergeam inainte in ghena sau la crapid si incepea galeria sa cinte tii se furnica pielea pe tine, ca sa nu mai vorbim de vechile cuplaje de pe 23 August ..... 256.gif 256.gif
marcher
Hai n-o mai aburiti cu rapidu... Ma duceam prin anii 86-88 cand pe la noi era camataru&co si sa fiu al dracu daca era vreo urma de catei p-acolo...nu maraia nici unul prin stadion. Ne piteam printre rapidisti si ne trageau mosii cu umbrelele-n cap axe.gif cand ne bucuram la goluri. In ghena parca da...sef era unu blondu, care mi-a scapat o scatoalca peste bot ca nush ce dracu nu strigam rocky4.gif
Cai Lun
Pai noi cre' ca ar trebui sa inventam stadionul cu 3 peluze. Una pt. PCH, una pt. Sud si una pentru cei care vin in peluza fin'ca au dreptul sau il mostenesc de la parinti... si deci lor nu li se poate cere sa strige... Asta e culmea impertinentei.. dar ma rog..

Repet, nu ma refer la cei care de-a lungul vietii si-au facut datoria... dar la naiba, chiar vorbesc serios, doar jumatate de peluza canta! Si sunt de toate varstele! Si macar daca ar face-o din principiu, dar cand vine vorba de injurat adversarii sau orice alte strigari care implica trivialitati, atunci canta cu totii! Pe mine faza asta ma dispera! 251.gif
marcher
Lasa fratie...ca si tu trageai clanta lu zdeluta...si-ti placea la culme doglaugh.gif
Cai Lun
?! ia mai gandeste-te... Am martori care imi pot proba nevinovatia... icon_lol.gif
marcher
N-am ce sa ma mai gandesc.... Erai incantator...m@xule, unde esti? beerchug.gif
Cai Lun
Cred ca unul dintre noi incepe sa aiba halucinatii.. crazy.gif ..si ma tem ca nu sunt eu acela..
marcher
Rectific tot mesajul si-mi fac autocritica...imi cer scuze ca am ochi si urechi, camera foto digitala si alte d-astea. Unii cantau tatal nostru...iar altii cantam muşeţel steaua. Propunem ca-n pch sa se cante doua melodii: una pentru spurcatii la gura si alta pentru pudici. Dixit
Cai Lun
pune aici video cu mine scandand "muşeţel steaua" si in momentul in care e uma vad strigand, ma retrag de aici si ma duc unde oi vedea cu ochii!! Adica vrei sa spui ca eu nu stiu ce cuvinte imi ies pe gura?! Din nou spun ca cineva are o problema si ma tem ca nu sunt eu acela... fara suparare!
antisteaua
La meciul cu zdiaua nu stiu ce a strigat ca nu a stat langa mine dar la meciul cu crrapidul stiu ca s-a enervat cand se baga carne in frigider la oi pentru ca pana atunci astia din galerie in loc sa incurajeze echipa mancau seminte iar cand a fost treaba cu musetelul toti au lasat semintele deoparte si au inceput sa urle.

Ma parerea mea este ca in primul rand trebuie incurajata echipa ca asta e rostul galeriei. Totusi chestia cu musetel la oi nu ar trebui sa lipseasca din repertoriul nici unei galerii din tara, pentru ca e sublima.
anmini
Eu bag mana in foc pentru Cai ca nu striga "mascari" la adresa rivalilor dintre cimitire. Mai mult, cred ca mai repede ai convinge o maicuta de la manastire sa sufle musetel pentru oi, decat pe Cai........ doglaugh.gif doglaugh.gif
Cai Lun
In fond si la urma urmei, pot sa fiu de acord si cu aceasta ultima idee a lui anti... 010.gif Dar macar sa strige lumea si la una si la alta! Adica toti cei care striga "muşeţel steaua" sa strige si pentru Dinamo!... dar deh.. e intai antistelismul si abia apoi.. daca mai avem chef si voce, prodinamovismul..

QUOTE(anmini @ 9 Oct 2006, 23:21) *
Eu bag mana in foc pentru Cai ca nu striga "mascari" la adresa rivalilor dintre cimitire. Mai mult, cred ca mai repede ai convinge o maicuta de la manastire sa sufle musetel pentru oi, decat pe Cai........ doglaugh.gif doglaugh.gif

Bine, il punem pe rew sa ne filmeze la un meci, ca sa iti dovedesc si tie si lui marcher... tongue2.gif
bianco_rossa
bai da voi sunteti culmea....pe bune de nu!!.....topicul asta adresat unei persoane anume sau unei comunitati?...care este problema daca un individ striga musetel steOAIA sau nu?....nu cu o floare de face primavara...si nu poti trimite un om in tribune doar ca nu vrea sa injure....
ASA ca mai bine lasati intepaturile si discutiile la persoana...si vorbim despre noi toti...noi ca un TOT HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Ati vazut, nu degeaba isi modereaza miss DinamoMania singura topicul.. a deprins mersul si acum ne atrage atentia si noua aici... ceea ce e bine, suntem off topic de mult.. asa ca eu unul am pus punct dicutiei... off topic. thumb.gif
rew
Incepusesi bine, dar o iei pe cai gresite. Fara suparare. Pai acu se striga de 10 ori mai putin 'musetel' decit acum 3 ani. Nu stiu unde ai vrea sa ajungem. Cum ai inchis topicu ala cu RSS Bielorusa pt citeva caracterizari absolut corecte pentru spurkati, poti sa-l inchizi si pe asta, ca tot nu ajungem la nici un rezultat.
Max
offtopic.gif
@marcher.
Cred ca o sa te dezamagesc, dar pe Cai Lun nu l-am vazut niciodata strigand ,,muşeţel steaua'', chiar ma intreba nevastamea cand am fost prima oara la un meci alaturi de el ,,baiatul asta e pocait de nu striga muşeţel steaua''? doglaugh.gif
Domne..momente d'astea de disparitie din fondul sonor al peluzei mi se mai intampla si mie , oricat ai vrea, nu poti canta non stop, mai belesti ochii si in teren , te fura faza si uiti sa mai canti.
FarfelkugeL
Chiar nu se poate respecta ideea topicului asta si sa nu mai fie offtopicuri pe el?

PS: nu e nevoie de raspuns, doar va rog sa o faceti!
marcher
Domnilor...fac si eu ca regretatul Eugen Barbu : m-ai invins rodioane. In galeria lui Dinamo, a venit un animal ca mine care in lipsa de altceva, pe 2000 de voci. am strigat "muşeţel steaua". Eu am spus-o in contextul topicului...acum o las asa cum a cazut, oricum n-are nici o importanta si recunosc
NU sînt MANDRU DE MINE
Cai Lun
QUOTE(rew @ 10 Oct 2006, 0:15) *
Incepusesi bine, dar o iei pe cai gresite. Fara suparare. Pai acu se striga de 10 ori mai putin 'musetel' decit acum 3 ani. Nu stiu unde ai vrea sa ajungem. Cum ai inchis topicu ala cu RSS Bielorusa pt citeva caracterizari absolut corecte pentru spurkati, poti sa-l inchizi si pe asta, ca tot nu ajungem la nici un rezultat.

Ba nu. La un rezultat nu ajungem practic pe nici un topic.. iar acele "caracterizari" de care zici, sunt facute personal si nici de cum functiei sau statutului pe care il au acele persoane.. nu stiu daca suntem pe aceiasi lungime de unda.. dar atacurile la persoana nu cred ca au ce cauta pe forumul asta...

Cat priveste subiectul in cauza, nici eu nu inteleg de ce se ajunge la extreme. Noi dezbatem problema in ansamblu. In galerie nu canta toata lumea. Nu sunt absurd, nu zic ca ar trebui sa cantam toti, non stop, ca nu suntem magnetofoane, spun doar ca pur si simplu unii nu canta DELOC atata timp cat stau in galerie, sau daca o fac, canta sa zicem maxim 10 minute pe meci.
Galeria are un rost al ei, o menire, astepti mai multe de la galerie decat de la ceilalti spectatori, nu? E in natura lucrurilor sa fie asa si cred ca sunteti cu totii de acord. Atunci, daca e asa.. sa se cante! Si repet, nu ma leg de cazurile izolate, nu trebuie sa se simta marcher sau m@x sau cineva anume de aici. Fiecare sa dea din el ce poate! Dar sa dea! Sau, sa dea si altceva pe langa "la muşeţel"... ca sa zic asa.. ca aia am vazut ca toata lumea e dispusa si doritoare...

Nu discutam aici de trivialitati. Remarc doar ca sunt singurele care fac galeria sa cante intr-un singur cor...
Max
marchere..
Data viitoare te invit la tr.a I-a ...aduc eu semintele si tu tuica (de un an te tot lauzi ca o dai inainte de meci) ....n'auzi, cica o si acopera tongue.gif ..... beerchug.gif

P.S....si nu mai tipati la mine ca sunt offtopic , cate odata se mai impun si asemenea posturi. diablo.gif
paddy
Trebuie chemat Borcea sa va viruseze putin, ca ati cam luat-o pe aratura busted_blue.gif....... unii au impresie ca sint pisici si de cite ori ii arunci in sus ei cad tot in piciore tongue.gif ce tot o dati in abureala cu predicatul si subiectul cind noi nu avem nici un WC pe stadion, de fapt nu avem nimic dor citiva actionari care viseaza cu ochii deschisi si cu buzunarele cusute asteptind sa faca MILITIA un stadion nou.........
Am vazut ca vor sa mareasca capacitatea stadionului la 16.000 de locuri !!!!!!!!!!!!!! ......ca la noi la nimeni gunshot.gif ( cite locuri sa aiba actualul stadion, de se risca actionarii sa il mareasca la 16.000 de locuri ) bag.gif bag.gif
Carte de gramatica avem, sa inteleg ca e pe teava si cartea de matematica ??????????? la socoteala pe care am vazuto facuta de un geniu pe topicul cu ultrasii, nici nu ma gindeam sa nu apara la stirile de la PRO-TV ...
Max
Bai paddy..sigur aste e topicul pe care ai vrut sa postezi? doglaugh.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 10 Oct 2006, 20:56) *
( cite locuri sa aiba actualul stadion, de se risca actionarii sa il mareasca la 16.000 de locuri? ) bag.gif bag.gif

15.999 bag.gif
mrbodo2002
Cantatul in galerie tine de natura fiecarei pers,dar daca marea majoritate ar canta,atunci s-ar mai molipsi 2-3 in zona si tot asa pana la un moment dat cand vor canta toti.
Multi din galerie nu mai canta uneori deoarece se exagereaza cu aceeasi cantare 5-10 min si asta te epuizeaza.Daca unii lideri de galerie ar sti cand sa le schimbe probabil ar canta mai multi.
Iar de dat "musetel" oilor,tot mai trebuie sa se dea cativa ani ca altfel isi iau lumea in cap.
Si app de topic:Sunt mandru de mine in galerie! crazy.gif
diablo.gif
marcher
QUOTE(m@x @ 10 Oct 2006, 20:46) *
marchere..
Data viitoare te invit la tr.a I-a

S-o crezi matale...eu vreau la pch, cu toti ceilalti si mai ales langa cai lun. Poate asa,belicoasele mele expresii vor fi stopate, iar cand voi iesi d-acolo...piturca nu va mai fi o laba trista si sinistra, cuvinte ptr care cai lun roseste, ci va fi un onanist sau masturbant abject conform limbii romane academice
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.