COSMIN C
Oct 2 2006, 10:47 AM
Sa vorbesti despre Catalin la timpul trecut e greu si acum dupa 6 ani….
5 octombrie 2000….e ziua cea mai trista din istoria lui Dinamo…
Fanus Neagu spunea:”Este singura infrangere peste amintirea careia Dinamo nu va putea trece niciodata”
Dar nimeni nu l-a uitat…La fiecare meci tribuna ii scandeaza numele….Aeeee…Aoooo… Catalin Hildan inseamna Dinamooo..….
Catalin ne vegheza de acolo de sus…E ingerul care are grija de noi…. E ingerul care se bucura si plange o data cu noi…
Avem atata nevoie de prezenta lui….Si ne e atat de dor de Capitan…Unicul Capitan…
Doamne, ai grija de el si te rugam, din cand in cand da-i voie sa mai joace pentru noi…
P.S.
"Piciorul invizibil al lui Hîldan"
“ 01.04.2001 Dinamo - Steaua 1-0.
Steaua a avut ieri doua idei nefericite.Sa joace la meci egal si sa vina in Stefan cel Mare cu un cearceaf imens pe care era scris "Unul cate unul va tirati dupa Hîldan".Mesajul, afisat in mijlocul galeriei steliste cu o jumatate de ora inainte de meci, a scos din minti un stadion intreg. Mii de maini ridicate spre cer au promis razbunare in numele celui care a murit pe teren pentru Dinamo. E 1-0 pentru Dinamo si mii de oameni pot jura ca, in acele fractiuni de timp cand mingea s-a invartit nehotarata prin aer, un picior usor, nepamantean, a lovit-o, impingand-o spre poarta. A fost piciorul lui Catalin Hîldan,cel care a deschis usa din tavan, asa cum scandase galeria stelista, pentru a razbuna cele doua idei proaste ale rivalilor de-o viata. Si, in cazul lui, de-o moarte.” (Prosport)
Aceeasi idee nefericita au avut-o si rapidistii in meciul de aseara…Au stricat momentul de reculegere in memoria lui Catalin Hildan cu scandari triviale….N-au facut decat sa-l enerveze pe Catalin… Care si-a pus tricoul cu nr 11 si a intrat in teren… Da, Dinamo a trisat …A jucat in 12…. Condusa din nou de UNICUL CAPITAN….
red_dog 4 ever
Oct 2 2006, 10:50 AM
De pe strazile cerului CATALIN ne zambeste
catalinmv2002
Oct 2 2006, 11:08 AM
CATALIN HILDAN va fi vesnic in inimile noatre!
Aleo, aleo, CATALIN HILDAN inseamna Dinamo!
FarfelkugeL
Oct 2 2006, 11:33 AM
Catalin, noi nu te-am uitat!
Pepid
Oct 2 2006, 03:36 PM
Asa e CATLIN Hîldan e acolo sus si ne vegheaza si ne sprijina sa aratam tuturor ce inseamna ADEVARATUL Dinamo.
Un nume greu, si o familie unita.
FORTZA Dinamo,TINETI-O TOT ASA.
Ashtray
Oct 2 2006, 04:34 PM
Ieri m-am rugat sa ne ajute Catalin si la 5 minute dupa aceea am egalat...iti multumim Hîldan,intr-adevar esti Ingerul nostru!
KATRY_RedWhite_4ever
Oct 2 2006, 05:12 PM
De fiecare data cand imi amintesc de Unicul Capitan ,nu-mi pot stapani lacrimile, mai ales in momentul in care trece inca un an , fara a-l avea alturi de noi pe Catalin Hîldan! E clar , aseara el si-a dorit victoria la fel de mult ca si noi, si pt asta ne-a si ajutat sa castigam si sa-i simtim prezenta. Nu zic ca nu-l purtam fiecare dintre noi in sufletele noastre zi de zi, ci ca aseara, se poate spune intr-adevar ca Unicul Capitan a fost din nou pe teren alaturi de echipa sa.
Iti multumim ca ai existat si ca ai fost un model pt noi toti!Nimic nu te va scoate din inimile noastre
cane loco
Oct 2 2006, 05:30 PM
Cataline sper ca ciorile care ti-au injosit memoria si numele in meciul de ieri sa plateasca cu varf si indesat mizeriile spuse pe seama ta.Vei fi intotdeauna simbolul nostru, a ceea ce inseamna sa fi DINAMOVIST adevarat, care sa impuna respect si dusmanilor imputiti.CAINE pana la moarte si dincolo de ea.
deceneu
Oct 2 2006, 05:37 PM
Nu te vom uita niciodata!!! Ai fost si esti si vei fi unicul capitan!!
red_dog_rahova
Oct 2 2006, 07:04 PM
TE VOM IUBI , MEREU !!!!
Taranu24
Oct 2 2006, 07:07 PM
Unicul Capitan...mereu vei ramane in inimele noastre.vorbele trec legendele raman....
TE VOM IUBI MEREU
FIRST GOD THEN Dinamo THEN EVERYTHING ELSE
catzelus_berceni
Oct 2 2006, 07:15 PM
da..a mai tecut un an fara tine cataline!itzi simtim lipsa!insa de acolo.de sus ,stiu ca ne vezi si ca esti alaturi de noi!"hai sa le aratam astora ce inseamna Dinamo"!TE IUBESC!ODIHNESTE-TE IN PACE!
mihaiul90
Oct 2 2006, 10:24 PM
Imi e greu sa vorbesc despre Catalin. A fost si va ramane pentru totdeauna simbolul nostru, dinamovistul adevarat. Merita tot respectul si iubirea noastra. Catalin Hildan vei ramane mereu in inimile noastre.
Wlad_red_dog
Oct 3 2006, 07:11 AM
Gigi Becali tot zice ca pe noi ne ajuta

dar el habar nu are ca ajutorul nostru vine de undeva de sus......
TE-AM IUBIT SI TE VOM IUBI MEREU, CATALIN Hîldan !!!!!
Hatzu
Oct 3 2006, 09:14 AM
Nici nu stiu cum sa incep, nu imi place sa vorbesc despre lucrurile triste, dar imi place sa ma gandesc, cand e vorba de Catalin, doar la amintirile placute, doar la jocurile bune facute de acesta, la golul din finala Cupei, la indarjirea pe care o arata in teren, la iubirea pe care o purta acestui club si la faptul ca si acum...acolo unde este...ne ajuta de fiecare data cand este greu...Sta alaturi de Dumnezeu si ii arata ca pentru a ajunge un inger nu trebuie sa duci icoane pe muntele Athos si nu trebuie sa te lauzi ca dai bani Bisericilor, e de ajuns sa spui o rugaciune in fiecare noapte sa te rogi la Dumnezeu sa te ajute pe tine si pe cei pe care ii iubesti.
Doamne odihneste-l in pace pe al nostru capitan...Catalin Hîldan.
5 Octombrie...cea mai neagra zi a fotbalului romanesc.

Rusine tziganilor pentru ceea ce au facut, nu merita nimic, chiar nimic...
reddog88
Oct 3 2006, 09:33 AM
TE VOM IUBII MEREU
f_rares
Oct 3 2006, 05:35 PM
Catalin este Unicul Capitan...va fi mereu alaturi de noi in momentele grele...
redbebe
Oct 3 2006, 07:04 PM
Indiferent de timpul ce va trece Catalin n-o sa iasa niciodata din inimile noastre...el e cel care ne ajuta la fiecare meci si care ajuta echipa atunci cand ii e mai greu..El e al 12-lea jucator cu ajutorul careia Dinamo e invincibila...Te vom iubi mereu CATA Hîldan.
marcher
Oct 4 2006, 07:13 PM
Ce-a trecut doamne... 6 ani e mult si putin in acelasi timp. Mortii cu mortii si vii cu vii, e o vorba. El va fi mereu viu.Dumnezeu sa-l odihneasca
dudu1961
Oct 4 2006, 07:34 PM
In Memoriam __CATALIN HILDAN ____CARE VA RAMINE IN INIMILE SI IN SUFLETELE NOASTRE PENTRU DARGOSTEA SI SUFLETUL CARE LE-A DARUIT ACESTUI CLUB ____NU TE VOM UITA NICIODATA !
hunter
Oct 4 2006, 07:34 PM
ReDoG45
Oct 4 2006, 07:39 PM
Cu totii cred ca avem ceva de invatat ceva din determinarea si indarjirea lui Catalin.Sa fiti siguri ca atunci cand ne va fi mai greu o sa fie acolo sa ne ajute.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Cataline ai grija de noi!
Au fost putini Dinamovisti asa cum a fost Catalin, Dumnezeu sa ne vegheze prin intermediul lui
Aeeeeee , Aooo CATALIN Hîldan inseamna Dinamo !!!
bigbobo
Oct 4 2006, 08:02 PM
Nu te vom uita niciodata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
maria09dinamovista
Oct 4 2006, 08:28 PM
Maine 5 octombrie se implinesc 6 ani de la trecerea in nefiinta,din pacate,a UNICULUI CAPITAN CATALIN Hîldan!!Vei ramane intotdeauna in sufletele dinamovistilor!!RESPECT CAPITANE!!!....TE VOM IUBI MEREU!!!
Madyy16
Oct 4 2006, 08:36 PM

DORMI IN PACE, SUFLET TRIST !!!!!! TE VOM IUBI MEREU, CATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!![color=#FF0000]
Livia
Oct 4 2006, 08:43 PM
nu-mi pot scoate din minte imensa poza... de pe prima pagina a unui ziar sportiv...de la inmormantare.M-a impresionat mult atunci, pt ca eram doar o copila, si inca ma mai tulbura si acum! Catalin, te vom iubi mereu!
aimar_4_all
Oct 4 2006, 08:59 PM
dragut80
Oct 4 2006, 09:28 PM
[size=4]Catalin Hîldan e viu , e in fiecare din noi si in cei ce iubesc aceste culori , e o prostie sa zic dar la meciurile cu sTeaua si raPid el a fost in teren golul lui Denis defapt e al lui , el a facut ca cei 6 aurolaci sa se culce la pamant ! Cand strig hai Cata nu ma gandesc la cei ce se numesc asa Munteanu sau altul ci la EL , UNICUL CAPITAN ! Va fii vesnic in inimile noastre !
ScorpyoN
Oct 4 2006, 11:27 PM
Odihneasca-se in pace!
Te vom iubi mereu!
Cai Lun
Oct 5 2006, 12:56 AM
De 6 ani ne lipseste si inca nu ne-am invatat cu asta. Niciodata nu ne vom dezobisnui de el. Astazi ne comemoram idolul, ingerul... Capitanul!
Imi aduc si acum aminte acele clipe de cosmar. A venit mama si mi-a spus... uite ce zic astia la stiri... am zambit, credeam ca e o gluma proasta.. nu avea sens.. poate era in spital.. era absurd, poate s-au pripit sa anunte decesul... era cumplit! Apoi au venit imaginile. Era cutremurator. Il vedeam cum se prabuseste, cum e inconjurat de doctori, cum sta nemiscat... Era inimaginabil. Inca mai este. Dar din pacate aici nu mai putem lupta. Este un taram in care nu putem infrunta soarta. Este intr-adevar singura infrangere pe care nu o putem digera...
Mihai11
Oct 5 2006, 07:36 AM
Aveam abia 15 ani, si imi amintesc ca stateam in fotoliu si plangeam in hohote in timp ce priveam niste imagini de groaza, imagini care mi`au ramas intiparite in minte, de care nu pot sa scap... E greu sa sti ca ai pierdut omul, persoana, prietenul, CAPITANUL... Poate echipa face o figura frumoasa in UEFA anul acesta, si ii puteam dedica si noi lui victoriile ...
Ne Lipsesti Enorm, CAPITANE!
red_dog 4 ever
Oct 5 2006, 08:04 AM
Daca treceti azi pe langa o biserica aprindeti o lumanare si pentru EL
Nexus
Oct 5 2006, 08:14 AM
Vei ramane mereu in inimile noastre ca fiind Unicul Capitan!
dinamodgirl
Oct 5 2006, 08:44 AM
Catalin Hîldan este un inger care a plecat prea devreme! alceva nu pot spune decat Odihneasca-se in pace!
ALEXANDRA
Oct 5 2006, 08:46 AM
Catalin va ramane vesnic in amintirea noastra , te vom iubi mereu capitane .
super dog female
Oct 5 2006, 08:53 AM
Tie, CAPITANE. ti-au sunat ceasurile cele de pe urma prea devreme...Prea devreme ti-au batut clopotele a mustrare...Prea devreme ti-ai inceput zborul spre ceruri...Prea devreme...Pentru noi toti, cerul este doar casa unui bun prieten, omul pentru care doua culori au insemnat viata, si din pacate...moarte.Mangaie-ti tatal, mama...De-acolo din cer, vegheaza-ne mereu...Multa recunostinta si durere..Nu te-am uitat
Pentru UNICUL CAPITAN=TE VOM IUBI MEREU
red_dog 4 ever
Oct 5 2006, 09:16 AM
Pepid
Oct 5 2006, 09:36 AM
Pentru cel care a fost si va ramane mereu in inimile noastre UNICUL CAPITAN CATALIN Hîldan.
Scrieti mesaje in acest topic si aduceti-va aminte ce inseamna adevaratul spirit de dinamovist si de cel care ni l-a intiparit cel mai bine in suflet.
TE VOM IUBI MEREU.
Hatzu
Oct 5 2006, 10:38 AM
6 ani...6 ani in care la fiecare meci ne-am adus aminte de el, de tot ceea ce a facut pentru acest club pe care noi il iubim atata de mult dar parca ca si el...nu a fost nimeni si nici nu cred ca o sa mai fie un jucator care sa iubeasca atat de mult Dinamo.
De ce esti nedrept Dumnezeule, de ce ni l-ai luat?...sunt intrebari la care probabil ca o sa aflu raspunsul doar atunci cand voi fi si eu langa Catalin

, acolo sus in ceruri

, pana atunci te rog Doamne Dumnezeule, odihneste-l in pace.
gavros
Oct 5 2006, 11:28 AM
era acel jucator de care atat Dinamo cat si echipa nationala avea nevoie, era un model pt ceilalti ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
nush de cate ori am ascultat melodia asta azi "inger pentru o zi' si nu imi vine sa scred ca nu mai e printre noi
alecsa_rd
Oct 5 2006, 11:50 AM
Cuvintele sunt de prisos...Este cu siguranta cel mai iubit fotbalist din toata istoria lui Dianmo...Odihneasca-se in pace!
catalinmv2002
Oct 5 2006, 02:13 PM
te vom iubi mereu CATALIN HILDAN!
ne e dor de tine
DjMaXxXuU
Oct 5 2006, 02:15 PM
Nu pot sa uit cata lume era la inmormantarea lui Catalin, ce coloana imensa de masini era, cate steaguri si fulare erau, cand am ajuns in Branesti cei care l`am condus pe ultimul drum nu aveam loc pe sosea, lumea plangea si se mira (nu mai vazuse asa ceva in viata lor) a fost ceva incredibil iar cand am ajuns la casa bunicilor lui si am inceput sa cantam mi s`a facut pielea de gaina, imaginatzi`va cateva mii de fani pe strazile acelui mic Branesti (cei care au fost stiu despre ce vorbesc).
Nu te vom uita niciodata UNICUL CAPITAN: CATALIN Hîldan !!
redlady08
Oct 5 2006, 02:47 PM
5 octombrie 2000.....o zi trista de 6 ani incoace....o zi in care soarta ne-a lovit acolo unde ne doare cel mai tare....la inima...Nici acum nu-mi vine sa cred ca au trecuti atatia ani de cand nu-l mai avem printre noi pe cel care ne-a aratat ce inseamna sa iubesti Dinamo.
Ne lipsesti mult Capitane, imi este dor de spiritul tau de invingator, de daruirea aratata in teren, de jocul tau, de tot ce a insemnat omul Catalin Hîldan. Amintirea ta va ramane mereu vie in inimile noastre si daca asa a vrut destinul sa te ia de langa noi, noi nu vom lasa timpul sa stearga urma ta si te vom chema mereu de acolo din peluza sa ne fii mereu alaturi.
Ai castigat un loc in inimile noastre pe vecie si niciodata nimeni nu va putea sa-l ocupe...Ai fost si vei ramane un exemplu pentru mine in toate.
Caine pana la moarte si dincolo de ea.....

D-zeu sa-l odihneasca in pace.
iulian_reddog
Oct 5 2006, 03:48 PM
Caine pana la moarte si dincolo..........
super_dog
Oct 5 2006, 04:04 PM
"Multumim Cataline pentru tot ce ai facut pentru Dinamo si pentru noi, suporterii ei... Nu te vom uita NICIODATA! Poate sa treaca un an, zece ani, un secol sau un mileniu..."
gilutza_d
Oct 5 2006, 05:08 PM
A mai trecut inca un an de cand CATALIN nu mai este printre noi,(fizic pt ca in sufletul nostru el este prezent mereu)6 ani au trecut asa repede si parca am vrea sa dam timpul inapoi sa-l mai avem pe cata langa noi

sa se bucure de acest parcus bun al echipei,dar mai ales succesul impotriva stelei,pt ca el mereu isi dorea victorie impotriva lor.CATALIN a fost unul dintre jucatorii care chiiar punea suflet in ceea ce facea si mai ales tinea la culorile alb-rosu,de aceea noi avem ce alte echipe nu au:un inger ce vegeaza asupra noastra---CATALIN Hîldan---.TE VOM IUBI MEREU SI PT NOI VEI FII MEREU UNICUL CAPITAN.
Ashtray
Oct 5 2006, 05:31 PM
Acum 6 ani, pe 5 octombrie s-a stins

o legenda , un simbol , un om si un dinamovist adevarat care mai presus de toate punea cinstea, onestitatea , daruirea totala si iubirea fata de culorile alb-rosii

...niciodata nu va mai fii altul ca el...insa sunt mai impacat cu ideea ca nu mai e printre noi cand ma gandesc ca ne vegheaza din ceruri si o va face pana la sfarsitul timpului

! Iti multumim Capitane, esti Ingerul Nostru
antisteaua
Oct 5 2006, 05:53 PM
Te vom iubi mereu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.