Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Suntem mandri de noi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Pages: 1, 2
rednorth
QUOTE(Cai Lun @ 9 Oct 2006, 21:02) *
Cred ca unul dintre noi incepe sa aiba halucinatii.. crazy.gif ..si ma tem ca nu sunt eu acela..

Aici tovarasu' Cai Lun are dreptate, adica nu prea se inghesuie sa urle strigarea cu pricina, aia cu infuzia puternica si fierbinte adresata stelei...tot stau si ma gandesc cand o sa exorcizez raul din el, si o sa strige din toti bojocii, ca o eliberare suprema a sufletului .... steaua, hei, hei...!!!
rew
Topic redeschis busted_blue.gif , pt ca mai am ceva de zis.

Daca pe unii ii deranjeaza celebrul strigat de lupta al peluzei, io am alta dambla. Mi se pare absolut penibil si total de neacceptat sa vad in peluza noastra fulare cu Olimpiakos, Kaiserslauten, Ajax, Xanti, Liverpool, Inter, Lazio, Bayern si mai ales gialo-merda. Da, e frumos sa le ai in colectie, dar mai ales cind vii la un derby ar trebui sa ai fular cu Dinamo. Ce dracu, vii sa sustii pe Dinamo sau echipe pe care le vezi la tv?
FarfelkugeL
QUOTE(rew @ 12 Oct 2006, 14:37) *
Topic redeschis busted_blue.gif , pt ca mai am ceva de zis.

Mi se pare absolut penibil si total de neacceptat sa vad in peluza noastra fulare cu Olimpiakos, Kaiserslauten, Ajax, Xanti, Liverpool, Inter, Lazio, Bayern

Sincer nu esti singurul care gandeste asa.
Mai sunt si oameni din brigazi care vin la meciuri cu bluza cu Manchester... etc.

Later edit: sau sa te cheme ForzaLazio pe forumul dinamomania, sau Bayern sau Juventus sau sa ai avatar cu Arsenal mi se pare la fel de penibil!!!
Leaveyou
Nu sunt mândru de mine pentru că nu mai vin la meciuri şi nu strig muşeţel stoia.
Am fost la meciuri şi am cântat şi am sărit în sus şi ne durea în 14 dacă ploua sau era soare, noi eram cu echipa. Am văzut prieteni care se duc şi acuma la meciuri. Unul dintre ei, Gopo îi zice, poate îl ştiţi, se mai duce şi acuma.
Din păcate nu mă mai regăsesc în aceste manifestări.
Mie îmi place cum este la englezi nu cum este la macaronari.
Dar de aici să mă daţi afară din tribună dacă acolo am eu locul ... Sau poate nu am înţeles eu ....
marcher
QUOTE(Leaveyou @ 12 Oct 2006, 15:22) *
Nu sunt mândru de mine pentru că nu strig muşeţel stoia.

Ssssssstttt, taci gura pacatoasa. Acolo se canta doar aleluia 010.gif 010.gif
Cai Lun
Iar l-am inchis. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.