A trecut mult timp de cand nu am mai scris aici. Am asteptat cred sa se intample ceva iesit din tiparul victoriilor (nu ma refer la o infrangere, Doamne fereste!). Asteptam poate un joc mai slab, unul de o calitate pe care nu o afisam, sa moara poate vreun patron sau sa fe prins printr-o peluza mai sifonata. Oricum, cum nimic din toate astea nu s-a intamplat, bifam cu lejeritate cele 6 puncte din meciurile de care ne-am temut. Se pare ca frustrarea unora a atins cote ingrijoratoare. Suporterii intra pe teren la golul 3, ridica deasupra capului randuri de scaune alb-rosi dar sfarsesc fie uzi, fie gazati, chiar impuscati. Stim toti ca jandarmii au abuzat intotdeauna de puterea uniformei dar trebuie sa si recunoastem ca cine o cauta o primeste. Ca stelistii au primit-o toti din cauza celor care au cautat-o, asta e o alta poveste. Ar trebui sa se priveasca lucrurile poate si din alta perspectiva. Adica ce? La Steaua numai mihaela bate suporterii? Sa lasam deci ipocrizia si sa ne vedem lungul nasului. Suporterii nu vor mai fi tratati in halul asta cand se vor purta ca niste suporteri. Faptul ca prostia se propaga de sus in jos la Steaua si nu numai ii impiedica totusi sa fie suporteri. Eu consider ca e vorba de liberul arbitru si "giulestenii" care strigau "muşeţel Dinamo" in timpul momentului de reculegere si-ar fi meritat din plin soarta spurcatilor. Concluzia: cand vii pe un stadion trebuie sa ai ca scop sustinerea echipei favorite, adresarea de injurii altor echipe/persoane/stelei (ca doar nu avem pretentia sa nu se mai injure) si eventual sa spargem o samanta la pauza, ca asta e spiritul. Sa mai lasam prieteni gardul acolo unde e ca nu e pus degeaba, scaunele la locul lor si sa ne si intoarcem cu steagul pe bat, nu impaturit. PCH, o galerie superba (imi place sa cred ca si eu ajut prin prezenta si prin sufletul pe care il pun in fiecare scandare) ne arata la fiecare meci important cum se revolutioneaza fenomenul. Avem artificii, tunuri de confetii, litere care se aprind, coregrafii mult peste carpele afisate de rivali, cantece variate si ce e mai important, un sunet impecabil de cele mai multe ori, cu o rezonanta deosebita. Drumul dintre masina si prima treapta din peluza e magic. Dupa aceea faci parte din corul care isi impinge echipa de la spate minut de minut si care explodeaza de bucurie la goluri. Nimic nu e mai placut decat "GOL"-ul urlat de galerie din ce in ce mai des in Stefan cel Mare. Avem o echipa frumoasa care joaca spectaculos, pune suflet si face orice pentru victorie. Exemplul cel mai bun Dinamo - Rapid 0-1 pauza. Chiar daca nu ar face-o pentru suporteri, le acord tot respectul din lume pentru simplul fapt ca tin aprinsa flacara numita "Dinamo" din inima mea si a miilor de suporteri prezenti la meciuri si nu numai.