maniaca
Oct 5 2006, 06:08 PM
Zi trista pentru fotbalul romanesc,dar mai ales pentru toata suflarea dinamovista!Astazi ne aducem aminte de cel care a slujit ideea de fotbal cu un devotament iesit din comun,aducandu-l la rangul de SIMBOL!Ma uit la galeria care ii poarta numele si vad aceeasi dovada de devotament pentru UNICUL CAPITAN!!!Remarcabil...s-a nascut cea mai frumoasa galerie din Romania,dar cu ce pret!..Nu ramane decat sa ne rugam pentru sufletul lui,siguri de faptul ca si el isi face datoria de acolo din ceruri!
PS:Tristetea e cu atat mai mare cu cat m-am nascut in aceeasi zi cu CATALIN!!!
deceneu
Oct 5 2006, 07:51 PM
De 6 ani, pe 5 octombrie curg lacrimi de dinamovisti!!

Si astazi m-am intristat la fel de tare ca si acum 6 ani! Dumnezeu sa te ierte!!
bigbobo
Oct 5 2006, 08:12 PM
5 Octombrie 2000. O zi trista pentru toti dinamovistii. Un meci amical s-a transformat in cea mai mare drama alb-rosie. Cuvintele sunt de prisos acum la 6 ani de la tragicul eveniment. Mi-as fi dorit sa-l vad astazi pe Catalin la o echipa mare din Europa. Avea tot ce-si doreste un suporter de la un fotbalist. Modestie, devotament, respect pentru spectatori, adversari si jocul de fotbal. Mi-a placut foarte mult banerul de la mormantul lui Catalin Hîldan « NU TE-AM UITAT ». N-ai cum sa uiti un jucator ca Catalin Hîldan. Sa-i pastram vie memoria si sa-i strigam numele ori de cate ori vom avea ocazia. Te vom iubi mereu CATALIN Hîldan. Va ramane mereu in inimile noastre ca UNICUL CAPITAN. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
PS Un omagiu si celor care au fost Misa Klein, Stefan Vrabioru, Cristi Neamtu si tuturor celor care si-au pierdut viata pe terenul de fotbal.
Florin_Bogdan
Oct 5 2006, 08:31 PM
Stau si privesc la nesfarsit aceste video p care dinamomania ni le-a pus la dispozitie.. si parca le-as privi in continuu!!
Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat si lacrimile care imi curg pe obrajii care se bucura la fiecare gol marcat de Dinamo si mai ales de Catalin acum sunt tristi... la fel ca fiecare suporter dinamovist!
UNICUL CAPITAN ESTE CATALIN Hîldan!
Cineva acolo sus ne iubeste ..si noi te vom iubi mereu !
Odihneste-te in pace !
Andreea001
Oct 5 2006, 08:44 PM
Chiar am facut lucrul asta astazi...chiar am pus o lumanare pt el..am trecut si pe al Dinamo..atmosfera trista..cum era de asteptat...Cum ati zis si multi dintre voi imaginile cutremuratoare de acum sase ani inca ne mai bantuie.Imi amintesc ca nu aveam decat 14 ani..si eram singura acasa cand am vazut stirea la TV...nu mi-a venit sa cred...

..cel mai rau a fost cand i-am spus tatalui meu...care e unul dintre cei mai infocati suporteri ai lui Dinamo...il cunoacuse pe Catalin...avea si minge cu autograf semnata numai de el..S-a uitat trist la mine..dupa ce m-a intrebat de "n" ori dc nu e o gluma proasta si mi-a zis aproape cu lacrimi in ochi..."A mai cazut o stea...!!!"S-a dus la inmormantarea lui... a facut vreo 140 km pana la bucuresti...dar nu a regretat..."Pentru Dinamo imi dau viata...cum si-a dat-o si el..."
gavros
Oct 5 2006, 09:58 PM
Se spune ca si acolo sus in Rai se joaca fotbal.....in acel an Dumnezeu avea nevoie de un Capitan.L-a ales pe Catalin Hîldan cel mai bun dintre jucatori.Catalin te vom iubi mereu....... ... in memoria lui CATALIN Hîldan!!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .....
PEROROJO
Oct 5 2006, 10:04 PM
Catalin , SINT TRIST DE FIECARE DATA CIND IN MINTE IMI REVINE TRAGEDIA CE A LOVIT Dinamo. Catalin , DE FIECARE DATA CIND RESPIR SINT MINDRU CA FACEM PARTE DIN ACEEASI MARE SI FRUMOASA DRAGOSTE: Dinamo. Catalin , pentru prea putinele clipe de bucurie petrecute alaturi de noi i-ti multumesc. ODIHNESTE-TE IN PACE COPIL IUBIT CU TOATA DRAGOSTEA ALB-ROSIE !!!!!!
IL BulDog
Oct 5 2006, 10:35 PM
.. luna octombrie .. luna nasterii mele .. luna trecerii in nefiinta a Unicului Capitan .. o luna care mai bine n'ar fi existat .. mai bine nu m'as mai fi nascut eu decat sa moara el .. de 6 ani ma tot intreb de ce tocmai Catalin .. iarta'ne Doamne caci noi ce am ramas pe lumea asta suntem mult mai pacatosi decat el .. TE VOI IUBI MEREU FRATE ..
COSMIN C
Oct 5 2006, 11:33 PM
Nu ni s-au uscat inca lacrimile si o alta veste trista ne ajunge din urma:s-a stins din viata marele antrenor dinamovist Traian Ionescu...
Dumnezeu sa-l ierte....Sa ai grija de ai nostri care sunt acolo, nea Traiane....
redgirl_forever
Oct 6 2006, 01:35 AM
Ma apuca si acum plansul cand imi amintesc de acea zi.....Echipa mea iubita venea in orasul meu,m-am dus plina de emotie la stadion si am vazut cel mai crunt lucru din viata mea....L-am vazut jucand,dand pasa..si apoi prabusindu-se...l-am vazut murind...

...Nu puteti sa va imaginati cum au fot cele 2 ore in care am asteptat in fata spitalului o veste,ceva...erau tot felul de zvonuri..nu stiam ce sa credem....Pana in momentul in care Florin Tene n-a mai suportat tensiunea,a iesit in hohote de plans si ne-a confirmat.......
Am simtit cum cade cerul pe mine.....a fost si contiuna sa fie cea mai trista zi din viata mea,ma doare sufletul si imi dau lacrimile de fiecare data cand imi amintesc sau cand sunt pe stadion si ii scandez numele...
VEI RAMANE MEREU IN INIMILE NOASTRE!TE VOM IUBI MEREU!
DjMaXxXuU
Oct 6 2006, 04:05 AM
[b]Am intrat pe majoritatea sait`urilor de sport si fiecare prezenta cate ceva despre CATALIN Hîldan si tot de fiecare data plangem si eu mai ales cand am vazut ce a spus Nea` Marin tatal CAPITANULUI ''Ce au avut rapidistii cu baiatul meu de l`au injurat?'' aici pot sa zic ca a fost punctul culminant in care lacrimile curgeau cu repeziciune fara a le putea controla dar in acelasi timp ma incerca si un sentiment de ura dar...... unde nu e cap vai de picioare !!
TE VOM IUBII MEREU CAPITANE !!
reddog15
Oct 6 2006, 08:25 AM
da..marfa mesaju..sa inteleaga toti din fotbal ca catalin Hîldan a fost cel mai mare capitan..
FarfelkugeL
Oct 6 2006, 10:23 AM
Marin Hildan: "Ce au avut cu baiatul meu de l-au injurat rapidistii la meci, ce le-a facut el lor?"
de DinamoMania 06.10 / 00:36
In cursul serii zilei de ieri, un grup de suporteri din Peluza Catalin Hildan (aproximativ 100) au mers la Branesti pentru a se reculege la mormantul Capitanului si pentru a-i vizita familia. Va prezentam in continuare o poveste a momentelor traite de suporteri la Branesti si o parte a discutiei avute de acestia la casa lui Catalin, rememorate de un suporter, membru PCH care a fost acolo.
Am fost astazi la mormantul lui Catalin Hildan. Ne-am strans in fata la Red Dogs si am plecat... destul de tristi spre el, spre Catalin...
Cand am ajuns la cimitirul din Branesti, am aprins cate o lumanare fiecare, unii dintre noi nu si-au putut ascunde emotiile, lacrimile... Era si firesc.
Am stat la Catalin la mormant, ne-am recules iar dupa aceea am fost la el acasa. Acolo am dat de tatal sau, Nea Marin, in fata poartii - ne astepta
A fost atat de bucuros cand ne-a vazut: "Bine ma baieti, stiam eu ca nu l-ati uitat voi pe Catalin. Dar de ce sunteti tristi? Suntem pe primul loc!..."
Ce om... nici nu vreau sa ma gandesc ce era in sufletul lui. Ne-a invitat la un pahar de tuica sau de vin, am stat putin de vorba (sau sa il ascultam ce are de zis). "Au fost si baietii de la Sud mai devreme, nici ei nu l-au uitat".
Ne-a invitat apoi in camera lui Catalin.
Acolo tronau fulare alb rosii, steaguri alb rosii, postere cu Catalin, articole din ziare despre el, ce sa mai... toata camera era dedicata lui, Capitanului!
Pe langa toate acestea mai erau si cateva foi, scrise cu pixul: "sunt poezii facute pentru el, pe care le-am gasit la mormantul lui, ne-a marturisit Nea Marin. Sunt cateva fete care mereu vin pe la el si ii pun si flori... Nu trece nici o dimineata sa nu ma duc pe la el sa-l vad si mereu gasesc cate ceva... Le adun si le aduc acasa, dar deja nu le mai pun in camera asta, e plina, le pun in alta parte".
A continuat sa ne vorbeasca... "E bine ca nu l-ati uitat si la fiecare meci il strigati pe Catalin. E alaturi de voi! Creste inima in mine cand va aud ca il strigati!"
La un moment dat isi aduce aminte: "Ma baieti, dar ce au avut cu baiatul meu de l-au injurat rapidistii la meci, ce le-a facut el lor?". Mai avea putin si ii dadeau lacrimile... In momentul acela am simtit cum imi dau si mie lacrimile... "Cand a dat Dinamo golul de 3 - 1, nu am mai putut si am iesit in strada sa ma bucur, sa ii mai aud ce mai ziceau de copilul meu!"
La plecare, in fata curtii, a venit si domnul si doamna Hildan, am ridicat toti bratele spre cer si am inceput sa cantam: "Aleo, aleo, Catalin Hildan inseamna Dinamo!..." Se intunecase, asa ca nu le-am vazut bine fetele, probabil plangeau dupa copilul lor... Spun asta in speranta ca vor intelege si adversarii ca "despre morti se vorbeste numai de bine"...
Inainte de plecare, nea Marin a mai adaugat: Baieti! Vreau sa imi aduceti tricoul de campion anul asta!
Da, domnule Hildan, asa vom face si vom canta pentru Catalin, nu il vom uita, sa fiti sigur de asta! Are un loc special in inima noastra si mereu va avea!
marcher
Oct 6 2006, 03:50 PM

Mi-e greu sa scriu ce simt. Ne-a ramas doar jalea si plansul. Si bucuria ca i-am fost contemporani.
paddy
Oct 6 2006, 03:58 PM
QUOTE(DjMaXxXuU @ 6 Oct 2006, 3:05)

[b]Am intrat pe majoritatea sait`urilor de sport si fiecare prezenta cate ceva despre CATALIN Hîldan si tot de fiecare data plangem si eu mai ales cand am vazut ce a spus Nea` Marin tatal CAPITANULUI ''Ce au avut rapidistii cu baiatul meu de l`au injurat?'' aici pot sa zic ca a fost punctul culminant in care lacrimile curgeau cu repeziciune fara a le putea controla dar in acelasi timp ma incerca si un sentiment de ura dar...... unde nu e cap vai de picioare !!
TE VOM IUBII MEREU CAPITANE !!
Nu prea ma pricep la vorbe, dar un singur lucru vreau sa spun........toata lumea stie ca nu iubim cioroii si aurolacii , dar pt jignirile aduse lui Catalin Hildan ura noastra fata de acesti viermi becalizati nu are limite si va fi transmisa din generatie in generatie.......
Nu merita tatal lui Catalin sa suporte aceste jigniri din partea unor gunoaie, o sa vina si timpul nostru cind le vom plati cu aceasi moneda............
"Din Branesti in capitala
sa nu mai fie nici o cioara,
Din Branesti pina-n banat
sa radem orice spurcat"
Odihnestete in pace capitane, noi vom veghea ca nimeni sa nu-ti tulbure somnul ........
dinamodgirl
Oct 6 2006, 04:15 PM
Ieri seara faceam temele la mate si ma uitam la telivizor,la sport parca vroiam sa aud ce spun de catalin, dar cand am auzit nu puteam sa-mi stapanesc plansul si de nervi era sa arunc cu creionu' in televizor...
red_dog_cosmin
Oct 7 2006, 08:50 AM
NU TE VOM UITA CATALIN ,AI FOST SI VEI RAMANE UNICUL CAPITAN!!!!
red_dog 4 ever
Oct 7 2006, 12:23 PM
Aseara ma uitam la stirile sportive si il arata pe fratele lui Catalin.Ma apucat tremuratul cand l-am vazut cat de mult seamana cu Cata si parca mi-l imaginam in echipa de astazi a lui Dinamo
dudu1961
Oct 7 2006, 12:55 PM

Mai rar asa OAMENI si totusi avem si trebuie sa ne mindrim cu asta, multi fosti jucatori care sint in continuare asa cum a fost Catalin pt. Dinamo de acea iubesc acest club atit de mult ca a stiut (nu stiu cum ) sa faca sa ramina atitia "fosti" cu sufletul linga echipa indiferent pe ce loc era in calsament si Cata a fost intradevar unul din acesti MARI
lory_dinamo
Oct 7 2006, 03:01 PM
Nu-l voi uita niciodata pe Catalin! Catalin din ceruri ne vegheaza si este alaturi de noi si de echipa!
dinamovistu'92
Oct 7 2006, 07:51 PM
UNICUL CAPITAN ESTE CATALIN Hîldan.TE VOM IUBI MEREU.SIMBOLUL LUI Dinamo SI INGERUL EI PAZITOR ACOLO SUS.DAR DE CE NU SE PUTEA SA FIE SIMBOLUL LUI Dinamo PE PAMANAT
CATALIN Hîldan NU VA FI UITAT NICIODATA

DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA
red_dog997
Oct 8 2006, 03:26 PM
Nici un jucator al lui Dinamo, in toata istoria lui Dinamo nu este tratat la fel ca Catalin Hildan, el vegheaza de acolo, de sus, iar Adrian Mihalcea a spus ca a simtit cu adevarat ca Catalin este acolo si ne vegheaza, el a simtit asta la un meci cu Rapid, atunci cand, a deviat o minge fara nici o speranta, iar cand sa se opreasca, mingea, ea a intrat in poarta, ca si cum ar fii fost impinsa de Catalin Hildan. Adrian Mihalcea si-a dat seama ca Catalin este cu Dinamo peste tot, si oriunde este spirit dinamovist, acolo este si Catalin. Il respect pentru tot ce a facut pentru Dinamo, si mai ales pentru ca chiar si atunci cand a murit, a facut-o in fotbal, adica in locul unde el s-a simtit cel mai bine, in locul unde a cunoscut si necaz si bucurie. Dumnezeu sa-l binecuvanteze si pe el si pe familia lui...
M-am nascut pe 2 Februarie, intr-un fel am fost si eu aproape de el...
alecsa_rd
Oct 8 2006, 04:31 PM
Este cu adevarat o mandrie pentru toata istoria lui Dinamo ca a existat un astfel de jucator, iar stelistii si rapidistii nu stiu ce inseamna Catalin pentru noi si, nestiind ce reprezinta el nu numai pentru clubul Dinamo, ci si pentru fotbalul romanesc, gresesc foartemult cand vorbesc fara sa isi masoare cuvintele...asta da dovada de superficialitatea lor...Noi avem ce altii nu au: un inger, un inger care inseamna mult pentru noi si care ne face mandrii ca suntem Dinamovisti... Dar nu are rost sa mai vorbim de stelisti si rapidisti pentru ca nici nu merita si in primul rand acesta este topicul lui Hildan, UNICUL nostru CAPITAN, INGERUL NOSTRU...
red&white
Oct 10 2006, 06:07 PM
"Vine o zi cand se va sfarsi" si "Inger pentru o zi"
in memoria unicului capitan:"VINE O ZI,VINE O ZI
CAND SE VA SFARSI"
"NIMENI VA STI,NIMENI VA STI
OARE CAND VA FI"
VINE O ZI,VINE O ZI
NIMENI VA STI CAT VOI REGRETA"
PENTRU NUMARUL 11 TE IUBIM
red_dog997
Oct 15 2006, 06:52 PM
In lume exista doua categorii de oameni: 1.Oameni care au trait mult si nu au facut nimic.
2.Oameni care au trait putin si au facut multe.
Ei bine, Catalin face parte din categoria a doua!!!
biancap78
Oct 27 2006, 11:23 PM
Ai dreptate, dar cred ca a trait mult prea putin.
ligia
Oct 31 2006, 04:11 PM
in liceu sunt multi dinamovisti .. si mai pun melodii pt el ... multumim, mereu caine,cata!
redlady08
Nov 4 2006, 01:03 PM
Catalin e ingerul care ne vegheaza de sus....s-a vazut asta si in meciul cu besiktas...cand am avut mai mare nevoie l-am chemat pe El si ca de fiecare data a fost la inaltime si nu ne-a dezamagit. Multumim Cata...victoria aceasta e pentru tine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.