Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vlad Munteanu in dialog cu dinamoviÂștii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Jucătorii în dialog cu suporterii!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
marcher
Vlade...ala ma starnise, ca de ce iti iau apararea...si p-atunci era mare tam-tam cu raluca. Pe mine ma interesa relatia ta cu ando, care mi s-a parut destul de rece. Adica erai un fel de manta de vreme rea, stii cum e aia...cand e bine nu-i de mine...cand e rau, hop si eu.
aimar_4_all
vladut qum te descurci qu limba ? ... mie mi se pare cam grea germana 010.gif [font=Comic Sans Ms]
Vlad Munteanu
marcher
si el a recunocut ca m-a folosit mai mult cand a avut nevoie,dar cum am mai spus conteaza ca ne-am despartit cu alte impresii despre noi!si sa stii ca e un antrenor bun...
aimar_4_all
iti sta bine
Vlad Munteanu
aimar_4_all
e cam grea sa stii,dar e bine ca stiu engleza .un cuv in germ,trei in engleza...am noroc cu sergiu care e de un an aici si intelege bine si ma ajuta el!
marcher
Da...cu nemtoaicele ( CARE FIE VORBA INTRE NOI, sînt CAM NASPARLII ) cum te impaci? busted_blue.gif
GabiFCDB
Crezi ca e posibil ca in urmatorii 5 ani, sa zicem, Dinamo sa aiba un stadion de nivel european, fara pista de atletism, de macar 20.000 locuri? Ma gandesc ca ti-ar placea sa joci pe asa un stadion daca te intorci la noi, nu?
RflaviusD
Salut Vlade.Spune-mi si mie te rog daca se vorbeste prin germanica de echipele romanesti dar mai ales de Dinamo.:D
deceneu
Salut Vladut!
Frumos golul marcat de tine sambata asta...pacat ca nu ai dat-o asa si peste Barthez...dar asta este. Viata merge inainte, ma bucur ca joci meci de meci. Respect! thumb.gif
djmihaitza
Salut, Valdut.
Multumesc pentru lacrimile care mi-au inghetat pe fata anul trecut, in iarna, cu TSKA, multumesc pentru "gaurile" din portile "stanii dintre cimitire" (apropo, mai ai tricoul cu "I-am Tras-o"???) ori de sub podul grant, multumesc de altfel si pentru jocurile bune de la FC National (mi-au dovedit unde eram atunci !!!). Pentru toate iti multumesc!, scuza-ne cand tipam din tribune la tine!,.....N-am sa te uit vreodata!

Multa sanatate, fereste-te de accidentari si ai sange rece acolo unde trebuie, IN FATA PORTII !
Vlad Munteanu
RflaviusD
nu prea...de asta e importanta cupa uefa,numai asa poate auzi si vestul de noi,adica de fotbal,ca de hotii e satula lumea pe aici...

marcher
varza frate....
Florin4Dinamo
In primul tau vreau sa te felicit pentru evolutiile tale de la Energie, alaturi de oradeanul meu Sergiu Radu :D , si pt. faptul ca esti golgheterul echipei, esti intr-o forma buna si sper sa o ti tot asa sa te vedem si la nationala.

Sper ca intr-o zi sa imbraci din nou culorile alb-rosii , ca imi e dor de evolutiile tale f bune in special in meciurile cu sTiaua .

Cine crezi ca va castiga campionatul in Germania ? Eu personal sper sa nu il mai castige Bayern, mi-ar place sa il castige Werder.

SUCCES IN CONTINUARE si FORZA Dinamo ! HAITA_DINAMO.gif
Vlad Munteanu
GabiFCDB
cred ca asta ii trebuie echipei cel mai urgent,un stadion cochet cu un gazon bun.dar cred ca trebuie si implicarea ministerului si sunt multe de facut,dar daca isi doresc cu adevarat conducatorii asta ,pot reusi....dar se pare case gandesc numai la ei momentan,am auzit ca au marit tribuna oficiala.

Florin4Dinamo

anul asat bayern a cam inceput nasol,dar aici campionatul e lung si se pot intampla multe!merci pt urari!
dinamodgirl
Vladut crezi ca Dinamo poate lua eventul? Succes mult in Germania!
Florin_Bogdan
Felicitari in primul rand.. am vazut ca joci destul de bine acolo... Iti urez bafta in continuare!
Cand te vei intoarce in romania.. sper ca vei veni la Dinamo nu?
bogdy_pc
Vladut, ce mare onoare sa vb cu tine direct, chiar daca pe forum. Ai fost intotdeauna jucatorul meu preferat de la Dinamo, chiar daca nu ai prins primul '11'. Inca iti mai urmaresc evolutiile tale de la Energie Cottbus si tin sa te felicit pentru evolutiile tale bananasmile.gif

Eu unu nu vreau sa te intreb ceva anume, ci doar vreau sa-mi promiti ca vei inscrie impotriva celor de la Bayern ball.gif

mult succes si bafta in aventura din Germania
Vlad Munteanu
dinamodgirl
normal ca poate,trebuie sa si doreasca chestia asta si la cum joaca acum nu cred ca vor avea probleme.

bogdy_pc....
merci pt apreciere si sper si eu sa fac un meci bun cu bayern!

Florin_Bogdan
merci mult!uita-te in discutie mai sus si ai sa afli raspunsul pe care il doresti..
catzelus_berceni
vlad,salut!care e fotbalistul tau model?adica ai vreunul?ESTI UN SOOPER JUCATOR!DISTRUGETII PE INGAMFATII AIA DE LA BAYERN!te astept inca la Dinamo!moolt succes!
Vlad Munteanu
catzelus_berceni
salut!nu am nici un fotbalist preferat,dar mi-a placut mult de tot rivaldo pe vremea cand era la barcelona...
Bascanu
salut vlade! am si eu o intr pt tine. ce echipa ai prefera intre Cottbus si Bayern? sau iti doresti sa poti pleca din campionatul nemtesc in altul (poate mai puternic)?
dinamodgirl
Alta intrebare...Tii cu vro echipa din strainatate?
Vlad Munteanu
Bascanu
bayern cu siguranta pt ca nu se compara cu cottbus!e altceva,alte conditii...imagineaza-ti ca joci pe alliantz arena

dinamodgirl
milan si barca
Bascanu
ceva germana ai invatat de cand joci in bundesliga? sau stiai sa vorbesti si inainte sa joci in germania?
Vlad Munteanu
Bascanu
am invatat,nu stiam nimic....e cam grea limba dar o sa ma descurc.chiar vreau sa o invat!
Bascanu
dar asa-i ca ti-i dor sa vezi pe strada cand te plimbi femei ca in Romania? 010.gif in Germania au alt gabarid...
gavros
si acum imi aduc aminte de golu din poarta lu tsk, ce meci .... pacat ca nu am mers mai departe , poate ca a fost cel mai important gol al tau , eu nu am sati pun nici o intrebare doar vreau sa te felicit pt tot ce ai facut pt Dinamo si sunt convins ca atunci cand te vei intoarce vei fi primit cu multa dragoste de suporteri. Succes in continuare la echipa ta si multa sanatate !
oldfaithful
salut vladut te salut in numele tuturor suporterilor dinamovisti din vasluimai exact barlad mare pacat k nu mai ejti la Dinamo da nu'i problem apt k am vazut dak te nasti caine rosu caine ori poate in viitor o sa te intorci la Dinamo peste cativa ani mai exact cand o sa devenim cea mai renumita si infricosatoare echipa de prin vestul europei da de ce nu din toata europa? nu crezi ? las k oricum asta nu mai dureaza mult HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
GabiFCDB
In anii petrecuti la Dinamo, ai castigat 2 campionate si 3 cupe, daca nu ma insel. Care e momentul de care iti aduci aminte cel mai cu drag?
Vlad Munteanu
GabiFCDB
anul in care am marcat 4 goluri consecutive stelei!
Teshawn
Vladut de-a lungul timpului ai reusit sa te faci iubit prin goluri decisive.Mie personal mi-ai intrat in inima intr-un sezon cand se vorbea sa te transferi la Leverkusen.Mai mult m-ai convins de valoare ta cu golurile din meciu cu Steaua si Cska..mai ales cu Cska .Te asteptam sa fii pe stadion la sarbatoare titlului cu numaru 18 si a Cupei UEFA(Doamne ajuta) .In rest toate cele bune si tot respectul din partea mea, daca te vei intoarce la Dinamo sa stii ca ''You will never walk alone'' asa cum spune imnul lui Liverpool. Respect!
Cel_mai_rosu
Care este cel mai bun fotbalist din Bundesliga (adica al doilea ca primul esti tu )?
Blu
Salut !

Ma bucur foarte mult ca nu ai uitat de unde ai plecat . Si imi pare rau ca nu esti acum la Dinamo , cand echipa trece printr-o perioada atat de favorabila . Oricum , sper sa continui cu evolutile bune si in primavara sa te vedem si la nationala . Personal cred ca trebuia sa fi convocat si acum pentru meciul cu Belarus , dar Piturca stie mai bine ce e de facut . ( crazy.gif )

Pe cat timp ai semnat cu nemtii ? Nu joci la anul cu noi in Champiosn League ? Imi pare rau ca la noi nu se transmite Bundesliga .

Numai bine !
Max
Vlad...
Borcea se lauda ca ,,toti jucatorii care au trecut pe la Dinamo au fost injectati cu o injectie letala ''...
Tu cum de mai esti in viata? 010.gif
................................................
Ai participat la meciuri strategice?
mrbodo2002
Vlad,daca Dinamo joaca anul viitor in liga si Mircea Rednic te doreste la echipa exista vreo posibilitate sa revii din vara?Mi-ar placea sa te vad jucand in tricoul lui Dinamo cum o faci la Cotbus!!!!!!!HAI HAITA_DINAMO.gif !!!
redlady08
In primul rand ma bucur sa vad ca nu ai uitat de unde ai plecat si sper sa ramai la fel de modest si de constiincios si cand o sa ajungi acolo unde ti-ai propus (pt ca sunt convinsa ca ai calitatile necesare).Imi amintesc cu placere de jocurile bune facute de tine la Dinamo si mai ales de golurile reusite, dar cel mai fericit moment, ramane pentru mine cel al victorie in fata detinatoare UEFA, cand pe o ploaie care m-a udat pana la piele si pe un frig...tu ai adus bucuria in sufletele noastre si m-ai facut sa plang de fericire....a fost pentru mine cel mai frumos meci la care am asistat.

Ma bucur pentru ca te-ai acomodat si ca iti merge bine, dar totusi am remarcat ceva si la tine si la Pitic, si chiar la altii care au plecat de la Dinamo .....surprinzator afara evoluati mai bine ca in campionatul nostru....care sa fie motivele???

In ce campionat ti-ar place sa joci si care crezi ca ti se potriveste cel mai bine??

Multa bafta si sanatate in continuare....fa-ne mandri ca suntem romani si mai ales dinamovisti HAITA_DINAMO.gif
Florian
Vladut,iti multumim pt lucrurile frumoase pe care le-ai facut pt noi!Imi pare fff ca ai plecat pana sa vina Rednic...sunt sg ca acum ai fi fost cel mai bun mijlocas stanga din Romania...asta e...Sunt sg ca o sa revii candva la Dinamo pt ca esti un caine adevarat...MULT SUCCES LA ENERGIE!!!
DjMaXxXuU
Salutare Vladutz !! In primul rand nu trebuie sa itzi para rau ca ai plecat de la Dinamo pt. ca banuiesc ca acolo o duci mai bine financiar si poate ai ocazia sa fii remarcat de cineva pt. a evolua la o echipa mai buna decat Cottbus ! Un singur lucru te`as ruga, in cazul in care vreodata o sa te intorci in campionatul nostru si o sa te duci la alta echipa in afara de Dinamo, sa nu fii precum Alexa si ceilaltzi cand au spus ca ''Strigam fortzat de galerie ca sunt caine pana la moarte'' ! Mult succes in continuare !!
Wlad_red_dog
Salutare din romania, si bine te-ai reintors. Am doar cateva intrebari simple pt tine, Vlade
1. Cine a fost/este idolul tau?
2. Ai vreo porecla la clubul la care esti si daca da care este aceasta?
3. Cu cine te intelegi cel mai bine de la actuala ta echipa?
Rolphynho
Ai juca vreodata la o alta echipa din tara?
red_dog 4 ever
Cat de mult regreti ca nu ai ramas la Real Madrid?
Irina
Vlad, mai esti cu Andreea Oroz? Eu am fost colega cu ea la Liceul de Coregrafie...te rog, pup-o din partea mea daca mai sunteti impreuna. Am fost intotdeauna o sustinatoare si o admiratoare de-a ta si te astept inapoi la Dinamo!
C_J_J
Salutare Vlad, cateva intrebari pentru tine:

1. Intre Gigi blacksheep.gif Becali si conducerea de la noi, ce ai alege si de ce? (sunt doua tipuri complet diferite de a conduce un club)
2. Ce parerea ai despre Ionel Ganea? crezi ca va pleca in iarna?
3. Din informatiile pe care tu le cunosti, vor pleca jucatori in iarna? (am intrabat si eu asa... stiu ca oricum chiar daca stii ceva nu poti sa spui)
4. Ai spus ca vorbesti destul de des cu Cladiu Niculescu; a fost un intreg scandal acum ceva timp care l-a avut pe el protagonist, cred ca esti pus la curent, ideea este - esti de acord cu comportamentul lui de atunci? crezi ca va pleca pana la finele campionatului? el ce isi doreste?( la un moment dat el spunea ca abia asteapta sa isi incheie socotelile cu Dinamo si sa plece la timisoara, dar acum pare totul ok)
5. Crezi ca se va ajunge la situatia in care unul din cei trei atacanti va trebui sa plece? se pare ca nici unul dintre ei nu e prea incanta de sistemul de rotatii pus in practica de Rednic, care sa fim seriosi, merge struna( parerea mea ca se prefigureza cam ce a fost anul trecut, numai ca acum presiunea nu vine de la conducere ci de la jucatorii care nu accepta tactica si mentalitatea antrenorului si pun persoana lor mai presus decat culorile clubului, nu imi ramane decat sa sper ca Rednic, Borcea, Turcu, Badea vor avea puterea si intelepciunea sa-i impace pe toti, pentru ca acum, mai mult decat oricand, au motive sa o faca)

Astept raspunsurile tale
Te salut cu respect si iti urez tot binele din lume !! MULTA BAFTA !!!
drumm
Noroc Vladutz,

Imi pare tare rau ca ai plecat de la Dinamo, era reconfortant sa te stiu la echipa, dar pe de alta parte ma bucur enorm pentru tine ca ai plecat la o echipa buna si ma bucur si mai mult ca te-ai integrat si ca joci bine si cu rezultat. Acum in sfarsit, poti sa le dai peste nas celor care nu au crezut in tine si in valoarea ta.
Dar sa tii mine, Vlad Mulnteanu este DINAMOVIST si a asa va fi pentru tot restul vietii., stii bine ca ceea ce ai trait in Stefan Cel Mare (ma refer la momentele placute), in alt loc nu le vei mai simti la intensitatea respectiva. Ai o sansa mare pe care te rog sa speculezi, ai ocazia sa intrii in randul oamenilor cei mai iubiti din istoria clubului Dinamo. Nu vei mai fi privit ca tipul ala care a jucat si el la Dinamo. Ci Vlad Munteanu va ramane scris in istoria clubului. Peste ani, nimeni nu isi va mai aduce aminte de esecuri ci numai de momentele bune. Inca nu ai terminat de "sculptat" numele in istoria cainilor, continua ca ai viata in fata si meriti mai mult. Sa te intorci la Dinamo si sa faci mai mult decat au facut-o toti, pentru ca eshti bun fotbalist si ceea ce este cel mai important, ai inima mare.
Pana si memoria omului si fotbalistului minunat, Catalin Hildan, te "obliga" sa ramai ceea ce eshti : "CAINE PANA LA MOARTE !!!"

Iti doresc BAFTA EXAGERATA !
radu_reddogforever
Salut Vladut,
Inainte de a iti pune si eu doua intrebari as vrea sa-ti multumesc pentru faptul ca iti petreci o parte din timpul tau liber ca sa ne raspunzi la intrebari , chestia asta inseamna mult pentru noi, suporterii si eu unul imi dau seama ca nu foarte multi ar face asta.
Asa si acum intrebarile:
1. Pana unde crezi ca va ajunge Dinamo in Cupa UEFA?
2. Ce crezi despre aceasta noua echipa si despre domnul Rednic?
Achile
Vlade!ce parere ai de ceea ce se intampla acum la Dinamo?De euforia care ne-a cuprins inimile?Sincer imi pare foarte rau ca nu esti aici sa ne ajuti!Era mare nevoie de tine in teren!Pacat ca nua ai fot lasat sa arati ceea ce poti!Sper ca iti aduci aminte de ziua de 5 octombrie..care ne-a sfasiat minimile!Sa aprinzi o lumanare pt unicu capitan pls!O sa poti vreodata sa joci la steaua sau la rapid?Ca noi am fost foarte dezamagiti vara asta!!
g481_shm
sa stii ca tu ai fost tot timpu' un jucator apreciat de noi suporterii..poate si pentru ca nu ne-ai "amenintat" ca pleci la spurky sau mai stiu eu unde daca nu ti se face pe plac...esti caine pana la moarte si sper sa nu ne dezamagesti ca tradatorul ala de alexa sau zicu pe care daca ii vad prin bucuresti ma intorc cu spatele de rusine ca odata cantam pentru ei...a mai zis cineva..daca te intorci in Groapa (chiar si in vizita) o sa fii primit ca Giani Kirita in derby pe care l-am chemat de doua ori la galerie..bafta in continuare si ANUL ACESTA CAINII FAC LEGEA
!
bianco_rossa
inca o intrebare.....evolutia lui Dinamo de pana acum a fost perfecta, dar inevitabil o sa se mai si impiedicam la un moment dat...Dupa parerea ta de fotbalist....daca evoluam asa...avem sanse sa ajungem in sferturi si de ce nu semifinala UEFA?..sau dupa cum ii mai stii tu pe unii caini, o sa le ccreasca putin mai mult decat trebuie mandria si o sa ne impotmolim iar de echipe mai slabe?

Merci pentru timpul acordat, ar trebui mai multi sa'ti urmeze exemplu, ca doar...prin comunicare te legi ce suporterii tai...nu numai prin evolutii excelente ...
BAFTA SI MUUULTE GOLURI PENTRU PALMARESUL TAU!!!.........te asteptam inapoi HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
GABI RDR
[b][font=Arial]salut vladut!
cum e viata in jermanica?
sunt sigur ca suporterii lui cottbus nu creaza o atmosfera la fel de incendiara ca noi.
eu am uitat de ratarea ta singur cu maimutovski, mi-a ramas in minte numai golul cu spurcatii din 2002, din cotroceni, in cupa!
esti caine pana la moarte!
noroc! beerchug.gif
divisor
Salutare Vlad!
Vad ca esti online in timpul zilei. Spune-ne si noua cum se pregateste o echipa din Germania, aveti cantonamente? Cu cat timp inainte de meci va reuniti etc.
RED75
Vlad ce parere ai despre Leverkusen ? Sunt in grupa cu Dinamo si se pare ca jucam cu ei in Groapa !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.